|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
15.11.2007 10:21:03   
Strawberrie Cherrie
Hej user posted image
Mi smo zopet obležali z nekim virusomuser posted image user posted image Včeraj sem jaz bruhala&pogosto odvajala na stranišču, ponoči je pa še malega zagrabilo. sva ravno prišla od zdravnika - ker ne bruha, hvala bogu ni suma na rota virus, ima pa verjetno en trebušni virus. Je pa malo dehidriran, pa naju je vseeno poslala domov, z enim kupom zdravil. Potem je računala na njegovo težo, da bi mogel na 11kg spit okoli 1200ml tekočine. Ožbej ob dobrih dnevih spije 150ml čaja?user posted image user posted image user posted image No, pa juhco še dnevno zraven seštejem je to recimo 100ml, ostalo pa dojenje...jaz ne vem nouser posted image

Shortyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za službico.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.11.2007 10:42:15   
ally1
S C user posted image user posted image user posted image  za tebe in za Ožbeja, hvala bogu da ne bruha, upam pa da se kmalu pozdravte. Glede pitja čaja, pa naš zeloooo malo pije, če spije 100ml čaja na dan ga pa veliko user posted image , jaz mu ga silt pa ne morem user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 427
15.11.2007 11:12:51   
severnica77
S_C upam, da ni hujšega in bo hitro mimo user posted image user posted image
Shorty bravo za službico user posted image
Eva bravo za prve korake user posted image  user posted image  user posted image
Sem pa res vesela, da se Dominik, Ajda in Nika tako lepo vklaplajo v vrtec user posted image user posted image user posted image

R1ta super za oblekco, je prav luštna user posted image

Moram še povedati, da bi bila jaz izredno vesela, če bi Leo popil vsaj 100 ml neke tekočine na dan. Saj je res, da mu pač v kašice mešam sok pa juhice je ... ampak vseeno. Po drugi strani pa je bil danes zjutraj tako polulan, da plenička ni zdržala. Mokro je bilo vse, body, štrampelčki, majčka ... Sem ga samo slekla in odnesla v banjico. Upam pa, da bo vseeno začel kaj bolj piti ...

Drugače pa grem jaz v ponedeljek že v službo. Sem nekako prebrodila krizo, sicer še vedno nisem vesela, amapak kaj hočem, nobena ne pobegne temu .... Enkrat se moramo ločiti za nekaj ur na dan od naših malih user posted image  Me pa pomirja, da bo vseeno pri babici pa bomo videli kako naprej. Saj nimam nič proti vrtcu, samo bi vseeno raje videla, da je lahko še kakšno leto pri babici ali pa dve. Pri treh letih pa bi ga vseeno rada dala v vrtec. No, bomo že videli.

Lepo bodite vse mamice in vsi malčki in atiji .... mogoče nas pa danes celo snega preseneti user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.11.2007 11:25:15   
frufru
No, naš mulo je omagal.
SC vi pa res nimate sreče z zdravjem. en big user posted image pa šeuser posted image da se porihtate. Samo tko iz firbca. A mate mogoče ploščice po tleh? Ker od moje kolegice je bil mali kar naprej neki prehlajen, bolan. Ko so dali talno gretje in parket, se je pa vse nehalo.
R1ta ful je lepa oblekica, da nisi zgrešila poklicuser posted image . Kar se planinstva tiče, gremo pa v soboto sprobat nahrbtnik. Sem našla enega rabljenega, pa bomo videl, kako se bo gospoda nosila.
Naja3 lepo pozdravi moj-moj, če je še živa.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.11.2007 13:01:39   
Strawberrie Cherrie
Ne, nimamo ploščic. Razen v kopalnici, pa še tam bodo šle po hitrem postopku ven.
Hvala vam za lepe želje user posted image user posted image
Mali je zdaj še bruhal in če se bo stvar nadaljevala do 2h, greva v bolnicouser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.11.2007 13:06:56   
emaa
Pa ne no. 

Neposredna povezava do sporočila: 431
15.11.2007 19:58:44   
ally1
S C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo vse ok, pa javi nam čimprej kako je s tvojim sončkom.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.11.2007 20:44:51   
r1ta
Uf...držim pesti pa javi kako bo Ožbejček!user posted image user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.11.2007 21:02:48   
Barbk
Ježš Ožbi bošček.Enga velikega cmočka samo zate. SC tebi pa čimveč pozitivnih misli...Ja pa čestitke za šiht, honorarc gor al dol, dnar je dnar, a ne. Pa sorči k se nisem prej spomnila nate. R1ta ti si taka faca. Zdaj pa še user posted image . Bemtiš a ti kaj ne obvladaš...Dobra si bejbi res. Pa tvoje besede me vedno pr srčku pogrejejo. Hvala ti... Frufru teli naši škrati pa vsak dan presenečajo s svojim sposobnostmi. Ja res je treba bit kr pazljiv. Eva user posted image  za prve korake. Joj zdej se mi pa Heroji začenjajo pa šibam pred user posted image . Sej se mrbit še kaj pofočkam. Ja pa pozdravček vsem bejbikam k jih nisem "pošinfala".

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 434
15.11.2007 21:08:46   
Barbk
Ja ti šment kje so pa Heroji....user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 435
15.11.2007 21:17:06   
emaa
Barbk baje jutri ob 21:00. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 436
15.11.2007 21:23:48   
Barbk
A taku....Ema hvala za info.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 437
15.11.2007 22:46:51   
Bubacka
Zdravo mamike in user posted image !!!
R1ta supeeeeeeeer si y to oblekico, jaz tudi šivam, ampak  res nimam časa, sem pa sešila oblekco za malo za sveti krst! in to je bilo aprila!
SC UPAM da ste uredu???user posted image
Barbk fenomenalno pišeš, lepo te brati!

Joj za naju pa sem mal žalostna! Tamala mi že 3 dni ZELO slabo jedla, oziroma skoraj ničuser posted image  Potem pa ponoči se zbujala ker je bila lačna! Upam da bo to mimo, ker najbrž je od zobkov! Zdaj sta pa na poti še zgornji dvojkici! Mamice a mi lahka katera pove, a ste imeli kaj težav s prehranjevanjev malčkov, kdaj so rasli zobke???user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem že tudi 3-4 dni pod stresom, katastrofa, vse si mi zdi da gre narobe!!! Zelo slebo se počutim, pa samozavest tudi ni kaj!!! Tako včasih težko mi je!!!! Punce dejte kako lepo besedo napište, da bo lažjeuser posted image user posted image user posted image !!!
NO dober, zdaj pa grem pančkat, pardon ker težim, nimam komu pojokat, pa vama težim!!! (moški itak ne bodo razumeli vsega)
user posted image

Pa še naša zadnja slikica!!!
Lahko nočko vsim!!!user posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.11.2007 5:42:59   
frufru
Zdajle sem poslušala enourno arijo. Lovra  spet zobki matrajo, so zgleda spodnje dvojke na pohodu. Drugače je lump pogruntal, da si lahko s čim pomaga, če česa ne doseže. Pa R budilko je že parkrat uspel prestavit, da ni pravčas zvonila. Pol pa zvoni ob čisto nehumanih urah (ob 1h, 2h, 6h,...)Je že parkrat jedva prišel v službo. Pa nočna lučka in sušilec zraka sta prava magneta za njegove prste. Mene pa zvečer kar zmanjka, pa nekaj sem prehlajena. Zgleda, da smo bomo solidarni z SC. Pol pa enostavno ni energije  
Kako se pa kaj kopate? Naš sploh neče več sedet. Kar naprej vstaja, pa buške nabira. Ma črnavke celo na špehnati ritici :roll: Copate ni šans, da bi gor mel, razen shoo-shoojk, pa še na tiste sem mu abs napacala, da mu ne zdrsne.
Aja, pa čestitke, Maksu in Ožbejuuser posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.11.2007 8:10:25   
Naja30
Dobro jutro, danes sem pa jaz user posted image  Tamala se je celo noč zbujala, ker ima poln nosek, pumpice pa nimam v bližini. Tako da čim prej šibam še po eno. Mene je pa tudi nekaj zvijalo zvečer. Verjetno sem kaj takega pojedla, ampak take bolečine v želodcu pa še ne user posted image  No in zdaj preberem, SC da vaju tudi nekaj zvija. Držita se z Ožbejem in upam, da nista v bolnici? Ena user posted image  za njega in user posted image  zate. Aja, saj z dojenjem tudi dobi precej tekočine.

Bubacka, moja ko so ji rastli zobki, je zelo rada jedla hladne jedi. Jogurte, skute, ker ji je pasalo na razbolene dlesni. Poskusi. user posted image

frufru, mi se kopamo tako, da tamala stoji v banji user posted image  in se drži in igra s svojo user posted image  Meni je pa tudi bolje tako, ker se mi ni treba preveč sklanjat.
Tija tudi vse dobi in sicer tako, da enostavno spleza na kavč, posteljo... In tudi zelo lepo zna splezat dol. Tako da kadar spi zjutraj še malo z nama in jaz prej vstanem, lepo spleza s postelje in pride v dnevno user posted image  Je tako smešno, ko že na daleč slišim tap-tap, ko prileze po vseh štirih user posted image

Punce, res je zatišje tukaj. Včeraj smo se dobile z moj_moj, shorty in emo. Bilo je kratko, ampak sladko. Za naju s Tijo. Sva bile že čisto utrujene in sva prej šle. Otroci, da ne omenjam, so mali cukri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 440
16.11.2007 8:50:36   
r1ta
Dobro jutro!

Bubacka, lahko da Stella nima apetita zaradi zobkov. Ana ga tudi nima kadar so zobki na pohodu. Takrat ji res bolj pašejo hladne jedi in pa steklenička je zakon. Ostalo pa ne. Kar nekako nima apetita. Drugače pa, punca glavo gor! Verjamem da ti je težko tako daleč od domačih in da jih pogrešaš. Glede samozavesti te pa tudi razumem. Sama v novem okolju in drugačnem svetu, kot si ga bila poprej navajena. Nimaš nikogar, ki bi mu lahko pojamrala (razen nas na RR) in se verjetno velikokrat počutiš osamljeno. Dobro poznam te občutke! Ko mene zagrabi otožnost in domotožje se 100% posvetim Aniki, jo stisne k sebi in si rečem, da moram biti močna zaradi nje. Verjetno tudi ona čuti, da se jaz ne počutim dobro in da me je včasih strah okolice. Močna moram biti za obe, ti pa prav tako! user posted image user posted image user posted image

Ja Barbk, jaz sem eno takšno zvedavo bitje, ki misli, da lahko obvlada vse. Pri večini stvari mi uspe, so pa kakšna področja kjer bi tudi rada bila uspešna, pa mi ne gre. Eno od teh je slikanje (portreti, akti). Kakšen zmazek iz abstraktne umetnosti sem sposobna skupaj spravit, kaj več pa ne... Drugače pa se mi zdi, da je ta moja vsestranskost rezultat strašne radovednosti in prepričanja, da jaz zmorem to in še več... Včasih sem skakala čez vodo tam, kjer je bilo to skoraj nemogoče (kot pubertetnica) in tako zadovoljevala svojo vedoželjnost in potrebo po raziskovanju in doseganju nekih ciljev, danes pa si izbiram bolj realne cilje. In verjela ali ne, mi bolj uspeva kot v najstniških letih...user posted image

Sem vesela za vas punce, da ste se srečale! Jaz se velikokrat spomnim na naše oktobersko srečanje. Fajn vas je bilo spoznati!user posted image

Mi nocoj nismo lepo spali. Velikokrat se je zbudila, toda je takoj zaspala nazaj. Vsaj to! Se pa veliko slini in kar naprej bi grizla. Najraje moje bedre.user posted image  Pa lička ima rdeča, za kar sem nekje prebrala, da je tudi pokazatelj izraščanja zobkov. Zaenkrat imamo osem zobkov (štiri zgoraj in spodaj). Kaj je pa zdaj na vrsti pa ne vem... Pa zelo rada oponaša kužka in muco in se v vsaki trgovini čudi koliko reči imajo in potem skoz dela: " Ooooo, ooooo, oooo!"user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.11.2007 11:41:42   
Naja30
r1ta, Tija ima tudi rdeča lička in 7 zobkov. Zgleda pa nič da se kaj novega pripravlja. Po dvojkah so na vrsti baje štirice user posted image  Šele potem trojke.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 442
16.11.2007 11:52:02   
severnica77
Najprej pošiljam Ožbeju in SC user posted image , da bo hitro vse v redu pa tudi Tiji želim, da hitro mine prehlad in Lovru in Steli , da bodo zobki hitro zunaj.

Vsem, ki jih muči domotožje pa en velik user posted image .

Jaz moram reči, da ob izraščanju zobk ne opazim, da bi Leo kaj manj jedel. Mogoče kdaj malo manj, ampak se mi ne zdi, da so za to ravno zobki krivi.

Leo je pa pravi mali navihanec. Že enih trikrat sva z mojim filozofirala zakaj radiator v jedilnici ne greje. Kot da imamo nekega duhca, ki ga zapira. Midva odpreva, drug dan je zaprt in to prakrat. Potem pa en dan zalotim našega malega falota, kako zapira radiator user posted image  Gre res lahko, tako da sedaj moram nonstop preverjati, če ga je zaprl. Ne vem no, mogoče mu je vroče user posted image

V ponedeljek pa je moj prvi službeni dan po porodniški. Porkafiks, me kar zvija v trebuhu user posted image  Nič, grem uživat še te tri proste dni pred službo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 443
16.11.2007 15:00:15   
Shorty_
S_C in Ožbej en koš poljubčkov za vaju in upam da sta že boljeuser posted image
Bubacka tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za boljšo volo.

No mi smo včeraj pridelali še en nov zobek tako da imamo sedaj tri še trije pa so na pohodu. En bo jutri pomojem dva pa v roku kakega tedna.

Nika tudi spet bolj malo je ker ji zobki nagajajo drugače ji je pa vrtec dobro pomagal kar se hrane iče in sem ful srečna. Danes je skoraj že zaspala predno sva prišla tko da nisem v skrbeh za ponedeljek.
Malce je tudi Nika smrkec samo to so pa zdejle malo zobki pa malo vrtec, sej bo minilo. Zdej pusti z fiziološko čistit in ji jo kar zlivam v nosekuser posted image da vso svinjarijo odplakneva.

Punce ki smo se dobile na srečanju ja res je bilo super poklepetatiuser posted image , če ma katera kako slikico pa se priporočam.

no šibam se igrat

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 444
16.11.2007 16:15:55   
Vilma
No pa smo še mi fajn zboleli. Ponoči bruhanje, zdaj driska in visoka vročina (39,5) in pikice po obrazu. Smo se šli pokazat k zdravnici. Virusno obolenje. Zgleda da smo pridelali prvi negativni produkt vrtca. Upam, da bo kmalu bolje.
S_C tudi vam držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 445
16.11.2007 16:22:32   
severnica77
Joj, vsem malim bubanekom user posted image in user posted image za hitro okrevanje.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 446
16.11.2007 16:23:06   
Naja30
severnica, Leo je pa en mali facko! user posted image  Ja, še marsikaj nam bodo zagodli.

shorty, kako prepričaš Niko, da je fiziološka fajn in pomaga? Ker midve imava hude borbe, ko je treba nos čistit. Pumpice se tudi boji kot user posted image  križa user posted image
Slike bom dala gor takoj, ko bom lahko.

vilma, upam da se Dominik čim prej pozdravi. Teli stranski produkti vrtca so zelo neprijetni, ja. Saj bo boljše, se bo kmalu prekužil. Ena user posted image  za tvojega fanta.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 447
16.11.2007 17:04:43   
Shorty_
Naja3 ja za fiziološko sem jo prepričala tko da sem jo na trdo zagrabila in jo parkrat na silo prepričala zdej je pa ugotovila da je prej mir če je pri miru in počaka da spucava nosek. Sej mal se še upira sam pol se umiri in zamiži ter čaka pol pa mal pihne in je konec.

jaz tudi Dominiku želim da se čimprej pozdraviuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 448
16.11.2007 17:58:52   
Bubacka
Hvala punce za lepe besede!!! Danes sem ze boljse, pa se tasca me mal spodbudla!!! Stella je danes ker uredu ejdla! Bom vidla kako bo za vecerjouser posted image
Dominikuser posted image user posted image user posted image , upam bo cim prej minilo!
Ozbeju

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 449
16.11.2007 18:00:26   
Bubacka
Opa pardon,
Ozbeju tudiuser posted image user posted image user posted image  vso sreco!!!

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?