|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
15.11.2007 15:23:37   
Nasy
NYE, dobrodošla med nami!
Uf, sm čudna danes, mali pa dela prevale po trebuhu..kr spala bi..je reku moj, da sem čist vremenska. Sej sm res.
Uf, vidim, da nisem edina, k jo heca spomin. Se učim za izpit, mi je vse zanimivo ampak, ej..vsakič znova mi je zanimivo, ker si nič ne zapomnemuser posted image Ko da bi sproti pozabljala. A se da s čim omilit to? Ja sej vem, s porodomuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.11.2007 15:26:02   
Katy13
Tudi jaz sem danes nekam čudne volje. Čisto sem brez življenja. No ja, mogoče bo pa jutri bolje.

NYE - dobrodošla med nami.user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.11.2007 16:39:43   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2 mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted image ; user posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 31 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
10.3.: sonček08 user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ;user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ;user posted image

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
14.3: roda17 user posted image ; user posted image
15.3:
PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; user posted image
16.3: meryy user posted image user posted image
16.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ; user posted image +user posted image
19.3.: nye; user posted image
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje ; user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana ; user posted image
29.3: tejca14 user posted image
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

65 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image  
(
Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Spol:

* user posted image : 17
* user posted image : 15

V vodstvu so FANTKI !!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.11.2007 17:11:31   
nye
Oj hvala vsem za dobrodošlico, ja še se skrivamo marčevkeuser posted image . Nas je še kr nekaj .

l.p.  

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.11.2007 18:01:07   
Nasy
Pa ne se skrivat no, marčevke! Sej ne grizemo, mi smo čist fajn babe, kajne punce?user posted image user posted image user posted image Vse ste dobrodošle tko da, če ktera bere, ki bo v marcu 2008 rodila, hitro se pofočkat tle!user posted image

(odgovor članu nye)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.11.2007 18:54:57   
san
nye dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image .

nasy jaz sem že tri dni taka kot bi me luna nosila, bi kar skoz spala (in jedla user posted image - joj spet mam napade lakote, sploh ne vem kaj naj naredim). danes sem bila z otrokoma na lutkah pa bi me skoraj zmanjkalo v dvorani. dete je že cel dan polno aktivno, mogoče bomo pa ponoči dane končno dobro spaliuser posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.11.2007 18:55:55   
san
Vse ste dobrodošle tko da, če ktera bere, ki bo v marcu 2008 rodila, hitro se pofočkat tle!

ja hitr, več nas bo, bolj bo zabavno

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.11.2007 18:56:37   
san
dinki, kako je s teboj, je sirup že prijel

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.11.2007 21:41:58   
marita
jaz sem ta sirup uporabljala po porodu. 6 dni po porodnu serm šla namreč prvič na blato. Pred porodom so mi itak naredili klistir, pol sem šla 3 dan domov, so mi dal s sabo eno svečko, itak ni prijela, pol sem šla 5. dan po sirup in 6. dan sem šele odvajala. Sploh me ni nič tiščalo kakat vseh 6 dni, pa še šivana sem bila in sem imela ful problemov s šivi, tko da me je bilo kar groza kdaj me bo nagnalo. No ta sirup ti blato naredi mehko, tako, da je bilo odvajanje čist izi. Potem sem ga takoj nehala uporabljati in tudi prebava se mi je po tem uredila.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.11.2007 22:33:30   
Nasy
No, jst si tega heca s hrano in napadi ne morem več privoščit. Lakota gor al dol, sem na dieti. Brez cukra. Brez meda. Brez čokolade. Mandarini so najbolj  sladka hrana, ki jo jem. Mah..sej ni tko hudo, kot se sliši, če bo v pon. cukr ok, bom srečna ko ptiček na veji, če se bom pa mogla špikat z inzulinom pol pa res ne vemuser posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.11.2007 22:35:39   
Anonimen
hvala vsem za lepe in prijazne besede ter za ogromno čestitk, moja punčka se najlepše zahvaljuje user posted image , je tudi ona vesela, da bo zdrava in lepa punčka

kar se tiče kil, ja hmmm, jaz imam tudi slabo vest, prej sem se zredila 2 kg, v tem mesecu pa tudi pomoje skoraj tri in me bo ziher kregala ginekologinja in se mi sploh ne gre na pregled, sploh pa ko vem da je vse v redu user posted image , test za sladkorno mi je itak takoj dala, ko me je samo pogledala

najhuje je pa ker jem pa sploh nisem lačna pa kar double cheesburger si vsak dan privoščim ko pa je samo en evro in takoj sem dobila 3 kile gor user posted image

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.11.2007 7:13:45   
Katiandi
Dobro jutro!Evo, ena kavica, da se predramite.
user posted image
Jaz sem se pa danes zbudila z alergijo, mam čisto reč in srbeč vrat in pregibe ob komolcu na roki. Sem jo že imela prej, samo mi je v nosečnosti se ful razširila. Je zadnje dni šlo malo na bojle, ni več srbelo, danes sem pa spet čist rdeča. a mogoče katera pozna kakšno kremo za alergije, ki je ne devajo na recept. Sem imela prej Siprogento in Odok, sam so vse te na recept pa kao kožo tanjšajo, jih moraš samo nekaj čada jemat, pol pa stran vržt.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.11.2007 7:37:42   
jagoga
Dobro jutro,
sem iz postelje ušla, da sem si v miru skuhala kavo preden tamaga odpeljemo v vrtec.
Katinadi, to pa je hudo, ampak ti ne znam pomagat. Kot kaže smo nosečnice kar dovzetne za alergijo. Tudi meni se je zadnič zgodilo, da sem si kupila dva koščka ene sadne rolade. Enega sem pojedla dopoldan in po tistem sem dobila en tak čuden občutek v ustih in vsa koža me je začela srbeti, ampak nisem bila pozorna na to, pač od česa bi bilo to odvisno. Potem pa sem pod večer pojedla še drugi, košček (ker ga mož ni hotel) in sem dobila iste znake, ampak tokrat pa sem se zavedla, da je to samo zaradi tiste rolade. Saj je po kakšni uri to minilo, ampak očitno je bilo nekaj v njej (konzervans, bavilo), da je pri meni naredil alergijo, pa čeprav sem jo kdaj jedla tudi že pred nosečnostjo.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.11.2007 7:41:10   
san
katiandi, poznam samo zyrtek in claritine sirup, ker sem ju za hči dobivala, sama pa sem imela neke tablete, pa se ne spomnim točno več imena. to je po moje vse na recept. jaz bi raje G vprašala, pa gotovo kakšno zelišče tudi pomaga, mogoče šentjanževka, ognjič al pa aloe vera.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.11.2007 7:43:09   
ek76
Dobro jutro!
Dnes je pa prava zima, mi je zjutraj zmrznila ključavnica na avtu.
Diana5 čestitke za dobre rezultate!
Vidim, da je bila spet tema glede prebave. Meni hrana ne pomaga nič. Že cel teden jem samo hrano, ki naj bi pospešila prebavo pa nič. Danes po službi grem kupit sirup, upam da bo tudi meni pomagal, ker bom drugače počila.
Lep dan vam želim!

ek76

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.11.2007 7:57:25   
san
nasy si pa pridnauser posted image , jaz imam pa take napade želje po hrani, da se komaj zadržujem, da ne jem.
diana a veš, da men tudi mcdonadls diši, pa nisem ljubitelj te hrane, ampak večkrat pomislim kako bi z užitkom en burger pojedla. no, ampak se kar nazaj držim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.11.2007 7:58:11   
lucalu
Dobro jutro punce še iz moje strani!
Za alergijo ne poznam nobenih zdravil, ki niso na recept, na žalost!
Drugače pa je res zunaj že prava zima! Sem se pred pol ure vrnila s sprehoda, pa mi še zdaj iz nosa teče... Zdaj si grem skuhat čajček, pa pod kovter, da se ogrejem! user posted image
Uživajte in oglašajte se!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.11.2007 8:41:18   
Azzurra
Živijo.
Se poredko oglasim, vas pa berem.

Kaj imena za svoje user posted image  ste že izbrale?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.11.2007 9:01:52   
Katiandi
Midva sva ravno v torek zvedela, da bo fantek in sem si naslednji dan sprintala seznam imen z neta. Sva potem vsak za sebe izbrala 10 imen iz njega in trije so prišli v ožji izbor, kateri so bili na obeh listkih. Do sem sva prišla, zdaj bova pa še mal vprašala, če ima kdo kak predlog pa se potem odločila. Najbolje pa trenutno kotira na stavnicah Jan. 

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.11.2007 9:07:52   
lucalu
Jaz nimam pojma kako bo otročičku ime. Če bi bila punčka, je ime bilo že zdavnaj izbrano, ker pa je fantek... je pa kriza... bo treba še krepko napenjati možgančke do marca. user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.11.2007 9:17:22   
san
o, azzura pozdravljenauser posted image . kako je steboj in malim pikcem. sta uredu?

mi bomo imeli pri izbiri imena zopet težavo, ker hči želi, da je na vsak način zopet ime na i. saj če bi bila punca sploh ne bi bil problem, ker imamo kar nekaj imen, ki so nam všeč in med katerimi bi pač izbrali eno, ampak za fanta... enega fanta na i že imamo in smo komaj ime izbrali, ampak sedaj drugega na i, me kar glava boli - so mi vsa čudna, ali pa preveč podobna sinovemu

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.11.2007 9:34:52   
Pingvinčica
Azzura -  Veš da sem ravno kakšen dan nazaj na tebe mislila, kako si kaj? Vem da si pisala, da je bilo nekaj problemov, kako pa zdaj, mali napreduje?

Ime je izbrala kar naša Tia in pravi že dva meseca, da bo dojenček Nina. Ok, če bo punčka bo verjetno res kar njena obveljala, saj je bilo ime že v prvem krogu v ožjem izboru. Če bo pa user posted image pa ne vem kako jo bomo prepričali v nasprotno. No saj Tia trdi da ne bo fantekuser posted image .

Tiste, ki imaste probleme z sladkorno kakšni so znaki? Jaz sem kar naprej žejna, upam, da to ne pomeni, da bom tudi jaz na dieti. Še kakšni drugi znaki?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.11.2007 9:39:11   
Azzurra
Ma ja, smo še kar, no. V bistvu je stanje nespremenjeno, kar tudi ni slabo. Danes grem pa spet dat kri, naslednji teden pa imam UZ. Na zadnjem UZ je izgledalo vse v redu, je pa res, da šele zdaj prihaja obdobje, ko se predvideva težave, seveda pa se upa na najmanjše možne.

Ime na I....za fantka....san

Iztok
Ivo
Izak
Igor
Ivan
Ingo
I..
I....
I.......in potem se že ustavi user posted image

Mi tudi še nič ne vemo. Moj mož namreč čaka naslednji UZ, da bo videl (kajti videl bo le on, jaz si bom zatisnila ušesa in oči) spol, ker je zmenjeno, da če je fant, bo tokrat on izbral ime, za punčko pa imava še od prvič. Jaz sem namreč izrabila vse, kar mi je bilo za fantke všeč in tako sem dala sinu ime in zdaj nimam več zaloge, mogoče je še par imen, ki so mi nekako všeč, ma moj noče niti slišat (pa so res malo posebna, no, ma kaj morem jaz...). Za punčko pa sva se od prvega šuba strinjala, čeprav sem jaz imela druga imena v mislih, pa mi je takrat kapnilo to ime kot strela z jasnega in on se je tudi takoj zagrel, tako da bomo videli. No, on bo videl user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.11.2007 9:43:20   
meryy
dobro jutro punce!!

šele zdaj sem vstala uff pa še to komi.pa včeraj popoldne sem spala tri ure user posted image kaj takega!!. sem mislila na sprehod pa vidim da je mraz user posted image tko da raje kofetkam pa vas berem. no ob takem mrazu sem pa vesela da sem na bolniški saj se mi  mojuser posted image  kar smili zjutraj ko drgne šipe na avtu.
mene tudi prebava  prebava je..!ampak vztrajam s kiviji, kefirjem pa slivam .no pa vseeno grem vsak ta drug ali pa tretji dan, grozno res. sem pa pristala na gyno daktarinu -močan beli tok. no ja raje slišim da je to kot pa vnetje! ampak punce moja g je rekla da te svečke vaginalete nimajo nobenega učinka na user posted image  v navodilih pa piše da kao nek mali učinek pa le imajo. kako je zdaj s tem? a jih je katera uporabljala?
še malo pa bomo darila kupovali pa piškote pekli jupiiiuser posted image  ampak nazdravit bo pa tole leto treba s sokcem al pa mlekomuser posted image
vse ki še niste dajmo tiste namočene slive pojest!!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.11.2007 9:53:31   
san
ja azzura, sej to je problem
so še izar, imanuel, pa ime ki ga že ima moj sin, pa še ene par čudnih pol pa konc.
no, super, da je stanje pri vas nespremenjeno, držim pesti, da tako ostane do konca in bo vse okuser posted image .

jst sm tud imela daktarin, piše da v prvih 3 mesecih lahko preide na plod v majhni količini pol pa ne več
upam, da je temu res tako

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......