|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
16.11.2007 18:18:55   
Bubacka
user posted image

Evo punce! to pa je oblekica katero sem sesila za Stello za Sveti krst! 1 aprila!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
16.11.2007 18:39:55   
Naja30
Iiiiiii, kakšna pupika je Stella! user posted image user posted image

Mogoče katera ve, kaj je z Ožbejem in SC? Upam, da nista res v bolnici?

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.11.2007 19:06:22   
r1ta
Bravo Bubacka!user posted image

Jaz nič ne vem za S_C in Ožbejčka. Upam na najboljše!

Uf, Vilma upam da bo Dominik kmalu bolje!user posted image In upam, da bo Nika tudi prebolela ta prehlad brez večjih težav in zapletov!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 453
16.11.2007 21:30:00   
frufru
Čer, mi mamo pa ruzak za Lovra. Ga je R zvohal na bolhi. (bo to kukr darilo za RD, igrač ma itak dost).Tako, da bomo zdaj lahko šli tudi v kake hribe user posted image Ga je R sprobal preden sva ga dala spat. Malemu se je ful fino zdelo. Zgleda pa tkole:
user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 454
16.11.2007 22:22:24   
Vilma
Dominik je čist ubogi.
Vsakič, ko popusti svečka, ima višjo vročino.
Ob devetih smo namerili že 40.1. user posted image
Me je tako strah vročinskih krčev.
Paracetamol prime pozno, pa še to zniža temperaturo za največ 2 stopinji.
No ja, držte pesti, saj verjetno ne bo tako hudo kot se mi zdaj zdi.
Mirno noč vam želim

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.11.2007 9:04:55   
frufru
Danes je bila noč brez bujenjauser posted image , tretja od lanskega decembrauser posted image user posted image user posted image sem se naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image   , je pa res, da včeraj čez dan razen 15 minut ni nič spal user posted image pa zvečer je eno flaša čaja in eno flašo mleka spil user posted image user posted image bom še danes skenslala večerjo, pa da vidmo, če se je zaradi tega zbujaluser posted image user posted image user posted image samo ne vem, zakaj se je pol danes zbudil pokakanuser posted image

Pri nas pa SNEŽI in Lovro zdajle že 5 minut nepremično gleda ven in se user posted image Ma oči na pecljih. user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 17.11.2007 9:14:23 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.11.2007 10:11:32   
ally1
dobro jutro punce.
najprej user posted image user posted image za vse, ki ste bolani. No saj pri nas ni nič drugače. včeraj zjutraj je bil živ ko user posted image , potem okrog 14h pa za po piuser posted image , jok in spanje 4 ure skupaj. Mu zmerim temp. in glej ga zlodja 39°, smo vzeli hitro eno žličko Panadolbaby, za zbijanje vročino in gremo k dohtarju. Tam je dobil svečko in je blo za 3 ure dobr. Ob 23h pa spet, vroč kot bi ga kuhal.... to vse pove da je bla tud za nas slabo prespana noč. No dons pa spet, kot da ne bi bilo ničuser posted image , bomo počakal do popoldneva kaj bo.
bubacka, kako lepa oblekca, si pa res stručko user posted image .
frufru user posted image user posted image user posted image  za prespano noč. Fino da ste kupl ruzak, ravno v čet smo se z fizioterapevtko pogovarjal, da je to res dobra zadeva za malčke, sam pazit moraš, da ga približno na 1uro vzameš ven, da si pretegne nogice. Se je baje v Slo zgodil enkrat, da je oče cel pop smučal z otročkom na hrbtu in so mu nogice "odmrle" in je nato sledila amputacija. Pa saj vem da obladata zadevo user posted image .
Pri nas je pa samo mrazzzz ko user posted image , snega pa od nikoder.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.11.2007 12:14:53   
Naja30
Lovro, dobro izgledaš! user posted image

Vilma, kako je danes Dominik? Meni je bilo najhuje, ko je Tija imela vročino. Ko sem jo gledala tako nemočno. Upam, da bo kmalu bolje pri vas.
In ally, kako je z Maticem? Obema fantoma ena user posted image  za zdravje!

Mi smo pa še kar. Nosek je že bolj prazen. Hvala shorty za napotke, tudi pri Tiji je bilo tako, da je 2x vreščala kot ne vem kaj, potem pa je dojela, da ji je po čiščenju bolje. In zdaj ji kaj zapojem, ko ji šarim po nosu in potem skupaj ploskava, bravo bravo, kako je pogumna punca! user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.11.2007 12:29:23   
ally1
Ja pri nas je za enkrat še OK, malo je tečkica, hoče biti samo v naročju in pet, pa plesat user posted image , saj je super, sam jaz imam še kaj drugega za nardit, ampak saj bo mi smo itak supermame in vse zmoremo user posted image , kajne? Pri nas je pa nosek začuda po 3 tednik, se sedaj stabiliziral, ni treba nič šarit po njem user posted image , je blo pa tud veliko jokanja in opletanja, ko sem mu šarla po nosku; in edino ki je pomagalo je blo petje kot pri Naji3.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.11.2007 13:12:09   
Vilma
Evo nas.
Noč je bila precej huda. Vročino smo merili 2X, obakrat blizu 40. Je tudi driskal. Ko sem mislila, da se je že pokalal in sem ga imela odvitega,je prišla še ena eksplozija. Je blo drekca povsod po sobi user posted image  Spal ni več kot uro in pol v kosu. Zdaj je še jesti nehal, več kot en plazma keks danes ni hotel pojest.
Od tekočine pa pije samo mleko. Sicer ni fajn velik mleka, ker ga to še bolj požene. Noče pa ne čaja, ne vode, ne soka, nič! Tako da, naj raje pije mleko in pač posledično tudi več driska kot pa da mi dehidrira.
No danes čez dan je že bolje, vročina mu od osme ure ni zrasla čez 38.5 kar je dober znak. user posted image  Se je tudi igral, tako da sem optimistična.
Je pa res Naja hudo gledat malčka tako nemočnega. Včeraj, ko sem mu izmerila z elektronskim toplomerom vročino in ko je pokazal 40.1 nisem mogla verjet, da je toliko. Pa sem zmerila še z navadnim toplomerjem na živo srebro. Je držal rokico 10 minut čisto pri miru. Nisem mogla verjet. To ni bil moj Dominik. Ko je zdrav, nikoli ne miruje 10 minut.
Upam res, da SC ni v bolnici, res je čudno, da se še ni oglasila. Ja nič, držimo pesti, da bo Ožbej čim prej ok!
Pa tudi ostalim, da ne zbolite. Šele ko malček tako zelo zboli vidiš kaj pomeni zdravje.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.11.2007 14:30:45   
Shorty_
Situacija je taka da sem lani 12.12. rodila sedaj moram oddati novo vlogo za OD in nevem kaj naj napišem pri rubriki starševski dodatek ki sem ga prejela januarja za december. Da sem ga prejela v letu 2006 ali ne?

Hvala za pomoč

malo pomoči prosim

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.11.2007 14:44:25   
emaa
Ne, ne vpiši ga, prejela si ga l. 2007. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.11.2007 14:46:38   
ally1
shorty vpišeš samo dohodke iz leta 2006, to pomeni da ga ne vpišeš. Vpisuješ iste stvari kot si letos vpisovala za dohodnino 2006 (sej vem da je daleč ampak sej bo user posted image ).

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.11.2007 15:04:17   
Shorty_
hvala

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.11.2007 16:37:40   
ally1
Evo mi smo ugotovil zakaj imamo takoooo vročino... zobki, zobki in še enkrat zobki. je še vedno nemiren in najbolj mu paše ko ga mažem in masiram po dlesnih. No do sedaj nam je ratalo, da je to prenašal tipi topi, sedaj se je pa začelo user posted image , no se pa vsaj malo bolj pri men crkla in to ni tud nič narobe user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.11.2007 18:15:43   
Naja30
Vilma, glede na to kar si napisala, da ni tudi pri vas kakšen rota virus? No, bruha pa ne, a ne? To potem verjetno ni rota? Držim pesti za Dominika.

Tija je pa z noskom boljša, tako da sem prav vesela. Tudi ponoči smo slabo spali in zdaj bo verjetno boljše.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.11.2007 16:28:46   
Strawberrie Cherrie
Evo nas nazaj iz bolnice. hvala za vse pesti,so pomagale.vec pa kasneje,tipkovnica  štrajka,moram jo  malo 'spihat',predvsem T in Space.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.11.2007 19:46:43   
ally1
S C no fino da ste že doma, pa da je z Ožbejom vse OK. Smo ble pridne in smo fino pesti stiskale user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.11.2007 20:18:34   
Shorty_
S_C me veseli da ste bolje. Jz se pripravljam na prvi dan službe pa čeprav grem samo papirje podpisat me mal skrbi da ni prelepo da bi bilo res, pa probala se bom zmeni če se da delat od 8h do 16 in ne od 9h do 17h k drugače bom ful mal z mojo lubico. V vsakem primeru moram zdržat vsaj do februarja zaradi registracije avteka. Vmes bom pa iskala drugo kar se tiče delovnega časa bolj ugodno službico.

no šibam pod tuš pa vam jutri sporočim kako služba in vrtec

nočko

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.11.2007 21:41:22   
Barbk
Jaz tud tuki...Kaj to berem sami bubani škratki...user posted image  Da vsi čimprej ozdravite pa user posted image . SC super,da sta z Ožbijem doma.  Bubacka ti si tud mojstrica... in da o tvoji lepotički Stelli sploh ne govorim. Cukrček je ni kej. Lovro je pa tud tak "džek" v nahrbtniku. Btw Frufru a oljček še prakticiraš in kako gre?Shorty držim pesti zate-moja muti je pred leti tud tam delala in je bila zelo zadovoljna. No mene je pa tud že počas začel stiskat, ker se dan D neustavljivo približuje. Groza kdo bo 8 ur na šiht zdržal brez sprehoda, sončka, čveka in kofetka in konc koncev kar naenkrat ne bom več tolk z mojo pupo. Uh....No mi smo danes spet pokasiral orng buške. V bistvu je kr mal kožica prebita pod učkom in tud mal veke ima prebite. Hvalabogu ni tolk hudo, da bi blo za šivat, samo je bil pa tak jok...Se mi je kr srce trgal, pa sem se že navadla na njene padce, butanja ob kaj in podobno, ki jih sploh ni tako mal (kar ni čudno ko jo je povsod dost). No pa imamo tudi že 4 zobek, se pravi enka levo spodaj. Zdaj frajerka tako vse grize...tud mene, če ji preveč težim.user posted image  No po ta novem spet nič ne je, pa že itak tako mal poje ko en mini piščanček, zdaj pa sploh ne. Kako žličko ali dve skute, pa spet mrbit žličko dve juhce...no vsaj mlek zvečer popije svojo skromno (že skoraj legendarno) dozico 140ml. No zdej pa šibam mal se stiskat k user posted image , včeri je bil taka ..... user posted image  lepa noč. No lupčka vsem. Jej, da ne pozabim Severnica saj greš jutri prvič na šiht a ne? Drži se bejbi, pa imej v mislim, da smo vse s tabo in tud za tabo (pridemo).user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.11.2007 22:08:49   
severnica77
Ja, ja je res. Se vam kar s službe jutri javim. Me kar stiska user posted image . Pa kaj morem ... Bo treba tudi to nekako dati skoz. Kdo bi mi sedaj še dal ta moj dopust za koristit ... No, pa ga bom malo kasneje. Vedno bo prišel prav.

Vsem malim bubanekom koš poljubčkov in da bo čimprej bolje.

Nič, se še jutri kaj javim, upam, da bodo vsaj prvi dnevi manj napeti user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 471
19.11.2007 9:12:28   
r1ta
Dobro jutro!

Nič kaj se nisem javila že od petka. Me je dajal pmsuser posted image  in sem bila kot sto user posted image . Madona kaj delajo hormoni!

No, mi se pridružujemo klubu decemberskih kaskaderjev. V soboto je šibala po vseh štirih, nato jo je pa vrglo in si je z zobki prebila zgornjo ustnico, tako da je bila v dveh delih, koža je kar stran visela. Hvala Bogu je kri hitro nehala tečt in se je vse lepo zaprlo. Zdaj ji en košček kože še stran štrli, pa bo že odpadlo. K zdravniku pa ni bilo potrebno it, ker se je tako hitro zaprlo. Uf...
Včeraj smo imeli pa dan bolj na izi, brez stresov, brez tašče... Celo na sprehod v gozd smo šli. Nekaj slikic je tukaj: http://www.ana-lucia.nl/walk/.

Vsem, ki začenjate s službo želim čim lepše dneve v službici, vašim pikicam pa čim lepše preživljanje dopoldnevov v vrtcu ali z babicami. Verjamem da je to težko obdobje, toda malo spremembe pride tudi prav. Biti doma, zna biti včasih tudi dolgočasno in se naveličaš. Glede na to, da sem vedno govorila, da bom jaz doma dokler dete ne bo staro tri leta, vam iskreno povem, da bi včasih z veseljem šla v službo. Morda pa nekoč. Vsaj za ene 4 urce na dan bi šla delat. Pa ne še zdaj... Čez kakšne pol leta.

Zdaj pa moram bežati, ker je Ana našla smeti na kolesih vozička od včerajšnjega sprehoda...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.11.2007 10:44:56   
ally1
dobro jutro!
Za nami je zopet pestra noč, ne in ne spat... ob 4h zjutraj je bil buden ko sova user posted image , jaz pa čist zalimana, potem pa zjutraj spat do 9h jaz pa takrat sova user posted image . Itak imamo spet vročino, pa sem klicala P in je rekel, boste vidl kako bo ni treba kr takoj hodt k nam user posted image . Zdej vem da so zobki, ker je zelooo zelooo občutljiv na dotike po celem obrazku user posted image .
Včeraj se mi je pa nekaj zgodl, k se mi ni že od user posted image ; med oddajo "a si ti tud not padu" sem jest padla v tak spanec, da me ni zbudil ne user posted image  in ne Maticev user posted image . Sm bla čist koma user posted image .
Shorty veliko sreče v službi.
r1ta upam, da bo s tvojo Ano in njeno ustnico vse OK.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 473
19.11.2007 11:31:00   
ally1
evo zdej pa še zvem, da je moj nečak (star 5let), šel danes ponoč v bolnico. Se mi tako smili... baje je ena alergija. Če se enkrat to začne se pa tud noče nehat user posted image .

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.11.2007 11:44:02   
crci06
S_C: super, das ste doma. To ne more pomenit drugega, kot, da ste se pozdravili, kajne? je bil spet rota? Upam, da ni bila bruhica po tipkovnici... ko boš lahko, le javi.
Tudi drugim bolančkom želim,da se pozdravijo.
Naš (trkam na mizo) je trenutno OK. Tudi te dni imava namen vozičkat. Včeraj smo šli med sneženjem z vozičkom do ene koče na čaj - prav lepo zimsko vzdušje.

Frufru:  a si fletno, ko si mali znajo spomagat, da do česa pridejo? nejc na hodniku spleza na torbo, če je na tleh pri omarici in tako doseže, kar je na omarici, a ne na robu user posted image Sicer pa - otroci itak že par emsecev vejo, kako je najlažje vidit stvari, ki so previsoko: z dvigalom: aaaaaa in hop v mamičino naročje user posted image user posted image user posted image

službe: ena pozitivna stran pa bo: lahko boste več na RR user posted image user posted image user posted image
Jaz imam tudi le še 2 dni porodniške user posted image Moram izkoristit! Potem pa popravljat stare grehe in brat in tipkat... hm... 

Ally1: tako sem jaz spala v prvih tednih nosečnosti! ?!? user posted image user posted image user posted image

Vilma: zgleda, da voščilo ob tvojem porodu ne bo ravno 1500-i post. Lahko požrem besede? Ali pa so moram res naredit nov nick, da si tisti famozni zadnji post prišparam zate. 

Pa še nekaj sem "slišala" omenjeno: res, da sem vam objavila moj mail, kjer me lahko dobite, če me ni na RR, vendar pa je na RR nekdo odprl nick, ki je temu mailu zelo, zelo podoben. na isto foro. ta punca se zdaj pogovarja o trebuščkih in o porodu, se mi zdi. No, kakorkoli že, to nisem jaz.

Pa še vprašanje: kdaj otrok shodi? Je 3m dovolj?user posted image
Včeraj je 1,5 m samostojno in zelo lepo prehodil najmanj 20x, maksimum je bil pa 3 m .
Prej je hodil le 2-3 korake, včeraj pa, po sprehodu, ga grem iskat k mami. Vstopam v dnevno, otrok pa proti meni... kar nisem dojela, kaj se dogaja. Kot, da bi bil star 2 leti. Samozavestno, hitro, direkt k meni, brez, da bi ga zanašalo. Ma, saj se ne da opisat, preprosto neverjetno. Ko komaj dojameš, da je nekaj čudnega, če sam pride k tebi user posted image Aja, obute je imel pa ene prevelike drseče žabice - jaz sem pa tolk gledla, kakšne nogavičke ima, pa štunfe z bremzicami, pa kakšne čevlje, da bi lahko stal...   vse se da. Očitno.

Pa ob vseh igračah je ugotovil, da je ena plastična posodica s pokrovčkom super avto?!? bm, bm, bm...  No, saj za piškote je itak premajhna user posted image

Midva zdaj šibava na sprehod, ker sem jaz že čisto utrujena. Pred dnevi sva dolgo plesala in pela Račke, tolk, da je otrok že pogruntal, kdaj pride GA, GA, GA, GA. Tudi danes je za nama že kar nekaj "nabijanja muzike".
Pa naj sam pove:c¸fr¸hg m mhzzhm  v kVVVVVVVVVVVVVSSSSSSSa ajkcccccccc

Pozdrav vsem,
čestitke za vse, ki ste BLIZU žurke user posted image
NADJA, DAVID, LUKA (ali obratno), TIJA.... Zdaj bo šlo pa po tekočem traku!
nosečkice, lepo božajte bušije , pa VELIIIKO počivajte. Se spomnite, ko so nam govorili: zdaj se naspi in odpočij za v naprej, potem bo akcija? user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?