|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
19.11.2007 20:10:36   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 26.11.
šemalo - TEST
m.rudovic - TEST

Torek, 20.11.
Anonimna (Praga) - ET
T1979 - ET
user posted image maja24 - pregled

Sreda, 21.11.
Sulfinija - ET
citrončica - punkcija
ANA_P - punkcija

Četrtek, 22.11.
barbarela77 - punkcija
tassi1 - punkcija
user posted image _rebeca_ - pregeled

Petek, 23.11.
konina - ET

Sobota, 24.11.

Nedelja, 25.11.
user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
šemalo greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 2.12.
bilka greje user posted image  TEST 3.12.

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija
  • Anonimna (Praga), ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš) upajmo, da ulovi konec novembra
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,? in Menopur
  • maja24 (24let),(ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (30let),(1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (29let),(1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija, ET 18.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija
  • arneja (34let)(1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10
  • sonček75 (32let),(2IVF;LJ;?) 3.12. ponovno v boj
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) zamrznjenček

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • gold fish (33let)(LJ) 23.11. po municijo
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , gold fish, M.L.B.K, mandarinca, Pija76

user posted image
    user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
    GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (24let),(PO) pregled 20.11.
    user posted image tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2851
    19.11.2007 20:12:10   
    pika74
    Dober večer,

tudi jaz se vam bom kmalu pridružila - vsaj upam, da bo tako. Vidim, da se tule kar veliko dogaja.... edino malce me že skleroza daje, ker sem že malo v letih.... pa upam, da ne boste zamerile...
    opazila sem, da je sayuri že daleč pa sulfrinija tudi... in citrončica jih ima na vsaki strani po 15user posted image user posted image user posted image ... bravo punce.... pa goldfish je tudii že dala zamrznjenčke čez... in če sem si prav zapomnila, bo kmalu dobila novo municijo za postopek...

Vsem skupaj močno držim pesti - tudi vsem tistim, ki jih nisem omenila user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa vsak dan na trnih... te dni... danes je minil že 30. dan, ko čakam na M... in čutim jo, da je tik pred vrati. Čeprav, to me še ne skrbi toliko... bolj me skrbi dejstvo, da bom poklicala na GK v Lj in da bom dobila odgovor, da je za letos z zamrznjenčki konec... že zdaj me je strah, če bom to slišala...user posted image user posted image user posted image ... na MONu sem brala, da so spet eni zanimivi odgovori... poglejte: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4349280 ...no, vsekakor vam javim, kakšen bo izid...

Držite se!

Lp
    user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2852
    19.11.2007 20:13:01   
    sayuri
    Pozabila sem na prejšnjem seznamu naši dve nosečki pripopat, ki iamta ta teden pregled user posted image , zato dvakrat seznam user posted image

T1979 in Anonimna (praga) srečno jutri na ETjuuser posted image user posted image user posted image
    maja24, tisti avatar je bil res žalosten. Tale ti veliko bolj paše. user posted image  Moja dva user posted image user posted image  pa sta pridna po mamici. user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2853
    19.11.2007 20:13:45   
    maja24
    Sayuri a bi loh dala še mene med navijačice PROOOOSIMuser posted image

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 2854
    19.11.2007 20:14:47   
    sayuri
    Ooooo pika74 user posted image user posted image user posted image  Tvoji pingvinčki te čakajo, bodi kar brez skrbi. user posted image user posted image user posted image  Pa naj se prikaže ta user posted image , da greš čimprej ponje. user posted image  Si se odpočila na dopustu?

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2855
    19.11.2007 20:16:14   
    tassi1
    ZA ANO_P-sedela sma tam,ko se gre na pregled za dojke-moj je pa imel tako črno bundo z belimi in rdečimi črtami,jes sem pa imela črno majjčko z belimi rožicami,pa na kratko sem postrižena
    blo nas je pa res dooost
    sem pa vidla res eno punco v rdečem krilu,pa imela je en brezrokavnik??
    kakorkoli-jutri ti želim čimmanj bolečo punkcijo,pa čomvečji pridelek!!!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2856
    19.11.2007 20:18:05   
    pika74
    Ja dopust je bil fajn... in me že vabijo na drugega (ravnokar sva dobila pismo od našega puščavskega lisjaka)user posted image ... no, ampak tole je še v zraku...

Drugač pa res že težko čakam na moja eskimčka... vem, da je samo 50% možnosti, da preživita odmrzovanje (tako piše na Reševi strani o zamrznjenčkih)... ampak vseeno... upanje je. Samo še birokracijo moramo dati skoz in prit na vrsto čimprej. Kako se pa ti kaj počutiš?

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2857
    19.11.2007 20:22:57   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: pika74
    Kako se pa ti kaj počutiš?

Kot ponavadi - naspidirano user posted image user posted image user posted image . Danes sem 5. dan po Etju. Drugače pa je bil cel postopek špikanja tokrat zelo naporen in agresiven (beri veliko stranskih učinkov). AMpak smo preživeli user posted image  Evo - še 9 dni do pluska. user posted image user posted image user posted image

Tvoja dva user posted image user posted image  bosta sigurno preživela, saj si že od konca maja želita k tebi user posted image  Držim pesti an rokah in nogah.user posted image

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 2858
    19.11.2007 20:28:07   
    jadrnica
    sayuri, da te s tem puregonom malo pomirim: meni je Reško na začetku reklu, da še ne ve, ali mi bo dal Menopur ali Puregonuser posted image . In mi je tud na tisti list kar oba napisal, je rekel, da se še nisem odloču? ZAkaj se je za MEnopur odloču pri meni, nimam pojma, samo pri meni je kot opcijo napisal tud Puregon. Upam, da te to kaj pomiri. Upam, da te user posted image no, pa saj je važno, da greš svoji user posted image user posted image pikici

Abra hvala za pomiritev: jaz jemljem na 12 ur Prometrium tableto vaginalno 200mg, ampak počutim se pa tako slabo, res slabo, slabo , slabo, sploh se mi ne je....vsaj glava me je nahala bolet.....

punce, drugače pa jaz navijam za vse nas  full, da nam rata

poleg tega sem nekje prebrala, da je verjetnost če ti vstavijo 2 zarodka 50 % verjetnot za zanosite dveh hoooo, to pa ni kar tako, upam na najbolje za vse nas.
    grem ležat

Maja da ne pozabim nate, tvoja slikica pa tolk rula danes, da dol padem: mene samo matra kateri komad je podlaga za tvoje preplesavanje: i am too sexy .....ali ...sex bomb, sex bomb i am your sex bomb...ali..zate na triglav bi stekla in zdaven še strudel ti spekla....povej kateri ti najbolj sede user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2859
    19.11.2007 20:30:34   
    pika74
    u a že 5. dan po ETju si... uh gre hitrouser posted image .
    Zdaj je vsak dan ful pomemben. Vsak dan brez M je mala zmaga do cilja. Jaz - če se dobro spomnim - sem v januarskem 2. postopku dobila prve kapljice, ki so naznanile M že na 6. dan po ETju. Držim pesti tud jaz zate, da bo tokrat le uspelo in da Filip dobi družbo user posted image .

p.s.
    imaš pa dober spomin - za moje eskimčke user posted image  - kapo dol.

Lp

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2860
    19.11.2007 20:38:08   
    tita13
    Maja, moja soborka - srečno jutri. Pa čim prej sporoči kaj se ''noter dogaja''.

Anonimna in T1979 - tudi vama srečno.

... pa seveda tudi vsem ostalim, ki ste v postopku. 

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 2861
    19.11.2007 20:45:53   
    barbarela77
    no pa še moje poročilo z današnjega UZ.
    stopka pade jutri, punkcija v četrek. mi je danes zdravnik izmeril 6,7 velikih foliklov in nekaj manjših. no bomo videli v četrtek kaj smo pridelali. imam pa punkcijo v narkozi, ker imam na obeh jajčnikih endometriome in obstaja možnost da mi bojo morali kaj punktirat skozi njih. je reljič rekel, da bi to bila preveč slaba in boleča izkušnja na živo. me je že zdaj ful strah user posted image user posted image .

tassi1 in ana_p jaz sem bila danes gotova že ob cca. 13.30, ampak je res bila ful gužva.

ana_p želim ti čim manj bolečo punkcijo, javi nam kako ješlo. si pa zelo pridna kokoška user posted image .imaš ZS

tassi1, midve se pa vidiva v četrek. kdaj moraš biti v bolnici. meni so rekli da ob 7.45

pozdrav vsem

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2862
    19.11.2007 20:53:16   
    arneja
    Joj, Bilka, še po ET-ju problemi? Še vetrovi mi manjkajo, res - potem bom pa raje na bolniški ostala user posted image .

Rebeca, tebi pa čimboljše spanje s srede na četrtek, itak, da bo vse ok user posted image .

T1979, že po enem dnevu imaš ET? Znajo biti pa te štiri celice dobitna kombinacija, veš user posted image .

Šemalo, nič čudnega, da te je psiha malo izdala, takšen postopek res ni mačji kašelj. Poskusi se sprostiti na način, ki ti ustreza.

Abra, ti drugič kar  ob petih kavo skuhaj, ker jaz itak ne morem spati. Grem stavit, da bom jutri spet že ob petih budna user posted image . 10 do šestih bom pa itak spet špiko že začela pripravljati, da mi do šestih uspe user posted image . A si bila pri Rešu potem že pred šesto? Se tisti center v Dravljah ob šestih sploh že odpre ali moramo na mrazu čakati? Ja, se spomnim, kako moram biti za UZ-je zjutraj oblečena user posted image . Uf, jaz sem imela pa prolaktin na 2. dan kar 10,79, kar naj bi kazalo že na zmanjšanje jajčne rezerve user posted image . Pa FSH tudi 17,24. Sestra je pa rekla, da je vse ok. Meni to ni nič ok user posted image .

Planirati lahko pa kar neham, ker očitno res ne bo šlo po planu. Sem pa mislila na ET na Miklavža, pa očitno ne bo nič. No, morda pa le. Če pa tebi ET uspe na rojstni dan, si pa na konju - potem ti pa mora uspeti user posted image .

Jadrnica, verjamem, da si se stopila od sreče, ko te je dragi mami poklical user posted image . Kako zeeeelo čakam na takšne trenutke user posted image . In čisto prav, da že zdaj razmišljaš o tem, kako boste čisto zares zibali in to v vsaki roki enega user posted image . Upam, da ti je zdaj kaj manj slabo.

Če bi se pa po tečnobi ugotavljala nosečnost, sem pa jaz večkrat nosečka user posted image . Rebeca, luštna zgodbica user posted image .

Roda, haha, da se Sulfinija na banki gužva pa kupuje delnice KBM user posted image . Bi bilo pa dobro se malo iti gužvat, kaj? Samo meni se ne da.

Amelia, si dobila Menopur, pa še kaj zame pustila user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2863
    19.11.2007 20:54:58   
    Anonimen
    Pozdravljene punce!

Z veseljem pregledujem vaša sporočila. Zelo ste pozitivne in dobre volje.
    Tudi jaz se vam z veseljem ridružujem. Prvič sem v postopku IVF in je že 9 dan po ET. V petek imam test, vendar na žalost že krvavim. Nimam dobrega občutka, čeprav upam na čudež.

Vsem ostalim držim močne pesti za uspeh.

lp

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 2864
    19.11.2007 21:09:52   
    babylove
    Dejte mi povedat kam se da stopka-imam ovitrelle-ali v trebuh ali v nogo?

Ovitrelle se da v spodnji del trebuha (pod popkom).

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2865
    19.11.2007 21:15:36   
    arneja
    Bravo, Citrončica, za nocojšnjo stopko user posted image . A tudi za stopko moraš mešati vodo in prašek?

Pikovit, zakaj pa tebe Reš ni vzel na koncesijo, če vse punce jemlje?? Kako boš jemala Prometrium - oralno ali vaginalno? Kaj pripomore k temu, da  prej user posted image  dobiš? Ker potem ne bi bilo slabo, če bi tudi jaz kakšnega vzela. Upam, da dobiš user posted image  pravi čas, pa da še letos začneš s postopkom. Držim pestke user posted image .

Tassi, živa beda, da si morala toliko časa čakati user posted image . Kaj res ne znajo ob pravem času naročiti? Si imela vsaj kaj s sabo za početi?

Sayuri, pojma nimam, zakaj je tebi Puregon dal. Morda zaradi molarne nosečnosti user posted image ?

ANA P, upam, da bo tvoja hiperstimulacija čim milejša. Kakšno terapijo si pa imela? Morda zdravniki pretiravajo, ko zdravila predpisujejo user posted image ?

Pika, upam, da ti koooončno dajo otroke. Ni fer user posted image .

Barbarela, super, da so foliklčki pridno zrastli user posted image .

(odgovor članu citrončica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2866
    19.11.2007 21:17:05   
    tassi1
    barbarela-morma bit v MB.ob 7.15,tak da bo treba vstat že ob 5.pa sej bomo pol lahka spali ,a neuser posted image imam pa tud jes narkozo,ker sem boječkauser posted image user posted image

če se vidmo,bomo šli nauser posted image ?
    držim pestke  za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2867
    19.11.2007 21:22:39   
    Abra
    Arneja, si malo zamešala user posted image - fsh ti pove stanje jajčne rezerve, najbrž si imela to 10,79, ker če bi imela 17,24 bi ti bolj težko delali ivf. Saj ni take panike, je še vedno v mejah normale. Bolš bi sicer blo manj, ni pa panike.
    Pred peto bom pa jaz težko kavo kuhala, sem čist out takrat user posted image mogoče po šestih jutri

Punce, dejte mi povedat, kako velie folikle ste imele na prvem uz (8.dan ciklusa)? Se mi ne da za nazaj brat, ker je tolko tega ... jaz sem čist fuč, na momente mam kar občutek, da ne bo ok. Reš se mi je sicer zdel zadovoljen, je reku boljš počas, pa ziher, mene pa kar neki preganja user posted image
    Dejte me malo pomirit ...

(odgovor članu babylove)
    Neposredna povezava do sporočila: 2868
    19.11.2007 21:31:43   
    Mišolina
    Pozdravljene punce še z moje strani!

Berem in spremljam vas že kar nekaj časa user posted image , sedaj, ko se sama pripravljam na 3 IVF postopek, pa sem se odločila, da stopim iz ilegale user posted image in se vam pridružim.
    V glavnem, 28.11. začnem s 3 postopkom na GK v Ljubljani in upam, da bo ta uspešnejši od predhodnjih user posted image .

Vsem, ki je postopek prinesel dolgo pričakovan user posted image iskrene čestitke, tistim, ki na  user posted image še čakate, pa močno držim pesti in želim vso srečo user posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2869
    19.11.2007 21:37:16   
    sayuri
    Abra jst se nč ne spomnm velikosti foliklov. On to tko brzinsko dela, da sam une črne frnikule vidm. Kar bodi brez skrbi. Sam poglej citrončico, kolk časa se že pika - več kot en mesec. Počasi, pa vztrajno user posted image user posted image user posted image
    arneja kolk sem jaz v tem posopku z injekcijami čarala user posted image  Z Dipherelinom na začetku sploh, potem pa ko sem še Puregon dobila...uf...dvakrat sem zaspala user posted image , pa sem si ga šele ob 8h dala. lih takrat ta mal ni rogovilil navsezgodaj zjutraj user posted image . Pridna si, da si ob 6h brizgaš. Jaz sem bila prvič tud tko natančna. Se pa un center v Dravljah že prej odpre. Jaz sem bila enkrat 15 do 6 tam, pa je bil že odprt.user posted image
    dakec DOBRODOŠLA. user posted image Upam, da ta krvavitev ne pomeni najhujšega. Držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  

A bodo kmalu gospodinje? Če jih na kavču čakam, zmeraj zaspim user posted image  Jih še katera gleda?

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2870
    19.11.2007 21:38:22   
    Anonimen
    Mišolina, držim pesti, da ti tokrat uspe. Pravijo, da v tretje gre rado. user posted image

(odgovor članu Mišolina)
      Neposredna povezava do sporočila: 2871
    19.11.2007 21:38:41   
    sayuri
    Mišolina DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image user posted image
    Uspešen začetek ti želim.

UUUU, kar dve novi čvekici smo danes zvečer dobili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2872
    19.11.2007 21:41:01   
    maja24
    Maja da ne pozabim nate, tvoja slikica pa tolk rula danes, da dol padem: mene samo matra kateri komad je podlaga za tvoje preplesavanje: i am too sexy .....ali ...sex bomb, sex bomb i am your sex bomb...ali..zate na triglav bi stekla in zdaven še strudel ti spekla....povej kateri ti najbolj sede

Bom kr Sex bomb,sex bomb zbrala se mi dopade . he heuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišolina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2873
    19.11.2007 21:42:01   
    Anonimen
    Sayuri hvala za topli objem. user posted image

Jst gledam gospodinje ampak sem že to sezono, ki je sedaj na TV že pogledala. Internet je zakon.

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 2874
    19.11.2007 21:43:55   
    arneja
    Ja, FSH sem imela 10,79, sorry, sem površna. No, lahko bi mi pa sestra vsaj malo namignila, da je malo visoko user posted image .

Jaz bom ob šestih jutri že veselo na netu, spet na novo prešpiknjena user posted image . Upam, da jutri ne bo bolelo. Pa da user posted image  pride. Abra, vse bo ok, ti samo pozitivno razmišljaj, prav user posted image ?

Mišolina, welcome to the club user posted image .

Ja, jaz se čisto točno špikam, Sayuri user posted image . Ves čas se pa bojim, da tisto vodo polijem ali kaj drugega neumnega naredim. Gužve pa verjetno bo pol 6-h zjutraj ni do Dravelj, ne?

Jaz grem pa zdajle malo knjigo brat, za kakšnih 10 minut verjetno, potem pa spet mrknem na hitro user posted image . Že cel mesec berem eno knjigo user posted image . Ja, naporna je tale jutranja drogeraška user posted image .

Dobro spite, punce user posted image .

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
    Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (32%)

Pred rokom. (17%)

Na rok. (13%)

Prvič nisem rodila po roku. (38%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!