Ketrin
|
Dober dan drage moje! Kake čveke smo res me aprilčice.... Komaj sledimo ena drugi, kaj! No, jaz sem s pregleda! G. mi ni delala UZ, kar smo pričakovali. Zmerla mi je trebuščka, pogledala maternični vrat in poslušala srčka. Rekla je, da nimava kaj, ker je vse v najlepšem redu... Zredila pa sem se v dobrem mesecu samo 1 kg. In je rekla, da sem pridna! Morfologijo bi morala imet 29.11. ampak je UZ čist polhn, tko da imam zdaj 6.12. A veste kok bo to kmal! Torej smo dobro opravili, kot ste mi zaželele... Hvala! Vam moram povedat tole štorjo... Pride ven iz ordinacije ena starejša gospa (poudarek na starejša) in ful vesela maha z materinsko knjižico... Vsem ženskam tam na klopci v čakalnici nč jasno... In potem gospa ponosno pove da ima v trebuščku 9. otročička!! Si morte mislt, a! Ampak gospa sigurno stara cca. 50 let.... No zdaj pa vas pokomentiram! Resnično srečna, sem bila na telovadbi, ja! Sem te iskala, pa saj veš da ne vem kaj naj iščem... Midve s kolegico sva ble tiste ki sva zamudile... Ona ta velika, jaz ta mala.... Ja, res je super tale telovadba, jaz tudi skoraj zaspim med sproščanjem! V ponedeljek pa me ne bo, ker greva z možekom na en koncert... Kekec in mojca, upam, da je bolje in se je zadeva s sinetom uredila.... Zolika je spet srečna! Z možekom! Lubici, bravo za dobro oceno... Zdaj sta dva bi morale biti tudi ocene x2! No, glede faksa vam prav nič ne zavidam tele izpite... Jaz moram samo še pol diplome napisat.... Pa se tako težko spravim!!! Simvir, jaz sem danes tudi spala tko čudn, pod vplivom nekih skrbi in premetavanja... Bo pa danes bolje! Darja in Petty dobrodošli! Če sta take čveke kot me se nam obeta zanimiva pomlad.... Urška!!!! Javi seeeeee!!!! Tosja, verjamem, da si uredila pregled kot se spodobi in se vse ok! Lepa posadka, srečno na pregledu... Glede spola, pa bomo mi tudi počakali na presenečenja. Se oba z možekom strinjava, pa takoooo zanimivo je opazovat in poslušat ljudi okoli sebe, ko kao vse vedo kaj bo.... Lahko bi pobirala stave.... Lep dan, frajle moje!!!
|