tasyo
|
Dobro jutro! Zunaj je sicer sivo, ampak moj dan se je začel lepo - se mi zdi, da sem spet čutila našega pikolinota, čisto narahlo... Glede zamašenega nosu - tudi mene to daje, pa morska voda ful pomaga, čeprav je neprijetna. V lekarni jo dobiš kot Sterimar razpršilo, je pa kar draga. Lahko pa si tudi pripraviš doma, tako koti je ena že napisala (ste bile včeraj tako pridne, da si nisem zapomnila, kdo ). Včasih si tudi sama doma naredim zvarek, potem pa pretočim v tele flaške s pumpicami in je bistveno enostavneje spravit v nos. Mislim pa, da Operil ni za nas. Lepa posadka, uživaj v zbiranju avta, je res luštno...! Big mama, upam, da ste že kaj bolje. Modrookica - čestitke za super novičke in fantiča!!!! Ketrin, jaz tudi ne vem, kateri voziček bi zbrala - je pa res, da mi nove barve pri PP niso všeč, take mrtvaške. Pri S3 pa sva njbolj navdušena nad zeleno. Bova šla popoldan spet gledat in razglabljat... Vse, ki ste poslikale svoje bušije - ful so lepi pa neobloženi! Sasy, tvoj je pa res že ogromen - v primerjavi z mojim recimo, pa se mi zdi, da je tudi moj velik - mogoče ker si tako želim.... Vijolica-23, men se zdi, da je januarja še prezgodaj za materinsko. Ker koker sem zdaj pozabljiva, bom potem do poroda spet totalen bebček. Jaz bom šla verjetno februarja ali celo marca, ker imam itak rok šele konec aprila in bo še dovolj časa, pa upam, da tudi mraza ne bo več prehudega. Baje je najbolj priporočljivo it nekje v sedmem mesecu, ampak če se odločiš, da greš prej, ni pa nič narobe. Hrana - jaz jem vse, kar mi paše - od paštet, majoneze, jajc, pršuta, tudi tatarskemu bifteku se nisem mogla popolnoma odpovedati. Ga jem vse življenje in če do sedaj nisem nič fasala - ni vrag, da mi rata glih med nosečnostjo! Tako da se ne preveč obremenjevat s tem. Včasih niso imel nobenih navodil, pa poglejte, kako smo me fajn izpadle Urška, upam da je že za tabo in je potekalo brez zapletov! Mislim nate! Tejč29, me pa čakamo še tvoje poročilo... Tako, upam da mi je uspelo vse pokomentirat. Zdaj grem zajtrkovat, ker se želodček že kar oglaša, potem pa grem naprej delat previjalno. Sem se odločila, da jo kar sama naredim, ker itak takšne, kot bi jo rada, ne bom nikjer dobila. Pa ker sem doma, imam čas. Lepo počasi, ker me sicer ful hitro začne bolet križ. Pozdravček in božajte trebuščke!
|