|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
14.11.2007 13:40:03   
Ketrin
Hvala Sinska!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.11.2007 13:41:36   
Ketrin
Spet jaz! Sem klicala v ZD FUžine in telovadba danes bo!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.11.2007 13:46:18   
Katja 271
Ja, Ketrin, na tem forumu bi jst kr prepovedala debate o hrani. Se hitro kakšni luštni naredijo user posted image user posted image user posted image
Za košare pa ja, sem pozabila dodat, da tudi jst isto razmišljam - mogoče bodo bratci oz. sestrice naših aprilčkov rojeni pozimi in jo bomo lahko popolnoma izkoristili.

Voziček Bebe cofort je pa tole:
http://www.bebeconfort.fr/UK/prom_poussette_high_trek_coloris.htm

A ve ste v večini odločene za Peg perege?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.11.2007 13:52:44   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Hvala za pohvale... pa prosim ne pretiravajte, bo mi rit še bolj rastla... user posted image  user posted image  user posted image

Kolker se bom spomnila, kaj ste napisale bom odgovarjala.user posted image

spol: mene fuuuul zanima in upam, da ga bo naš pikolino pokazal... user posted image

košara: tud jaz sem razmišljala, da bomo mamice v najlepšem letnem času...pa naši user posted image  bodo že zelo veliki, ko jim bomo morale navleči vse tiste debele pajace, pa.... ki jih otroci sploh ne marajo (beri: oblačenja in slačenja).
Imamo pa v žlahti dojenčico, ki je bila rojena julija pa še danes uporabljajo košaro. Tako, da je za premislit. V bistvu si jo prav želim, odkar vidim, da je pri Brini tako zelo uporabna. Sploh, ker misliva nabavit enak voziček. V lupinicah naših malih jenčijev ni priporočljivo imeti več kot 2,5 ure...
Mislim, da je res odvisno od vozička do vozička...

Pa mi je zmanjkalo... user posted image  Moram spet poškilit o čem debatirate...

Aprilčice, če bomo do vikenda pridnop klofale...bomo obrnile 100 stran!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sem tako vesela, ker smo res zgleda same fejst user posted image ... polne dobre volje, optimizma............... le tako naprej! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.11.2007 13:53:22   
Ketrin
No, hvala še za link. Ja kaj pa vem za kater voziček je odločena večina... Jaz kolebam me PP in Chicco. Pa zdaj sem tudi razmišljala, da ne vem če bom šla v ITA ponj, ker moram imet 500-600 EUR za skeširat... Pa jih nimava. Tko da bi kar tukaj pri nas vzela na obroke... Midva več ali manj sama vse financirava pa ne gre vse user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.11.2007 13:56:27   
Ketrin
Tosja ni vrag da pridemo do 100! Če ne drugače ene parkrat prilimaš naš dolg seznam pa bo.... user posted image user posted image user posted image

Glede spola: za nas bo polno presenečenje! user posted image

Glede košare se strinjam tudi s tabo Tosja. Sicer pa ne smemo tok računat, da bo tolk toplo aprila...saj veste...ta vreme je zdej čist nor...kaj veš..lahko bo še sneg?! user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.11.2007 14:02:57   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Sicer pa ne smemo tok računat, da bo tolk toplo aprila...saj veste...ta vreme je zdej čist nor...kaj veš..lahko bo še sneg?! user posted image

user posted image  Pa res! Glede na to zmešnjavo, ki jo je človek sam nardil...je vreme nepredvidljivo.
Aprila in maja pa je sploh lahko vetrovno...Pustimo se presenetit.

Ketrin daj kakšno slikco prlimaj- voziček chicco

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.11.2007 14:02:58   
zolika
evo mene...sem šla v lekarno in kaj mi ponudi kot najboljšo varianto?????

Razpršilo z morsko soljo! user posted image  kar sem si najmanj želela...ampak je rekel, da resnično izboljša stanje - pa sem si rekla pa naj bo! Samo da paga...če ne - grem iskat kaj druga!

Bom pa si danes ali jutri šla iskat še osvežilec zraka - kolegica ima vodno fontanico - in je zadovoljna z njo - pa tu pa tam še kako mokro brisačo na radiator pa bo! user posted image

Punce moje...še dve uri in možek je nazaj!

Kak se mi že vleče...zdi se mi kot cela veeeeeeeeeeeeeeeeečnost!

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.11.2007 14:05:05   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Punce moje...še dve uri in možek je nazaj!

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  danes pa izkoristita dan....do konca. Pa še vreme je tako - primerno za crkljanje, razvajanje, nežnosti...user posted image

... pa ta sprej sploh ni tak bav-bav. Boš videla, da bo pomagalo!!!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.11.2007 14:13:38   
Ketrin
http://lulu.shop.by/pics/items/chicco_s3trio.jpg

http://s7ondemand6.scene7.com/is/image/Mothercare/la1348

http://www.mypushchair.co.uk/chiccos3poetic.jpg

Evo Chicco S3 vozički....

No, zolika, pa je le minilo!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.11.2007 14:19:56   
NiLe
Zolika, naj ti te dve uri mineta en, dva, tri ... Sterimar pa preverjeno pomaga, samo velikokrat si ga našpricaj v nos, boš videla, da pomaga.

Ketrin, fajn telovadita z resnično srečno user posted image ... jaz danes ne bom uspela, ker imam ob 18h roditeljski sestanek za starejšega sina.

Katja, a imaš kakšen poseben recept za francosko? Jaz je namreč še nisem nikoli naredila, ponavadi jo kupim, ali jo pa naredi moja mami ob kakšnih praznikih, dogodkih ...

Glede naših aprilčkov: jaz imam doma dva marčevca in sta oba zelooo dobrega zdravja in fino se mi zdi, ko se aprila že počasi naredi vreme, daljši dan je, ni nobene megle ... Če gledamo par let nazaj, je vsako leto prej toplo in maja meseca zna biti že kar vroče. Zna pa biti tudi muhast april, ampak ko bomo rodile, kakšen teden še ne bomo šle ven, potem bo pa 1, 2, 3 najlepši pomladni mesec - maj.

Evo, možek je prišel in prinesel "kitajca" ... uf, sem lačnaaaaa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.11.2007 14:20:44   
tasyo
Uffff, par uric me ni, pa ste že toliko napisale. Vidim da bo pri večini danes na sporedu francoska - jaz sem jo tudi kupila za popoldansko malico - mmmmm. Tole debatiranje o hrani je pa res skor preveč apetit vzbujajoče. Ja, pa moram povedat, da sem jaz tudi plesnivi sir jedla, dam sem si ga dala v topli sendvič, pa je mogoče pobilo tiste bakterije. Kaj mislite? JA, žal meni paše najbolj nepriporočljiva in nezdrava hrana...

Zolika, boš videla, morska voda res pomaga - pa še dragi pride in te bo pocrkljal - sigurno boš spet takoj zdrava!user posted image

Tosja, do 100 bomo po moje prišle pred vikendom, sploh, če bo takšno vreme. Zunaj je mrzlo kot hudič!

Ja, Celjanke, a je kej v h&m? Jaz namreč rabim kaj toplega za  trebušček. Hlače imam dvoje in dve trenirki, pa je dovolj, samo zgoraj bi kej potrebovala...

Glede košare pa sva midva razmišljala podobno - vprašanje, kakšno bo aprila vreme, pa tudi midva želiva še eno dete in mogoče bo pa tisto zimsko... Tako da jo bova kar vzela. Je pa res, da so cene neverjetno navite. Na srečo so se pri nama ponudili dedki in babice...

No, upam da nisem kaj pozabila. Sicer pa še naklofam - pa bomo prej na 100!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.11.2007 14:22:59   
Barb77
Ojla punce!

Malo sem prečekirala vaše vozičke... super! Vsekakor priporočam 3-kolesnika (imam queeni-jq) in sem zelo zadovoljna pa tudi Maša se v njem zelo rada vozi. Pogosto smo šli poleti z rolerji na daljšo turo (Kamnik-Trzin-Kamnik) in se res fino drži. Sploh pa moja pikica obužuje hitrost, kar vriska zraven :).

Ravnokar mi je res fullll padel cuker, tajko da sem letela v trgovino po čokolado.... se mi še ni zgodilo da bi se mi res tako zelo luštalo po njej, da bi mogla iz službe v trgovino skočit. No pa saj je vedno enkrat prvič.

Kilce - ma do sedaj smo pridelali 2kg. Slikica bušija - ja ko si bom vzela malo časa se poslikam in prilimam fotkico. Samo ni še prav hudo opazen... so me v službi sodelavke hecale, da ga stradam, pa da mu nič ne dam za jest... pa da nimam dovolj velik trebušček.... bla bla bla. Je že kar luštkan, je pa res da je še bolj majhen. Saj še pridem za vami, ni vrag!

Še 13 dni pa M. Komaj čakam, ker me fulll firbec. Se še kaj klikamo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.11.2007 14:26:48   
tosja
Sem  urgetno pogledala kdaj ima rok naša violica_23.

A ste videle slikce njenega bušija??? Full lep, pa full velik!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
14.11.2007 15:10:01   
kekec in mojca
Spet se javljam s slabimi novicami. Moje dete je ponoči imelo laringitisni napad in je še komaj dihal. Odpeljala sva ga v bolnico, da je dobil inhalacije in še neko zdravilo z inekcijo v ritko... Tako se mi je zasmilil, ko je zajokal: "Mami, boli!"

V glavnem, od 1 do petih nič spanca zame, potem pa ob sedmih spet gor, da sem ga spravila še k osebnemu pediatru. Najhujše je, da se mu lahko napad po 24 urah ponovi... Ful me je strah, ker to piskanje, hropenje, ko tako težko diha, to je grozno... Še ves modri je postal okoli ust... user posted image Zdaj vse prihaja za mano in komaj še vidim na ekran, ker mi solze kar nonstop tečejo... (Mimogrede - na prst sem v trenutku pozabila in po moje bi lahko šla peš na vrh Pohorja, če bi bila pediatrična bolnica tam... ).

Ta mali je pa zdaj živ, kot da mu nič ne bi bilo. Še vročina je mimo.

Drugače pa - kar se tiče košare za voziček, se strinjam s tistimi, da košare ne potrebuješ, če imaš športni voziček z ravno podlago. Za tiste, ki jim je pa všeč košara, pa priporočam Peg Perego Skate... Men je svetoven voziček - košara se spremeni še v sedežni del...

Nič, grem spet mojega malega škrata pocartat...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
14.11.2007 16:59:35   
darja33
Hojli punce!

Jaz sem pa zamudnica. Šele zdaj sem vas našla. Tud js mam datum v aprilu in vse podobne zadeve kot vi... Kako se kej držite? Jaz od začetka ful fajn, brez slabosti in s preveč apetita. Punce kolk hodite kaj na telovadbo? Čez 2 tedna mam pa tud js morfologijo. Upam, da zvem za spol...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
14.11.2007 17:06:20   
modrookica
živjo punce!
Kako ste kaj? Jst danes malo vremensko, bi kar spala user posted image .
Najprej hvala vsem, ki ste mi čestitale, ful je prijeten občutek, ko vidiš, da se jih toliko veseli s tabo. Čeprav jst vedno tega ne napišem, pa sem prav tako vesela vsake vaše lepe novice in držim pesti za vsako, ki ima kakšne težave.

Jst bi zdaj ko vem kaj imamo in ko vem, da je vse v redu, čeprav je malo bolj majhen, kar šla nakupovat in bi kupila pajacke, pa kako igračko, pa kar vse kar bi videla, hi hi hi.

Ena me se spraševala (se opravičujem ker sem pozabila katera ampak moj spomin je zadnje čase katastrofa) če sem na morfologiji dobila CD - jst ga nisem dobila, ker mi je to delala moja ginekologinja. Vem pa, da če greš npr. na morfologijo k dr. Strahovi v Domžale tam lahko dobiš CD. Jst bom CD vzela, ko grem na 3D UZ - sem se že naročila in sedaj spetuser posted image  komaj čakam tisti dan. Zanimivo, kako je tale nosečnost sestavljena iz komaj čakanja - kar naprej nekaj komaj čakam, pa tisto dočakam in že spet čakam nekaj drugega user posted image .

Danes je pa moja mami poštudirala, da mamo fantka - pa toliko o skrivnosti (ampak je obljubila, da ne bo povedala) - sploh nimam pojma kako je to poštudirala. Joj te mameuser posted image .

No, da ne bom predolga, lepo bodite pa naj se vam dogaja veliko lepega.

Neposredna povezava do sporočila: 2392
14.11.2007 17:15:52   
darja33
Modrookica, kam si se naročila na 3D UZ? Js mam čez 2 Tedna M, sam moja gin nima možnosti posnet CD, zato bi tud js šla na 3D. Sicer pa sem na nuhalni bla pri dr. Strahovi, pa se mi je zdela ful fajn, sam o spolu je rekla da je še za počakat...

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
14.11.2007 18:29:32   
SpeliG
Hojla punce!
Darja33, dobrodošla med aprilskimi klepetuljami! Danes je res mraz, bi bilo prav fino mal še poležat zjutraj. Tudi jaz imam težave z zamašenim nosom, ampak samo zjutraj, tako da hvalabogu ponoči lahko mirno diham. Vidim, da vas že veliko čuti brcike, jaz pa še nič! No, vsak čas bo začel telovadit in potem bom tudi jaz poznala ta občutek. A ste morale kaj spremenit navade spanja? Jaz sem vedno spala na trebuhu, zdaj pa gre to malo težje in si kar težko najdem udoben položaj. Sej se bom navadila spat na boku, ni druge.
Čestitke za uspešne morfologije, upam da bodo sledili same dobre novice tudi od ostalih aprilčic. Lepo se imejte!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
14.11.2007 18:31:24   
tosja
kekec in mojca: čimprej se pozdravte...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš videla, da je bolje, če je škratek že boljše volje. Verjamem, da te ima v primežu strah...kaj pa če se ponovi???
Ne bo se, boš videla!!!
Predpisala vam bom: veliko mero optimizma, dobre volje, veliko cartkanja, objemčkov, poljubčkov...pa še na mega pikolinota, ki razgraja mami po bušiju ne pozabit... user posted image

modrookica: mama je ena sama... Pa , daje pogruntala, da dobi vnuka se mi zdi tako lepooooooo... Uživaj, uživaj in privošči sebi, pa atiju in seveda Lukcu kaj lepega!!!

darja33: dobrodošla! Lepo, da se javljate še nove aprilčice, ki ste bile do sedaj v ilegali. Smo zelo vesele. Da te lahk dam na seznam pa prosim, če sporočiš PDP, pa datum MF, tud če želiš! user posted image , pa leta, pa kje boš rodila - po želji... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
14.11.2007 18:49:48   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

15.11. lepa posadka

22.11. violica_23

26.11. SpeliG

27.11. Barb77

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
03.12. Katja271, bela vrtnica

04.12. matejchykam

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20

07.12. maja24-2, NiLe

11.12. barby78

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca

14.12. tipriga

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
14.11.2007 18:51:33   
tosja

14.11.  user posted image u04111976-AC

15.11. user posted image tosja-GP,  user posted image Ketrin-GP

16.11. user posted image Srčekgirll-GP, user posted image pikica030407-GP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.11.2007 19:10:44   
petty82
hojla nosečke...no pa mi je le ratal mal k vam pokukat...sam ste pa pridne....user posted image sem vas komi uspela prebrat...sem mal na hiter preletela...jaz mam pa mal bolj okupirane dneve na faksu...tko da komi najdem kej časa zase...morm bit zdele pridna ker potem ko pride tale naš user posted image na svet ne vem kako bom kej uspela bit pridna za faks...še posebi če bo po mamici...user posted image
sem opazla da ste mele debato o vozičkih...jaz se sploh ne morem odločt...neki kolebam med quinny-jem pa chicco-tom...ma sej mam še neki časa pa se bom že odločila...prvo morm dočakat MF da zvem spol našga sončka...sem že čist neučakana...ne vem kako nekaterim rata zdržat do poroda da zvejo spol...jaz sem čist preveč neučakana user posted image
nič punce uživajte s svojimi bušiji...
aja pa hvala vsem za lepo dobrodošlico!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.11.2007 19:44:43   
zolika
Drage moje souser posted image !

Naj vam nekaj zaupam!!! moj možek je nazaj!!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo on!

Nič...sem mu grem posvečat! Saj veste....user posted image

(odgovor članu petty82)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
14.11.2007 20:05:01   
barby78
Kekec in mojca čimprej se pozdravite.če praviš,da je tamali ful živahen,pol je že bolš.mi smo tud meli take probleme.je tamali mel od bronhitisa,laringitisa ,močne pljučnice,itd. In vem,kako je,če vidiš da otrok ne more dihat.ko se sam spomnim na svojga tamalegauser posted image ,res grozni občutki,pa ko sem ga morala v bolnici pustit.sem jokala,tak da me je skor fras zagrabu.tamali pa tud.ti laringitisi so res pravi user posted image .ampak,pravijo da se z leti to popravi.naš tamali še ima občasno bronhitise,tak da smo že kar enčas na pumpicah in tabletah.zaenkrat kar pomaga.sva pa hodila tud v Rogaško,k enemu ful dobremu pediatru,da ugotovi,če nima slučajno kakšne alergije,pa baje nima.
Tvojemu sinku želim,da se čimprej pozdravi,boš vidla da bo vse OKuser posted image .
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......