Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsie birdy, ti si pa zmeraj takoo prijazna , vedno mi kaj napišeš ali me nasmeješ ali potolažiš, super si . ja, tisto sem jaz , hvala O, hvala. Čeprav zdele sem pa zmaj! Ta hudič od mojga lubija me je spet tok razjezu. Kadar kol reče eno uro da pride dam, pride zmeri vsaj eno uro kasnej al pa še enkrat dalj traja. Predvčerajšnim je reku da pride ob štirih, pa je pršu ob petih. Pol je reku gre na čik na balkon z mojo mami, je pršu čez pol ure. Včeri je reku, da pride ob petih, pa je pršu ob šestih. Sem ga poslala k moji babici (z avtom pet minut stran) in rekla da naj bo hitro doma, ker je bila Neli mal tečkana, in evo ti, pribremza čez eno uro! Danes ga kličem kdaj pride in je rekel najprej ob treh. Me kasneje kliče in pravi da bo prej doma, ob ene pol treh. Ga kličem ob pol treh, če je že kje blizu, pa pravi da mora še nekaj končat in da kmalu pride. Pa jst res ne vem zakaj skoz upam, da bo tokrat pa res prišel talkrat kot reče. Men bo piskar poču! jz bi ga ful rada tako lepo pričakalA z nasmeškom pa lupčkom, pa ga ne morem, ker mi vedno kar para čez ušesa in nos piha., sori,ker se spet smejem, samo si tolk posrečena. drugače pa vem kako je to...jst si tud včaih mislim kako ga bom lepo pričakala potem me pa kej razjezi in pade vse v vodo
|