|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
13.11.2007 11:15:37   
modrookica
ojla aprilčice!
Kako ste kaj? Meni že celo jutro srce razbija kot noro od pričakovanja morfologije - jo imam šele od štirih popoldne. Tolk komaj čakam, da vidim svojega malčka, da izvem kaj imamo in seveda, da slišim, da je vse v redu.
Bom javila, takoj ko pridem potem do računalnika - držite pesti, da je vse tako kot mora biti. Mali že sedaj zna fino brcniti tako, da menda bo pa ja vse okuser posted image .

Bom pa verjetno malo kregana, ker sem se v zadnjih 14 dneh spet zredilauser posted image  - samo joj ko mi je pa začela pasati čokolada - sem si zadnjič tolk zaželela čokoladnih politank, da sem si jih kupila celo škatlo in jih potem cel teden po malem jedla. Včeraj sem pa kupila une francoske rogljičke, k jih doma oddtajaš in spečeš njami hi hi hi pa ne, da bi bila že prej tako sladkosnedna, sploh ne.
No bom že preživela malo karanja, sej se bom poboljšala.

In kako se ve kaj počutite? Upam, da ste fino in še naprej uživajte ob božanju svojih trebuščkov (tudi če so tako malo bolj obloženi kot mojuser posted image )

En lep pozdravček in objemček od mene.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.11.2007 11:41:31   
Ketrin
Modrookica! Seveda da je vse ok. Kaj pa če bit narobe!! Držimo pestke zate in tvojega user posted image ! Pa poročaj, ker si prva med nami, da vidimo kako to gre user posted image

Za kilce pa se sploh ne sekiraj... Kaj češ če ti paše! Tudi jaz nisem bila nikoli sladkosneda, zdaj pa bi skoz palačinke z čokolado jedla! user posted image  Pa se velikokrat zadržim, včasih pa pač ne gre! user posted image

Srečno, pa pridna bodi! user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.11.2007 11:56:24   
Barb77
Ojla nosečke!
Modrookica ne se sekirat zaradi kilc, kregan si lahko tudi če jih imaš premalouser posted image . Upam da ti bo čas hitro minil do 4 ure. Mene bi pobral od firbca - že sedaj komaj čakam da bomo 27. ko pridem jaz na vrsti z morfologijo. Na srečo jo imam že zjutraj, tako da bom poročala že dopoldan oz. popoldan.

No zdaj bo pa končno čas za malico... sem jo že kar malo čakala. Paše nekaj v želodčka dati, še posebej če je prvi obrok v dnevu. (no nek konkreten obrok - ne štejem sadja)
Mene na srečo cuker (beri sladkarije) ne ganejo kaj preveč, tako da nimam problemov, celo nasprotno, se mi zdi da sem pred nosečnostjo bila večji user posted image na cuker. Po moje so hormoni.
No lepo se mejte, pa se še kaj klikamo...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
13.11.2007 12:47:12   
u04111976
Še moj buši.

LP

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
13.11.2007 12:58:02   
simvir
Modrookica tudi jaz ti želim uspešen pregled, ter da izveš spol. Verjamem da komaj čakaš. A bo šel tvoj tudi s tabo?

Lubici user posted image za voziček. Nisem vedela, da ne bodo več v prodaji.

Urška javi jutri kako je šlo.

Meni se je v zadnjih dveh tednih tudi precej povečal trebušček, pa tudi kg se mi zdi da so sedaj začeli rasti. Ja ni kaj, naši user posted image so že precej veliki, zdaj pa bodo začeli pridobivati tudi na teži.

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
13.11.2007 13:02:30   
Ketrin
Punce, samo za info... Tiste ki se odločate za PP GT3 voziček. V trgovini PP na Celovški nimajo več lanskih barv. Torej, letošnji barvi pa sta samo rjava in rdeča.... user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
13.11.2007 13:14:32   
sasy20
Ola,
sem sedaj ravno dala pečt meso tako da se mi kosilo že dela user posted image  Tajo ''beri nečakinja'' pa je že na svojem popoldanskem počitku tako da imam sedaj malo časa....
Modrookica in tejč29 poročajta kako je bilo na morfologiji, držim pesti da bo vse ok in da bosta vidli svoje male poskočne pikice user posted image user posted image user posted image
user posted image  lepi trbuščki sedaj pa se že skoraj vsem malo pozna a ne? No moj je kar velik ampak jaz sem zelo ponosna da ga lahko razkazujem  okol. Kilce se mi zdi da so se v zadnjem tednu kar začele na hitro množiti user posted image  tako da pirčakujem kmalu +5 kg, do prejšnjega pregleda je bilo +3,8 kg. Ja ni kaj pikice rastejo in dobivajo na teži.

Urška za jutri vso srečo in držim pesti user posted image user posted image user posted image  pa poročaj kako in kaj.

Lep dan pa se tipkamo.....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
13.11.2007 13:21:23   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image u04111976  fuuuuuuuuuuul lep buši... Tud jutri bo vse tipi top... A veš kolk pest bo stiskalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

modrookica - komaj čakam, da sporočiš mere. Naši pikolinoti sploh niso več tako miceni!!! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
13.11.2007 13:21:46   
lepa posadka
Pozdravljene!

Danes se vam malo javljam, ker sem malce bolj počasna za delo. Ne vem kaj mi je bilo to noč...sem mislila, da je nespečnost že mimo, pa včeraj sem miglala in bila zunaj... pa kar nisem mogla zaspat. res,d a sem amlce dlje delala na računalniku neke luštne zadeve, pa sem se očitno prečula. No, zjutraj pa me ni bilo za spravit iz postelje.

Torej, jaz sem že prestopila polovico nosečnosti. Tosja, za tabelco: mofologijo imam v ČETRTEK!!!! Ta četrtek (15.11.)...še sama ne morem verjet, da bo to že čez dva dni. Skrbi sov erjetno normalne...no, veselim se, da bom dala spet kri, da se znebim strahu pred okužo s toxo, saj je v tem jesenskem času bilo okoli naše hiše še več mačk in njihovih iztrebkov. Saj sem v vrtu vse počela z rokavicamo, samo vseeno je fino še slišat, da je vse OK. Saj veste. Malce me mika,d a bi vprašala za spol. Do sedaj nisva nikoli, samo sedaj me pa otroci doma ves čas nekaj srpašujejo, pa ljudje kar nekaj govorijo, da ja mora bit sedaj fant (ker imamo že fanta in dve punci...)???!!! Kdo ej ap rekel, da mora bit vse tako lepo statistično razporejeno???!!! Meni je oboje luštno imet... No, saj mogoče se sploh en bo videlo in bo to rešeno :-.-) Ja, bom pa vesela, ko spet slišim, da je vse u'redu. Upam, da je, saj zadnji UZ pregled sem imela pred več kot dvema mesecema?!

Trebušček in kilce: včeraj sem si doma oblekla eno nosečniško bluzico čez normalne hlače, ker v nosečniških še vedno izgledam kot balon...pa sems e kar ogledovala v ogledalu...še mož je prišel in rekel, da sem res lepa :-) :-) :-) Danes tako ponosna štorkljam po službi. Kilce sem po mojem pridelala cca 4-5. Se sploh ne vagam...bom ap videla v četrtek na pregledu. Ja, trebuščke kar razkazujte. To ej eno najbolj blaženih in romantičnih obdobij v življenju in ženska tega ne doživi prav velikokrat. Pa žanjite občudovanje pri vseh in uživajte v njem.

Vozički: slučajno sem tudi sama s lišala info, da PP Pramette ne bo več v prodajnem programu 2008. Bo pa neka malce dodelana verzija in z drugimi tekstili. naj bi se imenoval switch... Preverite tiste, ki se zanimate. Mi ga imamo še od prvega in bo zdržal tudi še četrtega. Konstrukcija je super, tekstil je že malo bogu - ampak zadaj. Bom pač malo šivanko v roke vzela... Za tiste pol leta bo že OK, več ga pa itak ne uporabljamo. Jaz itak v večini štorkljo uporabljam...pa še kamorkoli v naravo grem lahko z njo... Sem uporabljala pri vseh treh do sedaj in imam super izkušnjo, čeprav so me že tudi s ciganko na cesti zamenjali. Briga me.

Big mamma in avto: ti mi lahko daš kakšen nasvet, ker že imate štiri otročke - kako ste rešili avto problematiko? Kaj imate? Kako ste zadovoljni? Kaj priporočaš? Ja, pri četrtem ne rabiš nič posebnega od opreme...samo večji avto, hehe.

No, uživajte v tej lepi, čeprav mrzli jeseni.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
13.11.2007 13:28:37   
lepa posadka
Se opravičujem za tipkarske napakce...se vidi, da sem utrujena!!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
13.11.2007 13:28:56   
Katja 271
Aprilčice pozdravljene!
Vas tako pridno spremljam, sem z vsem na tekočem, ampak predno preberem vse, kar napišete, mi navadno že zmanjka časa, da bi kaj napisala.

Najprej čestitke Resnično srečni za deklico s čudovitim zdravjem!!! Urški pa jutri na vso moč stiskamo pesti, da kasneje sporoči enako.

Komaj čakam poročanje iz prvih pregledov morfologije. Modrookica in Tejč, dobro opravita in ne pustita nas čakati!

Glede kilogramov - jst sem jih pridelala 5,5 do 18 tedna, pa sem precej majhne rasti, tako da se prav "bojim" kako bo šlo to naprej. Do konca me bo ravno razneslo. Ampak se ne sekiram zaradi postave, samo da bo z dojenčkom vseeno vse ok.

Violica_23, spraševala si kdaj nameravamo v materinsko - jst sem si nekako zamislila termin v januarju, saj bo decembra ogromno drugega rajanja, februarja bom pa že orng trebuščkasta, tako da se mi zdi tale januar kar idealen.

Big mama - tvojemu sinčku želim čimrejšnje okrevanje. Tole mora bit pa res hudo, ko je tak malček bolan.

Imam pa še eno vprašanje za vse Celjanke oz. tiste, ki ste ali boste v kratkem obiskale H&M in C&A. Me zanima, če se dobijo kakšne nosečniške bundice in kakšne so kaj cene? Jst nobene več skup ne spravim - no ja, zelo zelo na tesno gre še.

Evo, pa mi je uspelo vas malo pokomentirat. Imejte se lepo in čuvajte nase v teh prehladnih dneh!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
13.11.2007 13:46:55   
Isabellabina
Ojla
LEPA POSADKA -in vse druge pri nas smo že pri tretjemuser posted image kupili avto peugeot 806 ima osem sedežev in nam je zelo všeč mož ma manjšega za v službo jaz pa vozim večjega ker moram vsakodnevno spravt vse otroke v šolo in vrtec.Voziček se splača kupit pri prvem ,pri nas pa vso opremo že imamo in je lepo ohranjena ravno tako vsa oblačila čeprav so nekatera stara že 14-let,no kakšen pajacek bom že kupila tako za mojo dušo.Ja trebušček ni več trebušček ampak že kar trebuh saj me je že kar ogromno skupaj ,pri kilah pa ne vem kaj delam saj jih imam sedaj manj kot pa sem zanosila res pa je da se cukra niti ne dotaknem ker ne morem nič sladkega pojest niti popit pijem samo vodo in nesladkan čej.Res čudno drugače jem kot sem skoz normalno po štiri ali pet obrokov na dan zadnjega tam do 18.30 potem pa samo še čaj.Naj povem da je moj sinček zdajle žemalo bolje in kosila ni izbruhal user posted image .Pa lep pozdravček vsem mojim souser posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
13.11.2007 13:51:11   
resnično srečna
Sinska T meni so rekli, da je mogoče še v sredo ne bo...ampak sem telefonsko številko pozabila doma...upam, da si poklicala in se pozanimala...

ma tud jaz sem bila malo razočarana, da nimajo zamenjave ampak tako pač je...očitno gospa to dela volontersko...bi mi pa prav pasalo se malo znoret...

no ja...kar je je...ufff a Pramette gre iz programa...vraga...potem moramo pa tudi mi malo pohiteti z nakupom...bom danes popoldne vzela en šnel kurz surfanja in malo preverila cene, ker se prekleto razlikujejo med seboj...

drugače pa imam jaz totalno frko v službi...ampak se mi tako ne da...sem še vedno euforična he he...in seveda sem vesela, da je punčka...čeprav ko sem premišljevala...so fantki dosti bolj mirni, nekomplicirani kot dojenčki...no ja...pa še oven bo...to bo eno trmasto bitje, ko me že zdaj tako z veseljem nabrca sredi noči...

bo pa seveda veselje pri izbiranju oblekic...he he...si bom lahko dala duška...

morfologija pa...jaz ne vem...ali bo moj naslednji pregled morfologija ali ne...ampak bom cca blizu 20. tedna in se zna zgoditi....tko da bomo videli...

Urša lepo potovanje z vlakom...ne bodi špreveč nervozna...in poskušaj uživati v tistem nekaj minut trajajočem Uz...saj to je najlepše od vse AC...

PIP

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
13.11.2007 14:02:48   
maja24-2

Končno se vam mal oglašam no če naša Lari ni bolana pa mene zvijajo močni glavoboli zara tizkrga pritiska
59/80 tako da  večino preživim v temi, naša mala pikica ki ni več tako mala veselo razgraja po bušiju,  kar se tiče kilc je šlo gor 4 kg in gre hitreje kot v prvo, mam pa sedaj obdobje k bi samo jedla sploh se ne morm najestiuser posted image  do 12h že dvakrat jem pol pa že komi čakam kdaj bom začela kosilo kuhat. Mojmu sem kr prepovedala dam nost piškotke in čokoladice, sam ne vem če bom zdržalauser posted image
A mogoče katera hodi v ZD Domžale na telovadbo?
Pa še nekaj je katera razmišljala o 3D UZ po morfologiji.
Drugače pa čestitke vsem za lepe rezultate user posted image  user posted image user posted image še posebej tebi resnično srečna, in žabici ki se je vrnila in je spet tako pridnauser posted image , pa vsem eno mjaski tortico za roj. danuser posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
13.11.2007 14:07:05   
lepa posadka
Vsem srečno na pregledih in seveda čestitke za dobre izvide in dobro opravljene preglede.

Big mamma - glede avta sva midva enako izbirala - no, kar bo pač dobro naneslo: C8, 807 ali pa Pfedra... No, me veseli, da ste zadovoljni z avtom. Midva sicer nimava večjih želja. Želiva le udobje, klimo in drsna vrata...pa seveda varnost. A vam ostane kaj prtljažnega prostora... No, saj bova šla malo v akcijo ind ejansko pogledat avte v živo. V bistvu je kar zabavno avto izbirat... :-)

Fejst bodite.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
13.11.2007 15:04:29   
Barb77
Ojla!
Maja24-2 - če boš hodila na telovadbo v ZD Domžale  prosim sporoči kdaj je, bi tudi jaz. Ali imajo v ZD Kamnik tudi telovadbo? Mogoče katera ve? Jaz bi se kar na obeh koncih fločkalauser posted image . V LJ pa nebi hodila se mi zdi predaleč pa še avta nimam kje parkirat.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
13.11.2007 15:36:35   
zolika
ojla punce..komaj mi je uspelo  prit do računalnika! Me je v trebuhu in črevesju tako zvijalo - da sem iz nedelje ne ponedlejek več časa na WCju preživela kot v postelji...grozno - včeraj sem imela potem dober namen it na šiht...pa sem se na pol poti vrnila nazaj - ni šlo. Prveč sem bila "švohna" - vse me je bolelo, noge, roke, pekle so me oči,...skratka..ni šlo!

Potem sem na kavču preživela dan! pa na wc-ju! Je tašča za mene skrbela, ker moža ni doma je na službeni poti!user posted image

Danes je sicer malo boljše...sem pa včeraj dan preživela ob prepečenu, bananah in jabolkah ( naribanih)...danes pa sem zjutraj že lahko pojedla kos kruha - za kosilo pa puranji zrezek. Še vedno sem brez energije...upam da najin user posted image  ni preveč trpel zaradi tega - sicer pa je v maternici zaščiten kot severni medvedek...kaj ne? user posted image  Drugače pa nisem upala nobenega Linexa vzet ali kaj podobnega...nikoli se ne ve...kaj ne?
Me pa nekaj zanima - ali imate tud ve - tako zamašene nosove - meni se zamaši zvečer oz. preden grem spat - potem pa ponoči ne morem dihat skozi nos - in posledično imam usta čist suha - tako da imam razpokani ustnici in szgornjo ustnico na notranji strani...user posted image  Groza! A lahko kaki smprej za nos uporabljam ali ne? Oziroma kaj ve naredite - počnete?

Sicer pa se JUTRI vrača moj mož! Kooooooooooooooooooooooooončno! Me je včeraj klical, da je nabavil videokamero, da se bomo lahko snemali kako bomo rastli! user posted image  Kako lepo...ne? Da tudi tam daleč misli na nas...user posted image user posted image user posted image  Super mož je!

Lepo bodite - grem nazaj na kavč!

Vse ki imate morfologije iali preglede DRŽIM PESTI!!!! Lepo bodite in UŽIVAJTE!

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
13.11.2007 15:52:06   
Ketrin
Ojoj, Zolika! Hvala bogu da je najhuje za tabo....

No, vidiš, jutri bo že možek pri tebi! Kako lepo, ne! Pa je res priden, da je kamero kupil! user posted image  Seveda da misli na vaju, saj vaju ima oba rad! user posted image

Drugače pa imam z zamašenim nosom tudi jaz problem...Ne tako hudo kot ti, no, ampak tudi ponoči se mi čist zamaši in diham čez usta. Notr se mi pa nardi fuuuuul unih pajacko, muckov. Zjutraj pa ko se umivam spiham in je cel dan kot da ni nič.... user posted image

Svašta kakšni nosečniški znaki, kaj? user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
13.11.2007 16:16:08   
zolika
Ketrin - hvala za napisano! user posted image

Ja, res, tile zamašeni nosi so res en zanimiv znak... kaj hočemo - ampak res, ponoči je to prava nadloga...ne moreš dihat,...suši se ti ustna votlina morda celo smrčim zaradi tega,...user posted image  

Kako pa je z uporabo Operil kapljic? Smemo v našem stanju?

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
13.11.2007 16:33:40   
sinskaT
Ojla,
jaz uporabim fiziološko razstopino, ko se mi kej začne v nosu pacat. Zaenkrat dobro kaže, pa tudi krvavitev več ni (trkam...).

Aja, sem dodala album, sam nisem vedela, da sem ga zaklenila. Mogoče katera ve, če se da popravit, drugače pa vam sporočim geslo in pridete not user posted image .

lp

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
13.11.2007 17:12:22   
scorpiogirl
Helow bejbe user posted image

Zolika, če se ti tako zelo sušijo usta, bi mogoče pomagala kakšna vlažna brisača na radiatorju, da navlaži zrak user posted image za nos pa lahko uporabiš Nisito, je tud za dojenčke ok ... super je tole tvoj možek naredil user posted image pa še kmalu bo že doma, da se bosta lahko fejst crkljala user posted image

Barby, kupljeno majonezo lahko ješ brez skrbi (seveda svežo, stare ne), ker nima dodanega surovega jajca, ampak nekako predelanega ... ne smeš pa domače majoneze, ker je iz surovega jajca narejena ... tako da francosko komot narediš, jaz jo v nedeljo za povabljence na praznovanje bom naredila, ker jo imam fulllll rada user posted image

Malamalinca, ti kar brez skrbi kakšno tortico pojej user posted image se komot zredimo za kakšno kilco več, zdaj imamo razlog user posted image user posted image

Urška, veliiiiiiiiiiko lepih misli za ACuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem, ki imate danes al pa jutri morfologijo, pa tudi vse najlepše pa uživajte ob pogledu na svoje pikolinkoteuser posted image user posted image

Maja, sem razmišljala o 3D pregledu, pa bo najbrž predrago za najuuser posted image

Siniska, mogoče lahko dodatno kaj urediš album pa to spremenišuser posted image

imejte se lepo pa fejst se crkljajteuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
13.11.2007 17:16:09   
Lubici
Glede zamašenih noskov... zgleda mamo večina te probleme:)
Jst bom kupila NETI, to je lončena posodica za izpiranje nosu. Prvič sem to zasledila na Oprah, kasneje pa sem ugotovila da prodajajo tudi pri nas! Jupi!user posted image  Pomaga tudi pri blaženju alergij, povezanih s pršicami, cvetenjem ipd. Zaenkrat, ko je še nimam doma si izpiram (1l MLAČNE! vode+ 2 čajni žlički soli= raztopina, seveda pa je ne potrebuješ toliko, verjetno slaba 2dcl) kar s pomočjo omačnice user posted image . Deluje, samo tisto je verjetno lažje.

Link Oprah : http://www.oprah.com/health/oz/oz_20070426_350_106.jhtml

Neti nakup v BTC, Tangram( Mueller stavba), trgovina OM ŠIVA Ezoterika: http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl_ostalo.asp?id=10181

FSM; Papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
13.11.2007 17:56:28   
sinskaT
Lubici...zanimivo.

Eko, zdaj mi je pa ratalo, sem dala gor dve fotki, ena čist začetek nosečnosti in druga ta frišna, sem kar ponosna, da se trebušček že lepo vidi.

No, kar opogumite se aprilčice, prilimajte kakšno fotko!

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
13.11.2007 19:53:14   
modrookica
ahoj aprilčice!
Evo mene, že tako sem bila na morfologijo naročena šele ob 16ih potem pa sem še tam čakala eno uro in pol - komaj sem dočakala ampak sem pa user posted image .
Morfologija je super, pregled traja malo dlje, ginekolog v celoti pregleda otročka - če ima vse kosti, vse prstke, vse organe zaprte in razvite in seveda cele, koliko je težak, kje je posteljica, koliko je plodovnice.....
Moj malček je bil na pregledu v nekem hecnem sedečem položaju, nekaj časa se je z rokicami žgečkal po podplatih, potem je rokico dvignil tako kot bi štopal in nato obe rokice dvignil nad glavo, kot bi hotel reči, kaj pa delate z manouser posted image . Ima vse tako kot je treba, težak je 365g, ima dovolj plodovnice, posteljica pa je bolj zadaj, kar pomeni da ga nosim bolj v križu - kar se opazi tudi v tem, da trebušček še ni tako zelo izrazit. A sem še kaj pozabila? Hmmmm......mislim, da je to tako na kratko vse......Aja, seveda hi hi hi imamo pa fantka user posted image  - veliko veselje za očka, ki je bil seveda zraven in se lahko sam prepričal, da je to res tako.

Skratka tako z mano, kot z malčkom je vse v redu in komaj čakam nov pregled, ko ga bom spet videla - čutim pa ga zdaj že vsak dan :))).

Maja24-2 jst razmišljam o tem, da bom šla čez 5 tednov na 3D UZ v Domžale k dr. Strah. Imam potem pri moji g. UZ spet v 30.t pa se mi zdi to predaleč hi hi hi, pa tudi moja G je rekla, da naj le grem na 3D, da se takrat že ful lepo vidi obraz in vse ostalo.

Hvala vsem k ste držale pesti, da imamo lepe novice in upam, da bomo v prihodnje tudi od vseh vas brale o takih lepih izvidih.

Prijeten večer vam želim in en velik nasmeh od mene in našega malega Lukca user posted image user posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
13.11.2007 19:53:50   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image sinskaT fuuul lep buši!!!

Punce glede zamašenih nosov: v lekarni se kupi razpršilo (morska voda), mislim, da to pa res ne more škodit... user posted image user posted image user posted image
Imenuje se sole mare...nekaj takega user posted image user posted image user posted image
Sicer neprijeten občutek, ko dobiš šus morske vode v nos...sam pomaga!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......