lidijat
|
Oj! Ja kaj naj rečem, babike, vse po vrsti ste pridne. Čestitke S_C in Shorty za službe, R1ti pa za šiviljske mojstrovine . Seveda pa tudi srečkam , ki super prenašata ob zahtevnem malčku. Ajda, Nika in Dominik so pa itak tavečji frajerji, ko so že v vrtcu. Čestitke tudi slavljenčkom tega tedna Alja, Nika, Tristan, Leo. Jaz moram pohvalit našo pupiko, naredi že tja do pet-šest korakov. Uradno to menda pomeni, da še ne hodi, ampak za mamico in očija je itak tanartabolša. Zdaj uporablja mešanico šibanja po vseh štirih in majanja na dveh. Sama s seboj imam pa kar mal težave, me tolk ne vleče v službo (sej vem, da nobene), ampak je blo res tko fajn doma. No ravno danes je eno leto, kar sem doma. Me pa Eva že navaja na spremenjen urnik, sva danes že od 6-ih pokonci . Eno vprašanjce - je še katera, ki nima tete ? Jaz je še nimam, pa sej je ne pogrešam itak, ampak,... Evo še dojim ene 2-3x na dan ali noč, odvisno od razpoloženja. Kako ste pa z bundicami? Že vse kupile? Jaz sem zadnjič kar na hitr eno kupla v BC-ju, svetlomodro. Pa drugače, mamice punčk, kako ste kaj z roza cotkami? Sej men so tolk kjut, samo vse pa tudi ne more biti roza in sem se odločla za svetlo modro bundico. Evo, zaključim s pisanjem, vedno tolk naložim, ko začnem pisat. LP