r1ta
|
Dobro jutro! Bubacka, lahko da Stella nima apetita zaradi zobkov. Ana ga tudi nima kadar so zobki na pohodu. Takrat ji res bolj pašejo hladne jedi in pa steklenička je zakon. Ostalo pa ne. Kar nekako nima apetita. Drugače pa, punca glavo gor! Verjamem da ti je težko tako daleč od domačih in da jih pogrešaš. Glede samozavesti te pa tudi razumem. Sama v novem okolju in drugačnem svetu, kot si ga bila poprej navajena. Nimaš nikogar, ki bi mu lahko pojamrala (razen nas na RR) in se verjetno velikokrat počutiš osamljeno. Dobro poznam te občutke! Ko mene zagrabi otožnost in domotožje se 100% posvetim Aniki, jo stisne k sebi in si rečem, da moram biti močna zaradi nje. Verjetno tudi ona čuti, da se jaz ne počutim dobro in da me je včasih strah okolice. Močna moram biti za obe, ti pa prav tako! Ja Barbk, jaz sem eno takšno zvedavo bitje, ki misli, da lahko obvlada vse. Pri večini stvari mi uspe, so pa kakšna področja kjer bi tudi rada bila uspešna, pa mi ne gre. Eno od teh je slikanje (portreti, akti). Kakšen zmazek iz abstraktne umetnosti sem sposobna skupaj spravit, kaj več pa ne... Drugače pa se mi zdi, da je ta moja vsestranskost rezultat strašne radovednosti in prepričanja, da jaz zmorem to in še več... Včasih sem skakala čez vodo tam, kjer je bilo to skoraj nemogoče (kot pubertetnica) in tako zadovoljevala svojo vedoželjnost in potrebo po raziskovanju in doseganju nekih ciljev, danes pa si izbiram bolj realne cilje. In verjela ali ne, mi bolj uspeva kot v najstniških letih... Sem vesela za vas punce, da ste se srečale! Jaz se velikokrat spomnim na naše oktobersko srečanje. Fajn vas je bilo spoznati! Mi nocoj nismo lepo spali. Velikokrat se je zbudila, toda je takoj zaspala nazaj. Vsaj to! Se pa veliko slini in kar naprej bi grizla. Najraje moje bedre. Pa lička ima rdeča, za kar sem nekje prebrala, da je tudi pokazatelj izraščanja zobkov. Zaenkrat imamo osem zobkov (štiri zgoraj in spodaj). Kaj je pa zdaj na vrsti pa ne vem... Pa zelo rada oponaša kužka in muco in se v vsaki trgovini čudi koliko reči imajo in potem skoz dela: " Ooooo, ooooo, oooo!"