|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
19.11.2007 9:44:26   
felicia
ma sej mate prav bom vidla kako bo pa pridem al pa ne. Če je kej name bo to mel celo zimo ker jaz sem tudi taka da se mi nobembra začne iz nosa cedit pol se pa vleče do spomladi ko m enapade seneni nahod in tako smrkam celo leto!

Moja tašča je pa kal cool glede gh mu kuha take stvari kot jaz  ko ga čuva tako da se mi ni za bat, pa moja mami je tudi taka da bi me kar ubogala. ma sej bo sam ne se preveč obremenjevat, ker mislim, da so nekatere oz. večina bolezni in alergij pogojen tudi psihično in bolj ko o tem razmišljaš huj je! Je pa res da se je tudi treba malce izogibat alergenim stvarem vsaj nekaj časa. Men je moja P rekla da zdej začnem uvajat rižolino pa sadje po malem jaz pa to delam že od 4 mesecauser posted image , ker je mali na adaptiranem mleku in se mi je nekako logično zdelo da malo prej začenm kot pa tiste ki dojite.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
19.11.2007 9:45:14   
felicia
Nas je pa zdej ful gor to bojo romani kasneje za bratuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
19.11.2007 9:47:29   
felicia
No zdej se pa sama sabo pogovarjamuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
19.11.2007 9:47:58   
tejč
Ne, feliška, vmes, ko za Mašo na Žurnalu glasujejo, berejo še RRuser posted image . MAh, sej je brez veze tole glasovanje, nimamo šans, ker menda so neke fore, d asi lahko na dan 100 in več glasovov nabiješ..Očitno sem preneumna...user posted image Ne znam.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
19.11.2007 9:52:39   
kjava
Majchi in tejč, hvala za podporo user posted image
Če se bo to še kdaj ponovilo, bom bleknila kaj. Sej same veste, kako je- dons mamice tooolk kompliciramo user posted image . Pa kaj! Za mojga otroka bom že sama odločala, kaj bo jedu in kaj ne.
No, evo, kle pizdim, drgač sem pa tih ko rit.

Pa nas je res velik gor, dejmo en čvek užgat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
19.11.2007 9:53:24   
kjava
Čak, tejč, grem prec glasovat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
19.11.2007 9:53:25   
tejč
jooooj, kopalnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
19.11.2007 10:06:07   
petrinja
madoniš ste pa res čvekeuser posted image  

Tejč, jaz kar probam vsak dan glasovat za Mašo, in sem tud videla, da imajo eni že kar po 12000 glasov. madonca kako je pa to možnouser posted image
al pa ni mi jasno, kako da kakšni dojenčki nimajo niti enega glaska-ma magar mamica glasuje zanjga, ne?
do kdaj pa traja ta akcija?

felicia, ti pa pridi v Atlantis, pa vzemi vse s sabo, pa boš tam videla kako in kaj, še vedno se lahko premisliš, in ostaneš na kavici.

kjava, ti pa kar nič šparat jezika! sladkarij bo itak povsod polno-žal, in ti sedaj delaš pomembne temelje za prehrano- ne pa babice, ali kdo drug. sej itak, če bi bilo pa kaj narobe, bi bila pa mamica avtomatsko kriva, ne?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
19.11.2007 10:11:08   
indy
Oj.
Ja punce vam dam čist prov glede uvajanja GH.Moja mami tut kar teži pa daj mu mal piškotkov nadrobi v mleko, pa daj mu mandarinin sok za pit, pa ......user posted image

Zadnjič je k meni prišla patronažna in mi prinesla kao jedilnik, oz. kaj sploh lahko je 6 mesečnik.Kao do danes bi moral samo mleko.Zdaj ko je pa ona prišla pa lahko je popolnoma vse samo v zmiksani varijanti.In je dala predlog; skuhaš juhico in potem zmiksaš dodaš maslo da je bolj okusno,...user posted image Potem kuhano sadje dodaš sladkor da bo rajši jedel,... 
Ne vem no sem mislila ja ja ti kar govor,ko bo pa treba k zdravniku so pa takoj očitki kako skrbimo za otročke pa itd..
Najboljš da res povemo tasvoje tistim ki pazijo naše dojenčke, da naj jejo izrecno tisto kar jim naročimo, ker drugače ne vemo glede alergij in reakcij.
Če pa ugotovimo da res delajo po svoje jih pa vsakič pokličmo če bodo dojenčki bolani pa jokajmo še bolj kot pa dejansko je.Tako kot pravi Majchi kar mal natvezimo.
No se vidimo na kopanju.Mark se je zbudil in je akcija.Bognedaj da je sam v sobi kot Lana od Majchi, to je noro.
Pa pa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
19.11.2007 10:17:02   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

je pa tko, moja mami je med.sestra na pediatriji, in je rekla, da če bi bili naši otročki slučajno sprejeti na njihov oddelek ( boh ne dej ), bi moral kar jest že velik repertoar jedi, ker jih tam tudi že servirajo za obroke-npr. otroček cca. 6-7 mesecev dobi v juhico že koničko rumenjačka, pa skutke, pa meso, itd.

Tole sem pozabila komentirat. Ena majčica, ki je rodila nedonošenčka in zdaj tu ni več aktivna, je bla zadnč v bolnici, ker je mali nekaj hujšal in je mogla kar čez noč ukinit vse mleko in mu čez dan dajati tolikšne porcije GH, kot jih jest Eriki še zdaj po 1,5 mesecu ne dam. Tamav se je jasno upiral, ampak mu je mogla stišat v usta, tko al pa drgač user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
19.11.2007 10:34:46   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

Tejč, jaz kar probam vsak dan glasovat za Mašo, in sem tud videla, da imajo eni že kar po 12000 glasov. madonca kako je pa to možnouser posted image
al pa ni mi jasno, kako da kakšni dojenčki nimajo niti enega glaska-ma magar mamica glasuje zanjga, ne?
do kdaj pa traja ta akcija?

mene čudi natančno to, kar tebe, ne vem...do srede decembra.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
19.11.2007 10:45:35   
ancka1
MERE NAŠIH MAJČKOV IN MAJČIC 

user posted image

Uroš      (Felicia)    5,5 mesecev        7850 g     69    cm
Lana     (Majchi)     5,3/4 mesecev    7000 g     70,5 cm
Erika    (Kjava)       6,5 mesecev       6800 g     66cm
Matevž (Petrinja)   6 mesecev          7900 g     69,5 cm
Katja    (Putka)      6,5 mesecev        7890 g     69cm

Alina (lex)               5,3/4 mesecev    7700 g     67cm
Mark      (Indy)       6 mesecev           8800 g     69,5 cm
Dorian (Eca)           6 mesecev           8500 g     71cm

Nace (rožica81)     6,5 mesecev        9.200 g    74 cm 
Nelson (juniorka)   6,5 mesecev      10010g      75 cm
Tevž (ančka1)        6,5 mesecev         8500g     72 cm

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
19.11.2007 12:09:54   
juniorka
Mi pa imamo sneg- ravno tolk, da je belo- je že v soboto zapadlo!
Oj, vidim, da so naši zakladki kar veliki, bomo povprečje spremenileuser posted image !
Spanje- Putka, tako je pri nas zvečer, če ne zaspi ob hranjenju ali pa če se po 1 uri zbudi, pol pa spet od začetka... sem že navajenauser posted image ..pa zbujanja in vsega ostalega tudi.
Hrana- mi imamo najraje zelenjavo iz juhice, in to največ korenje, pa malo meska zravn, zgostim pa z rižem(basmati), polento, malo krompirčka,ali pa kombiniram zelenjavo- enkrat brokoli, cvetačo, bučke, kolerabo, včasih vse mešano, ampak ne mara toliko, kot manj sestavin..tako da z verjetnostnim računom dobim eno malo morje različnih obrokov, sploh ko imamo enkrat govejo, drugič kurjo, puranjo ali zajčjo- juhico, bom pa kmalu začela še rumenjak!
grem zdaj- na prevez ušesa- še vedno boli
mejte se

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
19.11.2007 13:14:58   
lex
MAŠA IN GRIŠA vse najboljše user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
19.11.2007 13:27:01   
Eca
Hej!

Bom čisto kratka. Moja otroka spita jaz pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj si je naš Mark v prisotnosti moža uspel presekat med ustnico in brado in tudi na notranji strani ustuser posted image . Tako sem jezna na njega (moža jasno) user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo, moški mislijo, da otroci počakajo tam kjer jih pustiš. Potem sta šla k dežurnemu in jaz sem user posted image user posted image user posted image in upala, da bo samo kakšen šiv. Na srečo se je dobro končalo - brez šivov. Adrenalin je bil do večera, Mark pa je že x-krat padel s stola, pa ga tudi to včeraj ni izučilouser posted image . Danes spet nadaljuje z neumnostmi, pravi živec je in ne more biti na miru niti sekendo.

Dorian.....to bo še user posted image , ta pa samo gleda in "srka" neumnosti Marka. Od vzhičenja se celi trese in misli, da bo kar poletel iz ležalnika ali stolčka za hranjenje. Še sreča, da vsaj spi celo noč in večkrat na dan - saj tega problema nimam kot ve.

Juniorka  in Putka - hvala za nasvete glede GH. Bom morala še v knjižnico po kakšno "otroško" literaturo. Pri Marku sem imela sposojeno, pa sem jo morala že vrniti, ker je kolegica tudi sedaj rodila.

Tejč
- bom se  potrudila in glasovala.

Felicia- meni žal ne znese sploh gledat  TV. Pa tako rada bi videla tvojo novo frizuro, ki ti menda lepo paše.

Griša - user posted image user posted image user posted image user posted image ja in še za mamico user posted image user posted image .

Zdaj pa letim v kontrolo.
papa

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
19.11.2007 13:29:36   
Eca
Pa še za Mašo user posted image user posted image user posted image user posted image in mamico user posted image user posted image .

Letim....

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
19.11.2007 15:43:56   
lex
Ok za nazaj se mi ne da brat, ker me še vedno bolijo oči. Sem včeraj preležala cel danuser posted image , no sem sicer že malo bolje, ampak kaj veliko pa ne. Mi antibiotik že ne prime.

Sem vidla da imaste  GH še vedno v obdelaviuser posted image . Nama je na posvetovalnici rekla, da sedaj lahko preideva že na meso (razen svinjskega), pa včeraj je s takim veseljem pojedla govejo juhico s pšeničnim zdrobom in korenčkom, na vrh pa frutek, ki je ostal od malice. Jaz ji dam kar frutek, ker itak morem sadje kupit, pol je pa skor isti šmorn, ker letos pač naša drevesa niso obrodila jabolk, kolikor so jih pa so jih pa jeleni pojedli.user posted image user posted image user posted image
Aja edino zadnjič ji je pa moja teta kruh dajala za jest, sem jih pa moji mami napela, ker jaz nisem vidla ker je bil Aleks glih na WCjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še to mi je upala šele drugi dan povedat - je najprej vprašala če jo je šraufalo (mejo srečo da je ni) in to čisto fršn ržen kruhuser posted image user posted image user posted image , samo je pa celo noč spala. Pol si pa misli kaj si češ.

felicija sem te vidla pri Zmagecu, neki sem sicer že prej nazaj brala, tak da ti čestitam za 1000 ojrov (to pri nas znese 1 žakel koruze pri Aleksuuser posted image user posted image , ki jih je pa treba plačat mamiuser posted image user posted image )

junijorka mi mamo tud snegecuser posted image user posted image user posted image user posted image , so dans v vrtcu že v kombinezonih okol hodliuser posted image . Samo jaz bi šla SMUČAT!!!! Eh bom drugo leto nadoknadla - pa ja misli si Urša, da bošuser posted image

nič vas preberem zvečer, grem malega v luft vrečt, da ne bo predolgo spal, ker pol mamo pa zvečer žurko

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
19.11.2007 15:52:50   
felicia
ojla sam na hitro se javim,

mali je zaspal jaz pa zdej kuham zelenjavico za ko se zbudi upam da bo kej bolš.

fajn je bilo na plavanju končno.

hvala za čestitke.

no zdej pa šibam pogledat kaj se dogaja z zaspančkom.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
19.11.2007 19:54:14   
Putka
Evo me nazaj z aerobike, sem se fajn prešvicala in namatrala.

Zdaj grem pa po nasvetu Majchi rižolino in svoj mlek zmešat, če bo Katja kaj več pojedla. Aja, tist ostanek kašice je še kasneje skor zmazala, to pomeni da je skor cel mali lonček pospravila!

Vesna pridno barva, ji sprintam Bambija pobarvanko, pa imam celo uro mir.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
19.11.2007 20:42:35   
tejč
Živjo, Putka, ja, jaz sem ti svetovala, da zmešaj rižolino in svoj mlek-vsaj Maša bi pojedla glih tolko, kolkor bi namolzlauser posted image ...
Že spi-sem ji dala 60 ml Beba HA plus 20 ml mojga mleka plus dve žlici riževih kosmičev. Vse je šlo-takoj! (ob 18.00) Zdajle pa še dojenje in spi. Bomo vidli do kdaj...

Ajša je pojedla Mašin frutek sliva-bolj iz foušije kot iz potrebe, da bi ji bil res všeč. Sam da ga MAša ne bo dobila.user posted image Ej, ej...

Zdajle zvečer smo delali plakat o poklicih z ajšo-mi2 sva strigla iz Cicibanov in revij, ona je pa lepla-skupaj smo dopisali. Zdaj lepo pove, kaj delava v službi.
Ampak hec, v postelji ponavljamo pred spanjem: kaj dela mami? (uči otroke, bere pravljice...) Kje dela mami? (v šoli) Kje dela tati? (v sobi/pisarni) Kaj dela? (telefonira, dela na računalnik) Ajša doda: tati ima srajco in žaga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj vse ji gre po glavi!user posted image

Moj dragi drvar (user posted image ) je trenutno v kopeli materine dušice, ker ima rdeč nos (ne od pijačeuser posted image )-staknil prehlad od Ajše. Ves je bogi in se smili sam sebi.user posted image

Jaz se filam z multivitaminskim šumečim tabletom, da se še mene ne prime.

Pomivalc pere.
Pralni tudi.

Vsi smo v polnem teku.user posted image

Lex: vedno pozabim: prav lušna si z novo frizuro!user posted image user posted image user posted image

In hvala vsem, ki glasujete za Mašo, čeprav ni poštena igra, pa kaj, vseeno bom vztrajala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
19.11.2007 20:51:59   
tejč
Tole je naš plakat o poklicih-tistega ležečega šolarja je Ajša nalepila v krog zraven drugih otrok, pravi, da je to ona. DA Maše pa ni, da je doma...
user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
19.11.2007 20:55:01   
lex
tejč pri nas je pa glede frutkov glih kontra. Jih Aleks že neki časa noče več jest (jih itak velikokrat dobijo v vrtcu), ji pa zato vse frutek soke popijeuser posted image , ker to je bolj za velike fanteuser posted image
aja hvala za komplimentuser posted image
mi smo danes šli po atija v službo in on bi kar not šel, ker je 1x šel z njim, sem mu komaj dopovedala, da ne moreva kar tako vdret not, pol smo šli pa po zimske čevlje.

Putka pri nas pa risanko gor šaltam, pa je tak blažen mir, barvanke še niso aktualne

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
19.11.2007 21:42:09   
tejč
Upam, da boste še veliko naklofale, da bo jutri jutranja kavica slajša ob branju. Jaz grem dans mal dol iz RR, ker mi že kar škodi, tok tuki visim.
LN.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
19.11.2007 21:48:07   
Putka
Lex saj risanke so ta druga droga. Ampak rajši vidim da barva kot tv gleda.

Tejč sorite, zamešala. Ampak pojedla je pa ravno ene 3 žlice kljub mojemu mleku. Zgleda da ji mlečno ne gre, kot Matevžu. In potem je skorjico črnega kruha žulilauser posted image , pa se skor zadavla, ko je par drobtin po grlu šlouser posted image Čim dobi kak košček hrane v usta, tako zvoke kot en bulimik spušča. In se je po pižami (sveži seveda) pokozlalauser posted image .

Vesna si je danes za lahko noč izbrala kartonko "Poišči in preštej", super knjiga, vsaka stran ena barva, pa različni predmeti, živali tiste barve, vsaka od 1-9. Skratka, Vesna jo ima zelo rada, ko pa jo je Katja zagledala, pa uboga Vesna sploh ni imela nič od knjigice.

Lahko noč!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
19.11.2007 21:52:08   
felicia
Draga tejč, pozabili ste nalepit drvarjauser posted image

No pri nas je tako da ima nek izpuščaj po čeluuser posted image  nimam pojma od česa ker od hrane nismo nič novega dajali. A je možno da zaradi praskanja oz drgnjenja ko je zaspan, sam bi minil ko spi se pa samo malo zmanjša, še vedno pa ima take majhne pikice po čelu. Ma če ne mine čez par dni gremo k P pa bomo videli kaj bo rekla!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.