Putka
|
Majchi, Vesna se je ravno nekje pri tej starosti s kavča na tla prekucnila, direkt na betico . Je imela vzorec od tepiha na čelo vtisnjeno . Moj namreč ne mara tepihov, ampak takrat je bil pa vesel, da vztrajam, ker drugače bi na parket padla. In Katja s previjalne na ploščice. Bambina, moja znanka ima že leto dni starega fantka, ki je imel tudi že parkrat zastoj dihanja, pa še zelo majhen je. Ga sicer nisem videla, ampak je zadnjič bila prijateljica tam na obisku. Par dni zatem je pa Katjo videla in ni mogla verjet. Da se Katja veliko več odziva, smeji, čeblja, tisti mali pa niti sedi ne Mi je zelo hudi zanje, sploh ker se je zelo trudila zanosit. Kaj hočem povedat - da Griša čisto nič ne odstopa od ostalih majčkov, vsaj kar sem ga videla in kaj napišeš. Mišični tonus in zaostajanje v motoriki - za Griša in Lano me ni nič strah, sta mamici pridni in bosta veliko telovadili, plavali z malčki. Prijateljica ima dvojčka, rojena precej prezgodaj (nekje 30 teden), punčka je bila še kar, fantek precej slabši. Že pri treh letih sta bila oba normalne velikosti (ne v primerjavi z Vesno, ampak z drugimi ) in motorično celo pred vrstniki. Tako da nič skrbet Katja pa ni velik boljša, sicer je čist normalno živahna, spi nič, malo še pokašlja. Jutri pridemo v Atlantis, če bo pa sitna bova pa samo 10 minut v vodi. Ker doma ne zdržim več! Sicer je včeraj čez dan dobro uro vse skupaj spala (sicer spi 2x dnevno, dopoldne tudi po 2 uri ), zaspala je že ob pol osmih - do 8h . In potem cvili in se premetava in komaj zaspi nekje do pol desetih. In pol noči se na pol ure do uro zbuja, pa še proti jutru ene 2x - KATASTROFA Zgleda da je drugi zobek poreden, mogoče še kakšna luna te dni?
|