|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
8.11.2007 13:32:33   
katee
Živjo!

Jaz sem bila danes na fizioterapiji. So mi pokazali, kako se moram pravilno uleči v posteljo in vstati iz nje, kako se premikati iz enega na drug bok. Je rekla, da mi hormon relaksin ful dela in da imam zrahlane vezi v medenici in zato bolečina. Pokazali so mi še vaje, ki jih moram redno delati. Pa bomo spet telovadili juhu!!!
Drugače sem pa dobro. Od vročine hvala bogu ni bilo ničuser posted image .
Sem šla še na tržnico po svežo zelenjavo in sadje. Sem skor celo tržnico kupila, ker imajo tako lepo sadje.

Gremo počasi kosilo kuhati. Lep dan želim vsem!!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
8.11.2007 13:48:57   
mml
lunca, nussy sunny upam, da bodo vaše zamenjave na delovnih mestih kmalu na svojih mestih, predvsem pa da bodo znale kaj narediti. Kar se pa telefona tiče...jaz se ne bi prav hudo vznemirjala in se bi oglašala še mogoče prvi teden po nastopu dopsuta oziroma porodniške, po tem bi bilo pa konec. Jaz s tem na srečo nimam problemov...včasih je pa le dobro, če človek dela v državni službi user posted image . Na srečo me tudi ne bo nič počakalo ali se mi nakopičilo razen mojih projektov, kar pa sploh ni panika...

Nalin super, da je Žan v vrtcu OK, upam, da ostane zdrav, da boš lahko preko dneva malo lenarila. A imaš še vožnje v avtošoli ali imaš sedaj pavzo?

klepetka ja moje koncentracija Hb, če nisem noseča, so prav nespodobno visoke user posted image . Ampak v prejšnji nosečnosti sem imela tako "nizek" Hb ene tri tedne pred porodom, ne pa skoraj tri mesece prej, tako da me kar malo skrbi, kako bo...

pospravljanje stanovanja mi smo si pred nekaj meseci omislili gospo, ki pride vsake 14 dni pospravit, tako da se s tem sploh ne obremenjujem. Pospravit moram malo po kuhinjskih omaricah, ker tega pa ona ne počne, sicer pa ni hujše svinjarije in ščurkov user posted image

papirji za CSD jaz jih sploh še nimam in se s tem problemom še ne ukvarjam user posted image . Nekako računam, da jih bom oddala po 10. decembru, ko dobim še zadnjo normalno plačo, tako da ne bom imela vštete prejšnje porodniške, ker mislim, da se bo kar nekaj poznalo pri novi porodniški. Tako da denar ob rojstvu otroka namesto paketa bo prišel po praznikih, kar bo tudi OK user posted image

barbas jaz sem posortirala oblekice in dala stran roza, vijolične in s čipkami in volančki user posted image  in je za prvih nekaj mesecev ostalo kar nekaj, po tem so pa zadnjič še eni prijatelji dali kar precejšnji kupček majhni fantovskih oblačilc, tako da za prvo silo bi šlo...moram pa še vse oprat in zlikat. Samo čakam na nove omare, da izselim Mancine stvari iz previjalne komode. No pa decembra se bom z veseljem podala še malo po otroških trgovinah zapravljat za user posted image
Sicer pa user posted image za prebeljene stene, nam manjka v tej epizodi samo še jedilni kot in mali del kuhinje, po tem decembra pa mogoče še en del hodnika in dnevne, ampak to je še v daljnoročnem načrtu user posted image

jana26 lepo pozdravljena nazaj, upam, da se večkrat tipkamo user posted image

klaja nikar ne skrbi preveč, boš videla, da bo vse OK. Čim bolj mirno preživi teh 14 dni

mala pikica male - otroške - obešalnike imajo v Obiju

je bila pa danes očitno čudna noč, ker so se tudi sodelavke v službi pritoževale, da niso dobro spale, jaz sem kar naprej nekaj zbujala, pa nos se mi je mašil, skratka zbudila sem se čisto povožena in za nikamor. Kar se tiče obračanja in vstajanja jaz s tem še nimam problemov, čeprav se zdim včasih sama sebi kot nasedel kit. Tudi brez problemov se še sklonim in obujem in zavežem čevlje, postrižem nohte na nogah. Imam pa tak občutek, da imam že sedaj tak trebuh kot pri Manci, ko sem šla  rodit...kaj šele bo...

Nič grem še na seminar, po tem pa počasi domov

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
8.11.2007 13:59:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nussy
Sej sicer me to ne bi tolk brigal, ampak vsaj mal sposoben pa mora bit, drugače bom ob vrnitvi nazaj dobila cel raztur na mojem področju.

Upam, da ti bodo zbrali tako nadomeščanje, da boš ti prišla nazaj na poštimano, ne pa da boš rabila 6 mesecev, da spet vse organiziraš. Te čisto razumem, enako razmišljava.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 14:23:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
8.11.2007 14:30:31   
muzika
Mala pikica, jaz sem kupila male obešalnike v Ikei, imajo jih na otroškem oddelku pakirane skupaj po 8 in so različnih barv. Kar se kofetkanja tiče, mi odgovarjata oba dneva dopoldne. Samo Leclerc še moram poiskat, samo približno vem, kje bi naj bil.

mml, tudi jaz sem si morala omisliti gospo, ki pride vsakih 14 dni pospravit. Vse pač nimamo take sreče, da bi nam tašče in mame pomagale.

Papirji - drugi teden imam pregled pri g, pa upam, da mi bo dala vse papirje, ki jih potrebujem za CSD. Ker sem v bolniški, bi rada to uredila čimprej, da se mi ne šteje še kakšen bolniški dohodek zraven. Groza, koliko ti vzamejo na mesec.

lp

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
   Januarčice 08
8.11.2007 15:18:00   
karatina
Pozdravljene souser posted image .

Da se še jaz malo javim.
Prebrala sem (končno) vse, kar ste napisale, in ni bilo malo... Pridne user posted image !

Papirje za CSD sem jaz včeraj odnesla, tako da tudi meni nakažejo denar (namesto paketa) 15.12. Dvignila sem že tudi pole za user posted image , da jih po plači decembra odnese v službo izpolnit za očetovski dopust in ko bo dete zunaj, samo odnese papirologijo in ostane z nama tistih 15 dni. Pred tem pa itak vsakemu pripada tri dni izrednega dopusta. Do poroda morava le še na upravno enoto za priznanje očetovstva, ker mora ta zapisnik priložit k vlogi, pa tudi pol, dokler tega ne uredimo, dobi otrok prvi rojstni list brez vpisanega očeta. Jaz pa po porodu ravno ne bi želela takoj skakati okoli uradnikov, če lahko vse uredim prej.

Porod mi trenutno ne povzroča še nekih strahov, saj vse misli na to zaenkrat še potiskam v daljno prihodnost user posted image . Kaj pa vem. Zaenkdrat se ne želim kaj dosti s tem obremenjevati. Da bo bolelo vem, notri pa do zdaj še tudi ni nobeden ostal. Sem pa se dokončno odločila za porod z ultivo (remifentanilom), zato bom, če me kaj ne preseneti, rodila na Ptuju, kamor sem se danes naročila na razgovor glede tega. Ko sem že pri tem, imajo v Ptujski bolnišnici 19.11. ob 17-i predavanje na temo Ob porodna bolečina.

Materinsko šolo sva midva odsedela že oktobra, tako da sva sedaj prosta.

Bolečine v križu in medenici... prisotne so skozi že od poletja, pride pa vsake toliko časa, da moram dva tri dni res odležat, ker ne morem niti hodit, pol pa spet nekako gre in sem že po trgovinah user posted image .

Gibi - sem že dobila tabelo za vpisovanje in jih pridno štejem.

Ime... smo tudi mi že izbrali. Naši punči bo ime Karin.

To je zaenkrat vse.

Vsem s težavami želim, da se čim prej pomirijo, vsem brez pa, da tako ostane.

Lep sončen dan...

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
8.11.2007 16:17:22   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

, tudi jaz sem si morala omisliti gospo, ki pride vsakih 14 dni pospravit. Vse pač nimamo take sreče, da bi nam tašče in mame pomagale.

Ja super da si lahko umislite takšne gospe ki vam pomagajo pri čiščenju, jaz sem pa za vse sama

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
8.11.2007 16:17:53   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

A vam tudi pikice tako nenormalno migajo v bušijih, ker mene že vsa trebušna stena boli, sploh si ne vzame pavze, no za kakšne pol urce že, kaj več pa neuser posted image

EVo še mene , da ne boste mislile da sem se zgubila.

Točno to kar opisuješ ti Nalin se dogaja v mojem bušiju, če ne še kaj hujšega.
Prej je bila naša pikica nemirna ponoči sedaj pa je ponoči mir, ampak je cel dan ful aktivna in to tako da se mi zdi da se mi bi trebuh kr raztrgal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.11.2007 16:33:42   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

pospravljanje stanovanja mi smo si pred nekaj meseci omislili gospo, ki pride vsake 14 dni pospravit, tako da se s tem sploh ne obremenjujem. Pospravit moram malo po kuhinjskih omaricah, ker tega pa ona ne počne, sicer pa ni hujše svinjarije in ščurkov user posted image

Joj, da ne bo iz tega našega pospravljanja ven prišlo, da imam totalno štalo doma user posted image Svinjarije in ščurkov tudi pri nas ni user posted image Še od prej, ko sem doma živela, sem navajena, da se nekje pred božičem in potem še pred veliko nočjo naredi po hiši malo večja generalka. Kar ne pomeni, da vmes nič ne pospravljamo user posted image

Načeloma je po hiški vedno red in čistoča, tudi stvari so pospravljene. Je pa res, da se zadnje čase nisem ravno stegovala po ploščicah do stropa v kopalnici, pa nisem vesila opranih zaves in umivala tistih velikih oken. Te stvari sva s pomočjo mamice počistile. Da ne bo res katera mislila, da živimo v popolnem svinjaku, ki bi ga sedaj bilo treba 14 dni konkretno čistit.

Drugače pa še jaz kar sama te stvari uredim, brez mame, še manj s kakšno taščo, pa tudi brez kakšne pomočnice. Bomo videli, kako bo v prihodnje. Če bo sila, si bomo tudi mi omislili pomoč...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
8.11.2007 16:36:04   
mala pikica
mml in muzika hvala za nasvet za obešalnike. Bom kar v OBI-ju povprašala. V Ikeo letos nimamo več namena iti.

Neposredna povezava do sporočila: 4210
8.11.2007 16:39:07   
martinca
mala pikica, mislim da jaz poznam odgovor na tvoje vprašanje. jaz sem jih kupla v Ikei v Grazu. majo pa 8 skupaj pakiranih po ceni 0,99 evra. jaz sem jih vzela tri pakete. tak da zdaj jih mam 24. mislim da bo za neki cajta zdržalo. so pa res taki mali, tak da lepo pašejo male cotike gor, nena dol padajo. 

Neposredna povezava do sporočila: 4211
8.11.2007 17:35:01   
ursulina
pozdravljene!

klepetka, jaz tudi še nimam papirjev nič urejenih, z mojim s.p-jem je vse skupaj mal drugač in me prav zanima, kaj mi bodo naračunali na CSD-ju... bom pa poskusila it tja čimprej, da morda še dobimo denarčke decembra za paket.

vaney, kateri voziček je torej zmagal? pri nama še nič odločenega user posted image

nalin, upam da se stanje čimprej umiri.

meni danes trbušček skoz otrdeva, tako da se grem zdaj samo še uležt, bo dragi kar sam pogrel večerjo, ker jaz čisto nič ne morem več... se je očitno začelo tudi pri nas. mi pa malio tako razgraja po trebuhu, da ne vem, če nima namena kar mal ven pogledat user posted image

lp!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
8.11.2007 17:53:36   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
A vam tudi pikice tako nenormalno migajo v bušijih, ker mene že vsa trebušna stena boli, sploh si ne vzame pavze, no za kakšne pol urce že, kaj več pa neuser posted image

Naša pupa je tudi čisto zmešana. Me glih tako že vse boli.

Je bila pa naša MŠ prav zanimiva. Nas je toliko, da so nas morali razdelit v tri skupine in imamo zdaj v ponedeljek prvič. Srečali se bomo 4x in to je to. Bomo vse naredili v enem tednu. Se mi zdi, da se bo treba grebst za posteljo v porodnišnici toliko nas je.user posted image

vaney sem te pa vidla. Jaz sem se bolj zadaj držala. Sem imela črno majico in črno jakno, moj user posted image je bil pa ves v rjavem. Mogoče si me prepoznala po tem opisu. Se pa najbrž ne bova videli, ker greva midva ob 17.30.
Sta naročila voziček? Kateri je zmagal?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.11.2007 18:36:11   
dašabina
Živjo, jaz sem bila tudi v MŠ in tako kot si me Sunny vprašala zakaj grem, je tud Metka rekla kaj tam delava in nama dala potrdilo (če si bila pred 15. uro tam, potem veš katera sem jaz). Uglavnem sva se ful nasmejala ko sva šla domov. Tako da potrdilo imava, rodi pa se baje isto ha, ha, ha.
kar se tiče brcik, je tud pr nas potres in to še vedno čisto spodaj, se bojim, da bom dete kar stresla ven.
Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.11.2007 18:49:24   
katee
Sunny: a pri vas bo MŠ trajala sam 1 teden, 4×? Blagor se vam. Mi v Lj imamo cel mesec po 3× na teden. Ma sej meni je prav zabavno.

mala pikica: ne se izgovarjat, da imaš doma vse pospravljeno, če vem, da je prava štala not hahaha user posted image user posted image user posted image  Hecam se. Si ful pridna. Tudi medve z mami imava 2× na leto generalno čiščenje stanovanja, ampak medve to opraviva pomladi in jeseni. Sej okna in ploščice v kopalnici in vse velike površine je tudi meni zadnjič ena gospa počistila.

nalin: superca za Žana, da ni več bolančkan.

Papirje na CSD bom pa jaz urejala začetek decembra, ker tudi lovim novembersko plačo, da bo starševsko nadomestilo višje. Takrat bom uredila tudi zadevo s paketom oz. dinarčki, tako da bo denar šele januarja na računu, pa očetovstvo bova z mojim takrat urejala.

Zdaj grem pa domačo nalogo delat, ki mi jo je dala fizioterapevtka. Stanovanje bom pucala pa jutri zjutraj, zdaj sem preveč utrujena za to.

Pozdravček vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.11.2007 18:50:35   
puri
Sunny Morning,....hvala,....potem bom šla pa mogoče kar konec meseca tjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.11.2007 19:06:23   
koala
Joj punce, zdaj me pa kar malo skrbi, ko vse pravite, da vaši sončki razgrajajo kar cel dan. Moje dete se še vedno oglaša zjutraj ko se zbudim, popoldne tu in tam, pa še to tako nežno, da če sem zelo zaposljena z lahkoto spregledam, no zvečer se sier pol razbrca, samo ni pa ful aktiven.
Še dobro, da imam jutri g, da malo povprašam, ker me res skrbi. Samo srček pa se vedno lepo sliši z angelsounds.

muzika leclerc je takoj za Rutarom, ne moreš zgrešit.

Torej kdaj se dobimo v torek? Sredo? Ob kolkih???

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.11.2007 19:33:53   
katee
koala: nič se ne sekiraj, če čez dan ne čutiš brcik. Tudi jaz, če se gibam, ne čutim brcik oz.jih redkokdaj. user posted image  čutim zjutraj, pa zvečer ko se umirim, čez dan pa tud samo takrat ko počivam ali pa vozim (zdaj pa ne vem, ali mu vožnja ugaja ali ne). Me je pa parkrat ful v rebra na desni strani brcnil, je ful zabolelo. Nič se ne sekiraj. Saj če čutiš brcike 10× na dan, ni panike.
Se mi je pa začelo dogajati to, ko mi trebuh otrdi, da mi vse skupaj dol proti mehurju pritisne kot bi user posted image  hotel že ven pokukat.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
8.11.2007 19:39:02   
mml
mala pikica mene sploh ne skrbi, da bi ti imela razmetano in umazano, ampak da imaš zeloooooooooooooooooooooooooooooooo pospravljeno in urejeno, tako da kar brez panike user posted image

koala pri meni je čisto odvisno, kako user posted image  brca in kolovrati po trebuhu, najrajši začne rogovilit med kakšnim sestankom ali predavanjem in "teži" toliko časa, da se presedem, ker je očitno nezadovoljen s položaljem user posted image . Ponoči ga pa večinoma ne čutim, pa ne vem ali da mir ali jaz tako trdno spim...

Jaz sem si pa popoldan privoščila 15 minut spanja in je prav pasalo, user posted image  je šel natelovadbo, tako da sva z Manco sami in jo bom čez dobre pol ure spravila spat. Zlikala sem včeraj, kar je bilo potrebno, tako da imam zvečer prosto za poležavanje pred TV

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.11.2007 20:55:49   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Jaz sem si pa popoldan privoščila 15 minut spanja in je prav pasalo...

Jaz sem pa zdaj eno uro oddremala, pa je tudi zelo pasalo. SPloh ne vem, kaj sem danes tako brez energije, cel dan se mi že nič ne ljubi user posted image

Koala, mislim, da je Lusa rekla, da bi raje v torek dopoldan, upam, da se nisem zmotila. Lokaciji pa sem dve predlagala, zdaj pa vse sprašujejo, kje je Leclerc user posted image A potem velja, torek dopoldan v Leclercu?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
8.11.2007 21:00:10   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Joj punce, zdaj me pa kar malo skrbi, ko vse pravite, da vaši sončki razgrajajo kar cel dan. Moje dete se še vedno oglaša zjutraj ko se zbudim, popoldne tu in tam, pa še to tako nežno, da če sem zelo zaposljena z lahkoto spregledam, no zvečer se sier pol razbrca, samo ni pa ful aktiven.
Še dobro, da imam jutri g, da malo povprašam, ker me res skrbi. Samo srček pa se vedno lepo sliši z angelsounds.

koala, moja pikica je tudi tako nežna čez dan... Če primerjam s prvo nosečnostjo, je kot dan in noč! Sinko je cele dneve in noči butal levo in desno, ta punčka pa samo kdaj pa kdaj nežno podrsa po trebušni steni. Običajno nekaj "štrika" čisto spodaj, že skoraj na izhodu user posted image Ko pa zvečer ležem v posteljo, pa se začnejo protesti - se obrnem na levi bok, pa protestira. Se zvalim na desnega, pa ji spet ni prav user posted image Mislim, da res niso vsi otročki enako živahni v trebuhu.

Glede na to, da pri sinku prvih 7 mesecev nismo ponoči spali skoraj nič, upam, da se nam tokrat obeta bolj mirno dete user posted image

(Pa tudi če bo mali vragec, samo da bi bila zdrava...).

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
8.11.2007 21:23:37   
nana35
Pozdravljene user posted image !!

Da še jaz dodam nekaj besed,ker se en čas nisem nič razpisala.Ne bom pa nič danes odgovarjala,ker ste preveč napisale,časa pa mi malo zmanjkuje,ker imam še neko delo.

Edino Koala,glede brcik-kar potolaži se,so ti že druge napisale,pa naj še jaz. Moj user posted image je kak dan tudi bolj miren in včasih tudi ko jaz počivam,nič kaj ne miga,očitno on tudi počiva.Sem pa ista kot ti in se potem obremenjujem in tako dolgo kaj ustvarjam,da se premakne.Pol pa drugi dan cela panika v trebuhu.Kot npr.predvčerjašnjim je bil bolj miren in dan pred tem tudi.Včeraj pa je norel cel dan in celo noč,tako da sem zjutraj ob 5h že gledala v strop,danes pa tudi cel dan brca.Zdaj se je malenkost umiril,ampak vseeno po moje še ne spi,ker še čutim akrobacije.Jutri pa bo po moje spet bolj miren dan,ker tako vzdržljiv pa nihče ni,da bi norel 3 dni skupaj.

Počasi bomo tudi vse ostale štele gibe,ker bo user posted image zmanjkovalo prostora za gibanje.Tako,da hudih akrobacij ne bo,bodo pa po moje bolj intenzivne in tudi kdaj boleče.Ker nekatere so že!!

Martinca,oprosti,da smo včeraj kar šli,samo se je mojemu user posted image mudilo,ker je peljal malega domov k mami in ga je mali že čakal.Pa še obisk sva potem dobila (tista dva pred nami,saj veš).

Morava pa priznati,da sva prepoznali Koalo po slikah,Muzika in Tinča pa še zdaj ne veva katere sta.

Lepo bodite,papa.

:))

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
8.11.2007 21:25:38   
vaney
dašabina in sunny morning, mene je tale naša MŠ kr malo iz tira vrgla. to bi moralo bit bolj organizirano, bi se morali po tel. naročiti al pa nekaj takega. midva sva se pripeljala 55km zato, da sva zvedela, da nas je preveč in naj prideva v ponedeljek ob 16h nazaj. user posted image meni to ni bilo všeč. pa še tako potiho je bilo vse skupaj, da nimam pojma, katera tema je na vrsti v pon. Ker mene zanima samo tema poroda, na šoli za starše sva že bila v ZD. A mogoče katera od vaju ve, kako si bodo sledile teme?

Sunny mornig, na žalost ne vem, katera si bila, ker tam je bilo res veliko user posted image . sploh sem pa imela preveč dela s pritoževanjem nad organizacijouser posted image in sploh nisem gledala okoli.

Drage moje, VOZIČEK JE DOMA.user posted image user posted image user posted image Ampak zdaj me sigurno pol leta ne bo več v otroške trgovine, ker me imajo po moje poln kufer user posted image in po moje se jim kar rdeča lučka posveti, ko zagledajo mojo tel. številko. No, in izbrala sva Jane Slalom Pro (ja, kaj novega, a ne)user posted image user posted image  izbrala sva modro-oranžno kombinacijo in nama je zeloooo všeč. sva pa imela kar pravo debato s prodajalcem (ps: tisti ta mladi prodajalec je za vozičke zakon - ime mu je Igor:051616866, lahko pokličete in vse razloži), nama je natančno razkazal Quinnya, Picola, Maxi Cosi (Mura) in Jane. Prepričal naju je zadnji-full je lep, enostaven za zložit, sem pričakovala, da bo zavzel manj prostora v prtljažniku (imam Seat Leona), ampak ok, vsega pa tudi ne moremo imeti, ne? No, u glavnem redna cena je 432 evrov, na listku piše, da je s popustom 389 evrov, dal pa nama je še dodatni popust, tako da sva dala za njega 359 evrov.user posted image zraven sva dobila še torbo s previjalno podlogo in prevleko za dež in mraz.To je pa že kr ok cena, ne? Kupiva še zimsko vrečo in to je to. Sva šla potem kupit še sušilni stroj in zdaj sploh nočem it pogledat stanje na računu, ker me bo kapuser posted image ampak ok, bomo nekako preživeli.

joj, ko bi jaz znala 1x nekaj na kratko napisat????ampak ne znamuser posted image user posted image

zdaj pa lahko noč, ker moram it jutri delat. dobim pa tudi novo odločbo, mogoče bodo zdaj kaj bolj usmiljeni.
ok, ok, sej grem..........nočka

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 22:57:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.11.2007 6:10:11   
Lunca1
Jutro souser posted image

No včeraj mi je po pol leta končno spet uspelo priti do frizerja user posted image . Potem sem šla pa še v Leclerc in kupila 2 bodija na preklop. Me je pa prodajalka pozitivno presenetila. Sem se postavila v vrsto za nosečnice, pred mano pa je bil en starejši zakonski par, za njima pa en moški z eno stvarjo. in me je vprašala, če lahko še njemu zaračuna ali me spusti naprej. Sem kar pogledala. user posted image  no zaenkrat še lahko počakam.user posted image

Pri meni brcanje sicer ni boleče, samo se mi prav zoprno zvija v želodec in imam potem trebuh zgoraj čisto trd. izgleda je tam hrbet, ker glava naj bi bila že na dol.

Drugi teden pa dobim avtouser posted image . Končno. zdaj ga pa res že dolgo čakam. trenutno imam pa do takrat na razpolago testna vozila. Sem stestirala že skoraj vse. najprej C3, potem Berlingo, trenutno C4. user posted image  No čakam pa Picasso. Tako da bom morala v sredo urejat za avto, pa še CSD. Bom že nekako skupaj spravila. Upam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?