kjava
|
Uuu, felicia, super! Te bomo gledali. Punce, a je pri vas tud kaj sneg padal včeraj? Pri nas je padal cel dan, sicer malo, ampak glih tok, da ni blo ven za it. Eni otroci kle so se že sankali, pa čeprav še trava gleda ven . Je pa Erika zdej prehlajena, tko da , Putka, ne vem še kako bo ta teden. No, saj vročine nima, bomo vidli. Jest ji skuham polento, uno instant, ki ma not tud sledi glutena , pa ji s kakšnimi bučkami zmešam, al pa kaj tazga. So pa teli pediatri res Men je rekla zdej, da mlečne stvari (jogurt, skuto) šele po 9. mesecu, gluten po 8., patronažna je rekla, da gluten lahko že po 6. Ne vem, midve sva še vedno samo na ˝neškodljivih zadevah˝, ampak včeraj sem pa zvedla, da ji je tašča, ko jo je imela v varstvu dala napolitanko . Pa halo no! Jest se kle neki pazim, pol mi pa hočjo vse zasrat. Ne sam, da je v napolitanki vse od glutena, jajc, mleka, še na sladkarije mi jo bojo navadli še pred prvim letom Marš! Pa še neč ji ne upam rečt, če bi bla moja mami, bi ji že povedala. Uživajte na plavanju!
|