|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.11.2007 16:51:16   
kjava
Putka, kakšnga župana ste to izvolil, da vam nič ne da?! Naša občina da 270 evrov, pa ne v obliki kakšnega bona, ampak keš user posted image .

Bambina, men se pa to nič tazga ne zdi, če te vpraša kakšnega spola je dojenček. Erika je včasih cela v modrem ker ma Andrejeva oblačila, pa tud če je v roza, me jih je že veliko vprašalo, če je fantekuser posted image . Sej tud jest ponavad sploh ne porajtam, kaj ma otrok oblečeno, pa včasih prov butasto vprašam, pol pa šele opazim, da je moder al pa roza.

Majchi, čokolada za Lano, a user posted image . Reci jim, naj jo drugič rajši tebi ponudijo...
Aja, ups, monti pa to.user posted image

Tejč, ti maš pa res same ta hude zadeve dons- zobar, brrrrr, ne hvala.

Erika je pa dons zelenjavno juhco jedla. Ji je kar pasala. Včeraj pa rižoto in dons ne more kakat user posted image user posted image
Za spančkat je pa tud pridna. Jo položim v košek al pa v posteljo in zaspi. Včasih se mal pojokca, včasih pa še dude ne nuca user posted image . Srček mali pridkani user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
20.11.2007 17:23:01   
BAMBINA_
Putka naša občina da Mercatorjeve bone v vrednosti bivših 30 jurčkov. Nekaj je pa le user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tiste, ki imate Pamperske, a ste že prešaltale na 4? Pa ne mislim Nela, Anžeta in Markauser posted image . Moram glih novo rundo plenic kupit, pa razmišljam, da bi kar št. 4.

Majchi, jaz sem ravno prešaltala nazaj na trojko. Čez dan je 4 bila sicer oki, zjutraj se je pa vsakič zbudil čisto premočen user posted image Očitno mu še pri nogici ne stisne dovolj in ker je čez noč pač malo več lulanja...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
20.11.2007 18:33:32   
rogljicek
Ej bejbe, tole ste pa mal zamešale, nisem jaz rekla, da nam maslo in sladkor predlaga petronažna. Naša je bla res super, samo zdej je pa sploh ni blo nič naokrog. Mogoče bi jo mogla jaz klicat, ampak sem je dost čtiva za GH, pa tud vas mam, ki imate precej uporabnih nasvetov user posted image

Odkar je bla Reya bolna je pa tolk sitna ves čas. Sploh noče bit več sama, noče bit v igralnici, ne na stolčku.. Nikakor noče več flaše, kaj šele dudo. Samo ma joški bi ves čas visela, to je pa zakon zanjo user posted image Zame pa.... Jaz samo, da se premaknem iz prostora je vik in krik. Groza!!!

Juniorka, vi ste zdej v troje. Nič se ne javiš user posted image Kaj morte uživat, jao, jao. user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
20.11.2007 20:38:13   
BAMBINA_
juhuhu, tisoči post in nova zvezdica user posted image
user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
20.11.2007 21:41:49   
Putka
A dons večerna runda čveka odpade? Nič, grem pa spat.

Aja, misija polenta+spumpano mleko - neuspešnauser posted image Spet kh, kh pa na bruhico ji je šlouser posted image Pa itak sem potem nekje prebrala, da koruza mal kasneje na vrsto pride, čeprav ni glutena.

Imam pa svežo mlado špinačo v hladilniku. Je katera že dala in kako? Mislim samo špinača, še kaj zraven, krompir?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
20.11.2007 21:43:34   
felicia
VSEM HVALA  za čestitke ob polletnici. ne morem verjet da tako hitro mineva čas, pa druge pol leta bo minilo verjetno še hitreje a ne?

No dane sem v lekarni kupila neki za izboljšanje oz. krepitev imunskega sistema pri dojenčkih oz od 6. meseca dalje od Bimbi neki na E se začne imeuser posted image  (pozabila). A je katera oz. ali katera kej takega daje svojemu user posted image ?

Drugač sem pa tako zmatrana da grem zdej direk v postlo ajat!

Lahko noč!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
20.11.2007 21:46:26   
felicia
Putka- jaz sem probala špinačo s krompirjem pa mu lih ni bila všečuser posted image . Polento oz. koruzni zdrob mu pa dodajam ker tako zgostim kakšno juhico.

Danes je pa jedel zjutraj zelenjavno juhico, popoldne sadno kašico Frutek, malce kasneje proti večeru skutko dve žlički in zvečer rižolino povsod vmes pa flaška!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
20.11.2007 21:58:53   
ancka1
Putka, so mi pojasnili, da bodo obnovili stran s cenikom, ker ni ravno najbolj jasna. Stvar je pa taka, da je 10€ v primeru, da bi na vrat na nos hotela zvečer za 2h varstvo ipd. S številom ur varovanja na mesec se urna postavka niža. Tako, da ja, 5€, kar pa je že bolj sprejemljivo.
Grem spat.

Nočko vsem čvekicam. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
20.11.2007 22:06:14   
Eca
Hej!

Ko ste že pri GH, jaz sem izbrskala nekaj jedilnikov, če bo kateri kaj pomagalo. Jaz sem se potrudila samo z branjem prvega linka, sicer pa berem Montija user posted image user posted image user posted image (Kanari se približujejo z njimi kile, pa moram malo pazit, da ne pridem z 10kg+ nazaj).

Evo:

http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/alergije/07-recepti_1.htm
http://www.ezdravje.com/si/dojencek/prehrana/uvajanje/
http://www.enostarsevstvo.si/viewtopic.php?p=504

Glede plenic - mi že imamo Pampers 4, so ok, pa tudi naš Dorian je pravi buco z šlaufi na nogah, tako da dobro tesnijouser posted image .

Grem v mižule!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
20.11.2007 22:11:14   
Eca
Tejč - jaz pa hodim na zmrzovanje bradavic na nogah (imam virusne bradavice). So se mi med nosečnostjo namnožile - 10 kom. in sem komaj hodila. Sedaj sem bila na 4 "žganjih" in so samo še 3 "lepotice". Na nogi samo malo zapeče, ker je koža na podplatu bolj debela, zato pa svinjsko boli na prstih noge - tam je koža zelo tanka. Za uspešnost "kure z žganjem" se moram  zahvalit tudi zdravilu marquart, ki ga moram nanašat s palčko vsake 3 dni. Res pomaga.

Kaj so pa tebi rekli? Kontrola kdaj in koliko "posegov"?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
20.11.2007 22:25:40   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Tejč - jaz pa hodim na zmrzovanje bradavic na nogah (imam virusne bradavice). So se mi med nosečnostjo namnožile - 10 kom. in sem komaj hodila. Sedaj sem bila na 4 "žganjih" in so samo še 3 "lepotice". Na nogi samo malo zapeče, ker je koža na podplatu bolj debela, zato pa svinjsko boli na prstih noge - tam je koža zelo tanka. Za uspešnost "kure z žganjem" se moram  zahvalit tudi zdravilu marquart, ki ga moram nanašat s palčko vsake 3 dni. Res pomaga.

Kaj so pa tebi rekli? Kontrola kdaj in koliko "posegov"?

Lp, Eca

OOO, še ena revica. Ej, Eca, tole ob nohtu boliiiiiiiiiii peče za crkentuser posted image - Men so rekli na drugo žganje čez en mesec, že imam datum. Kakšno mazilo??? Meni ni nič dala...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
20.11.2007 22:26:59   
tejč
Komaj hodim, tok se mi vse mišice tresejo. Ne, nisva user posted image , na vodni aerobiki sem norela kot zmešana. user posted image user posted image user posted image
nočko

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
20.11.2007 22:43:27   
Eca
Tole zdravilo Marquart dobiš v A v lekarni. Pri nas je pač A zelo priljubljenauser posted image . Je pa to tekočina v taki mini epruvetki s paličico, s katero to tekočino naneseš na bradavico ali kurjo oko. Nič ne boli, nič ne peče, vsebuje pa salicilno kislinouser posted image . Upam, da sem prav napisala. Skratka pri nas ne obstoja nič pametnega za te naše bradavice in kurje oči. Ker si iz iste branže kot jaz, ti še lahko povem, da sem si pred leti pomagala kar s šolsko kredo in mi je uspelo 3 lepotice skurit v 2 mesecih. Sem pa jih podrgnila zjutraj in zvečer in vsakič prelepla z običnim flajštrom, da ni prah od krede dol pobegnil (kreda suši - saj sama veš, kake lepe roke imamo po službiuser posted image ).
Dermatologi pa delajo od 5 - 10 kur oz. posegov (enkrat mesečno en poseg), odvisno od tega, kako so se zažrle.

Zdaj pa res grem v mižuleuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
20.11.2007 23:51:33   
lex
punce za virusne bradavice recept: oglasite se pri dr. remsu na ptuju. Če ne bi vidla na lastne oči ne bi verjela nikoli. brat je imel oba podplata in oba palca (tu je imel ob nohtu) prekrita z bradavicami. Na peti je imel gumpo bradavic, da je zgledalo kot goba. v glavnem ogabno, tudi on je rekel, da kaj takšnega še ni videl. najprej je probal žgat bradavice, ko je videl da ni nobenega haska in da trpi ko kristus na križu (skor mi je v avtu od bolečin skup pado) mu je dal neki kamen, za katerega je rekel, da lahko da pomaga lahko pa da ne. dve kuri je to dobil pri njem, potem pa ker je ptuj od nas odaljen mu je to dal za domov. moral si je to namazat na mokre noge, pustit da se posuši in nato čez 3 tedne skrempat dol (oz. porezat), postem spet gor namazat,... zgledalo je kot da bi imel črn vosek na podplatih. čez 2 ali 3 mesece je imel kontrolo in ni bilo ne duha ne sluha o bradavicah.
Eca glede na to da imaš virusne in da greš na kanarske vprašaj če lahko greš v bazen. njemu je namreč povedal, da se to lahko dobi tudi na bazenu

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
21.11.2007 7:51:09   
tejč
Eca in lex-hvala za vse bradavičje nasvete.user posted image user posted image user posted image user posted image  Bomo videli, kako bo.

Maša je pa včeraj pojedla cel jabolčni Frutek, spala kot top/beri: zbudila samo 2 krat. Ampak danes je bil pa drek zelen! Pismu. Ne vem, no...Mogoče alergija, ali...Ne vem...Bom probala ji danes še dat jabolko kuhano, pa da vidimo... Mi namreč še vedno nismo nič drugega probali kot jabolko in riževe kosmiče. Danes sem ji hotla dat bučko, pa bom zdaj še en dan jabolko, da vidimo...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
21.11.2007 8:00:57   
tejč
No, zdaj sem šla brskat po mojih fejvoritsih in našla še en link za prehrano za alergične otroke-aktualno je praktično za vse otroke-glej v kazalu spodaj: čisto prvi obroki.
MAjchi, zadnjič sva se pogovarjali, kaj zdaj na začetku kuhat-mogoče bo tudi tebi prišla prav kaka ideja...
PA še sporoči mi, če je Lana lepo normalno kakala po jabolku-barva dreka.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
21.11.2007 8:03:21   
tejč
user posted image , joj, sem jz za luno...

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/index.php

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
21.11.2007 8:35:55   
tejč
user posted image  A ste že vse zunaj? Men se pa dans kar ne gre iz pižame.
No, zobarček je bil super, eno malo plombico in kontrola čez eno leto.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
21.11.2007 9:04:23   
tejč
Putka-kak cuker je KAtja na oni fotki zgoraj, ej!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
21.11.2007 9:09:35   
Majchi
Tejč, hvala za link, bom mal pregledala. Lana se je vsak dan do zdaj mal pokakala (premalouser posted image ), no včeraj se je pa usrala tko kot je treba-do sred hrbtauser posted image . Barva - temno rjava. Tekstura - kot blato, je kar padlo od rite, rita pa čista. A sem bila dovolj natančnauser posted image ? Upam, da ni katera pri zajtrku, kot jaz. So me že bradavice mal ustavileuser posted image .
Drugače sem pa mislila nadaljevat s sadjem, in sicer z banano. Prvi dan čisto, naslednji pa z jabolkom zmešano, da je ne bi zaprlo.
Ampak sem včeraj kupila dva čisto mehka kakija, tko da bom najprej to zdaj dala, če ne lahko samo v smeti vržem. Če ne bo hotla jest, bom imela pripravljeno spet jabolko, ker je že preizkušeno.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
21.11.2007 9:20:08   
tejč
Hvala za nazoren opis dreka in dober tek!user posted image
Sorite vse za tele bradavice, no...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
21.11.2007 9:34:26   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Sorite vse za tele bradavice, no...user posted image user posted image user posted image

Pa dej nehi, nouser posted image ! Saj jaz se mal zezam, nouser posted image . Po mojem ni nobena tok občutljiva.

Lana pa spet jamra, jo zgleda spet zobki napadajo. Zdele je bil par dni mir, so se zgleda potuhnili.

Joj kok je smešnauser posted image ! A še kateri/a gležnje vrti in jih fuul gleda? Ali pa kar med igro jih včasih skoz vrti. Pa zapestja tudi, če ji jaz kakšno igračo kažem. Roke dvigne vstran v višino ramen in potem čisto pravilno vrti zapestjauser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
21.11.2007 9:46:26   
kjava
Putka, jest mam doma na vrtu blitvo, ki jo skuham s krompirjem in ima Erika to ful rada. Se mi zdi, da poleg banane še najraje. Ko je krompir skuham, vržem not še par listkov blitve, da se skuha in zmiksam s paličnim (to edino miksam, ker ne vem kako bi blitvo drugač zmečkala). Pa mejčkeno posolim.

Majchi, Erika po banani lažje kaka, je ne zapre.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
21.11.2007 9:51:12   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Joj kok je smešnauser posted image ! A še kateri/a gležnje vrti in jih fuul gleda? Ali pa kar med igro jih včasih skoz vrti. Pa zapestja tudi, če ji jaz kakšno igračo kažem. Roke dvigne vstran v višino ramen in potem čisto pravilno vrti zapestjauser posted image .

Poznano, ja. Pa še bolj smešno je, ko Tevž stiska pesti (in to ful hitro miga s temi prstki) in potem prav zabodeno s pogledom obstane na rokici. user posted image
Sicer smo pa prebrodili reakcijo na cepljenje. Je vročina padla. user posted image  Z varstvom smo pa sedaj rešili. Imamo naslednji teden prvo srečanje.

A smo s srečanjem spet na začetku, kaj? user posted image  user posted image

lp

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
21.11.2007 10:03:24   
rogljicek
Jutro. Reya že spet jokca v svojem igralnem kotičku, v bistvu sploh ne ve zakaj user posted image Kar tko, ker išče mojo pozornost.

Začetnice se pogovarjate o GH. Jaz ji skor nikol nisem dajala le ene zelenjave/sadja, ampak sem mešala, da je šlo tisto ta zanič lažje dol in, da tisto tabolš ni blo preveč dobro in sladko. Tako sem mešala jabolko/bučke, korenček/jabolko oziroma namesto jabolka banano, ko sem ji zmešala jabolko/banana je itak skor poletela od veselja, ker je blo tko sladko; avokado/banana. Potem sem bel riž razkuhala in še s paličnim, da je bil kot ena masa, potem še to mešala s sadjem. S polento sem skuhala korenček in jabolko (skupaj). No, pa je kar jedla vse to. Krompir ji pa ne gre in ne gre dol, zato ji ga tudi ne silim. Drugače pa ga lahko zmešate s svojim mlekom, da bo malo bolj jedilen.  Tako, upam, da ste dobile kakšno idejo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.