|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
9.11.2007 11:57:24   
birdy
Še neki sem hotla povedat.
Če vam malčki nočejo kravic pasit jih dejte "nase" past kravic. Vsaj pri nas Neli pri tem ful uživa, jaz pa tud. Si jo dam na trebuh in prsi, pa se gledava.
Tako ubistvu tud kravce pase, sam otroku je tako veliko bolj všeč kot pa na tleh.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.11.2007 12:00:05   
birdy
Sisy in Birdy s čim čistita blazino, jaz jo vsak dan stresem in obrišem z mokro cunjo ali uporabita tudi kakšno čistilo, razkužilo? ja pri ans se kar umaže ker se vsi trije gor valajo pa š mačka občasno gor skoči pa jo hitro naženemo!!

Z navadno mokro krpo. Mislim, da sem nekje prebrala, da čistila škodujejo blazini. Pomoje je to ena napisala na poforumu razvojna ambulanta, al razvoj otroka, al kaj že je. Mislim, da pod temo blazina smrdi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
9.11.2007 12:01:36   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

A je vas tale forum tko tko obsedel? Jaz takoj ko mam mal časa, letim na RR

JJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, namesto da bi šla zvečer spat jst na RR-ju visim!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
9.11.2007 12:13:34   
Sisy
Saksija-jst še nisem blazine dobila...Verjetno zato ker smo bili komaj 1x v razvojni ambulanti...Sej vprašanje če jo bom sploh dobila user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
9.11.2007 12:14:35   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Če vam malčki nočejo kravic pasit jih dejte "nase" past kravictleh.

sprobano tut to.... pa žal ne deluje.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
9.11.2007 12:26:41   
mony5
Jumpy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
9.11.2007 12:38:27   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Jah nč, na tvojem mestu bi jo vseen vsak dan dala past, sam kako minuto. Mal lahko zajoka. Vsaj tok da  se navadi, sej pol bo mogoče bolj.
Pa sej pravm, Neli tud ful ni hotla, pa sem to delala, zdej pa kar rada pase.
Vidim pa na fth, da dostikrat tko čez kolena jo da kravce past. To si probala?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
9.11.2007 12:43:19   
birdy
Sisy, zdele sem gledala tvoje slike iz Paga. Mi smo tud tja na morje parkrat šli, pa upam da bova šla z mojim tud še kdaj.
Skratka, hotla sem te vprašat iz kere plaže so prve slike? Tiste tazadnje vem da so Zrče, sam kaj pa une prve? Je ful lepo vidt, pa podobn k tam k smo mi hudil.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
9.11.2007 12:46:27   
Talika19

Pri nas isto. user posted image

Je pa danes celo enkrat dvignil glavo, ko sem ga dala na trebuh. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
9.11.2007 13:09:54   
Anonimen
Sem jezna ko hudič.Sem dala Tisi gor nov poloverček se pa revica vsa svet.Gor so namreč ene bleščice in ko sem jo prinesla v dnevno sem vidla revčko vso svetlečo.Še na jezičku in rokicah.Sem jo takoj brisala z mokro cunjo ampak se ene tko držijo da je groza.
A mislite da je to kej škodljivo,ker jih je sigurno kaj dol pogoltnila.
Saj veste kaj mislim-tiste minimalne bleščice.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
9.11.2007 13:19:37   
pajac
predvidevam da ne bo nič hujšega... sam ko pridejo ven se bo še tam svetilo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
9.11.2007 13:20:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sem jezna ko hudič.Sem dala Tisi gor nov poloverček se pa revica vsa svet.Gor so namreč ene bleščice in ko sem jo prinesla v dnevno sem vidla revčko vso svetlečo.Še na jezičku in rokicah.Sem jo takoj brisala z mokro cunjo ampak se ene tko držijo da je groza.
A mislite da je to kej škodljivo,ker jih je sigurno kaj dol pogoltnila.
Saj veste kaj mislim-tiste minimalne bleščice.

****, sory ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, ko sem tole prebrala sem pa prov v smeh padlauser posted image user posted image user posted image
Drugače pa misli, da ni nič narobe, če je kako pojedla. Pomisli koliko si jih že ti ponesreči, pa koliko jih še bo. nč hudga, se zgodi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
9.11.2007 13:21:37   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

predvidevam da ne bo nič hujšega... sam ko pridejo ven se bo še tam svetilo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pajac mimo grede, je pri vas tud babje pšeno padalo?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
9.11.2007 13:23:04   
pajac
Lumpa! Kaj se smejiš, jaz pa si nisem upala smajlije dat gor...
**** res po moje ne bo nič samo zjezilo te je brez panike user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
9.11.2007 13:24:11   
Sisy
Birdy-ja Pag je zakon user posted image midva že par let skos tja hodva, ko bomo šli pa drug let s tamalo bo pa sploh super user posted image  Midva hodva na različne plaže-ene fotke so na plaži Caska,ene iz Pješčene plaže, Zrče...V glavnem vse je tam na isti strani kot Zrče sam mal naprej (tam kjer maš ful odcepov na levo)...Običajno pa hodva v avtokemp Straško, ampak letos sva bla zarad mojga trebuha kr v apartmaju, da je blo bolj komot...pa sem bla vsa nesrečna....tko da...Drug let pa zihr "zakurblava" prikolco pa gasa spet dol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
9.11.2007 13:24:21   
pajac
Jaz sem pa Petru rokavičke namontirala in jih zdaj noče lizat, samo grdo gleda okoli. Pravzaprav je zaspal od žalosti ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
9.11.2007 13:25:49   
pajac
Sisy sem šla firbcat slike pa ugotavljam da ti je Sara ful podobna.. usta ziher ima tvoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
9.11.2007 13:37:37   
birdy

Birdy-ja Pag je zakon user posted image midva že par let skos tja hodva, ko bomo šli pa drug let s tamalo bo pa sploh super user posted image  Midva hodva na različne plaže-ene fotke so na plaži Caska,ene iz Pješčene plaže, Zrče...V glavnem vse je tam na isti strani kot Zrče sam mal naprej (tam kjer maš ful odcepov na levo)...Običajno pa hodva v avtokemp Straško, ampak letos sva bla zarad mojga trebuha kr v apartmaju, da je blo bolj komot...pa sem bla vsa nesrečna....tko da...Drug let pa zihr "zakurblava" prikolco pa gasa spet dol user posted image

Joj, Straško. Kok je tam lepa voda, pa zdej k je še kemp zrihtan, tam je pa res lepo.
Mi smo s starši kar nekaj let hodil s šotorom v Straško. Pol sem pa jaz nehala z njima hodit, kasneje pa sta še oneda nehala, ker bi bila težko z našo kužo tam. Leta 2006 sva šla pa z mojim ke na morje, isto s šotorom in so tako lepo prenovili. Res lepo.
Sam žal je moj navezan na Lošinj tako da gremo naslednje leto tja. Men pa tam po pravici povedano ni všeč, ker ni lepa voda oziroma tla pod vodo niso lepa (polhno alg, v Straškem pa mivka) 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
9.11.2007 14:01:46   
Anonimen
Kr smejte seuser posted image user posted image user posted image  sej je smešn če ni tvoj otrokuser posted image

Sej pomoje res ne bo hudga ampak res je bla svetlečkauser posted image

Mam ene nove slikice v albumčku (ne ta svetleče)

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
9.11.2007 14:12:58   
Talika19
Joj ****, pa saj še ni novo leto, da bi malo v svetlečo oblačila. user posted image user posted image
Malo heca, saj ne bo nč hudega. A si prej oprala pulover?
Imaš pa ful luštni punci. A je Maša kaj ljubosumna na Tiso?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
9.11.2007 14:15:36   
Talika19
Jest sem pa dons že čist obupana. Mali sploh noče spat. Pa saj če bi bil dobre volje in spočit bi še šlo. Ampak ne, on ful utrujen, spat pa ne. Dopoldan je spal enkrat pol ure, potem pa 2x po 10 min. Se mi zdi, da se cel dan samo z njegovim uspavanjem ukvarjam. Zdej sem ga pa dala v ležalnik, se pa ful pogovarja in smeji in kaže jezik, pa ne vem s kom. Najbrž s kakšnim pajkom, teh je itak zmeraj dost.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
9.11.2007 14:23:52   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jest sem pa dons že čist obupana. Mali sploh noče spat. Pa saj če bi bil dobre volje in spočit bi še šlo. Ampak ne, on ful utrujen, spat pa ne. Dopoldan je spal enkrat pol ure, potem pa 2x po 10 min. Se mi zdi, da se cel dan samo z njegovim uspavanjem ukvarjam. Zdej sem ga pa dala v ležalnik, se pa ful pogovarja in smeji in kaže jezik, pa ne vem s kom. Najbrž s kakšnim pajkom, teh je itak zmeraj dost.user posted image

Kako pa to gre skupaj ??? Al si bolj ti zaspana...

No ne bom preglasno govorila sam Peter danes ful spi... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
9.11.2007 14:24:59   
pajac
Tisa Lana  je pa modrooka!!! Pa fl je zrasla res lušna pupika. O Maši pa da ne zgubljam besed...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
9.11.2007 14:35:59   
Anonimen
lumpe, spet ste tolk napisale, da ne folgam bratuser posted image

jst sem ravnokar od ginekologa, so me klicali, ker imam bris v k***u, user posted image user posted image user posted image ...in sem imela danes kolposkopijo pa še odščip tkiva...zdej se pa cel atresem kaj bo povedal izvid.
a je katrea že bila na istem? gin. mi ni hotel nič konkretnega povedat samo, da so neke zmerne spremembe na MV in da dolgoročno se lahko kaj razvije...groza me je ful strahuser posted image .

sisy, kolk luštkana slikca na avtarjuuser posted image user posted image user posted image

jst sem dala tud neki novih slikc moje zlate lubice. Zdej je tolk pridna, in še ful se je začela tko zares pogovarjat, prej je glaske spuščala zdej pa prov tko zveni kot da pove en stavek in je tolk čedna, da bi jo stiskala in lubčkala do nezavestiuser posted image .

tale RR res zasvoji, jst tud vsakič, ko imam vsaj malo časa, skočim hitro pogledt kaj ste novega načvekaleuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
9.11.2007 14:45:24   
Anonimen
Poopsie držim pesti,da bo vse ok.Ne sme bit nooouser posted image

Ja a niso še vsi modrooki?

Me je Maša močno presenetila in niti malo ni ljubosumna.Zelo mi pomaga in obožuje Tiso.Sploh ne znam povedat kako jo ima rada in kako jo boža in se pogovarja.Pravi:o ti moja mala jopica (opica)user posted image  pa take fore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?