|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
8.11.2007 16:59:29   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Midva sva pa šla staršem na obisk po novem letu voščit in sva ko smo se skupaj usedli za mizo rekla da želiva, da nekoga spoznata.. Pa sva slikico iz prvega UZ dala... Vsi so kar obnemeli za nekaj časa... Je pa bil res fajn občutek...

tud leeeeeeeepo!!!!!!!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
8.11.2007 17:24:12   
LadyB
A je vas tale forum tko tko obsedel? Jaz takoj ko mam mal časa, letim na RR

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
8.11.2007 17:27:13   
LadyB
Sem vedla, da bom kej pozabila. Sem kupila Das maso, da bomo naredili Janezove odtise nogic, pol jih bomo pa dali za Božič za darilo. Lansko leto sva pa za Božič povedala, da sem noseča. Najprej smo okrasil smrekco, nakar se je mami spomnila, da je pozabila kupit špico za na vrh smrekce. Pol so se pa vsi posedli, pa sem jim rekla, da imava darilo za vse skupi, pa so zbrani tisti, ki nama najhveč pomenjo,... pol sem pa dala darilo. Kupila sva eno veliko čokolado, pa zraven je bila ena čestitka z enim lepim verzom. Čez to je bila pa mašna, na mašni pa štorkla, ki v klunčku drži culo z otročkom.Pol se je pa to mašno namonteral na vrh smrekce, pa še barvno se je ujemala. Smo vsi tok jokal. Tega Božiča ne bom nikol pozabila.

Ja to je pa res lepo....

Kakšna pa je ta Das masa, pa kako lohk z njo nardiš odtis noge. Jaz sm enkrat sprobavala tempere pa mi je ratal odtis noge na papirju narest, sam rokice pa ni šans ker skoz pest drži. Joj sva bila čist plava od tempere.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
8.11.2007 17:35:06   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Kakšna pa je ta Das masa, pa kako lohk z njo nardiš odtis noge. Jaz sm enkrat sprobavala tempere pa mi je ratal odtis noge na papirju narest, sam rokice pa ni šans ker skoz pest drži. Joj sva bila čist plava od tempere.

Na ta način kot glina, sam da te ne spečeš, ampak na zraku posušiš.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
8.11.2007 17:36:10   
abc100

Men moj dostkrat reče. če nimam bol pametnega za počet kot kle gor viset.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
8.11.2007 17:57:08   
pajac

Koga? Mene? Nikakor....user posted image user posted image user posted image Vprašaj mojega user posted image ...
Sam zdaj bom začela delati nekaj za obslužbene dejavnosti in bom manj gor... Vseeno pa bom na računalniku pa bom malo čekirala kaj se dogaja....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
8.11.2007 18:48:23   
Talika19

Se strinjam. Pri meni je isto. user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
8.11.2007 18:51:41   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sam zdaj bom začela delati nekaj za obslužbene dejavnosti in bom manj gor... Vseeno pa bom na računalniku pa bom malo čekirala kaj se dogaja....

Si pa faca, tako kot Sončni žarek, da še za službo delate. Saj ne, da nimam nič časa (potem tudi tle ne bi visela user posted image ), ampak za službo si pa ne predstavljam, da bi delala.
Se bom pa mogla malo lotit pisanja magistrske naloge, sam to je spet user posted image  ko si na računalniku, pol pa lohk skoz RR čekiraš.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
8.11.2007 19:27:54   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Se strinjam. Pri meni je isto. user posted image user posted image user posted image user posted image

tud mene!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
8.11.2007 21:31:14   
Jumpy
Hoj, punce!

Jaz sem še tuki. Vas ob večerih preberem, več pa ne zmorem. Hvala za skrb. user posted image  user posted image

Sem imela pred dobrim tednom eno manjšo nesrečo s piskrom v kuhinji. Je padel na prst na nogi in sem morala it na urgenco, da so mi "zvrtali" luknjo v noht. Čez en dan in pol pa sem padla, medtem ko sem šepajoče (jasno, me je še vedno bolel prst) hitela presajat eno rožico. Sem si poškodovala kolena pa zapestje, rebra, pa po bradi sem vsa plava,... ah, kaj, živemu človeku se vse naredi. Pol sem bla pa tolk v kuser posted image  (oprostite izrazu, vendar, tega ne delam pogosto), ker nikoli, ampak res nikoli nima noben časa, da bi mi v takih situacijah malo pomagal, da izprežem, da si odpočijem in v miru pozdravim. Ne samo, da me nihče ni mogel peljati k zdravniku. Tašča se je odločila, da naj grem še spotoma v mesnico in pekarno po meso in kruh zanjo. Pa hodit nisem mogla, kaj šele varno vozit,... Ah, brez veze.

V glavnem, taka nisem bila niti za na RR, zato sem bila raje "tiho".

Sicer pa ravno danes ugotavljam, da je naš tretji sonček balzam za mamino dušo. Pravi pobalinko je že ratal. Ko bi imela toliko znanja in izkušenj pri prvorojenki! user posted image Res se človek na napakah uči. Jutri bo Mihi star že 4 mesece. Počasi začenjam razmišljat kdaj bomo pričeli poizkušati drugo hrano. Mislim, da tam okoli božiča. Takrat bo star že pet in pol mesecev. Tako ali tako sem za zelo počasno uvajanje, po eno žličko na dan,...

Uživajte, želim vam mirno nočko!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
8.11.2007 21:57:00   
Talika19
Joj Jumpy, si imela pa res smolo.

Evo nekaj za hitrejše okrevanje.

user posted image user posted image user posted image
Vse tiste, ki ti grenijo življenje, pa pošlji nekam, saj veš kam user posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
8.11.2007 22:14:33   
Jumpy
Hvala, Talika! user posted image

Mah, saj jih bom enkrat vse nekam poslala. Do takrat pa,...

No, nisem pa povedala, da na urgenco me je peljal mož user posted image , samo pol sem morala hodit na previjanje v ZD. Na koncu sem se zmenila, da si sama doma previjam. Saj znam. user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
8.11.2007 22:36:44   
Sončni žarek
Jumpy en "protibolečinski user posted image " zate.... Joj, kok smo si jih avgusta pošiljaleuser posted image   Sedaj bi pa ga lahko preimenovale v "user posted image  spanja" user posted image user posted image user posted image ..... Jaz bijih nujno potrebovala, ker sem cunja..že komaj gledam.... Eva že sladko spi....letim še jaz.

Vam in vašim sončkom želim lahko noč, dobro prespano in sladke sanje....

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
8.11.2007 22:53:33   
Sisy
Ojoj Jumpy to pa je res smola.....user posted image  važno da si že bolje, smo te pa zelo pogrešale user posted image

Poopsie-tut jst sem imela že eno takno "bližnje srečanje" z neotesancem na ulici...Se šetkam z vozičkom pa hočm it pr pošti po klančku gor pa je bil glih en "model" tam parkiran, ves pomemben, u bistvu zame en mulo... in sedel v avtu direkt na prehodu da nism mogla mimo...in sem ga prosila (zelo vljudno) če se lahko mal umakne da grem po klančku gor pa mi je nazaj zabrusu nej grem kr okol...mislm sem bla tok šokirana da nič nisem mogla izustit pa šla samo stran user posted image  Kok je folk neotesan ne morš verjet user posted image

No jst sem bila pa danes spet na aerobiki,je tok pasal, ...v bistvu na spinningu...Pa sem crknjena kot user posted image user posted image  Se pozna da že en let pa pol nisem nč migala user posted image  Kar je treba je treba-SHUJŠAT namreč user posted image  

je pa ful hecn kako se ti vse z dojenčkom spremeni...Včas sem si vse na izi vzela,tut po 2 uri na aerobiki vsela,se počas stuširala, s kolegicami pokofetkala in se po ene 4 urah primajala domov..user posted image kaj pa zdej? Zdej pa hitr tamalo na jošk, se nahraniva,previjeva al pa celo še prej skopava, medtem se že oblačm pa letim v fitnes kt nora, hitr odmigam uno eno urco pa vsa prešvicana letim dam da tamala slučajn ne bi preveč joška pogrešala user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
8.11.2007 23:08:08   
birdy
Kaj čveke, še kar na netu?user posted image
Jumpy, jah, kaj naj rečem, sočustvujem. Vem, kako je s taščamiuser posted image  Letos maja sva z lubijem pa njegovimi starši šla v Avtrijo in je mene začel noro bolet v predelu mehurja. Ne bom ti govorila, da sem še kar nekaj trgovskih centrov prelutala plus šla jest plus v Kranju v tisti trgovski kompelks plus k njim na kavo, nakar sem poklicala mami, če naj grem na urgenco al ne ker me je še vedno bolel. Mat je rekla, da valda da nej grem.
Moglaa sem jit v P zaradi nosečnosti, kjer so me pregledali in ugotovili uro-infekt in dali antibiotike. Ja, uspela sem vzet sam enga pol pa prekozlala pol noči preden je mami znorela in me še enkrat peljala v P. Na koncu sem bila 3 dni not zato, ker sem tako pozno prišla in mi antibiotik ni prijel.
Ko je naslednji dan tašča zvedla, kje sem je rekla, a res, a tok hudo je blo. Pol pa, no sej ni hujšgauser posted image
Jst pa en dan na infuziji zarad dehidracijeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
8.11.2007 23:11:25   
birdy
Drgač sem pa zdele tok jezna na mojgauser posted image
Sem ugasnila računalnik da se bova spet mal zgovarjala, pa lupčkala, cartala,... In kaj naredi on? A? Kaj naredi?
Zaspi, preklet pruser posted image !!!!!! Zdej sem pa tok jezna da tud spat ne morem!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
9.11.2007 7:06:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sem ugasnila računalnik da se bova spet mal zgovarjala, pa lupčkala, cartala,... In kaj naredi on? A? Kaj naredi?
Zaspi, preklet pruser posted image !!!!!! Zdej sem pa tok jezna da tud spat ne morem!

user posted image user posted image user posted image birdy sori , ker se smejem samo si tolk posrečneno napisala....user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
9.11.2007 7:07:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Poopsie-tut jst sem imela že eno takno "bližnje srečanje" z neotesancem na ulici...Se šetkam z vozičkom pa hočm it pr pošti po klančku gor pa je bil glih en "model" tam parkiran, ves pomemben, u bistvu zame en mulo... in sedel v avtu direkt na prehodu da nism mogla mimo...in sem ga prosila (zelo vljudno) če se lahko mal umakne da grem po klančku gor pa mi je nazaj zabrusu nej grem kr okol...mislm sem bla tok šokirana da nič nisem mogla izustit pa šla samo stran user posted image  Kok je folk neotesan ne morš verjet user posted image

user posted image user posted image banda...ja sej ti so najbolj pomembni, kao ful hud avto in en mulo not...taki me grejo tolk na živceuser posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
9.11.2007 7:09:07   
Anonimen
Jumpy, revicauser posted image .

Upam, da si bolje in tudi jst ti popiljam en protibolečinskiuser posted image .

Joj, jst sem ful srečna, da imam najbolj zato taščo, tako bi privoščila prov vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
9.11.2007 7:50:05   
pajac
Spet ste v nočni bolj pridne kot čez dan user posted image user posted image user posted image

Jumpy   user posted image hiter okrevaj... Oj revca, kaj vse se zgodi... Pa prišla bi meni na kavo z Mihecom pa bi te jaz previla... Ko pa bom slabe volje te pokličem in mi pošlji taščo , saj se spomneš, da sem ti to ponujala že ko si rodila, jaz pa štela dneve preko PDP...user posted image user posted image user posted image . Imaš v dobrem user posted image user posted image user posted image

Talika še nisem začela, ne kliči hudiča, šele spravljam se delat.. Imam občutek, da mi bodo možgani pregoreli zaradi plenic in podobnih zadev, tako da malo za popestritev.. Nič hujšega...

Birdy povej mu da user posted image ne padajo z neba... Mogoče bo skapiral... Saj on bi še enega na hiter, a ne???  user posted image

Neč, šibam k Petru....

< Sporočilo je popravil pajac -- 9.11.2007 7:53:00 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
9.11.2007 8:03:20   
Sončni žarek
Jutro....

Ura bo kmalu 8, Eva pa še pridno pančauser posted image . No, jaz sem zjutraj naspedirana-že sčrpala mleko...skuhala za kosilo (polento+solata, golaž pa včeraj zvečer naredila)... dala prat...že nekaj za službo naredila..... imela zajtrk... Pa še sezamova semena sem si skuhala-da bomo videli učinek.....Aja, vstala pa sem ob 6, nisem mogla spat...

Kakšno imate kaj vreme? Pri nas dežujeuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
9.11.2007 8:13:15   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jutro....

Ura bo kmalu 8, Eva pa še pridno pančauser posted image . No, jaz sem zjutraj naspedirana-že sčrpala mleko...skuhala za kosilo (polento+solata, golaž pa včeraj zvečer naredila)... dala prat...že nekaj za službo naredila..... imela zajtrk... Pa še sezamova semena sem si skuhala-da bomo videli učinek.....Aja, vstala pa sem ob 6, nisem mogla spat...

Kakšno imate kaj vreme? Pri nas dežujeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Tudi pri nas je žalostno deževno... Si pa pridna.. Jaz sem samo zajtrkovala in kavico pijem ob RR.. Peter pa rogovili ob vrtiljaku in me kliče user posted image user posted image user posted image Prav posrečen je ko začne klicati in z vsakim klicem je bolj žalosten.. Ko pa pridem ima čubico in je užaljen...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
9.11.2007 8:27:09   
Sončni žarek

[/quote]

user posted image user posted image user posted image Tudi pri nas je žalostno deževno... Si pa pridna.. Jaz sem samo zajtrkovala in kavico pijem ob RR.. Peter pa rogovili ob vrtiljaku in me kliče user posted image user posted image user posted image Prav posrečen je ko začne klicati in z vsakim klicem je bolj žalosten.. Ko pa pridem ima čubico in je užaljen...
[/quote]

Zjutraj ko se Eva zbudi se najprej pogovarja s svojimi klovni (vrtljak nad posteljo) in se jim smeji.....potem pa kliče....najprej tako nežno..pa spet čez en čas....in če me ni spet....ko pa me zagleda....pa takšen smeh user posted image user posted image user posted image -se kar stopim.
Na sploh lahko rečem, da je Eva tak dobrovoljen dojenčekuser posted image -joka res ko jo kej šraufa (zelo poredko)....pa gužve nima rada-če je preveč ji gre na živceuser posted image . Smo imeli krst in so jo seveda nosili-pa je kar nekaj pojockavala, potem pa sem jo dala v ležalnik in je bilo veliko bolje-gledala je naokrog, se igrala z rokami (beri-tlači obe v usta)... Pa tudi pogovarja-gruli veliko raje, če leži,kot pa če je v naročju. Joj kok je zlata, ko se pogovarjava-bi mi tako nekaj povedala---je že čist slinasta---pa ne more user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
9.11.2007 8:48:09   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image user posted image user posted image birdy sori , ker se smejem samo si tolk posrečneno napisala....user posted image user posted image

Poopsie, zdej se pa še jst smejimuser posted image  Veš kakšno uslugo si mu naredila! Mu moram povedat, da ti je dolžen.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
9.11.2007 8:51:44   
Antigona
Jumpy drži se in en user posted image  zate... Da se čimprej pozraviš.

Tudi pri nas dežuje. Danes grem mal v službo pogledat, moram namreč potrdil vlogo za znižano plačila vrtca, potem bom šla pa še v City Park... Se mi ne da bit doma user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?