Ketrin
|
Heeeej punce!!! Evo me! Sem že tukaj!!! Sem pa rabila da sem vse prebrala celo debelo uro.... Pa ne boste verjele nihče me ni zmotil... In sem bla toook pametna pa sem odgovore kar sproti pisala v odgovor...Ker če ne bi vse pozabila..... Zato bo pa tale post mal dolg.... Pa saj zdaj itak lovimo 200 stran, ne?! Najprej za 100!!! Prave carice smo! Potem pa hvala, ker ste me pogrešale...kako lepo! Tosja, za seznam, MF 6.12! Hvala! V petek sem imela v službi katastrofalno gužvo, se sploh nisem mogla priklopit na RR. Ob 13.30 pa sva z možekom in njegovo sestro šibali v Celovec. No pa še poročilo. Možek ima novo zimsko kolekcijo (za 120 everčkov sva kupila enih 5-6 srajc, pulovec, 4 hlače, zapestnico, manšetne gumbe ) Jaz pa sem bila pridna in nisem kupila niiiiiččč! No, pa saj smo itak šli z namenom, da možeka oblečemo, da bo lep hodil o svoji ! No, po šopingu pa smo šli na pico! Mnjammmm je blo tko dobr!! Vse pojedla! V soboto dopoldan pa sva šla v trgovino PP in izbrala voziček... Prijazna trgovka mi je vse razložila in po GT3 modelu sem se odločila za najnovejši model Skate!!! To ne morte verjet kaj ta voziček vse zmore... To je ko sport bili torbica.... No, potem še obiski pri 2 in 4 letnicah... V nedeljo še en obisk, pa kosilo pri tašči.. Popoldan pa se je možek učil, ker ima v soboto izpit za čoln... Da bomo poleti s čilničom naokoli brbali... Pa likanje, pospravljanje in evo je že ponedeljek in smo spet na delovnem mestu.... Danes pa greva zvečer za koncert dalmatinske klapa v Španske borec, zato spet špricam telovadbo... NiLe, ne rabiš priti nič prej, ker tovarišica na telovadi zamuja, tudi po pol urice. Tko da ob 19 bo čist ok. S seboj rabiš telovadno opremo, vodo, superge, brisačko. Uteži, elastike, blazine in povštrčki so tam. Vpišeš pa se po končani vadbi. Je pa to v samem centru Fužin. Iz strani Center - Zalog, zavij na naslednjem semaforju od Portala na desno in potem po prednostni levo. Prideš v Fužine. Potem pa po kakem kilometru (mogoče prej) boš videla na desni strani belo tablo Zdravstveni dom Fužine. Tam greš desno, parkiraš in tista velika stavba je ZD. Greš mimo vratarja, in takoj na desno po stopnicah navzdol. Tam pa boš že videla same nosečke... Ne moreš falit... Upam, da sem ti pomagala.... Pa pridno migaj, še zame! Malamalnica ko so meni izruvali osmico, sem si izpirala z žajblom. Ne sme pa biti preveč postan. Žajbelj je nek analgetik (al kako že) in ga priporočajo.... Barby jaz še kar jemljem CentramedMami. Se mi zdi pametno, ker so notri tudi vsi potrebni vitaminčki... Sploh zdaj za zimo... Violica, bravo za šoping! Priden lubi. Seveda moraš biti lepa nosečka... To je res lepo videti... A imajo v Adessi tudi nosečniške stvari al kako) Mi je pa hudo za tvojo kolegico in njenega ! Reva boga... Pa v 3 mesecu!!! Joj! To boli, ampak mine.... Maja, upam, da je Lara že bolje!!! Tajso, seveda da te spravimo (no, tokrat spravijo, ker sem bla odsotna ) v dobro voljo... Zato pa smo tukaj! Pravi tim smo!!! Maxi dobrodošla!!! Pa fino klepetaj z nami!!! Darja tudi jaz delam. Mislim, da ni tukaj nobene, ki bi bila brez razloga na bolniški. Mislim, da bi si kar zrihtala... Sicer pa kolikor jaz vem, ti itak ne dajo kar do konca bolniške. Razen če ni res kaj hudega.... To pa ne želimo nobeni, ne!? Tko da ti kar delaj...Delo krepi!! Se moram mal sama sebe tolažit... Big mamma upam, da si ok!! Super, da je samo še izcedek! Srečno! Katka tudi ti dobrodošla!! Pa imamo dvojčke med nami!!! Počivaj in upam, da si bomo skupaj krajšale čas! Glede šumečih tabletk: jaz isto kot Katja vzamem kako kalcij tabletko, kadar ne pojem dovolj mlečnih zadev.... Katja, pa morda sploh ne rabiš nosečniške bunde. Probaj normalno bundo, kak drug model in večjo številko. Meni so še vsi plašči prav, una bela bundica do mečev pa se bolj težko zapne, ker je bolj oprijeta... Ampak mi bo mami (ker je dosti večja od mene) posodila kako pa bo... Kupovala pa tega ne bom..... Sinska, jaz tudi čutim raztezanje...če je to to... Urša, kako lepo da si ok, in da si nazaj med nami..... Joj, zdej sem pa tooook napisala, da se vam ne bo dal vsega prebrat... No, zaenkrat je to to.... Papa
|