|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
19.11.2007 18:44:17   
maja24
Ja Citrončica ti si pa pridn kokoška,a kr tolk jih maš.Ja bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja glede moje slikce a nism seksiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
19.11.2007 18:48:55   
pikovit
Čer punce

danes sem bila pri Rešu,da bi se dogovorila za postopek v decembru pa ni bil ravno zainteresiran.Baje gredo na dopust okoli 15.12.Tako da sva se zmenila da bom zdej začela jemati prometrium da bi dobila prej menstruacijo in mogoče tako začela z postopkom.Če dobim M do 28.11 potem greva v akcijo drugače šele januarja.Našel mi je tudi cisto tako da grem v soboto na punkcijo.
Zmenila sva se za terapijo suprefact sprej in menopur.Zanima me kje se bolj splača kupit menopur oz. kje je ceneje.In koliko stane menopur?Imam 3 ampule cca. 10 dni.
Punce navijam za vse nas.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2827
19.11.2007 19:00:20   
Abra
oo citrončica super, pa si le dočakala stopko. Zdaj pa čimmanj bolečin na punkciji, ker zgleda, da ne boš hitro fertik, saj po količini sodeč user posted image user posted image
Amelia, so ti punce že odgovorile, je pa tebi najbrž naročil, da pridi popoldne, ker si bla "padalka". Za nas, ki smo ble naročene, je najbrž že imel pripravljeno količino. Je imel menopurja še kar neki na mizi. Pa za nas, ki smo že na sredi postopka je bolj važno, da se nam jemanje ne zamakne za par ur, ampak da redno dobivamo dozo.
jadrnica, tvoji znaki niso tipični zaradi jemanja prometriuma. Jaz sicer razumem italijansko (zdej se mi ne da it iskat) pa se ne spomnim, da bi kaj takega pisalo user posted image bom šla kasneje pogledat. Kakšno dozo pa imaš? Če imaš 3x na dan je lahko tudi to. Ker naječja predpisana po deklaraciji je 400 mg pri grozečem splavu in stimuliranih postopkih. Jaz sem na začetku debelo gledala, ko sem vidla, da Reš predpisuje več, zdaj pa ta navodila bolj z rezervo jemljem. Ko sem prejšnji mesec z zamrznjenčki jemala estrofem sem celo paniko zagnala, ker se predpisuje samo ena na dan in sicer za ženske v zgodnjem obdobju menopavze - meni je pa predpisal 3. O tej uporabi pa ni blo nič napisanega ... zdaj te stvari samo preberem, da približno vem kaj jemljem.
Progesteron je drugače tisti hormon, ki tudi povzroča pms. Jaz sem bla zelooo lačna, pa blazno sem si želela junk fooda, pa tega nikoli ne jem. Slabo mi je blo čisto malo, sem pripisovala to tej hrani ...

Jaz sem pa tudi kar fuč, ne vem ali zato, ker sem tko zgodi vstala, al zaradi hormonov. Me tko tišči na levi strani od križa do jajčnikov. Prav težko sedim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
19.11.2007 19:20:15   
maja24
Pa kje ste.a vse poročila gledate al pa državni zboruser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
19.11.2007 19:21:01   
citrončica
Gold fish,
ti si spraševala, kaj rabiš za vpis pri sestri Blanki, ne??

napotnico za IVF
zdravstveno kartico
izvidi krvi za spolno-prenosljive bolezni, ne starejši od 2leti
izvidi brisa, tud 2 leti največ stari in to je to

napotnico pa neseš v leonišče, da dobiš od tvojega ivf ginekologa napotnico za ivf, če jo pa že imaš, pa najbrž ni treba, sicer ti bodo pa povedali, saj ni daleč, če bo treba še tja, neuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
19.11.2007 19:23:07   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Pa kje ste.a vse poročila gledate al pa državni zboruser posted image

user posted image user posted image user posted image
gledam vreme, da vidm, kolk se moram jutr oblečtuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
19.11.2007 19:25:13   
maja24
No pol je pa dobr kdaj si daš stopko,pa kiro maš

Neposredna povezava do sporočila: 2832
19.11.2007 19:28:18   
citrončica
Ob 22ih, Pregnil??? nekaj takega, je še zunaj v avtuuser posted image user posted image dobr, da si me spomnila, grem iskat!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
19.11.2007 19:28:20   
maja24
Zej me pa res že skrbi kaj je z našo Sulfinijo?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
19.11.2007 19:29:36   
citrončica
Net ji ne dela,sicer bi prisegla, da poje in pleše po MSuser posted image ,ker otročki rastejo,tolk je sporočila..

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
19.11.2007 19:31:44   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Net ji ne dela,sicer bi prisegla, da poje in pleše po MSuser posted image ,ker otročki rastejo,tolk je sporočila..

Se strinjam stabouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2836
19.11.2007 19:33:46   
maja24
Ti jest sm pa mela ovitrel za stopko ,me je pa dva dni zvijal da sm mislna da mi bojo jajčniki vn popadluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
19.11.2007 19:37:41   
tassi1
No ,še moje poročilo iz MB.-prvo sem čakala kao budalo(uro sem imela ob 13.30-na vrsti pa ob 15.20!)pol je pa še reku,da nej folikli še mal rastejo,tak da šele jutri pade stopka,pol punkcija pa potem v četrtek.
Dejte mi povedat kam se da stopka-imam ovitrelle-ali v trebuh ali v nogo?

moj možek je čisto hepi,ker mi bo ostalo nekaj merionala-je reku,da bo za naprejuser posted image
da bomo meli še najmanj engauser posted image
pa še neki-tam na listu piše,da user posted image na smema 2 dni-a se pol  šteje četrtek,ko imam punkcijo tud zravnuser posted image
vsen največ sreče user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
19.11.2007 19:40:40   
sayuri
Piševka, takole ko vas berem, kako je Reško težil z Menopurjem......zakaj nobeni ne da Puregona????? Zakaj ga je lih meni dal user posted image user posted image user posted image  No, zdaj kar je, je user posted image user posted image user posted image
maja24, maš pa res simpatičen avatar user posted image  SAm tale kiklca ti bo čez čas po šivih popokalauser posted image
jadrnica hm, tale slabost pa ne vem, če bi bila lih od Prometriuma. Si kaj takega pojedla? Da te slučajno kaka viroza ne napada? Drugače pa čestitke za dva user posted image user posted image . Lepo ju grej user posted image
citrončica no končno. user posted image user posted image  PA si tud ti dočakala. Zgleda, da boš mega kurauser posted image
Abra naše počutje v času hormonov je itak nepridvidljivo. Tako da sem jst vsako spremembo v mojem počutju tem hormonom pripisovala.user posted image
pikovit, če prav zastopim, boš plačala postopek pri Rešu? Al kako? Sicer pa držim pesti, da pride tetka rdečka na obisk do 28.11.
T1979 super za 4 jajčka user posted image . Jaz sem jih imela v prvem postopku 5, pa sem bila ful zadovoljna user posted image . Zdaj pa držimo pesti, da se vsa oplodijo. user posted image
Amelia, sem si kar predstavlajla Reškota, ko si brez škatle prišla user posted image . Jaz vedno vse s sabo nosm. In tisto jutro, ko greš k njemu se res sama ne pikaš,ampak te potem on tam. Mislim, da je arneja spraševala za to.user posted image

Vse user posted image , ful lepo, da nas spodbujate in navijate user posted image
šemalo kako si? Se je izcedek kaj umiril?
DaisyE lepo, da se spet smeješ user posted image  Še malo, pa boš prava smejalka - takšna, kot smo te vajeneuser posted image  H Karmen pa le pojdi, če drugače ne, da se boš malo sem in tja prevažalauser posted image
dajamajauser posted image user posted image user posted image , tudi tvoj nasmeh je lepo videti user posted image . Le pogumno v nov boj user posted image
Pa mlinčka je zopet naokrog prišla user posted image user posted image user posted image  Super. Tudi pri tebi se bo kmalu začelo.user posted image

Včeraj sta moja dva res naredila enega luštenga snežaka. user posted image  SAm je danes že napol klavrno čepel na vrtu. Ga je sonček že zdelal. Slikce so v albumu user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
19.11.2007 19:44:20   
ANA_P
torej, UZ zamano. Danes stopka, v sredo punkcija. Edino kar je tećava je, da so mi omenili hiperstimulacijo. Imam namreč polno polno polno foliklov - ne vem koliko, in to velike tudi 24mm. Tako da še ni nujno da se bo transfer opravil, tako so mi povedali. Ima katera kakšne podobne izkušnje? 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
19.11.2007 19:45:36   
tassi1
BARBARELA IN ANA_P a smo se dans vidle v čakalnici?Jes sem bla popoldan-sem prišla skoraj zadnja-z mano je biluser posted image -sedela sva pa čist tam pri uni čakalnici za Uz dojk!

A mate vidve tudi punkcijo v četrtek?se bomo vzpodbujale...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
19.11.2007 19:49:32   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Piševka, takole ko vas berem, kako je Reško težil z Menopurjem......zakaj nobeni ne da Puregona????? Zakaj ga je lih meni dal user posted image user posted image user posted image  No, zdaj kar je, je user posted image user posted image user posted image

najbrž ga je res imel samo zate user posted image user posted image bi morala bit prav ponosna na to user posted image se za nobeno ni tko posebej potrudil user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
19.11.2007 19:49:33   
maja24
Sayuri ja pa si se le oglasila.user posted image Kako kejuser posted image user posted image ,a sta pridna a kej nagajata?

Kar se pa kiklce tiče mi je pa čist vseeno če šivi popokajo,ji bom pa pač večjo številko kupla.Za moj nov imiđ je pa Abra kriv k mi je navse zgodi morila nej ga zamenam ker delujem žalostna pa slabe voljeuser posted image

Abra pa brez zamere se sam hecamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
19.11.2007 19:51:16   
ANA_P
tassi, veš da se ne spomnim, je bilo danes tako polnooooooo. Jaz imam punkcijo v sredo, danes pa stopko. Zdaj razmišljam katera bi lahko bila, pa mi ne gre....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
19.11.2007 19:52:08   
Abra
Vidiš maja, kaj nardi obleka user posted image danes čist razturaš user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
19.11.2007 19:53:21   
maja24
A gre jutr kira k Rešu tm okol 12h,k jest bom tm pa se loh spoznamo osebnouser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
19.11.2007 19:53:50   
maja24
Vidiš maja, kaj nardi obleka danes čist razturaš

Ja Abra vse je po tvoji zaslugi,kaj bi jest brez tebeuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
19.11.2007 19:57:21   
tassi1
ANA_P-sem taka malauser posted image ,okrogla,očala imele sem pa črne žametke7/8 in škornje,možek je pa s s telefonom špilal pa skor zaspal!
kera si bla pa ti?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
19.11.2007 20:00:13   
ANA_P
user posted image opa, zdaj pa vem kaera si. prek mene sta sedela, jaz pa sem klepetala z eno punco, ki je imela rdeče krilo. Tvoj pa je imel res veliki telefon user posted image , pa neko modro vrečko sta imela? Jaz sem sedela v kotu, k oje sestra prišla dajat kartoteke ven sem premikala stole. Se spomniš. Imela sem tudi žametne hlače in rjav pleten pulover. Upam da mislim prava dva?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
19.11.2007 20:08:36   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 26.11.
šemalo - TEST
m.rudovic - TEST

Torek, 20.11.
Anonimna (Praga) - ET
T1979 - ET

Sreda, 21.11.
Sulfinija - ET
citrončica - punkcija
ANA_P - punkcija

Četrtek, 22.11.
barbarela77 - punkcija
tassi1 - punkcija

Petek, 23.11.
konina - ET

Sobota, 24.11.

Nedelja, 25.11.
user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
šemalo greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 2.12.
bilka greje user posted image  TEST 3.12.

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija
  • Anonimna (Praga), ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš) upajmo, da ulovi konec novembra
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,? in Menopur
  • maja24 (24let),(ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (30let),(1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (29let),(1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija, ET 18.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija
  • arneja (34let)(1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10
  • sonček75 (32let),(2IVF;LJ;?) 3.12. ponovno v boj
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) zamrznjenček

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • gold fish (33let)(LJ) 23.11. po municijo
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , gold fish, M.L.B.K, mandarinca, Pija76

user posted image
    user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
    GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (24let),(PO) pregled 20.11.
    user posted image tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu ANA_P)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Nadomestna mati
    niwaj

Ali bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?

da (14%)

ne (86%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!