|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
9.11.2007 8:54:06   
birdy
Birdy povej mu da ne padajo z neba... Mogoče bo skapiral... Saj on bi še enega na hiter, a ne???

Sej, mislm, deci! Drugače mi skoz teži s tem.
K se pa jst prpravim, pa rdeče tangice gor, pa štrumpantle, pa tako...user posted image user posted image
Hecam se, namreč nisem bila tako sexiuser posted image user posted image
Razen, če so ene ogromne gate, modrc za dojenje in štumfi sexiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne no, tud to se hecam. Sem misnla, da se bova kej pogovarjala pa to, pa sej sem se pogovarjala, sama s sabo, ko sem se puser posted image  na njega.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
9.11.2007 8:57:30   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Poopsie-tut jst sem imela že eno takno "bližnje srečanje" z neotesancem na ulici...Se šetkam z vozičkom pa hočm it pr pošti po klančku gor pa je bil glih en "model" tam parkiran, ves pomemben, u bistvu zame en mulo... in sedel v avtu direkt na prehodu da nism mogla mimo...in sem ga prosila (zelo vljudno) če se lahko mal umakne da grem po klančku gor pa mi je nazaj zabrusu nej grem kr okol...mislm sem bla tok šokirana da nič nisem mogla izustit pa šla samo stran user posted image  Kok je folk neotesan ne morš verjet user posted image

user posted image user posted image banda...ja sej ti so najbolj pomembni, kao ful hud avto in en mulo not...taki me grejo tolk na živceuser posted image user posted image

Kljub temu, da sem ubistvu še sama mulec vem kako je. Eni so kao ful pametni pa oh in sploh k majo fotrov avto, pol pa misljo, da so boga za jajca prijel. Pa da jim je v veselje mamice z vozički s takimi "preganjat"user posted image  Mislm, niti osnovne kulture nimajo. Sram jih bod!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
9.11.2007 9:02:37   
birdy
Neli je pokonc že od sedmih. In mal pred osmo sem še jst vstala, sem si šla kavo natočit in jo mal spila in je šla mala nazaj spatuser posted image
Jst pa ne morem ker ko enkrat vstanem ne zaspim več nazaj. Ta otrok čedalje manj spi, se mi zdi.
Pa še ponoč me zadnje čase skoz heca. Pa čet dan skoraj nič ne spi.
Ja, pri nas mamo tempo.
Je pa moj lubi danes že šel v Smlednik delat. Njegov brat, ko se odloči delat se to pol dela v dežju, snegu, mrazu, ... Nimaš šans da se izognešuser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
9.11.2007 9:02:41   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Drgač sem pa zdele tok jezna na mojgauser posted image
Sem ugasnila računalnik da se bova spet mal zgovarjala, pa lupčkala, cartala,... In kaj naredi on? A? Kaj naredi?
Zaspi, preklet pruser posted image !!!!!! Zdej sem pa tok jezna da tud spat ne morem!

A pa se ti je dal it nazaj računalnik prižgat?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.11.2007 9:05:47   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Drgač sem pa zdele tok jezna na mojgauser posted image
Sem ugasnila računalnik da se bova spet mal zgovarjala, pa lupčkala, cartala,... In kaj naredi on? A? Kaj naredi?
Zaspi, preklet pruser posted image !!!!!! Zdej sem pa tok jezna da tud spat ne morem!

A pa se ti je dal it nazaj računalnik prižgat?

Komajuser posted image   Sem misnla, da bom šla raj kr njega pržgat. Pa je blo računalnik lažjeuser posted image
K on zaspi maš lohk zraven žurko pa spi. Lohk maš tud godbo, ki igra pa spi.
Ko pa jaz zaspim gre pa sam miš mem pa se zbudim

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.11.2007 9:06:24   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Joj, jst sem ful srečna, da imam najbolj zato taščo, tako bi privoščila prov vsem.

jst tut user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.11.2007 9:07:22   
pajac

Razen, če so ene ogromne gate, modrc za dojenje in štumfi sexiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.11.2007 9:11:42   
pajac
Zdaj sem nekaj pogledala v svoje albume in ugotovila, da je slika z našimi avgustovčki bila pogledana 450x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.11.2007 9:11:45   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

haha Birdy user posted image user posted image

Pr nas je blo pa učer zvečer glih obratnouser posted image  Se je moj neki okol mene motu kot maček okol vrele kaše, men se pa po celem dnevu s tamalo,po aerobiki in še rahlem prehladu ob 11 zvečer ni dal nč,sem sam še pojstlo vidla user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
9.11.2007 9:13:41   
Sisy

Zdaj sem nekaj pogledala v svoje albume in ugotovila, da je slika z našimi avgustovčki bila pogledana 450x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uau user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
9.11.2007 9:16:43   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

haha Birdy user posted image user posted image

Pr nas je blo pa učer zvečer glih obratnouser posted image  Se je moj neki okol mene motu kot maček okol vrele kaše, men se pa po celem dnevu s tamalo,po aerobiki in še rahlem prehladu ob 11 zvečer ni dal nč,sem sam še pojstlo vidla user posted image

Sej pri nama je tud običajno tako. Zarad tega sem pa še tok bolj jezna. Ko končno človek mal interesa pokaže pa on zaspiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
9.11.2007 9:18:16   
Sončni žarek
Eva še vedno spi user posted image  Očitno ji tole vreme odgovarjauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.11.2007 9:23:48   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jutro....

Ura bo kmalu 8, Eva pa še pridno pančauser posted image . No, jaz sem zjutraj naspedirana-že sčrpala mleko...skuhala za kosilo (polento+solata, golaž pa včeraj zvečer naredila)... dala prat...že nekaj za službo naredila..... imela zajtrk... Pa še sezamova semena sem si skuhala-da bomo videli učinek.....Aja, vstala pa sem ob 6, nisem mogla spat...

Kakšno imate kaj vreme? Pri nas dežujeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Tudi pri nas je žalostno deževno... Si pa pridna.. Jaz sem samo zajtrkovala in kavico pijem ob RR.. Peter pa rogovili ob vrtiljaku in me kliče user posted image user posted image user posted image Prav posrečen je ko začne klicati in z vsakim klicem je bolj žalosten.. Ko pa pridem ima čubico in je užaljen...

Pajac, pri meni je isto. Samo še ono pleničko žveči, to je sedaj najboljša igrača.

Sončni žarek, si pa res pridna. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.11.2007 9:29:39   
Sončni žarek
Sem pogledala slike iz srečanjauser posted image .....pa sem tako žalostnauser posted image user posted image user posted image  ...

Talika19- tvoj Mark in moja Eva pa sta ziher rekorderja v dolžini lasuser posted image  Eva je prava čupika, mora moj user posted image  dat slike gor... Ob rojstvu je bila zelo črna, sedaj pa ima že ogromno mojih-takih svetlih....zlatorjavih.......

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
9.11.2007 9:32:46   
abc100

Kje pa to vidiš?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
9.11.2007 9:33:42   
Sončni žarek
Talika19-sem pogledala tvoj album, pa vidim, da Mark tudi ni več tako črnuser posted image

Joj, Eva pa še kar spiuser posted image user posted image user posted image  Je revica pred 12 urami jedlauser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
9.11.2007 9:36:02   
abc100

Joj, Eva pa še kar spiuser posted image user posted image user posted image  Je revica pred 12 urami jedlauser posted image

Ja in ti se sekiraš? Bod vesela!

Neposredna povezava do sporočila: 3717
9.11.2007 9:37:12   
abc100
Zakaj jest vidim avatar samo od Talike19, pa od Pajaca? Od ostalih so pa samo okvirčki?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
9.11.2007 9:38:43   
abc100
Neki me zanima glede H&M-a. Janez je dobil bon, pa mi je prjatlca rekla, da ga moram v 3 mesecih porabit, pa me zanima če je to res. Dobila sem pa kartico no, ne bon.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.11.2007 9:38:53   
Sončni žarek

Sekiramuser posted image  Se mi bolj smili....bo tako polulana.....user posted image   A se že oglašauser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.11.2007 9:46:06   
birdy

Sekiramuser posted image  Se mi bolj smili....bo tako polulana.....user posted image   A se že oglašauser posted image user posted image user posted image ..

Neli je tud že budna. Sva se dojili, previli, zdaj se pa z žogico na blazini spogledujeuser posted image
Tale blazina je pa res fajn. Sem prov vesela, da jo mam, ker kokr časa je pa Neli zdej na njej... Res fajn.
Saskija, kako pa tebi služi tale blazina?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.11.2007 9:46:33   
Talika19
Naš je pa danes ponoči skoz po malem kašljal, pa še malo hropel, se je slišalo, da ima nekaj notri. Ob 6h sem mu sesala s pumpico, pa ni šlo kaj veliko ven. Zjutraj sem mu merila temperaturo pa jo ima v ušesu 37,2 na temenu pa 36,9. A je to že povišano?
Kaj bi lahko bil vzrok kašljanju? V sobi ni suh zrak, ker je zjutraj celo okno čisto mokro. No komentar mojega user posted image  je bil, da je pretoplo v spalnici (ker sem včeraj malo bolj zakurila, pa je blo zvečer 19, drugače pa je 17-18 user posted image ).

Sem pa ful slabo spala, no Mark je bolje spal, jaz pa sem skoz poslušala kaj se dogaja. Sva pa potem potegnila do 8:30. user posted image  Vseeno pa moram sedaj še eno kavico spit, ker sem kar povožena, pa še tako vreme je, da mene čist dol tišči. Upam, da se bo popoldan že kaj zjasnilo, da greva na kakšen sprehod.

Sisy, pridna, da si šla na telovadbo. Kar tako naprej. Pa na spinningu se res zgoniš, jest sem vedno gonila do konca, pol sem pa komi domov prišla. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
9.11.2007 9:52:00   
Talika19
Aja pa še to. Kupila sem spalno vrečo, kar v Pikapolonici. Saj je bla ona v H&M lepa ampak pretanka za naše "zimske" razmere v spalnici (če bi me moj sedaj slišal user posted image ). Sem kupila tako debelo kot kovtrček je, ponoči sem jo oprala, tako, da jo bomo danes zvečer že uporabili.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.11.2007 9:54:02   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Naš je pa danes ponoči skoz po malem kašljal, pa še malo hropel, se je slišalo, da ima nekaj notri. Ob 6h sem mu sesala s pumpico, pa ni šlo kaj veliko ven. Zjutraj sem mu merila temperaturo pa jo ima v ušesu 37,2 na temenu pa 36,9. A je to že povišano?
Kaj bi lahko bil vzrok kašljanju? V sobi ni suh zrak, ker je zjutraj celo okno čisto mokro. No komentar mojega user posted image  je bil, da je pretoplo v spalnici (ker sem včeraj malo bolj zakurila, pa je blo zvečer 19, drugače pa je 17-18 user posted image ).

Sem pa ful slabo spala, no Mark je bolje spal, jaz pa sem skoz poslušala kaj se dogaja. Sva pa potem potegnila do 8:30. user posted image  Vseeno pa moram sedaj še eno kavico spit, ker sem kar povožena, pa še tako vreme je, da mene čist dol tišči. Upam, da se bo popoldan že kaj zjasnilo, da greva na kakšen sprehod.

Sisy, pridna, da si šla na telovadbo. Kar tako naprej. Pa na spinningu se res zgoniš, jest sem vedno gonila do konca, pol sem pa komi domov prišla. user posted image

Glede na to, da ti tud neki kašlja bi jst rekla, da je malce bolan. Sej 37.2 še ni krize. Pomoje ne gre za pregretost.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.11.2007 10:07:16   
pajac
Temperaturi v ušesu moraš odšteti 0,5 stopinje, da dobiš tako kot je pod pazduho. To še ni vročina. Itak naj jo ne bi zbijali pod 38.5 st.C. A je imel kaj nos zamašen? Če bo več kašljal in hropel ali piskal ga nesi naj mu mal poslušajo pljuča, sicer pa na toplem, pa vlaži zrak. Mokro okno še ne pomeni nujno da je dosti vlage, ker gre za razliko v temperauri zunaj noter. Ti kar mokro brisačo daj na radiator...

Ja res je prevroče v vaši spalnici... reči svojemu, da se bodo kmalu pingvini izselili...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?