citrončica
|
Punce, hvala za lepe želje, in danes so bile uslišane, zvečer pade stopka!!! saj ne morem verjet,res je bil že čas, saj me bo razneslo!!,komentar na UZ-ju je bil pa : "oh, joj, o, uvau, ja lepo?!?kolk vas pa boli in napihuje tm spodej?".. tolk sem se smejat začela, da je trajal, da je izmeru vse folikle, ker sem se tresla ob smehu, in slika na uz tud.. , ja, res jih je kar okrog 15 na vsaki strani,do 23mm velikih, endometrij 13..in dobila sem stopko, ki pa se jo po novem lahko da podkožno in si jo dam sama zvečer.. tako je moja kalvarija špikanja zaključena in od srede naprej sem doma..kar pomeni, da vam bom skoz težila tle gor Daisyca, ti se kar urini h Karmen, ni panike, jaz po punkciji spet pokličem, vedno najde kako luknjo , Gold fish, vidiš, tvoja grožnja je zalegla, vsa neponucana zdravila sem danes vrnila, in te čakajo, nisem ti vsega ponucala, res ne maja24, kako simpatičen avatar, veliko bolj mi je všeč šemalo, drži se in poskušaj pozitivno razmišljat...saj bo, pa mi smo s tabo!!! sulfinija, ko ti net zakurbla, sporoči kaj točno so ti povedali še enkrat vsem hvala za lepe želje in lep pozdravček!!
|