|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
19.11.2007 21:54:41   
Majchi
Oj!
No, Lana je danes dopoldne zmazala celo naribano jabolko z malo mojega mleka (samo za razredčit), zdele zvečer pa rižolino s 120 ml mojega mleka + spraznila joške. Punce, jaz mislim, da je totalno pripravljena na GH. Je kot mala uš user posted image , zaenkrat ji je vse všeč in vse do konca poje. Verjetno, če bi ji šla še rižolino delat, da bi ga še pojedla, ampak sem jo raje še malo podojila, da še sebe rešimuser posted image .

Aja, še to. V BC sem ji kupila 2 slinčka, ki sta kot majčke (hvala za nasvet Petrinja user posted image ) in se super obnese. Potem sem ga sam mal na roke oprala in zdaj se na radiatorju suši. Ko bo poln stroj, bom pa še te slinčke zraven fliknila, da bojo vsaj 2x na teden orng oprani. Za madeže na njih mi je pa vseeno.
Pa šla sem na gospodinjske nasvete (hvala za nasvet Tejč user posted image ) mal čistila za madeže prečekirat in najdla en kup stvari. Jutri grem v DM-a nekaj od tega kupit in potem domov čistit oblekice, ki jih je osvinjala v teh treh dneh, odkar je na GH. Nobene še nisem dala prat-namerno, da ne bi zaprala flekov.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
19.11.2007 22:02:34   
Majchi
Putka, a zelenjava pa sadje ji pa laufa?

Kjava, ne boš verjela, dons je prišla moja sestra, mal crkljala Lano in jedla čokolado. In jaz samo malo stran pogledam in potem vidim Lano s koščkom čokolade v ustihuser posted image  Mislim, pa da znoriš, no! In potem pravi sestra: saj sem ji samo za probat dala!
Sem jo tok nakurla, da ne bo več probala. Kasneje je pa še mami prišla, pa sem ji namerno tole zgodbo povedala in še mojo reakcijo zraven. Potem sem pa še njo kar mal vnaprej spet nakurlauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
19.11.2007 22:03:11   
BAMBINA_
Punce, hvala za čestitke. Mašin poljubček mi je pa itaq malo očke zarosil user posted image
Tejč, od naju z Grišem, tebi in tvoji mali princeski:
user posted image
Vse naj, naj!!

Griša, lupček moj, kar ne morem verjeti, da je res minilo že pol leta, odkar si se prvič stisnil k meni, in od takrat si že toliko prestal. Moj junaček. Rada te imam!! user posted image

Hvala tudi za spodbudne besede. Vedno sem govorila, da jaz pa že ne bom ena tistih mamic, ki komplicirajo že za vsak najmanjši prehlad. Hmm... No, skušam razmišljati čimbolj pozitivno, vendar pa se je po tistih dveh kritičnih dogodkih strah za Grišatavo zdravje zakoreninil tako globoko... Nekako ne morem iti čez to, da me ne bi tako skrbelo. Upam samo, da bom sčasoma vendarle prebrodila to, ker bo Griša sicer zrasel v maminega sinčka, to pa ne bi želela.

Felicia ful si bila luštkana zadnjič. Tak sonček user posted image user posted image Pa bravo za evrčke user posted image user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
19.11.2007 22:05:07   
felicia
No

jaz počasi grem v mižule. Lepo vas je bilo videt danes drage moje majčice, čeprav sva prej iz bazena šla, sem pol pogruntala, da je imel dosti vode, ker smo bili nekoliko dlje v njej on pa ni navajen tako dolgo čofotat kar naekrat, pa še zdi se mi da ga je malček zazeblo, je mel mrzle rokice pa nogice.

No lahko nočko !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
19.11.2007 22:11:32   
ancka1
Čer!
Mi smo imeli danes cepljenje pa še spodnja zobka sta ven pogledala. user posted image  Je pa Tevžek malo bogi-revček, vse na enkrat. Je bil cel dan tak melanholičen, zvečer je pa še vročino (38C) dobil. Se ves čas nekaj zbuja. Upam, da bo jutri že bolje.

Čestitke vsem "slavljencem"! user posted image

Lepo vas pozdravljam.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
19.11.2007 22:19:09   
Majchi
Anči, kako si zadovoljna z Buzzem? Men je fuuul dober! Najprej se mi je zdel ful težje vodljiv kot prejšnji voziček, zdaj sem pa pogruntala, da je to samo v primeru, če imam košaro obrnjeno proti sebi in je težišče nad ta malim koleščkom. Ko pa ga obrneš tako kot je treba, je pa super lahek in vodljiv.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
20.11.2007 6:59:55   
tejč
Sporočam, da šibam v Trnovo-bradavici na roki žgat.
Potem pa kaj več napišem, če seveda bom lahko.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
20.11.2007 7:12:10   
felicia
dobro jutro.
tejč- boš na mojem koncu ha? lepo in uspešno žganje bradavic na roki!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
20.11.2007 8:50:44   
s u g a r
Dobro jutro,

mi smo ustal - no vstal je Vall in poteral še očija in mami.

Uglavnem PLAVAMO - končno in ful je mali facko (ena solzica ni prišla, ful mu je dogajal, ful mu je bilo zanimivo) potem pa kot pravite ve - zaspal ko tavelik (ampak samo za nekih 20 minut) hehe tkole mamo.
Uglavnem nisem nič kontaktriala (putka mi je sicer omenila, da nej se na kavo ogasm k boste v Atlantisu), to pa zato, ker sem se zmenila KONČNO v svoji službi, da jih pridemo mal pogladat (no vidiš Putka sem se mal "opogumla"), no pa vam povem, da jih mogoče mal pogrešam ampak tko za en teden. Sodelavcev je več, eni so še zmerom tako fini da tud živjo ne znajo reč (beri ena naduta), pa sej je boga.
Tako, upravili smo, vidimo se okoli Božiča za mala darilca in to je to.

Komaj čakam na petek ko bo Vall ponovno plaval (sedaj z očijem, mami bo gledala). Tečaj pa imava do Božiča. The best.

Aja moram vam povedat, da je Vall tudi začel jesti (sicer midva to bl počas kot ti Majchi - poje 120ml čez dan), mu je pa kul. Seveda ziza je še vedno najtabolš, ampak ni panike če je tudi kaj drugega.

Petrazg najlepša hvala za recepte - smo neki že sprobal. Sicer pa sva praktično začela v petek in do danes sprobala 2 različici, ampak sej bo nikamor se ne mudi.
Kar nimam po eni strani srca da bi on pa zdej moral začeti drugače, da zdej pa je že tako velik da ziza ni več dost za njegove potrebe in da se mora navadit tudi grizt in kej konkretnga dat v usta. Mah fustracija bo izginila, ker pač life goes on.

Takole mal sm vam napisala in mal vas še preberem, potem pa se začnem pakirat (itak bejbike rabmo za eno nočitev kar nekaj stvari user posted image ) pol pa šibam v Padovo.

Na net pa dam še slikice, probam tko k ste ve dale svoje korenjake kar na forum. Če pa ne rata mi bo pa katera malo razložila. Kajne? No upam.

Pozdravček in lepo se imejte.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
20.11.2007 9:05:01   
s u g a r
mah ne rata. Neki mate ve to z eno spletno stranjo ane?
Pa sej vem, da ste mi že povedale ampak takrat nisem nič delala pol s tem in je zamrlo, sej veste če nečesa ne uporabljaš ti gre iz glave.

No se najde kaka dobrotnica, da mi pove again?

tačas pa so slikice v albumu.

pozdravček

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
20.11.2007 9:10:07   
s u g a r
VSE NAJ NAJ POLLETNIKOM

user posted image

Vall, mami in oči

Neposredna povezava do sporočila: 3261
20.11.2007 10:08:46   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Anči, kako si zadovoljna z Buzzem? Men je fuuul dober! Najprej se mi je zdel ful težje vodljiv kot prejšnji voziček, zdaj sem pa pogruntala, da je to samo v primeru, če imam košaro obrnjeno proti sebi in je težišče nad ta malim koleščkom. Ko pa ga obrneš tako kot je treba, je pa super lahek in vodljiv.

Super zadovoljna. Sploh se mi pa še tale zimska vreča obnese. Ga ne rabim preveč oblačit in če zaspi in prideva nekam notri, samo odfršlusam in ni variante, da bi zakuhal. Pa na dopustu v toplicah se je tudi zelo obnesel. Je generalno zelo rad v tem vozku.

Mi smo imeli pa kar hudo noč. Je malčija tako kuhalo. Celo noč je stokal. Se mi je tolk smilil. Danes bo najbrž še malo hudo, potem pa upam, da bo bolje. user posted image  Upam samo, da ni še kaj drugega v ZD staknil pri taki masi bolnega folka.
Pri nas je šla pa babi na dopust, ta velika imata pa full stvari v šoli...se mi bo kar malo zrolalo.
A ja, kako je pa varstvo drago... Sem se z eno firmo dogovarjala za varstvo za Tevžka, ker bom morala it malo delat, pa je to kar drag štos.

LP vsem!!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
20.11.2007 10:09:33   
rogljicek
Dobro jutro vsem.

user posted image Urošu vse naj, naj, mamici Feliški pa čestitke in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3263
20.11.2007 10:18:27   
rogljicek
Res, Ančka, svaka ti čast, da takole skrbiš za tako številčno družino. Mama tvojih dveh fantov je pa itak čist mimo. No, saj si sploh ne zasluži tega imena.
Kdaj pa misliš dati tvojga srčka v varstvo? Kmalu? Moja sestra je bla v eni varstveni družini na Rupi, pa je blo fenomenalno. Gospa ima hišo stran od ceste pri gozdu, gospa je pa tud zlo fajn. Sicer je to že 17 let nazaj, ampak mislim, da še vedno pazi na skupino otrok. Ampak, ti bi verjetno hotela, da pazi samo na tvojega Tevža. Tudi mi se bomo kmalu ubadali s tem problemom, samo, da bo v Nemčiji in, da je tam še dražje.  Namreč nimajo vrtcen do 3.leta starosti. Ančka, si probala najt kašno starejšo gospo, ki je v pokoju?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
20.11.2007 10:53:34   
ancka1
Rogljiček, ravno čakam, da ena gospa pride na snidenje. Sicer sem se pa dogovarjala s podjetjem OMA, ki se s to dejavnostjo ukvarjajo.
www.oma.si 
Ampak, a ni 10E na uro kar malo kruto. user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
20.11.2007 11:40:43   
kjava
Čestitke Urošu za pol svečke! user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
20.11.2007 12:29:06   
lex
čestitke Urošu za polovičkouser posted image user posted image

ančka za primerjavo: jaslice pridejo okoli 420€/mesec, potem so tu razredi in donacije za otroka v občini, ene dajo zraven več, druge manj. Jaz plačam vrtca 126€ s tem, da naša občina da zraven 50%cene varstva smo pa v 7 razredu kar pomeni, da plačam 70% od 50%, lahko si izračunaš koliko bi te prišel vrtec in potem vidiš koliko je to drago ali ne. Upam pa da najdeš čimcenejšo varjanto, ker je varstvo res drago ko user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
20.11.2007 13:38:06   
tejč
Živjo, sem nazaj in pečeeeee. Ampak nisem mehkužna, tako da bo.user posted image  Mam pa grozne prste zdaj, vse je nabreklo in mehur bo ratal. fuj!
Feliška? V vašem koncu? No, ja, to je MOJ konec Ljubljane- Vič mislim. Ko bom velika in bogata, bom tam živela. Živela pa sva tam z dragim na merčnikovi 2 leti, kot podnajemnika-super je blo!

Sugar, kar lepo počasi. Mi smo tudi komaj začeli v soboto. do zdaj je jedla samo riževe kosmiče in jabolko, nama se prav nikamor ne mudi. Vse lepo počasi, da se navadi okusov, da ne bo potem vse ven pljuvala. Gre nam kar dobro. Danes je na viču zmazala 80 ml Frutka-jabolko. (Sva se dobili s kolegico, ki ima fantka-danes star pol leta!-Uroš, vse naj tudi tebi!user posted image )
Preostanek Frutka ji bom zmežala med rižolino in moje mleko ob 17.00.

Ob 17.30 imam zobarja!user posted image Nova plomba. Bljak! druga nadležna zadeva danes...

Ob 20.00 za nagrado vodna aerobika!user posted image  Pa bradavice si bom zaflajštrala.

Zdle že kuham piščančjo juho z nadzemno kolerabo, porom in cvetačo.

Potem pa po Ajšo, d avidim, kako je predstavila plakat.user posted image

Le kako gre Petrizg in Anžetu????

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
20.11.2007 13:48:16   
BAMBINA_
user posted image Uroš, vse najboljše za pol leta!!user posted image   user posted image

No, Griši spi. Zadnje čase je podnevi začel ful lepo pančkat za dve uri ali celo več, v svoji posteljici. Prej je bilo že veliko, če je pol ure v kosu čez dan spal. Smo pa ponoči imeli divjo noč. Se mi dozdeva, da po Frutolinotu. Hočem za popoldansko malico uvesti eno od teh mlečnih kašic, ker mu zjutraj pripravim sadje, za kosilo pa zelenjavo. Pa zaenkrat še nisem našla takšne kaše, ki bi mu ustrezala. Po vsaki ga nekaj buši boli, pa tudi kaka tako driskasto. Danes bom kar rižeka dala, pa bomo jutri poskusili eno od Nestle. Ej, kaya sem iskala tisto skutko, ki si jo omenila, pa je nisem našla user posted image V kateri trgovini si jo ti kupila?
Danes me v trgovini ena okoli 35 let stara bejba vpraša, če je Griša fantek ali punčka; oblečeno je imel pa bež hlače, črtasto bež-modro-rjavo majčko in rjav brezrokavnik. Mislim, a tiste, z roza oblekico tudi vprašajo a je punčka ali fantek user posted image
Jutri gremo pa na sprejem k županu naše občine, pa dobimo še dinarčke, pa za lokalni časopis bomo slikani. user posted image
Sugar jaz sem na Mozilli, moram fotko shraniti na shrani.si, potem pa od tam kopiram kodo za forum in jo prilepim sem (moraš klikniti na ikonco svet in tam prilepiti link). Upam, da bo šlo. Pa bravo za plavanje. user posted image
juniorka user posted image da se čimprej pozdraviš. Pa Tevžu  tudi user posted image , bošček mali.
Tiste, ki ste pričele uvajati že novo hrano... ko ste npr. dale malčku prvič perutnino, a ste tisti dan potem vso ostalo GH ukinile, ali kako? Mi2 bova zdaj začela s slivami in mango že tudi čaka v hladilniku.

Čauči.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
20.11.2007 14:18:43   
Putka
Bambina, kakšen € od občine? Ljubljana ne da nič!
Sicer bom jaz z mesom kar še malo počakala, ampak glede na to, da ji mlečno ne gre, bo mogoče bolj mesojeda. Sicer pa sem pri Vesni kar juhco skuhala, meso + korenček + cvetačka, skuhano spasirala in je lepo jedla. Še zdaj dostikrat kurjo juho skuham.

Katja je bila pa super pridna, spala je skoraj 2,5 uri, od doma, do tržnice po nakupih, pa en velik krog do Hoferja in še doma sem celo kosilo skuhala in pojedlauser posted image .

Tejč, sadje pa zelenjavauser posted image . Všeč ji je kaki, pa jabolko še gre par žlic. Banana, hruška sploh ne. Od zelenjave pa je bila kombinacija bučke+korenček do zdaj najboljše sprejeta. Pa seveda včerajšnja kašica, Hipp banana+breskev, ki je v Mullerjeu niso imeliuser posted image Imam pa svežo cvetačo in špinačo s tržnice nabavljeno, za jutri.

Rogljiček, vaša patronažna je pa 100 let za lunouser posted image Pa maslo in sladkor, tako so nas pitali.. Jaz sem se pri Vesni držala navodil brez sladkorja in se je kar obneslo. Manjkalo ji itak ni, pa še danes ni zelo sladkosneda (razen sladoleda, tega bi na tone pojedlauser posted image ).

Ančka, 10€ je zelo veliko za uro varstva. V Ljubljani dobiš tudi za 4-5€/uro, celo za nekje 400€ na mesec varstvo+pospravljanje imajo nekatere. Malo na študentski servis pokliči, kakšno študentko najdi. Lahko pa jaz malo mojo prijateljico s tvojega konca povprašam, ima dva otroka pa mogoče koga preverjenega.

Katja je zdajle med kupom pospravljenega perila. Sem ji dala v plastično posodico par nogavič, pa zdaj prido "zlaga" in cvili. Zadnjič se je pol ure zaposlila.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
20.11.2007 14:21:01   
Putka
Uroš, čestitke za pol leta!
user posted image

Pa Tevžu za prve zobke med fantki!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
20.11.2007 14:22:35   
Putka
Sugar, jaz na shrani.si naložim slikce, pa jih potem označim (da so modre) in copy-paste. Pa zmanjšam format na nekje 100x200, da niso gigantske.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
20.11.2007 14:45:05   
Putka
Spet jaz. Je bila tolk luštna, da jo moram z vami deliti, kao pridno pospravlja.

Sem se z petrozg slišala, Anže je čist dober, samo internet jo spet zeza.

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
20.11.2007 15:02:14   
BAMBINA_
iiijeee Putka, kak je luštkana tale tvoja pupa user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
20.11.2007 16:26:37   
Majchi
Putka, fuuul je lušna na tej fotki! Upam, da ti bo tud kasnej kaj pomagalauser posted image . Zadnjič je šel moj z vedrom in cunjo proti stopnišču, da ga bo pomil, Lana ga pa debelo gleda. Moj pa pravi: kaj me gledaš tok debelo? Čez par let se boš ti tole z mami menila, ne jazuser posted image . Jao, desci!

Uroš, vse najboljše user posted image user posted image !

Vsi bolančkani majčki pa se hitro pozdravite.

Jaz pa kar nekaj motovilim, sploh se mi ne da do zdravnika zaradi kolena. Ampak je čedalje hujše. Že dve noči sem ful slabo spala, ker me tok boli in nikakor ne najdem položaja za nogo. Jutri bom šla pa res!

Rogljiček, vaša patronažna je pa nekaj takega kot našauser posted image . Jaz sem bila tok vesela, ko je nehala hodit. Je rekla, da se bo pri 6 mesecih spet oglasila glede GH, pa prav upam, da bo pozabila na nas. Je prav nič ne rabim.

Lana je danes spet celo jabolko zmazala+dojenje. Pa prvič se je pošteno usrala odkar je GH in je šlo vse skoz in....user posted image user posted image

Tiste, ki imate Pamperske, a ste že prešaltale na 4? Pa ne mislim Nela, Anžeta in Markauser posted image . Moram glih novo rundo plenic kupit, pa razmišljam, da bi kar št. 4.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.