|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 9:23:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
   RE: IVF-ICSI oktober / november
19.11.2007 9:23:09   
kajsica
Joj šemalo, držim pesti zate. Če je samo izcedek, potem verjetno res gre za ugnezditev. Pa koliki dan ti je to, saj si ja samo 2 dni pred menoj.

Ja verjamem, najtežje je tole čakanje, ko ne veš kako in kaj. Saj se gremo pozitivke in pozitivne misli in kot je Martinščica rekla, misli samo na dobro.

Piši mi na zs, če želiš!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.11.2007 9:24:13   
GoYa
Mavrica27, user posted image user posted image user posted image . Vidim, da si dala že dosti hudega skozi user posted image . Drži se punca. Tudi tebi bo sonček posija. Telo pa se mora res malo odpočiti od hormonov. In že držim pesti za naslednji postopek. Januar bo tako hitro tukaj.

Špelki iskrene čestike za punčko Kajo.

Sulfinija, kako pa tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si že klicala?

Konina, user posted image  za 14 jajčec. Jaz sem jih tudi toliko imela user posted image .

Bilka, tale eden je ta pravi, boš videla.

Jadrnica, tudi ti ju pridno grej.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
19.11.2007 9:25:40   
maja24
Rebeca ko bi ti vedela kolk je mene strah,vse nohte sm si že pogrizlauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 9:27:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 9:29:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.11.2007 9:29:44   
tita13
Šemalo, drži se!

Ja Maja, lepa si, samo krilce ti bo kmalu preozko!

Vem, da se ne smem obremenjevat z znaki, ampak saj veš,... Po naravi sem človek, ki se precej sekira, pa še prejšnji teden je bil težak,... Danes začnem uživat, obljubim!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.11.2007 9:32:49   
maja24
Ti kr uživej pa velik božej svojga buhija pa mal se pogovarjej user posted image .To jest delam že skos.

Kar se pa tiče kiklce,a se ti ne zdi da sm se mal zredila,si bom mogla kupt večjo številko.Drgač pa zažigamuser posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.11.2007 9:38:18   
maja24
Ja nč zej grem pa jest mal v trgovino ker sm čist use pojedla.Pol je pa treba počas že kuhat da namo lačni por naš bajt.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.11.2007 10:23:16   
kajsica
m.rudovič kako pa kaj tebi gre? Upam in držim pesti zate.

Smo približno isti čas in skupaj trepetamo, pa me zanima kako je kaj s teboj?!

Pogrešam te pa zato, ker si bila prej precej dejavna, sedaj pa se nič kaj ne oglašaš.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.11.2007 10:50:07   
Amelia
Arneja, saj bo prišla user posted image , nič se ne obremenuj, če pa sploh ne pride je pa še bolj, a ne:))

Abra, vidim, da sva bili midve zjutraj skupaj pri Rešu, jaz sem bila mal čez 6 na vrsti.

Sem pa imela spet prigode pri Reškotu. Sem mislila, da že vse vem, pa sem spet nekaj narobe naredila. Mu razložim, da sem včeraj dobila menstruacijo in da sem prišla še po menopure in mi reče: Kje imate pa Diphereline? Jaz pa valjda oči na pecle, pa mu rečem, da ga imam doma, da mi ponavadi on špikne z drugim, in mi reče, da sme pa res nerodna in da bom morala iti nazaj domov!!! Meni nič jasno, pa mu rečem, da imam doma samo še 3, pa da jih itak rabim več do konca. No, potem mi reče, da zato, ker nima škatlje, da bi mi dodal Diphereline ker drugač bom itak vse zdrobila če si dam v torbico brez škatlje, kr neki, ja kako naj pa jaz to vem, prejšnjič sem vedno hodila brez škatlje. No, ampak ker mu je tud Menopura zmanjkalo in ker sem iz Ljubljane, moram itak priti še enkrat danes popoldan, da mi ga da in bom zraven prinesta tudi škatljo za Diphereline.

Skratka punce, imejte škatljo z ampulami vedno zraven!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.11.2007 11:01:01   
Abra
Amelia, najbrž sva se res videli, samo po škatlah sodeč si bla za mano user posted image user posted image Jaz sem bla na vrsti ene petnajst, dvajset čez šest. Tudi nisem imela škatle dipherelina s sabo, ker sem celo porabla in sem jo že stran vrgla, menopur pa sem imela s sabo in smo dofilali. Nama je pa reku, naj jo drugič tudi s sabo prineseva, danes nama je dal novo in reku, da upa, da ne bo še katera brez user posted image user posted image ker jih nima več user posted image se pa mi vedno neki hecamo, da nisem imela občutka, da je kaj narobe. Sicer je pa filanje in štetje opravljal moj user posted image medtem, ko sem se jaz oblačla. Sva bla res brzinska notri. Sem že tko natrenirana, da vedno jaz njega čakam user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.11.2007 11:11:45   
m.rudovic
Dobro jutro punce vidim da me pogrešate vsak dan sem z vami vas berem in sočustujem z vami pri meni ni nič novega razen bolečih in povečanih prsi malo špikanja tam spodaj zanima pa me kateri dan lahko že test narediš če je bil ET 3 dan da pokaže stanje Šemalo lepo počivaj držim pesti da bo vse ok kateri danse ti je pojavil ta izcedek 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
19.11.2007 11:20:55   
kajsica
Ja punce, tudi mene zanima, kateri dan po ET lahko narediš test, da ti pokaže realne rezultate? Jaz sem imela ET 5. dan po punciji, danes pa je 5 dan po ET, s tem da dan ET ne štejem.

Poleg tega me zanima, ali pride obvezno do krvavitve pri vgnezditvi ali lahko gre to kar mimo tebe ne da bi opazil.

Dajte prosim tiste, ki to zadevo poznate nam začetnicam to malo razložit. Saj same veste da mislimo pozitivno, samo psiha je psiha in dela svoje. In se opazujemo še bolj kot ponavadi. Vsaj jaz sem takšna.

Sem zelo pozitivna oseba, samo to trepetanje je najhujše obdobje čakanja.

V glavne, punce, glavo pokonci, misliti pozitivno in gremo dalje.

Hvala na odgovorih.

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
19.11.2007 11:38:23   
Abra
Kajsica in m.rudovic, test delajta čimkasneje!!! Najboljš na dan testa. Lahko ti pokaže negativno, pa si misliš, da je prezgodaj, pa te skoz črviči, kaj pa če vseeno ni? Pri enih je bil že zelo zgodaj pozitiven, pri drugih pa šele takrat, ko je blo treba testirat. Če se dva primeta, je več hormona in je zato tudi prej pozitiven ... jaz sem probala oboje. Prvič nisem zdržala in sem delala že en teden po transferju, ker so se mi začeli pojavljati neki izcedki. Ti so se vsak dan stopnjevali in peti dan je nastopla user posted image Pri zamrznjenčkih sem pa imela bolj jekleno voljo, da so me že punce tuki hecale, naj že končno naredim ta test. In sem zdržala do 12. dne. Takrat je bil negativen in sem že vedla, da je definitivno konec. Deveti dan po et pa sem že nekako to čutila. Ponoči me je noro zvijalo, pravtako so me prsa bolela za znoret, potem pa so se ti "simptomi" nekako zgubili.
Če zdaj povzamen, je blo drugič, ko sem dalj zdržala, precej boljš. Sem tistih 12 dni bla nosečka. Prej pa samo 7. Še ne vem, kaj bom tokrat počela, sem pa razmišljala, da bi mogoče hodila na krvne teste od 10. dne. Če bi zadnjič to naredila, bi vedla, ali se je prijelo in takoj propadlo ali pa ni blo vseskupi nič.
Upam, da vaju s temi slabimi rezultati nisem zamorila, zdaj nam bo tko vsem ratalo, je tisti čas v letu ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 11:39:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
19.11.2007 12:12:12   
jadrnica
pozdrav vsem klepetuljam
jaz sem tudi danes bolj slabo spala, ampak res.
okol 4.30 semse zbudila, ker me je bolela glava user posted image kar sezgodi 2 na leto tako da res ne vem, kaj se z mano dogaja - aja, pa doma sem, celo, čeprav ne bom 10 dni bolniške koristila, ker5 mi je reško rekle, da je pravzaprav bolje, da se gibam
skrataka Punce: mene danes glava full boli pa še neki mi je slabo user posted image user posted image halo, kaj je to? ali se je še kateri po ET-ju to dogajalo? sem pa drugač itak bolj švohoten tip (še po klomifenu sem bila slabo in tud teh naših špikarijah)

se pa nič ne upam vzet proti glavobolu , niti lekadola ne , grem kar ležat, res sem zanič, se ja pa moj blanoast trebušček zamanjšal, ker sem začela fulll pit 5 litrov na dan.
očitno to pomaga.
imam pa tako smešnp prebavo - skoz men neki napenja?)
jao, kr neki,
cau

drugeče pa držim pestke a vseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.11.2007 12:14:00   
arneja
Abra, sem jaz že pridno delala, ko si ti kavico ponujala user posted image . Ampak sem jaz že ob šestih pila svojo user posted image . Foliklčki bodo pa zrastli, ti samo kakšno pivo rukni, pa bo user posted image . Za špikico je pa potem bolje, da ne gre čisto pod kožo, pa potem malo manj boli?? Jao, kaj bo šele, ko Menopur dobim. Se spomniš, kakšne vrednosti prolaktina in FSH-ja si imela ti na 3. dan M? Da malo primerjam s svojimi vrednostmi. Ščitnico sem si pa tudi jaz že pred časom dala pregledati, in je bilo vse ok.

Konina, a potem je normalno, da včasih malo bolj zaboli? Očitno je odvisno od tega, kam točno pičiš, in Reško očitno že ve, kje nič ne boli user posted image .

O, Maja, imaš nov avatarček user posted image ? Mi je precej bolj všeč. Tisto prejšnji mi je deloval tako žalostno in prav nič vzpodbudno. Tale je pa zabaven, nasmešek na usta zvabi user posted image . Jaz se tudi proti jutru začnem full zbujati, bodo živčki verjetno krivi user posted image . Aja, Abra je bila pobudnica menjave slikce, sem šele zdajle prebrala user posted image .

Tita, uživaj v svoji nosečnosti user posted image . Jaz sem si rekla, da si bom tistih 14 dni, ko ne bom vedela pri čem sem, enostavno ves čas govorila, da sem nosečka user posted image . Bi bilo res škoda ne uživati teh 14 dni.

Šemalo, ti samo počivaj, pa pozitivno razmišljaj, pa bodo tudi izcedki vzeli pot pod noge user posted image .

Rebeca, seveda si zdaj kot prerojena, dobre volje, polna energije - saj imaš veeelik razlog za to user posted image . A tudi v LJ si moraš Utrogestan sam kupovati, ti ga ne dajo?

Amelia, če pa user posted image  ne bi prišla, bi pa na lotu zadela user posted image . Upam, da mi ne bo preveč zamujala. Zdaj sem si že fino izračunala, kdaj bi se mi kaj dogajalo, pa prav lepo se mi izide. Če bo pa preveč zamujala, mi pa vse plane podre. Pa tako hitro sta obe z Abro pri Rešku opravili? KOliko punc vas je pa bilo vseh? UPam, da bo šlo tudi, ko bom jaz tam, tako hitro. Meni je pa zadnjič rekel, da naj vse, kar mi ostane, nazaj prinesem. Nas je pa res veliko, če mu je Menopura zmanjkalo.

Kajsica in M. rudovic, vidve samo ostanita pozitivni naprej user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
19.11.2007 12:16:25   
tita13
Kajsica in M.rudovic - jaz sem delala test na 12. dan po ET (ET 5. dan). Pred 11. dnem ga ne delajta. Kot pravi Rebeca, vgnezditvena krvavitev nikakor ni nujna jaz nisem imala v tem postopku nobenih izcedkov, nobenih krvavitev, pa je bil +. Tudi moji znaki so bili šibki in so se začeli pojavljati nekje 6. dan po ET, pa če ne bi bila tolk pozorna jih sploh ne bi opazila. Držta se, punci, čeprav je težko!

Rebeca - kateri teden in dan nosečnosti si šla ti k tvoji osebni ginekologinji na UZ, ko ti je videla že gestacijski vrečki? Prosim če mi sporočiš, če šteješ za prvi dan nosečnosti prvi dan zadnje menstruacije. 

Hvala in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
19.11.2007 12:21:07   
bilka
ooo, jadrnica, sedaj ko sem brala tvoje počutje, kot da berem svoje, učeraj sem imela et, danes pa celo jutro slabost, mi je šlo na bruhanje, glava bolela, sedaj je malo bolje, trebuh je napihnjen, prebava in vetrovi pa da niti ne omenjam..tako da sva na istem..

aja punce sulfinija mi je poslala sms upam da ne bo jezna, ma je rekla da je vse ok, verjetno pa bo takoj bo lahko tudi sama povedala detajle, namreč ji ne dela net..

Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 12:29:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
19.11.2007 12:30:57   
tita13
Rebeca, ne trudi se z odgovorom, ker sem že našla, kje si o tem pisala.

Vseeno hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2797
19.11.2007 12:35:24   
T1979
Da se pofočkam.
Punkcijo sem še kar dobro prenesla, samo jajčkov nisem veliko pridelala (samo 4).  user posted image  Reško je sicer rekel, bolje to kot nič, ampak jaz sem bila vseeno žalostna, ko sem videla oz. prebrala koliko ostale "pridelate".

Jutri imam ET.

Ali Reš da kaj bolniške po ET-ju?

Hvala in lep pozdrav vsem.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
19.11.2007 12:38:11   
šemalo
punce, hvala vsem za lepe besede in spodbude..

stanje je nespremenjeno, skoz se neki cedi.....sem 9. dan po ET.....

malo me je povozil ves psihični dodatek, ki ga vlečem že od začetka postopka, res.....tako vesela sem bila celih 6 mesecev, odkar sem zvedela, da grem na postopek....
saj bo.....včasih je boljša samota....ne mi zamerit

držim vam pestke.....pozdravček

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
19.11.2007 12:41:43   
kajsica
T1979, kot je bilo že tolikokrat rečeno, ni važna kvantiteta ampak kvaliteta. Pa saj bodo ša te 4 super, boš videla.

Za reša ne vem kako je kaj z njegovobolniško, na Gk jo dajo 3-5 dni, vendar je meni sestra in zdravnik sta mi rekla, da naj si jo podaljšam, če je le možno in počivam, ker sem imela hiperstimulacijo. Ker imam pa perfektno zdravnico, ni bilo nobenega problema. Me je hotla dat v bolniško že takrat ko sem se špikat začela user posted image . Veš kaj ti bom jaz rekla, kakor se boš počutila in kakor si želiš, toliko je pa rabiš.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!