crci06
|
S_C: super, das ste doma. To ne more pomenit drugega, kot, da ste se pozdravili, kajne? je bil spet rota? Upam, da ni bila bruhica po tipkovnici... ko boš lahko, le javi. Tudi drugim bolančkom želim,da se pozdravijo. Naš (trkam na mizo) je trenutno OK. Tudi te dni imava namen vozičkat. Včeraj smo šli med sneženjem z vozičkom do ene koče na čaj - prav lepo zimsko vzdušje. Frufru: a si fletno, ko si mali znajo spomagat, da do česa pridejo? nejc na hodniku spleza na torbo, če je na tleh pri omarici in tako doseže, kar je na omarici, a ne na robu Sicer pa - otroci itak že par emsecev vejo, kako je najlažje vidit stvari, ki so previsoko: z dvigalom: aaaaaa in hop v mamičino naročje službe: ena pozitivna stran pa bo: lahko boste več na RR Jaz imam tudi le še 2 dni porodniške Moram izkoristit! Potem pa popravljat stare grehe in brat in tipkat... hm... Ally1: tako sem jaz spala v prvih tednih nosečnosti! ?!? Vilma: zgleda, da voščilo ob tvojem porodu ne bo ravno 1500-i post. Lahko požrem besede? Ali pa so moram res naredit nov nick, da si tisti famozni zadnji post prišparam zate. Pa še nekaj sem "slišala" omenjeno: res, da sem vam objavila moj mail, kjer me lahko dobite, če me ni na RR, vendar pa je na RR nekdo odprl nick, ki je temu mailu zelo, zelo podoben. na isto foro. ta punca se zdaj pogovarja o trebuščkih in o porodu, se mi zdi. No, kakorkoli že, to nisem jaz. Pa še vprašanje: kdaj otrok shodi? Je 3m dovolj? Včeraj je 1,5 m samostojno in zelo lepo prehodil najmanj 20x, maksimum je bil pa 3 m . Prej je hodil le 2-3 korake, včeraj pa, po sprehodu, ga grem iskat k mami. Vstopam v dnevno, otrok pa proti meni... kar nisem dojela, kaj se dogaja. Kot, da bi bil star 2 leti. Samozavestno, hitro, direkt k meni, brez, da bi ga zanašalo. Ma, saj se ne da opisat, preprosto neverjetno. Ko komaj dojameš, da je nekaj čudnega, če sam pride k tebi Aja, obute je imel pa ene prevelike drseče žabice - jaz sem pa tolk gledla, kakšne nogavičke ima, pa štunfe z bremzicami, pa kakšne čevlje, da bi lahko stal... vse se da. Očitno. Pa ob vseh igračah je ugotovil, da je ena plastična posodica s pokrovčkom super avto?!? bm, bm, bm... No, saj za piškote je itak premajhna Midva zdaj šibava na sprehod, ker sem jaz že čisto utrujena. Pred dnevi sva dolgo plesala in pela Račke, tolk, da je otrok že pogruntal, kdaj pride GA, GA, GA, GA. Tudi danes je za nama že kar nekaj "nabijanja muzike". Pa naj sam pove:c¸fr¸hg m mhzzhm v kVVVVVVVVVVVVVSSSSSSSa ajkcccccccc Pozdrav vsem, čestitke za vse, ki ste BLIZU žurke NADJA, DAVID, LUKA (ali obratno), TIJA.... Zdaj bo šlo pa po tekočem traku! nosečkice, lepo božajte bušije , pa VELIIIKO počivajte. Se spomnite, ko so nam govorili: zdaj se naspi in odpočij za v naprej, potem bo akcija?
|