|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
9.11.2007 10:08:57   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Neki me zanima glede H&M-a. Janez je dobil bon, pa mi je prjatlca rekla, da ga moram v 3 mesecih porabit, pa me zanima če je to res. Dobila sem pa kartico no, ne bon.

Ko bom tam bom vprašala... oni pa imajo take darilne kartice in ne bone...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
9.11.2007 10:11:58   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Zdaj sem nekaj pogledala v svoje albume in ugotovila, da je slika z našimi avgustovčki bila pogledana 450x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa to vidiš?

Odpreš album in spodaj imaš možnost slideshow ali napreden pogled. Pri napreden pogled ti pokaže kolikokrat je bila slika pogledana...

V ostalih  mojih albumih pa so najboljpogosto pogledane slike Petra z mojim možem in mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
9.11.2007 10:12:50   
pajac

Zakaj jest vidim avatar samo od Talike19, pa od Pajaca? Od ostalih so pa samo okvirčki?

Ker sva midve najbolj pridni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
9.11.2007 10:17:37   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pa na spinningu se res zgoniš, jest sem vedno gonila do konca, pol sem pa komi domov prišla. user posted image

ne govor...sem šla komi po štengah do garderobe user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
9.11.2007 10:19:35   
Sisy

drugače pa je 17-18 user posted image

uuu kaaaj? to je pa za nas sibirija user posted image  mi mamo zmer okol 22,če pade pod to temperaturo moj včas pržge radiator pa pride do 24...ampak takrat je pa že res mal pretoplo....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
9.11.2007 10:21:50   
Sisy

reči svojemu, da se bodo kmalu pingvini izselili...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  huda....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.11.2007 10:33:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

reči svojemu, da se bodo kmalu pingvini izselili...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  huda....user posted image user posted image user posted image

Vam je smešen, men pa za zjokat. user posted image user posted image

Saj ni čudnega, da spim v pižami, z nogavicami in flisom. Ko pa pride res zima, dam pa pod rjuho grelno blazino. To je pa zakon, da greš v toplo posteljo. Saj potem jo ugasnem, ker drugače bi se zjutraj zbudila pečen čevapčič. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.11.2007 10:35:47   
Sisy
ja kok maš pa pol ponoč tamauga oblečenga?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.11.2007 10:38:34   
LadyB
Talika jaz sem nek prebrala da dojenčki full bolj spijo če je v sobi bolj mraz, tam okoli 18 stopinj.

Moj user posted image je pa komi zdj ustal, hranil se je ob 5-ih, parkrat povlekel in nazaj zaspal. Kok mi je postal faca, k se je začel full pogovarjat, najraj pa se s svojim očijem pogovarja. Zdele pa greva k njegovmu stricu da ga bo spet mal slikal user posted image . Sam dons ga pa nebova v vrečo tlačla kot na uni sliki user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.11.2007 10:55:42   
LadyB
Tiste ki ste naročile pumpico pri riji, a ste zadovljnje z njo? A dobr posesa vn smrklje?? Jaz sm lih včer jo naročila, k ma zabasan nosek, pa z uno k mam jaz nč vn ne gre.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
9.11.2007 11:03:58   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ja kok maš pa pol ponoč tamauga oblečenga?

Ja zgoraj ima bodi z dolgimi rokavi, pa čez še pižamo v celem, pa štumfke. Pa pokrit je z dekico in kovtrčkom, dokler vsega ne zbrca dol. On je topel, razen rokice ima pa itak vedno mrzle, ker jih vedno ven tišči (isto v vozičku). Saj zdej bo imel pa spalno vrečo.
Res je, da se bolje spi, če je ene 18, no saj tolk hočem tud jaz imet, ko je 17 je pa vseeno malo premalo.

Je pa pomojem res nekaj na zraku v spalnici, ker v dnevni sobi pa ni nič več kašljal.

Pa še nekaj: pri nas se je pokazal SONČEK. Jupi!! user posted image user posted image  Pa bomo lahko šli ven.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
9.11.2007 11:05:54   
pajac
Meni je super.... Malo moraš spreminjat kot da potegne smrkeljčke ven, pa fajn je da kašnih 5-10 minut prej našpricaš fiziološko not, da so bolj tekoči in lepše grejo ven... Jaz sem pa doma našla še eno cevko pa tist nastavek nataknem na njo in če je malo za potegnit potegnem kar z usti... Pa vsaj sesalca ne gleda grdo...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
9.11.2007 11:07:38   
pajac

Je pa pomojem res nekaj na zraku v spalnici, ker v dnevni sobi pa ni nič več kašljal.

Sam a si ga imela ponoči v dnevni sobi... Je ponavadi kašelj bolj intenziven ponoči... Noč inma svojo moč, kot pravijo...

Antigona pa mi je povedala da je danes ponoči polna luna....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
9.11.2007 11:10:06   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Tiste ki ste naročile pumpico pri riji, a ste zadovljnje z njo? A dobr posesa vn smrklje?? Jaz sm lih včer jo naročila, k ma zabasan nosek, pa z uno k mam jaz nč vn ne gre.

Men je zelo ok!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
9.11.2007 11:11:34   
*lenc@*

[/quote]

Antigona pa mi je povedala da je danes ponoči polna luna....user posted image user posted image user posted image a zato sem jaz čudna, kar vse mi gre na živce, nisem taka kot ponavadi
[/quote]

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.11.2007 11:12:22   
pajac
Ej, a katera ve, kje se dajo kupit novi prsti??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj sin jih bo pojedel do nedelje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj sem mu dala še pleničko ta mala naj se z njo igra, ampak ne.. to pa ne...

Zadnjič je tiščal še roko zraven, ko se je dojil, pa smejal se zraven lump... Še dobro da drži fige in ne tlači samo palce v usta, samo je vprašanje kdaj bo skapiral to foro...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.11.2007 11:13:09   
Talika19

Sam a si ga imela ponoči v dnevni sobi... Je ponavadi kašelj bolj intenziven ponoči... Noč inma svojo moč, kot pravijo...

Ponoči je bil v spalnici, zdej dopoldan pa v dnevni sobi. In tukaj ni več kašljal.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
9.11.2007 11:13:48   
*lenc@*
Grem pa danes mal ven zvečer, bo oči uspaval. Gremo na pico s sodelavkami pa na bowling. Upam, da me ne bo klical, naj pridem dam k pa res rabim mal zase cajta.Saj ne, da mi ni ok s tamalo, sam pred nosečnostjo sem bla vzun vsak vikend in zdaj pa prav že paše mal spet.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.11.2007 11:19:09   
*lenc@*
Talika, iz kje si k mate sonček? K pr nas ne duha ne sluha o njem.user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.11.2007 11:20:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Grem pa danes mal ven zvečer, bo oči uspaval. Gremo na pico s sodelavkami pa na bowling. Upam, da me ne bo klical, naj pridem dam k pa res rabim mal zase cajta.Saj ne, da mi ni ok s tamalo, sam pred nosečnostjo sem bla vzun vsak vikend in zdaj pa prav že paše mal spet.

Jaz sem zadnjič enkrat mojemu rekla nekaj v smislu, mi je vsak dan isti in da potrebujem vsaj malo časa zase (pa to je bilo ko sem bila priklopljena s Petrom 23 ur na dan) pa me je samo nazaj vprašal, če mi je problem...user posted image   Takrat sem si zaprisegla, tudi če crknem ga ne bom nič prosila... Pa saj ne da ne bi pomagal samo.... Ja sem malo "zlopamtilo"....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
9.11.2007 11:26:59   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

te čist štekam...tut men paše odklopit mal.....pa čeprov sam za kakšno urco na telovadbi...sej ko se pa spravm ven s kolegicami pa sploh nism pr stvari pa sam na tamalo mislm user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
9.11.2007 11:46:23   
birdy
Punce, danes se je pa Neli tud men zares nasmejala. Spet sem tok vesela.
Tale moj otrok je res tok dobrovoljček če mu nič ne fali. Ni čudno da foter okol govori da nikoli ne joka, kar sicer ni čisto res.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.11.2007 11:49:02   
Talika19
No saj pri nas tud ni več sonca, zdej po mojem začel spet deževat. user posted image Sem glih mislila it na sprehod. Upam, da se bo kasneje mal zvedrilo.

Meni glede te enoličnosti že pomaga, da grem na kakšen obisk, pa na kavo, pa tud če s tamalim. Sam da nisem doma, ker tam mi je res hitro dolgčas. Moški pa to itak ne štekajo. Moj meni sedaj nič več ne reče ko grem kam naokrog. Si ne upa več. user posted image
On ima tamalga pol ure na dan, jaz pa preostalih 23,5ure.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
9.11.2007 11:53:20   
mony5

Sem vedla, da bom kej pozabila. Sem kupila Das maso, da bomo naredili Janezove odtise nogic, pol jih bomo pa dali za Božič za darilo. Lansko leto sva pa za Božič povedala, da sem noseča. Najprej smo okrasil smrekco, nakar se je mami spomnila, da je pozabila kupit špico za na vrh smrekce. Pol so se pa vsi posedli, pa sem jim rekla, da imava darilo za vse skupi, pa so zbrani tisti, ki nama najhveč pomenjo,... pol sem pa dala darilo. Kupila sva eno veliko čokolado, pa zraven je bila ena čestitka z enim lepim verzom. Čez to je bila pa mašna, na mašni pa štorkla, ki v klunčku drži culo z otročkom.Pol se je pa to mašno namonteral na vrh smrekce, pa še barvno se je ujemala. Smo vsi tok jokal. Tega Božiča ne bom nikol pozabila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
9.11.2007 11:55:42   
saskija
Jumpy- te par dni ni tukaj gor pa te že pogrešamo.Pocajtaj se tako, da boš spet v formi! Evo en velikuser posted image pa še ena user posted image  za lepši začetek dneva (ups je že skoraj poldan) Ja pri ans je tudi najhuje, če je z menoj kaj narobe, mi običajno da mož in ostali par ur časa, da ozdravimuser posted image potem pa že moram v akcijo. Ja včasih je res za pop....

Lenča imej se lepo pa da se boš načvekala za naprej in nazaj

Birdy-pri nas pa je ravno obratno jaz še nekaj brkljam po bajti mož pa ki me v postelji čaka in običajno kaj bere pa sladko zaspi, potem pa me zjutraj vpraša če sem na RR visela namesto z njimuser posted image

Glede temperature v stanovanju imamo mi v hiši 20 stopinj, občasno 22- pa moram rečt da nam ta temperatura paše, prej ko smo bili v stanovanju v bloku smo meli tam okoli 24, 25 stopinj pa so bili otroci skoz šmrkavi.

Mi imamo novi šport, Jaka hoče kravice past in potem se meče iz kravic nazaj na hrbet, ker pa anzaj na trebuh sam ne zna sem seveda jaz kot asistentka zelo zaželjenauser posted image

Sisy in Birdy s čim čistita blazino, jaz jo vsak dan stresem in obrišem z mokro cunjo ali uporabita tudi kakšno čistilo, razkužilo? ja pri ans se kar umaže ker se vsi trije gor valajo pa š mačka občasno gor skoči pa jo hitro naženemo!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?