lepa posadka
|
Pozdravljene! Danes se vam malo javljam, ker sem malce bolj počasna za delo. Ne vem kaj mi je bilo to noč...sem mislila, da je nespečnost že mimo, pa včeraj sem miglala in bila zunaj... pa kar nisem mogla zaspat. res,d a sem amlce dlje delala na računalniku neke luštne zadeve, pa sem se očitno prečula. No, zjutraj pa me ni bilo za spravit iz postelje. Torej, jaz sem že prestopila polovico nosečnosti. Tosja, za tabelco: mofologijo imam v ČETRTEK!!!! Ta četrtek (15.11.)...še sama ne morem verjet, da bo to že čez dva dni. Skrbi sov erjetno normalne...no, veselim se, da bom dala spet kri, da se znebim strahu pred okužo s toxo, saj je v tem jesenskem času bilo okoli naše hiše še več mačk in njihovih iztrebkov. Saj sem v vrtu vse počela z rokavicamo, samo vseeno je fino še slišat, da je vse OK. Saj veste. Malce me mika,d a bi vprašala za spol. Do sedaj nisva nikoli, samo sedaj me pa otroci doma ves čas nekaj srpašujejo, pa ljudje kar nekaj govorijo, da ja mora bit sedaj fant (ker imamo že fanta in dve punci...)???!!! Kdo ej ap rekel, da mora bit vse tako lepo statistično razporejeno???!!! Meni je oboje luštno imet... No, saj mogoče se sploh en bo videlo in bo to rešeno :-.-) Ja, bom pa vesela, ko spet slišim, da je vse u'redu. Upam, da je, saj zadnji UZ pregled sem imela pred več kot dvema mesecema?! Trebušček in kilce: včeraj sem si doma oblekla eno nosečniško bluzico čez normalne hlače, ker v nosečniških še vedno izgledam kot balon...pa sems e kar ogledovala v ogledalu...še mož je prišel in rekel, da sem res lepa :-) :-) :-) Danes tako ponosna štorkljam po službi. Kilce sem po mojem pridelala cca 4-5. Se sploh ne vagam...bom ap videla v četrtek na pregledu. Ja, trebuščke kar razkazujte. To ej eno najbolj blaženih in romantičnih obdobij v življenju in ženska tega ne doživi prav velikokrat. Pa žanjite občudovanje pri vseh in uživajte v njem. Vozički: slučajno sem tudi sama s lišala info, da PP Pramette ne bo več v prodajnem programu 2008. Bo pa neka malce dodelana verzija in z drugimi tekstili. naj bi se imenoval switch... Preverite tiste, ki se zanimate. Mi ga imamo še od prvega in bo zdržal tudi še četrtega. Konstrukcija je super, tekstil je že malo bogu - ampak zadaj. Bom pač malo šivanko v roke vzela... Za tiste pol leta bo že OK, več ga pa itak ne uporabljamo. Jaz itak v večini štorkljo uporabljam...pa še kamorkoli v naravo grem lahko z njo... Sem uporabljala pri vseh treh do sedaj in imam super izkušnjo, čeprav so me že tudi s ciganko na cesti zamenjali. Briga me. Big mamma in avto: ti mi lahko daš kakšen nasvet, ker že imate štiri otročke - kako ste rešili avto problematiko? Kaj imate? Kako ste zadovoljni? Kaj priporočaš? Ja, pri četrtem ne rabiš nič posebnega od opreme...samo večji avto, hehe. No, uživajte v tej lepi, čeprav mrzli jeseni.
|