|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
19.11.2007 18:03:11   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image ojla, sem z enega brzinskega večernega sprehoda.........

simvir: kaj pomeni to z mlekom user posted image user posted image user posted image ga bo dovolj? user posted image user posted image user posted image

zolika: jaz sem dala vodo kr na GP, pa mislim, da sestra s tistim listkom pogleda user posted image
Toxo in igle te še čakajo - tako kot mene. A greš tud v 24t?
Neprijetno, če se bojiš ige...zamiži, pomisli na pikeca...pa že mine! user posted image
Jutri uživaj ob poslušanju user posted image ...pa v merjenju, pa v tehtanju... user posted image

katka28: ti je že scorpiogirl odgovorila na vprašanje glede toxe...
Glukozni test sicer ne vem kako dolgo poteka...sam tešč moraš bit. In če je prva obremenitev (50g glukoze) pozitivna, ti delajo še z večjo obremenitvijo (100g glukoze). To je po domače rečeno test za sladkorno bolezen!
MF pa čaka še vse nas, razen modrookice in tejč29  ki sta jo že imeli! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
19.11.2007 18:09:21   
kekec in mojca
Glede sladkornega testa: 50 g traja 1 h, 100 pa se mi zdi, da kar 3, če ne celo štiri - nisem prepričana. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
19.11.2007 18:13:44   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Glede sladkornega testa: 50 g traja 1 h, 100 pa se mi zdi, da kar 3, če ne celo štiri - nisem prepričana. 

user posted image ja se mi zdi, da sem slišala sestro, ki je eni user posted image razlagala, da bo cel dopoldan na oddelku... user posted image
Upam, da grem s prvim skoz! user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
19.11.2007 18:39:35   
pikica030407
pozdravljene aprilciceuser posted image !

V petek sem mela pregled, s pikecom je vse ok user posted image .

Glede sladkorne jaz sem ze mela ta pregled in traja 50g eno uro 100g pa 2 uri, odvisno je od tega kolko ljudi je pred tabo, pri meni je slo hitro v 1 in pol sem zakljucla.

Lepo bodite
Uzivajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
19.11.2007 19:31:59   
kekec in mojca
Pikica, kako pa to, da je za 100 g tako hitroče so pa morale 3x dati kri in to vsako uro enkrat? No, mogoče je bilo to samo tukaj, v našem laboratoriju. 

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
19.11.2007 19:46:42   
Jo@n
tosja za seznam:
morfologija 11.12.

Rodili bomo pa v Lj...

Kar se tiče vitaminov, meni je G rekla, da jih naj le naprej jem, v koliko si jih le lahko privoščim... Pa sem šla danes po 3 škatlice Elevita, da bo mir za nekaj časa...

Ko jih pojem, bomo že kar veliki user posted image

Podzravček souser posted image , pobožajte bušije!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
19.11.2007 20:38:18   
Lubici
Glede vozička PP Skate: http://mami.si/si/otroska-oprema/skate-peg-perego-g1649.shtml
tuki je spletna stran od uvoznikov, če se prijaviš kot uporabnik ti priznajo 5% popust plus poštnina je gratis nad 25€ nakupa, se ful splača! Vseeno pa poglejte voziček v živo na Celovški. Meni je tudi zelo kul in oh in sploh, samo na žalost ni šlo zarad financ, tko da bo Pramette tud super user posted image .
Vsem eno mirno nočko!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
19.11.2007 22:23:17   
NaTaŠa*
Pozdravljene user posted image !

Se še jaz malo oglasim. Danes sem bila varuška 18 mesečne punčke, ki je drgač rojena 2,5 meseca pred rokom. Tako je živahna da sploh ne opaziš da bi bila kaj prej rojena. Sva imele kar pestro. Tako me ja zmatrala da si tud predstavljati ne morem kako bo šele k bom mela svojega otroka in bom 24h/dan z njim. Mislim da bom že ob 8h v postelji. Ampak nemorem dočakat kdaj bo april da ga bom lohka stisnla k sebi. Bom že preživela, ni kj.
Pol sem pa šla na en kratek sprehod in mi je tko pasal da sem se zbrihtala sploh nisem bila več zmatrana.
Pol sva šla pa še z user posted image  na obisk k enim prijateljem k majo dva majhna fantka, en je že v vrtcu drugi pa mislim da bo šel drugo leto v vrtec oz. jasli. Tako da sem danes že ceu dan z mjhnimi otroci in mi je kar odgovarjalo.

Poslušam vas k govorite da vam trbuh otrdeva, pa da vam že mlek teče pri meni še nič, razn tega da se user posted image  postavi v tak položaj da me kar ceu trebuh boli, ampak ga za spremembo malo jaz poštokam da se obrne in je takoj bol. Si tud predstavljat ne morem kako bo šele pol v 8 ali 9 mesecu ko bo že tako velik da ne bo imel prostora za obračanje in me bo brcau pod rebra. Upam da me ne bo prov velik bolel.

Tako naš user posted image  že brca naveliko in mislim da je čas za spanje ker sem tako zmatrana da gledam že prav težko.

Aja, kar se pa tiče vozkov sva dons pr prijateljih vidla vozk k sta ga mela ona dav za svojega user posted image  in nama ga podarjata tako da mislim da nama bo prav pršu ker finančno se bo izšlo zlo na tesno, ker ostale stvari razen oblekc morava še kupiti, tako da nama pride prav. Voziček mi je pa všeč pa še nevtralne barve je tako da bo lohko za oba spola.

LAHKO NOČ PA BOŽAJTE BUŠIJE SE JUTR ŠE KAJ OGLASIM.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.11.2007 22:57:23   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Si tud predstavljat ne morem kako bo šele pol v 8 ali 9 mesecu ko bo že tako velik da ne bo imel prostora za obračanje in me bo brcau pod rebra. Upam da me ne bo prov velik bolel.

user posted image user posted image user posted image preberi si čveke decembrčice... user posted image user posted image user posted image pa še kako hitro bo minilo, ko bomo tudi me okorne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.11.2007 23:00:34   
shooo
pozdravljene aprilke!!
samo toliko da se vam še jaz prijavim in vas pozdravimuser posted image . vidim da vas (nas) je full valiko pricakujočih v aprilu in sem vesela.
mi imamo rok 21.4  in tokrat baje čakamouser posted image . doma je bejba ki bo v petek stara 21 m.

glede kg: začela na 62kg (še +4 iz prve nosečnosti he he ) trentno na 65,5. trebuh je že ogromen . v prvi nosečnosti se je v tem času komaj pojaviluser posted image .no, upam da se do konca ne bom tako zelo zredila kot prvič ko sem dodala + 25 kg!!!

lepo se imejte, se še kaj oglasim

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
20.11.2007 7:39:28   
simvir
Dobro jutro!

Jaz sem spet v službi. Je kar pasalo včeraj, ko sem imela dopust. Danes in jutri me med službo čaka tečaj ACAD-a (novosti...), bosta dneva verjetno hitreje minila.

Tosja glede iztekanja mleka me prav res zanima ali to pomeni, da ga bo v izobilju. Prvič je že bilo tako. Eni kolegici pa ni nič teklo, pa bo po treh mesecih sedaj nehala dojiti, ker ima tako malo mleka. Bomo morale narediti kakšno anketo potem ko rodimo.user posted image

Katka mi imamo nemškega ovčarja. Ko sva prvega sina prinesla iz porodnišnice, sva mu takoj nesla jajčko z user posted image za povohat (tako sem slišala) in nikoli ni bilo problemov. Zdaj sta nora drug na drugega, ko pa ima pes dovolj se pa sam odmakne. Je pa pes užival, ker je vedno hodil z nama na sprehod in je bil res veliko zunaj. Ga pa nimamo v hiši, ve da ima dostop le v garažo, naprej pa ne sme.

Violica zdaj si lahko predstavljaš kako je pri nas doma, ko imamo 18 mesečnikauser posted image - vedno pestro user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.11.2007 8:32:13   
tasyo
Dobro jutro!

Uf, ste se pa načvekale včeraj... Sem kar nekaj časa rabila, da sem vse prebrala. Joj, moj včerajšnji dan je bil pa prava polomija. Dopoldan sem bila tako utrujena, da sem šla kar v posteljo, pa me je po približno pol ure iz spanja prebudila grozno huda bolečina po desni strani trebuha, predvsem v boku - se sploh nisem mogla premikat. Potem je mal popustilo, potem pa se je vse skupaj preselilo v zadnjico in nogo, tako da nisem mogla ne sedet, ne ležat, ne hodit. Grozno. Komaj sem čakala, da je prišel bodoči očka domov! Me je potem nežno zmasiral z ledom, pa je bilo nekoliko bolje. Ampak tudi danes ponoči nisem pretirano dobro spala, ker me najmanj boli, če ležim na hrbtu z nekoliko dvignjenimi nogami, tako pa ne morem spat! Upam da bo kmalu minilo. Sem se pa najprej kar fejst ustrašla. Ampak ko sem poslušala našega pikolinota, ni kazal nobenih znakov, da mu je kaj hudega, tako da nisem zagnala panike...

Ketrin! Dobrodošla nazaj - čestitke za uspešen nakup in voziček! Avtosedež moraš tu posebej kupit, kajne? Je pa lušten, ker nimaš potem, ko preraste košaro, posebne navlake, ki je nimaš kam spravit...

Tosja, tebi se pa v zadnjem tednu kar dogaja, kajne - najprej konkretne brcike, sedaj mleko... user posted image  Meni se pa prsi sploh niso povečale, oz. tako malo, da so mi skoraj vsi modrčki prav.

Shooo, dobrodošla med nami!

Kekec in mojca - 100g glukozni test res traja tri ure, ker večkrat preverijo nivo sladkorja v krvi, me zelo preseneča, da si bila ti, pikica, tako hitro gotova. Je pa res, če ti sladkor že po eni uri pade na normalo, potem nima smisla gledat še čez dve - to je verjetno razlog, da si bila tako hitra. Je pa neobičajno.

Vitaminčke tudi jaz še vedno jem, in jih bom do konca nosečnosti.

Tako, zdaj moram pa zaključit, ker me že pošteno štiha v nogo. Lepo preživite dan, pa se slišimo! In ne pozabite božati trebuščkov!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.11.2007 8:56:02   
Isabellabina
Dobro jutro aprilčice
Včeraj sem bila na izrednem pregledu in se je vsa kri iztekla tako ,da sem sedaj vredu ,bo pa se to ponovilo verjetno še dvakrat ,ker imam še dva večja polipa 3,5-2cm in 2,7-2,2 cm velika.Lahko se zgodi ,da bosta počila že v nosečnosti ali pa med porodom.Ja ampak kako je to čudno ,ko ima nosečnica teževe naredijo UZ brez obotavljanja ,če pa ti ne manjka nič moraš pa sam plačati, če hočeš svojega pikca vidit ali je vredu.Jaz sem imela UZ kar dvakrat v treh dneh.(vmes je bil še :vikend)Sedaj pa komaj čakam tistega glavnega PETEK 23.11.MAM MORFOLOGIJO,je bilo pa včeraj tako luštno ga spet vidt in ravno je sesal prstek.Ma peti user posted image pa sem čisto neumna in komaj čakam da ga dobim na sebe!
Videla sem da ste se nekaj razpisale o mleku ,jaz sem še dolgo ne nazaj lahko stisnila bradavico in mi je pritekel mleko ven ,verjetno še od prejšnjega otročka niso zamašili mlečni vodi sedaj pa na modrčku spet opažam rumeno snov-Pa to sploh ne pomeni ,da potem ne boste mogle dolgo dojit ,vsaj jaz sem kar dolgo dojila pa je vedno  začelo teči to mleko kolostrum že kmalu kot sedaj samo ne sme se ga iztiskat.
No naj bo to sedaj vse -
RADE SE IMEJTE PREDVSEM PA TISTO KAR VAM RAZGRAJA V BUŠIJU!!!user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.11.2007 9:05:11   
barby78
Morgen aprilčice!
NO,pa da se še jaz javim in vam poročam,kako je bilo včeraj na pregledu.

Ja,pri nas se je odvijala prava drama.najprej sem šla dat vodo in je bil spet slab izvid.mam preveč soli in premal pijem.pol,ko sem prišla do G (me je sestra le vzela),mi je pa rekla,da me je itak hotla poklicat,ker je bil test za sladkor  na tešče 7,0.moral bi biti pa manj kot 6,3.In je rekla da moram opravit še eno testiranje.

No,pol je pa sledil pregled,ker sem povedala da sem krvavela po spolnem odnosu.pa je sprva rekla,da se to večkrat pojavlja,da nosečnice krvavijo po sexu.ko pa mi je naredila še notranji ultrazvok,sem pa že po izrazu na njenem obrazu videla,da neki ne štima.me je kar stisnilo.je rekla,da je s pikico vse OK,ampak da vidi kot bi se odpirala.in je rekla-takoj v bolnicouser posted image .poklicala sem user posted image ,da naj se pripravi,da me bo peljal.tamalega sva še prej peljala k sestri,pol pa gasa v MB.celo pot sem jokala,ker nisem vedela kaj bo.
tam sem čakal še kako uro,preden je prišla zdravnica.Sestra mi je najprej naredila CTG,da je videla,če se kaže kaj popadkov (ko je omenila popadke,me je skor vrglo-saj sem komi v 20.tednu!),pa na srečo ni bilo nič.zdravnica mi je potem opravila navaden pregled,ter notranji UZ in na trbuhu.pol pa sem samo še čakal,na odgovore.psihično sem se že pripravla,da bom ostala notri.upala sem le,da ne do konca.
Pa je povedala,da pikica lepo in pridno raste in da je z njo vse OK.No,to je krasna novica.kaj pa glede odpiranja?je rekla,da imam primerno dolg maternični vrat,da oni sprejmejo user posted image ,ki imajo manj kot 1,5 cm dolg mater.vrat,moj je pa dolg 3 cm,tak,da baje ni panike.je pa vse bolj mehko,to pa.Je pa pol prišel še en zdravnik in je rekel,da sem lahko brez skrbi,da je vse vredu in da lahko grem domov.
Tako sem bila srečna,da nisem vedela kaj bi.kar poplesavala bi,če bi lahko.

Tako,sedaj grem pa še malo v vodoraven položaj,saj moram čim več počivat.
Se čujemo
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.11.2007 9:18:45   
lepa posadka
Dobro jutro!

Res,  do aprila boste presegle 300 stran, ne samo 200, tako ste pridne s pisanjem. Vas je luštno brat in čestitam za vse dobre šopinge...in ogledane vozičke. Saj sama sem pri prvem tudi veliko pregledala in že po prvem rpegeldu sva zavila v prvo trgovino z otroško opremo, tako da vas čisto razumem. Mah, še sedaj včasih pogeldam kakšen nov voziček, čeprav ne bomo ničesar kupovali.

Najprej pa poročilo z včerajšnje morfologije :-). Ginekolog si je vzel veliko časa. Z možem sva bila oba in G se je tako potrudil, da bi tudi mož vse razumel... :-) Meni je še vedno - pa je četrtič - vse abstraktno. Kakorkoli že - notri sva bila več kot pol ure in na koncu za otroke dobila še par slikic. Vse izgleda super. Srček ima štiri prekate, možgančki so vidni, hrbtenica je cela in razmiki med vretenci so lepi in enakomerni, ledvička smo našli, pa mehur je poln, kar pomeni, da ledvički lepo delujeta... dve rokici in dve nogici...in vse je ravno prave velikosti. Tako - videti je bilo vse super. Ko sva prišla ven, sva kar malo hodila nad tlemi. Sedaj samo še čakam do ponedeljka na izvide za toxo in, če bodo tudi tokrat negativni, bom res srečna. Sem mislila, da pri četrtem me pa ne bo tako razganjalo... mah, vsak teden si rpeberem kako je dete že veliko in vesela sem vsake brce... No, kakor sem se pred 14 dnevi še malo pritoževala nad brcami, da so kar potihnile...sedaj so se spet tako okrepile, da na trenutke že kar zaboli - sploh, ko je šus direkt v mehur :-( Torej, pregled je za nami - vsi smo navdušeni in naslednji pregled imam 17.12. Tosja - za evidenco - rodili bomo v NM;

Vidim, da v glavnem ste štajerke in ljubljančanke, no malo dolenjskega navdiha vam tudi ne bo pokvarilo povprečja, hehe.

Omenjate velike in majhne trebuščke: jaz imam vedno kar velikega. Morda sem imela še najmanjšega pri prvem, kosem res nosila čisto na križu. Ponavadi nosim spredaj in tudi sedaj...se mi je v 14 dneh trebušček in rahle napihnjenosti spremenil v pravi, lep, nosečniški trebušček. Sedaj ga že prav ponosno razkazujem (sem pa 21 t noseča). Sem ponosna nanj in se mi zdi najlepši :-) Sem se pa tokrat kar že zredila... pri prvem sem se za 15 kg, pri drugih dveh pa za dobrih 10kg. Sedaj sem že na 5kg+ - bomo videli. Hudo se sekirala ne bom. Važno, da nič ne zatekam in se dobro počutim. Ni vrag, da pri štirih malih ne bom prišla spet nazaj na svojo težo.

Mleko in dojenje: tudi mieni se je vedno že v zgodnji nosečnosti pokazalo mleko oz. kolostrum in tako sem ga vedno imela že pri porodu. Naši trije so tako vedno že drugi dan v porodnišnici pridobili na teži in šli domov nad svojo porodno težo. Sama imam sicer zelo majhne prsi oz. normalno imam modrčke 75A???!!! Pri svojih 31 letih kupujem modrčke za pubertetnice. No, pa sem se že navadila. Je pa vedno luštno, ko sredi nosečnosti začnejo prsi rast in po porodu sem vedno tako lepa - še sama sebi sem všeč. No, pa po končanem dojenju se vedno vrne prvotno stanje, hehehe. No, moram uživat sedaj k je :-))) Torej, majhne prsi niso povezane s količino mleka. Jaz sem vse tri do pol leta samo dojila, potem pa še nadaljevala z dojenjem do leta in pol. Vedno dovolj mleka oz. od začetka celo preveč.

Tako - bo kar zadosti za to jutro.
Lepo se imejte. Res uživajte, ker je to res najbolj blaženo in romantično obdobje v življenju ženske. Sama sicer nisem na bolniški - bom pa zadnje mesece delala po manj ur, ker moram še pokoristit nekaj dopusta. Privoščim pa vsem, ki ste doma, da ta čas res izkoristite in se razvajate. Tiste, ki pa morate bolj počivat...pa naj vas drugi razvajajo.

Lep dan.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.11.2007 9:39:00   
darja33
Hojla punce!

Ste se pa res razpisale. Jaz lahko samo ponosno povem, da sem šla včeri na telovadbo potem sem pa zvečer 2 uri ležala in čakala da kaj začutim....Pa nič ni blo. Tak da me je že mal strah če imam mogoče res prehud tempo (služba, pohajkovanja) za mojo bebico, da se nič noče oglasit. Sicer sem slišala, da prvorodke začenjajo čutiti od 20 tedna naprej, drugorodke pa že tudi od 16 t.!! Tak da še mam kak teden rezerve..

Hvala za obvestilo o vozičkih. Midva sva total laika. Zdej sva jih 2 krat šla mal gledat, nič pa nisem zvedla o funkcionalnosti posameznega vozeka. Tist je pa najbolj pomembno, ne? To vi mamice že veste.

Jaz sem pa v fazi kupovanja novga avta, ker imam zdej športnega kupeja, v katerega pa nočem (in ne morem) tlačit mojga sončeka. Tak da zdej že prodajam avto in gledam druge (karavane seveda).

Kako ste pa ve kaj z avti? Že imate od prej kulk tulk primerne al ste že na karavanih, enoprostorcih... Moj pravi da prevč kompliciram, kaj pa v starih (naših) časih, ko smo mel jugote, lade, reno 5 ipd.
Sam js pa vem, da ima moj avto sam dvoje vrat in se vedno kobilim nazaj po kako torbo ali plašč, kaj bi blo šele, če bi mogla malega (malo) v sedež dajat. Bi mi crknala hrbtenica že v 1. tednu...

Zdej me pa že kličejo k delu. Grem. Pridne bodite, pa ne pozabite počivat.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.11.2007 9:40:51   
Sandrin
že dolgo se vam nisem pridružila pri čvekanju. Sporočam vam, da se počutim dobro, mali lepo brca (predvsem v večernih urah). Edina stvar ki me skrbi je ta, da se v 18 tednih nisem zredila niti za kilogramček. Očitno je user posted image  pravi zajedalček.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.11.2007 9:43:00   
u04111976
Barby, tole pa res ni lepo da te takole prestrašijo. Mislim da nima kaj bit če boš pridno počivala, je pa verjetno da bo porod hitrejši, ker se boš hitreje odpirala - kar pa tudi ne bo slabo, samo prav čas bo treba od doma v porodnišnico.user posted image  No, ampak do takrat je še čas.

Vidim kako vse lepo pišete o tem in onem in vsak dan vas malo preberem. Pri meni ni nič posebnega (razen malo nervoze pred izvidi), drugače me pa bolečina v sramni kosti počasi zapušča, za kar je že čas, saj sem bila kot 100.letnica, saj sem komaj dvignila nogo ko sem si oblačila hlače in nogavice...

Prejšnji teden je rodila moja prijateljica, imajo 4470g in 58 cm velikega Anžeta. Sem bila na obisku in je tako lep, je imela carski rez in se ni nič namatral. Kljub temu da toliko tehta in je tako velik, pa je taka štruca!!! Sem ga samo gledala!!! (Malo pozabiš, ko pa so tvoji že tako veliki.)  Pa ga je vzela v naročje in ga stisnila k sebi, je kar nehal jokat in takoj padel v "komo". Mi je šlo kr na jok..... in da tak majcen človek zraste v našem trebuščku.... in oh in sploh.... in kot da bi bila prvič noseča.   user posted image

Mi bomo začeli z nakupi po izvidih, voziček pa imamo planiran v januarju, če ne pride kaj vmes z obnovo hiše, kjer se pa tako vse odvija počasneje kot bi želela, čeprav mi moj zagotavlja, da bo do marca vse urejeno. Sem mu zadnjič povedala, da se selim marca, pa čeprav bo stopnišče še surovo in kuhinja ne bo dokončana, ker se mi zdi da bi veliko hitreje šlo, če bomo že stanovali tam, kot pa tako.  Me že res en mal jezi!user posted image  Pa še tako in tako je treba te delavce kar naprej čakat, pa še skoz jim je treba pod prste gledat! Mater če bi mi v službi delal tako, bi že zdavnaj lahk šli rakom žvižgat!!!

No, pa sem malo spustila jezo. Lepo se imejte, poročajte o novostih, predvsem o nakupih in akcijah, saj prihajajo prazniki, pa bi bilo fino če se kje kakšen eur prišpara. 

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.11.2007 9:49:48   
sinskaT
Sem ravno premišljevala kako že celo nosečnost nisem popolnoma sproščena - vedno ostaja majčken delček skrbi, da bo ja vse ok z user posted image . Najprej prvi tedni, ko ne veš a ti je sploh namenjeno, ali se pravilno razvija, raste, potlej prestopiš magično mejo 12ih tednov in se že začnejo nove skrbi itd itd...Potlej pa preberem, da imate nekatere kar nekaj težav.. tako da je res to neka priprava na prihod otroka, ko se prava stvar šele začne. Pa nisem pesimistična, pač jutranje razmišljanje. Vsemu navkljub je pa fino, da smo take carice, polne energije in pogumno zremo naprej - bomo (oz. smo že) dobre mame ni kej user posted image .
Tasyo- upam, da bo kmalu bolje user posted imageBarby78 - super, da je sedaj ok, le počivaj kolikor se le da (prav tako bigmama).

Ketrin
- ta skate voziček pa prvič vidim (sem šla na brzinco poguglat...) , fino zgleda, tako da bravo za nakup! boš prava važička na sprehodih po našem okolišu . Na žalost pri nama ne pride v poštev, ker je edina zadeva, ki jo moj želi pri vozičku ta, da je trikolesnik, VeLiKa kolesa, da vse skup zgleda močno, robustno user posted image , pa amortizerji, ah ti dedci! Mava srečo, da se strinjava glede te lastnosti, hkrati pa se že na začetku omejujeva. Pa tudi prav, če ne se ti loh še sfrtajčka od vseh variant haha..  In sedaj kolebava med Chicco S3, Jane slalom pro, Bebe confort pa še en sem pozabila. Je pa zdaj vprašanje, ker že imava lupinico od moje nečakinje in bi rada,da bi bla kompatibilna z vozičkom, hm, morda kakšen predlog, izkušnja...?
Toliko zaenkrat od mene... grem pečt kruhek. me je lubi presenetil s kruhomatom, ki sem ga že dolgo ogledovala, pa še božično zvezdo je priložil zraven, tako da ima darilo osebno noto hihi.

Fino fajn, lepo se mejte pa dosti se smejte!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.11.2007 10:03:31   
sinskaT
Še to...
lepa posadka - odlično za morfo! prav res sem vesela za vsako, ki sporoči takšne lepe novičke in pa nisi edina dolenjka tu gor, jaz se smatram za 1/3 dolenjko,  1/3 belokranjke in 1/3 ljubljančanke , tako da dobrodošla haha!

darja - glede avteka, sva pa midva že pred letom, ko sva ga kupovala gledala, da ima 4vrata, da je prostoren vzadej, pa seveda honda mora bit (sva zvesta motorista - hondaša...ups...sva bila user posted image , pa še kdaj bova...upam). In tako ne bo treba zdaj nič menjat.

ajde...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.11.2007 10:06:54   
sasy20
Dobro jutro!

Jaz se vam le na hitro oglašam, ker ne morem sedeti me tako križ boli da me kar peče user posted image . Res več ne vem kaj naj.....sej hodim na sprehode vsak dan in potem je bolje ampak le za ene 2 uri potem pa spet bolečine.
Na hitro sem poste prebrala Barby še sreča da je bilo potem vse ok, sedaj pa le počivaj. Ostalim pa user posted image  za dobro opravljene preglede in morfologijo.

Tako punce se tipkamo.....

Aja dobrodošla nova user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.11.2007 10:44:53   
Ketrin
Hej hej nosečke!!!

Kako gre! Vidim, da se pojavljajo težave... bolečine v križu, mleko, krči... Kaj čmo, tudi to spada zraven! Upam, da čimprej mine karkoli vas že tare.

Sinska bravo za možeka. Kruhek pa le speci. Jaz ga tudi skoz sama pečem...Tudi tukaj prišparamo kak everček! Edino jaz kar na roke, brez tiste posode.... user posted image  Drugače pa so meni tudi všeč 3kolesniki, je pa res da so veliki in nepraktični. Gleda avta se jaz nisem obremenjevala, ampak tale SKATE je res boljši... Seveda bom važička...kot vsaka med nami! user posted image user posted image user posted image

Joj, Barby tale včerajšnji izlet pa je bil.... Madona! Hvala bogu, da je vse ok! Ufff! Počivaj, pa pridna bodi!

Darja, po moje nisi edina ki si v službi in pohajkuješ. Saj smo vse tukajle gor bolj za spidu tko da po moje to tvojemu user posted image  prav nič ne škodi! Poslušaj svoje telo. Tukaj so punce v službah pa imajo doma še male otročiče in vse sfolgajo...Tko da... Po moje to ni nekaj drastičnega in kar se samo tebi dogaja... Lepo počasi pa bomo prlezle do konca!!! user posted image  Zdaj pa so itak energetski meseci! user posted image user posted image

Glede avteka. Jaz sem imela prej Cliota (ful zadovoljna) potem pa smo v familiji neki zmutili in malo pomenjali avteke in imam zdaj že 2 leti Berlingota. Tko da pri meni ni problemov glede prostora. user posted image  Super avto. Sem zadnjič voziček probala notri dat in mi ga sploh ne bo treba zlagat. Gre kar cel nov v haubo! user posted image user posted image user posted image

Lepa posadka bravo za MF! Kako lepo si opisala!!!! user posted image user posted image user posted image

Big mamma bravo da je vse ok. Le tako naprej!user posted image

Tasyo, ja samo sedežek dokupiš. Pa tisto torbo če želiš. Ja, super da ni treba posebaj spravljati košare, je kar robustna in zavzame veliko prostora....

Shooo dobrodošla!

Midva pa sva bila včeraj na koncertu dalmatniske klape in je mali toook brcu! Očitno mu bo všeč ta melos in seveda poletje in morje...Po mami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
20.11.2007 11:36:29   
barby78
Ojla!
Sem se morala mal spravit pokonci.Počasi bo trba za kosilo pripravit.

Najprej hvala vsem za vspodbudne besede.Ja,včeraj me je moja G,resnično prestrašla.Sem pomislila že na najhujše user posted image , Čeprav se mi je pol kr kamen odvalil od srca in zdaj sem res srečnauser posted image .

Ko se že ravno pogovarjate o vozičkih.Midva sva že skoraj 100%,da bova vzela PP Modular System,ker ima vse v kompletu.Edino glede barve še zbirava.Se bova pa tud verjetno prihodnji mesec ali pa januarja odpravila po nakupih JU-hu,komi čakam! (če se bom seveda dobro počutla).

Se čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
20.11.2007 11:38:11   
zolika
evo mene...sem nazaj iz pregleda! Vse je OK - le da me je sestra najprej za dobro jutro prestrašla z vprašanjem če me kaj boli? na vprašanje KAJ? je odgovorila da je urinska slika slbša kot bi lahko bila - elektrociti (ali nekaj takega) je povišano...in ko sem ji rekla da sem ok in kaj bi to lahko bilo..je rekla da mogoče pesek v ledvicah...da pa mi bo zdravnik kaj več povedal...me je skor kap!!!!!user posted image

Ampak je potem zdravnik pomiril situacijo in je rekel, da so res malce povišani da pa so v mejah normale...samo naj več vode pijem! pa bo! uffff - sem si kr oddahnila...ker se počutim OK in ni problemov mi ni delal vaginalnega pregleda - ampak sva poslušala samo srčeka...bije, bije! user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled je MORFOLOGIJA: 18.11.07 in takrat gre tudi možek z nama - si je že dal v planer da ima pregled!user posted image

Do takrat pa UŽIVAJMO NAPREJ, kaj ne? user posted image

p.s. ker sem bila tako dobre volje sem kr 35e zapravla za 2 bodija in hlačke od KRISa! :) Rumene in zelene...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
20.11.2007 12:13:57   
Isabellabina
Zdravo user posted image
Mene samo zanima ,če je še katera med vami ,ki je skoz žejna tako kot jaz in se nikakor ne morem odžejati.Sedaj sem prestavila na vodo ,prej sem pila nesladkan čaj ,sokov ne morem pit(mi je slabo po sladkorju).Ustnice imam stalno takšne kot da imam ful razpokane pa drugač popijem približno sedem -osem kozarcev na dan brez juhic.Sej bom G u petek vprašala če to kaj pomeni,ma prej nisem nikoli občutila takšne žeje.
Pa lep pozdravček

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......