barby78
|
Morgen aprilčice! NO,pa da se še jaz javim in vam poročam,kako je bilo včeraj na pregledu. Ja,pri nas se je odvijala prava drama.najprej sem šla dat vodo in je bil spet slab izvid.mam preveč soli in premal pijem.pol,ko sem prišla do G (me je sestra le vzela),mi je pa rekla,da me je itak hotla poklicat,ker je bil test za sladkor na tešče 7,0.moral bi biti pa manj kot 6,3.In je rekla da moram opravit še eno testiranje. No,pol je pa sledil pregled,ker sem povedala da sem krvavela po spolnem odnosu.pa je sprva rekla,da se to večkrat pojavlja,da nosečnice krvavijo po sexu.ko pa mi je naredila še notranji ultrazvok,sem pa že po izrazu na njenem obrazu videla,da neki ne štima.me je kar stisnilo.je rekla,da je s pikico vse OK,ampak da vidi kot bi se odpirala.in je rekla-takoj v bolnico .poklicala sem ,da naj se pripravi,da me bo peljal.tamalega sva še prej peljala k sestri,pol pa gasa v MB.celo pot sem jokala,ker nisem vedela kaj bo. tam sem čakal še kako uro,preden je prišla zdravnica.Sestra mi je najprej naredila CTG,da je videla,če se kaže kaj popadkov (ko je omenila popadke,me je skor vrglo-saj sem komi v 20.tednu!),pa na srečo ni bilo nič.zdravnica mi je potem opravila navaden pregled,ter notranji UZ in na trbuhu.pol pa sem samo še čakal,na odgovore.psihično sem se že pripravla,da bom ostala notri.upala sem le,da ne do konca. Pa je povedala,da pikica lepo in pridno raste in da je z njo vse OK.No,to je krasna novica.kaj pa glede odpiranja?je rekla,da imam primerno dolg maternični vrat,da oni sprejmejo ,ki imajo manj kot 1,5 cm dolg mater.vrat,moj je pa dolg 3 cm,tak,da baje ni panike.je pa vse bolj mehko,to pa.Je pa pol prišel še en zdravnik in je rekel,da sem lahko brez skrbi,da je vse vredu in da lahko grem domov. Tako sem bila srečna,da nisem vedela kaj bi.kar poplesavala bi,če bi lahko. Tako,sedaj grem pa še malo v vodoraven položaj,saj moram čim več počivat. Se čujemo PA-PA