|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
13.11.2007 19:56:45   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mamici in malemu Luki user posted image user posted image user posted image user posted image

Si takoooooo lepooo napisala... Uživajte v prekrasnem večeru, ki vam je prinesel tako lepe novice!
user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
13.11.2007 20:06:17   
modrookica
Tosja res hvala za čestitke. Sem tole tvoje pokazala še mojemu in me celo ni kregal, ker sem povedala kaj imamo - odločila sva se namreč, da ne bova drugim (tistim ki naju poznajo ;)) povedala kaj imamo, da bo to zanje presenečenje. Vesela sem da pa to lahko delim z vami, saj verjetno vse veste kako težko je biti tiho, ko se nečesa tako veseliš user posted image . Moj kar skače od veselja in pravi, da bi zdaj kar nehal hodit v službo in bi bil samo z mano user posted image . Ker sem na bolniški se seveda ne bi branila dodatnega crkljanja hi hi hi.

Lep večer želim tudi tebi in uživaj ob božanju trebuščka.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
13.11.2007 21:02:57   
resnično srečna
he he modrookica...super za morfo...pa za Lukca...a ne da je čisto drugače, ko enkrat veš kdo ti razgraja v trebuščku...

he he...jaz tudi to našo malo pupo sedaj stalno ogovarjam kar po imenu, pa bodočega očka dražim...on je pa tud ves ponosen in naokrog vselo razlaga kako in kaj...

drugače pa imam jaz zamašen nos in ponoči smrčim ali po tosjino "hrgolim" kot kak severni medved...včasih tako hudo, da samo sebe prebudim s smrčanjem...

glede kil...pri meni so tudi kake 4 že šle gor...tako da je mene moj najdražji začel bremzat in pošiljat na dolge sprehode s kužkom...po dolgem sedenju me tudi že daje križ in priznam, da mi paše, če naredim nekaj kilometrov...sem pa očitno še v kar dobri kondiciji, ker smo zadnjič skoraj tekli na Rožnik pa nisem niti zašvicala niti zasopihana nisem bila...

big mama tudi mi smo imeli že bruhalne vaje letos...smo eno noč samo podajali lavor...in potem še cel dan pitali otroka s stiroporjem (riževi vaflji), borovničevim nesladkanim čajem in prepečencem...baje razsaja take vrste viroza...otroci pa itaq vse prinesejo iz šole ai vrtca...

lep večer vam želim...upam da se s ketrin jutri res vidimo na miganju...Urša tebi stiskam pesti...ostale pa uživajte...

Sniska T...lep trebušček pa krasni nohti...

ajde...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
13.11.2007 22:02:14   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image

Kako ste?
Čestitam vsem user posted image  za odlične rezultate pri morfologiji in za vaše pikce. Tudi jaz komaj čakam drug četrtek ko bom imela morfologijo in da vam bom lahko povedala kaj se skriva u mojem bušiju.

No, pa sem se jaz tudi odločila da poslikam svoj trebuh in da vam pokažem moje slike (mojega bušija) kako pridno raste. Tako da lahko slike kar pogledate u mojem albumu.

Zj pa lahko noč pa dobro spite si jutri še tipkamo.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.11.2007 7:05:29   
sasy20
Dobro jutro!

Vidim da sem danes taprva.....ja spet čakam nečakinjo tako da sem mogla kar zgodaj vstati.
Sintiska T in Violica_23 lepi bušiji user posted image  a ne kako s ponosom jih sedaj razkazujemo? user posted image

user posted image user posted image  Modrookica za lepe rezultate na morfologiji in za korenjaka user posted image  ki raste v tvojem bušiju.  A si dobila kakšno slikico ali CD? Me zanima ker sestra od moje G je rekla da lahko naročim CD, pa ne vem a ga moram sabo prinest ali je tako kot na NS?

Evo za vse vas pa eno sladko  user posted image , da vas zbudi v lepo jutro.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.11.2007 7:28:43   
simvir
Jutro!

Modrookica
čestitke za user posted image . Meni se zdi zelo lepo, da sta ga že poimenovala, ker pri nas pa še nimamo izbranega imena. Pa tudi to, da skrivnost ostane skrita. Super, da je vse ok.

Vaših trebuščkov še nisem pogledala, bom kasneje. Jaz pa kar ne najdem časa sedaj ko sem v službi, da bi se slikala ina potem naložila slikce v album. Enkrat si bom že morala vzeti čas.

Glede zamašenega nosa - tudi jaz ga imam zjutraj, ko pa spiham je pa ok. Pomaga pa fiziološka, pa morda te morske raztopine, mislim pa da Operil ni za nas user posted image . Najboljše se je v lekarni prepričat.

Lp

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.11.2007 8:04:09   
tasyo
Dobro jutro!

Zunaj je sicer sivo, ampak moj dan se je začel lepo - se mi zdi, da sem spet čutila našega pikolinota, čisto narahlo... user posted image

Glede zamašenega nosu - tudi mene to daje, pa morska voda ful pomaga, čeprav je neprijetna. V lekarni jo dobiš kot Sterimar razpršilo, je pa kar draga. Lahko pa si tudi pripraviš doma, tako koti je ena že napisala (ste bile včeraj tako pridne, da si nisem zapomnila, kdo user posted image ). Včasih si tudi sama doma naredim zvarek, potem pa pretočim v tele flaške s pumpicami in je bistveno enostavneje spravit v nos. Mislim pa, da Operil ni za nas.

Lepa posadka, uživaj v zbiranju avta, je res luštno...! Big mama, upam, da ste že kaj bolje.

Modrookica - čestitke za super novičke in fantiča!!!!

Ketrin, jaz tudi ne vem, kateri voziček bi zbrala - je pa res, da mi nove barve pri PP niso všeč, take mrtvaške. Pri S3 pa sva njbolj navdušena nad zeleno. Bova šla popoldan spet gledat in razglabljat...

Vse, ki ste poslikale svoje bušije - ful so lepi pa neobloženi! Sasy, tvoj je pa res že ogromen - v primerjavi z mojim recimo, pa se mi zdi, da je tudi moj velik - mogoče ker si tako želim....

Vijolica-23, men se zdi, da je januarja še prezgodaj za materinsko. Ker koker sem zdaj pozabljiva, bom potem do poroda spet totalen bebček. Jaz bom šla verjetno februarja ali celo marca, ker imam itak rok šele konec aprila in bo še dovolj časa, pa upam, da tudi mraza ne bo več prehudega. Baje je najbolj priporočljivo it nekje v sedmem mesecu, ampak če se odločiš, da greš prej, ni pa nič narobe.

Hrana - jaz jem vse, kar mi paše - od paštet, majoneze, jajc, pršuta, tudi tatarskemu bifteku se nisem mogla popolnoma odpovedati. Ga jem vse življenje in če do sedaj nisem nič fasala - ni vrag, da mi rata glih med nosečnostjo! Tako da se ne preveč obremenjevat s tem. Včasih niso imel nobenih navodil, pa poglejte, kako smo me fajn izpadle user posted image

Urška, upam da je že za tabo in je potekalo brez zapletov! Mislim nate!
Tejč29, me pa čakamo še tvoje poročilo...

Tako, upam da mi je uspelo vse pokomentirat. Zdaj grem zajtrkovat, ker se želodček že kar oglaša, potem pa grem naprej delat previjalno. Sem se odločila, da jo kar sama naredim, ker itak takšne, kot bi jo rada, ne bom nikjer dobila. Pa ker sem doma, imam čas. Lepo počasi, ker me sicer ful hitro začne bolet križ.

Pozdravček in božajte trebuščke!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.11.2007 8:38:56   
zolika
dobro jutro souser posted image !

Najprej modrookica user posted image  za user posted image  ! je super sedaj ko  veš kaj in kdo je "krivec" za vse slabosti in brcike ? user posted image

Jaz še nimam datuma za morfologij - upam, d aga dobim v torek ko imam pregled pri G. Sporočim! Ker me firbec že tako matra...pa ne samo mene - mi je tašča včeraj rekla - zagotovo je deklica - vsaj 1x bi ji rada verjela in dala prav user posted image  sicer pa mi je vseeno kaj je - samo da bo le po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je danes dan,..........................ko se vrne moj mož!!!! user posted image user posted image user posted image
Pa sem le dočakala....user posted image

Lep dan punce moje...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.11.2007 9:04:58   
sinskaT
Dobro jutro moje sonosečke!

najprej, da ne pozabim čestitat modrookici za odlične rezultate in za malega Lukca (zelo lepo ime btw., vendar ga ponosno nosi že moj nečak, tako da pri nas ne pride v poštev...)

Pa hvala vsem za pohvale bušija user posted image , resnično srečna - nohtki so na prvi slikci še tako lepi, ker sem imela željo, da bom imela na svoji poroki lepe krempeljčke in sem redno hodila na manikure, zdaj mi je pa to zadnja skrb user posted image - saj se vidi na ta novi fotki  KdO je zdaj glavni hihi...

Vse imamo lepe bušije, prav vse, ki sem jih do zdaj vidla. Violica - upam,da bom tudi jaz kmalu imela takega okroglega buška, kot ga maš ti, super!

Glede vozičkov (spet!) imam eno vprašanje: Zadnjič so me mlade mamice skoraj prepričale, da ne rabiš košaro, če je športni del popolnoma ležeč in dovolj trd, da samo še malo podložiš in da ni nič narobe (zarad hrbteničke...), pa me zanima kaj ve mislite ali bi res naredila tako škodo, če ne bi imela dodatne košare?

Hrana in kg - včeraj sem se tehtala in me je skor kap kako gredo te kile gor, pa saj ni čudno, ko pa tako rada jem. Jem pa vse razen surovega mesa ne, pa plesnivih sirov...drugo pa, zaenkrat je ok.

Sem pa presrečna, ker našega plavalčka čudim vsak večer in zjutraj (mislim, da sem prvič zares začutila pri dopolnjenem 16t. Zdaj me pa starejše tetke strašijo, da je to ful zgodaj in da to pomeni, da bom dosti prej rodila. user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.11.2007 9:38:23   
barby78
 Morgen aprilčice!
Tole me pa tak razjezi,vse sem že imela napisano,pa mi je baje čas potekeluser posted image
Pa gremo še enkrat.

Modrookica,čestitke za uspešno morfouser posted image ,predvsem pa za tvojega lumpkauser posted image .res super novica.komaj čakam na ta pregled.ampak kje je še 11. december?

SinskaT in Violica_23,ful imata lepe bušije.resuser posted image

Scorpiogirl,si me potolažla.zdaj mi ne bo treba gledat,kako se bojo drugi basali s francosko.se mi jo že prav lušta.user posted image

Zolika upam,da si že boljš.jaz imam tud te težave in ponoči tak smrčim,da se user posted image  zbudi in me rukne,ker sem baje preglasnauser posted image .jaz uporabljam spray COLDA MASRIS Baby,ki je tako za majhne otroke,kot za nosečnice.uporablja pa se za nos in grlo.sicer ti bo pa danes sigurno že bolš,saj se vrača tvoj MOŽEK!!!!!!user posted image

Lubici hvala za info,glede zamašenega nosa.tale NETI mora bit kr fajn zadeva.mislim,da bom čimprej nabavla,ker me ful **** sinusi.hvalauser posted image

SinskaT mislim,da te ne rabi skrbet,glede prezgodnjega poroda.ta je odvisen od vrsto drugih dejavnikov,ne pa od tega,kdaj user posted image  prvič začutiš.zato ne rabiš skrbet.to so mogoče včasih verjeli.saj veš,da stare tete znajo marsikaj povedat.

dosti sem zatežila.
se še čujemo
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.11.2007 9:42:49   
scorpiogirl
user posted image Ola, nosečkeuser posted image

na hitrco kar iz službe ... ima mularija odmoruser posted image

modrookica, superca za morfologijo pa user posted image  ... jaz tudi komaj čakam, da dam našemu pikolinkotu (čeprav sem skoraj prepričana, da bo fantek, pojma nimam, zakaj) imeuser posted image

siniska, midva ne bova imela košare ... če je spodnji del raven in dovolj trd, mislim, da je ne rabišuser posted image  pa ne se obremenjevat zaradi vražuser posted image  jaz sem ga prvič zares začutila že pri 15. tednu (zdelo se mi je pa že pri 14. tednih ...), pa me nič ne skrbiuser posted image

fajn se imejte, šibam delatuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.11.2007 9:53:09   
zolika
barby78: a tale sprej se dobi v lekarni in je brez recepta, kaj ne? Ga grem kr iskat če res pomaga...pa ni to slučajno tista morska zadeva...sprej z morsko soljo??? Ker nisem prepričana, da mi bo uspelo to pihnit v nos user posted image

Hvala!

lp

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.11.2007 10:26:32   
Ketrin
Jutro čvekice!

Madona tolk ste napisala, da sem pozabila kje sem začela.... user posted image

Seveda najprej modrookica! Bravo, bravo, bravo!!! Četitke za Lukca... Meni tudi zelo lepo ime, ampak možeku pa ni preveč všeč...mogoče ga še prepričam! user posted image  Seveda če bo sploh fantek! user posted image Za nas bo ostalo kar presenečenje! user posted image

Glede hrane - jaz tudi jem vse. No biftka še nisem, ker mi niti ne paše... Drugače pa vse, kar mi zapaše in se nič kaj ne sekiram... Je tudi G. rekla da vse kot ponavadi... Tko da... Barby navali na francosko... Ste mi nardile lušte in si jo bom prav za malico privoščila! user posted image

Sinska in violica - zeloooooo lepa trebuščka! user posted image  Lepi nosečki sta!

Zolika, evo je že sreda in tvoj možek je že na poti k vama! user posted image

Sinska ali je včeraj bila telovadba? Glede teh vraž pa se nič ne sekiraj... Pa tudi če prej rodiš, pa kaj potem. Jaz pravim, da bom prej rodila, da bom šla za prvi maj že na morje... Zato ne naš user posted image  ne sme zamujati... user posted image user posted image

Resnično srečna, se vidiva, če ne odpade....

Urša, upam da je že za tabo!!!! user posted image

Tasyo se strinjam glede barv. user posted image  Res so čudne! Pa kako si pridna ker boš kar sama naredila previjalno user posted image  Mi zdaj čakamo na pisalno mizo in eno pregrado za v dnevno sobo, da možek svojo pisarno preseli. Potem pa pade IKEA in začnemo z otroško sobico... Jaz sem gledala malo cene posteljic in previjalnih, pa se mi zdi v IKEI ful ceneje...

Glede vozička in košare - meni so tudi mlade mamice isto rekle... Tko da ne vem kaj bom... Ampak ta košara mi zgleda toooook fensi! Taka huda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simvir, jaz tudi nimam časa da slikam mojga bušija in ga dam gor... Bova pa midve najinega kasneje prilepile, ne! Ko bo še večji... user posted image user posted image user posted image

Upam, da nisem kaj pomembenga spustila... ko da je težko še kaj napisat, a?! user posted image user posted image

Punce, lep dan!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.11.2007 11:04:07   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29

15.11. lepa posadka

22.11. violica_23

26.11. SpeliG

27.11. Barb77

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
03.12. Katja271, bela vrtnica

04.12. matejchykam

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20

07.12. maja24-2, NiLe

11.12. barby78

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca

14.12. tipriga

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.11.2007 11:14:01   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. Jesenice 
 MF 22.11. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF 13.11. 
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. MF 28.11.
NS user posted image  
user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04.  UZ 04.12. NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
MF 7.12 
NS user posted image  LJ

user posted image  Big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 23.11. NS user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. MF
05.12.
NS user posted image   
LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. MF 29.11.
NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4. MF 27.11. NS user posted image  LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF 05.12.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 28.11.
MF 3.12.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. MF 11.12. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. - GP 21.11.
MF...  
NS user posted image

kekec in mojca: PDP 13.04. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. MF 28.11.  NS user posted image  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04. - AC 14.11.
GP 6.12.
MF 6.12.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. MF 13.12. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.11. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12.
MF
7.12.
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 23.11.
MF 6.12.
NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. MF 26.11. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. MF 3.12.
NS user posted image  
CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici: PDP 19.04.
user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
MF 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. MF 12.12. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. MF 14.12. NS user posted image

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. - GP 20.11. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. MF 12.12. NS  user posted image   KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. MF 12.12. NS user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. -  NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 16.11. NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
75 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 5
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.11.2007 11:19:21   
tosja
14.11.  user posted image u04111976-AC

15.11. user posted image tosja-GP

16.11. user posted image Srčekgirll-GP, user posted image pikica030407-GP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.11.2007 11:28:26   
tosja
user posted image Pozdravljene souser posted image

Malce sem se poigrala s seznami... user posted image

Berem, da že razmišljate o nakupu vozička. Tud mi2 že imava favorita...
Tud nekaj stvari bova dobila - posteljica (sestra), košaro (babica), nekaj pleničk... Ostalo pa bova še videla. Trenutno je v žlahti dojenčica...se ne nadejam preveč user posted image , pa kolegica bo rodila decembra.
Sicer pa ne mislim za stvari fehtarit... Če kdo ponudi rada vzamem, tako sem včeraj prišla do vreče user posted image oblačil. Za simbolno ceno mi jih je prodala sodelavka. Sem zeloooooo vesela, ker so ene hlače res hude!!!user posted image

Danes je tak turoben dan...mislim, da me že mal živčki dajejo (jutri GP), pa pritisk mam nizek 113-48 user posted image
Pa sem hotla k teti na kavo...pa nisem mogla z garaže. Pilota sem zasračkala...user posted image user posted image user posted image
Popoldan pa gre user posted image avto preobut...pa se sekiram, kam za vraga sem ga dala...user posted image user posted image user posted image

Nič, grem mal brat, da pozabim... user posted image

Aja, sem skor pozabila - napolnila 19t - šibamo v 20t!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.11.2007 11:43:29   
Ketrin
Tosja, nič se ne sekiraj. Bo že user posted image  zrihtal. Super, da si dobila nosečniška oblačila... Jaz sem jih tudi skoraj vse povirbala. Zadnjič sem v CA kupila samo ene lepe hlače in majčko... Pa sem te hotela vprašat: a je v MB v HM nosečniški oddelek? A majo kake lepe majčke, take s kakšnimi napisi, slikicami, rokicami.....

Aja, pa za seznam: jaz imam tudi jutri GP in upam, da mi da datum za M!

Pa ne bit živčna, kaj če bit narobe.... Mali brca in ga serje tam po tvojem bušiju... zato le mirno! user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.11.2007 11:45:11   
tosja

14.11.  user posted image u04111976-AC

15.11. user posted image tosja-GP,  user posted image Ketrin-GP

16.11. user posted image Srčekgirll-GP, user posted image pikica030407-GP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.11.2007 11:51:13   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

a je v MB v HM nosečniški oddelek? A majo kake lepe majčke, take s kakšnimi napisi, slikicami, rokicami.....

V Mb imajo user posted image oddelek, sam se mi zdi zlo skromno založen. Bom morala v Graz! Bila sem pred tremi tedni - o majčkah za napisi... ne duha ne sluha. Nadploh nisem našla kakšne luštne majčke. Pa še zelo velik- večina je bilo vse s kratkimi rokavi user posted image
Jaz sem si kupila eno zelo lepo pletenino - sicer črne barve. Sem res zadovoljna in jutri se bom z njo važila po porodnišnici... user posted image
Pa bušija mam v tej pletenini tako lepega user posted image
Hlače sem si nakupla prevelike!!! Danes grem k šivilji - mi je popravljala pas.

Eno bombažno majčko, ki sem jo kupila - pa še doma nočem oblečt!    user posted image Grozno stoji.............bbbbbbbbrrrrrrrr - slab, zelo slab nakup!!! user posted image user posted image user posted image

Jutri si takooooooooooo zeloooooooo želim UZ - pa mislim, da ga ne bo. Sam, da mi da datum za MF!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.11.2007 12:03:17   
NiLe
Hej, punce ... koliko pišete user posted image ... vas komaj dohajam, pa sem doma in še dobro, da imam čas za prebiranje.

Sinska in vijolica: krasna bušija ... je prav fino primerjat user posted image Sinska, tudi meni je bila prva misel, ko sem zagledala prvo fotko - uauuu, kako lepi nohti. Jaz se z mojimi res ne morem hvaliti. Aja, spraševala si glede košare. Meni je zelo praktična, saj če otroček zaspi v vozičku oz. v košari, jo samo vzameš in preneseš notri.Pa tudi čez dan je moja hči na začetku spala v tej košari in ne posteljici - tako nekako ima občutek, da je posteljica samo za nočno spanje. Je pa košara vsekakor bolj praktična za zimske mesece, kot za aprila oz. maja, ko bo najverjetneje že toplo.
Modrookica: user posted image za odprtje pregledov morfologije, krasen opis pregleda ... in pa seveda za user posted image . Ime Luka je tudi meni zelooo všeč, saj je bil moj dedi Luka, ampak najini otroci imajo imena s tremi črkami, tako da žal odpade.

Tosja: ti si pa spet tako pridna in nas seznanjaš s tekočimi podatki. Bravo zate user posted image

Hrana: ker ste se ravno razgovorile o francoski ... to je trenutno moja najbolj zaželena jed in se moram prav nazaj držat, da jo jem samo 2x na teden. IN sploh ni nevarna, če je domača, narejena s kupljeno majonezo. Je pa redilna, to pa ja user posted image . Ampak, jaz jo obožujem! Drugače pa jem vse, razen tatarca in plesnivih sirov. Danes se mi je zaluštal "kitajc", zato bo šel možek iskat kislo-pekočo juho in še kakšno dobro jed iz piščanca. Mnjamiii!

Uf, danes je tako turoben in hladen dan ... še dobro, da mi ni treba nikamor.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.11.2007 12:52:47   
barby78
Zolika,ta spray se dobi v lekarni brez recepta,vsebuje pa natrijev klorid (ne vem al je to isto kot morska sol-kemija mi ni nikoli šlauser posted image ),je pa čist brez konzervansov.meni pomaga,vsaj za nekja časa.ampak jaz imam že kronične težave s temi sinusi,tak da bi rabla neki bolj dolgotrajnega.morda operacijo,tist mi pa glih ni.poskusi,po moje ti bo bolš.

SinskaT,jaz tudi vedno bolj razmišljam,da bi kupili voziček brez košare,čeprav so mi blazno všeč.je pa res,da jo ne rabiš dolgo,pa še pomlad se bo začela in po moje ne bo tak hladno.bolj pride v poštev pozimi.jaz pri prvem nisem imela košare,čeprav sem rodila decembra.sem takrat imela PP Venezia in je blo vse OK.ni nihče rekel,da bi rabla kaj bolj trdega.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.11.2007 13:21:30   
Katja 271
En topel pozdravček za ta mrzli dan!

Modrookica, čestitam za uspešno opravljeno morfologijo! In seveda za fantiča!

Tole, da nekatere že veste spol, vam kar zavidam. A je še katera tako firbčna, da bi rada izvedela kaj nam razgraja po trebuščkih? Saj mi je vseeno, ampak tudi jst bi rada svojega otročka začela klicat po imenu user posted image

Tosja, smo full vesele, da si nazaj in nas ažuriraš s tvojimi seznamčki! Hvala!

S tole majonezo in francosko ste mi pa zakuhale lepega hudiča. Današnje popoldne bo pri nas v znamenju lupljenja, rezanja in sekanja zelenjave za francosko. Mljaski.

Glede vozičkov sem pa jst že skoraj diplomirala. Sicer pa je odločitev že skoraj padla (Bebe confort, High trek). Glede košare sva se pa odločila da jo bova tudi kupila, saj je zadeva zelo praktična. Po mnenju uprabnikov, je res fino, da lahko bebico prestaviš direktno iz vozička v stanovanje. Druga pozitivna stran je, da lahko služi kot prenosna posteljica za po trgovinah, ZD, obiskih ipd. Je pa res, da bodo naši jenčki pomladanski (mimogrede-pomladni mački so najbolj zdravi:)) in bo zunaj toplo, tako da gretju in zavetrju ne bo služila. Tiste, ki se ne boste odločale za nakup košar bodite pozorne, da se pri športnih vozičkih podlaga popolnoma zravna (180 stopinj), saj so mnenja strokovnjakov taka, da naj otrok leži na popolnoma ravni podlagi (zaradi hrbteničk).
Cene teh košar so pa full navite, sploh glede na to, da jih lahko uporabljaš 5-6 mesecev. Ampak sej jo lahko tud naprej prodaš potem.
Uf, upam da nisem zakomplicirala, ampak to je samo povzetek tistega, kar sem jst naštudirala.

Bom pa še enkrat vprašala, če katera slučajno kaj ve o ponudbi bund v Celjskem H&M in C&A)?

Bodite v rožicah! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.11.2007 13:34:21   
sinskaT
Na brzinco: Ketrin ne vem, če je bila včeraj telovadba, ker sploh nisem šla. sem se raje po sončku sprehajala skor 2 uri, sem vedela da bo danes bolj tuga...

Tosja tudi jaz sem danes dobila seznam, kaj vse dobim na posojo za baby-ja in prav tako ne mislim kaj fehtarit, če pa bo kdo dal pa tudi prav user posted image . drži se na GP.

Hvala vsem za koristne odgovore o košarah in zgodnjih brcikah. Uživajte!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.11.2007 13:37:30   
Ketrin
user posted image user posted image  Katja. Jaz sem ravnokar pojedla francosko za malico.... user posted image

Za HM in CA v Celju ne vem nič. user posted image  Bodo celjanke povedale!

Drugače pa hvala za izčrpen opis košare. Jaz se strinjam s tabo in se mi zdi tudi praktična... Kaj pa veš, mogoče pa ta drugega user posted image  rodimo decembra in bo zima.... user posted image user posted image

Kako pa izgleda ta tvoj izbrani voziček, imaš kako slikico?

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......