Crnitulipan
|
Ojla punce pozdravljene, Sayuri - čim manj bolečo punkcijo in veliko jajčec ti želim jutri; tudi moja je bila na nedeljo, 23.septembra. Takrat sem rekla, da nikoli več... kar pa se tiče purgeona, na ameriški spletni strani IVF.ca, se ga zasledila in ga na veliko uporabljajo; tudi menopur, gonala pa nisem zasledila. Joj, Sayuri, resnično upam, da bo srček še bil tej mali pikici naslednji teden... in res sem vesela, da je GV zrasla za celih 10 mm in sploh, da se vidi. A misliš - mislite - da je možno, da bi mi Reš kaj zamolčal, da recimo utripa sploh ne vidi ali kaj podobnega??? To me malo preganja, ampak nekako se mi ne zdi tak človek, da bi ženske zavajal. Če utripa ne bi videl, bi mi to verjetno zelo jasno povedal??? Mogoče plodek malo zaostaja ampak tam pri Pušenjaku sem zasledila, da pri 8tednih naj bi se že vse videlo in tudi ko enkrat GV doseže 22 mm, se mora vse videti.. Sicer pa sem čedalje bolj napihnjena; trebuh je že kar precej izbočen; znaki vztrajajo, le da sem na trenutke grozno lačna, imam občutek kot, da bom vsak čas dol padla... kot, da mi sladkor 'pade' ali kaj.. kar tresem se na trenutke in potem moram takoj nekaj pojesti, najbolj mi paše sadje in to tisto kislo, pomaranče, kivi, mandarine, kar limone bi jedla. Kar se transferja tiče in števila zarodkov - jaz sem ga prosila, da naj mi vstavi najmanj TRI, pa se je zgrozil, ker sta bili dve lepi blastocisti in da se že ti dve lahko primeta. Jaz bi, da mi vstavi kar vse... pa kar bo, pa bo. Ja, vidim, da razpravljate o starosti, jao, mislim, da sem tu med vami najstarejša - 40!!! Res pa je, da se še zdaleč tako ne počutim in tudi izgledam ne. Še Ribičeva se je začudila mojim hormončkom. FSH, ki je pokazatelj jajčne rezerve je bil 3,5; po klomifenskem testu pa nekaj čez 4. Nad 10 je rezerva zelo zmanjšana in zato tudi uspeh IVF postopka vprašljiv. Vsem deklicam, ki te dni trepetajo veliko sreče in čim mirnejše živčke; vsem ostalim veselo špikanje! Pozdravček, Čarna
|