|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
7.11.2007 9:08:32   
martinca
dobro jutro!
mala pikica - kolk si pa dala za banjico in stojalo za njo? ker midva si jo tud nameravava kupit. pa bom še zdaj mal cene primerjala in  pa kvaliteto katero se bolj splača kupit. zakaj pa rabiš ležalnik za banjico?user posted image

saj pa nas je kar nekaj mariborčank tudi tu. včeraj smo bile na prvem predavanju MŠ? kak se vam je zdelo? meni ni bilo slabo. pol sem na eno uho poslušala, pol ko je pa začela z onimi diapozitivi pa mi je že bolj zanimivo postalo. se nekak lažje osredotočim če nekaj gledam kot pa samo poslušam in nič ne vidim zakaj se gre. user posted image

v petek pa mam svečano podelitev diplome ob 17.uri. saj ne vem. ali se naj veselim ali ne. ker se ne bomo več videli s starimi sošolci. razen nekaj izjem ki so postali moji dobri prijatelji. s tistimi pa se še zmeraj redno kontaktiramo.

me je danes tako želodec zgrabu da kar joj. po mojem je krivo vso to sekiranje. sem se cela tresla, pol sem pa še prebavne motnje imela zaradi tega. danes pa mi je že bolje. user posted image gibe pa tudi čutim. tak da po mojem se nebi rabla it zdravnici kazat zaradi tegauser posted image
kaj menite ve?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
7.11.2007 9:14:18   
mala pikica
Martinca banjica je bila 16 €, stojalo pa 25 €. Sva pa kupila Bebe-jou. Ležalnik sva vzela, ker je zelo težko ves čas otroka z eno roko držati pod glavico oziroma pod rameni. Lepo ga položiš na ležalnik in imaš obe roki za umivanje. Če ga z eno roko držiš, niti koraka ne moreš narediti vstran. Pa še za veliko banjo je potem zelo uporaben. Je pa tudi od Bebe-jou in so prav narejeni, da pašejo v te majhne banice. Meni se zdi ful priročen.

user posted image user posted image user posted image za diplomo!!! Pa kar veseli, jaz bi se neizmerno veselila! Za trebuh pa so res lahko krivi živci. Če ne bo minilo, potem pa se kar pojdi pokazat...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
7.11.2007 9:49:25   
barbas
Živjo po dolgem dopustu!
Ste tako pridne s pisanjem da sploh nevem več kje sem nazadnje ostala!
Sem pa videla da je veliko govora o otrdevanju trebuha. Ko sem bila na dopustu, sem res dala vse štiri od sebe! Moj je rihtu tamalo pa seveda mene (sem imela še roj.danuser posted image ) pa mi je vseeno trebuh otrdeval na eno uro! Zdej ko pa spet delam, pa belim sobe, pa sploh vse je pa vse mirno!
Očitno več ko sem aktivna bolje jeuser posted image
A mogoče katera od vas tudi čuti bolečine v medenici? Jest prav čutim kako se mi kosti raztezajo in to še kar boli.
Drugače smo pa vsi zdravi in polni energije po tem dopustu. Burja je res zdravilna!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4128
7.11.2007 9:55:26   
dašabina
Živjo punce soklepetke,
kar se tiče bolečih kosti v medenici, me še ne boli, me pa zelo dol vleče in sem na bolniški do konca, trd trebušček kar normalno in potres noter (ha je prav prijetno). Jutri se v porod. NM začne ob 15. uri MŠ, pa me zanima a gre katera in če boste imele svoje drage zraven. En lep sončen pozdravček!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
7.11.2007 9:56:28   
mala pikica
Barbas, dobrodošla nazaj med klepetuljami user posted image Pa vsenajboljše, za nazaj user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
7.11.2007 10:01:11   
barbas
Hvala se prav rada nazaj med klepetuljamiuser posted image
moj ni ravno kaj prida klepetulja o nosečniških debatahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4131
7.11.2007 10:02:42   
barbas
Martinca  user posted image user posted image  čestitke za diplomo, moja bo upam da čez dve letiuser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
7.11.2007 10:20:11   
barbas
Koliko me mika it na sejem pohištva pa nevem če bo mel moj kej časa. Mormo opremit otroško sobo, da se tamalčkena navadi spat v svoji sobi preden pride user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
7.11.2007 10:20:11   
koala
Jutro januarčice!

Tinča, malo težko razložim kje točno je ta z kožami. A slučajno veš, kje so tisti ki prodajajo znižane sladkarije? Čisto blizu njih so, oziroma tam zraven ko majo ful povštrov, saj pravim težko je razložit, ker je več vhodov, pa ne vem katerega uporabljata ponavadi.
Meni je bilo v MŠ zanimivo, mojemu malo manj, sem pa ful razmišljala s katero klepetam tukaj. Sem mojemu možu rekla, da me prav zanima s katero katera ves je januarska čveka, pa mi pravi, ja vprašaijuser posted image . Ja itak, si predstavljate?user posted image

Muzika, vaju pa včeraj ni bilo, ali sem jaz slepa?

klepetalka, ja te dudice so silikonske, samo se meni ne zdijo trde, sem jo itak morala odpretuser posted image radovednost babja pač.

puri dudice so čisto nove, je bilo še nekaj časa po tem ko so bile v katalogu počakat, da so jih sploh dobili.

martinca stojalo za bano stane kot je mala pikica rekal v BC 25 eurov, banica pa 16, v Pikapolonici pa je stojalo 20 eurov, za banico pa si nisem zapomnila.

nalin upam, da je Žan že bolje

Ljubljančanke fajn se načvekajte.

Glede MB čveka pa meni edino v petek ne odgovarja, ker imam G, drugače pa sem fleksibilna, tako da ko bo večini pasalo se bom tudi jaz potrudila da pridem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 10:20:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barbas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
7.11.2007 10:23:00   
Tinča1
Martinca user posted image user posted image user posted image , čestitke za diplomo še od mene.

Ja tudi jaz sem bila včeraj na MŠ. Prvi del mi je bil dolgočasen, ker razpored predavanj itak piše v tisti tiskovini, ki smo jo dobili, drugi del pa je postal kar zanimiv. Malo me je kar stisnilo ko sem videla porodno sobo, pa tiste tavelike lučiuser posted image . Ampak ko na koncu vidiš svoj največji zakladek user posted image , po mojem pozabiš na vse predhodno dogajanje.

Uživajte v današnjem sončku in kar toplem vremenu.

Lp

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
7.11.2007 10:32:45   
mml
Dan,

upam, da imate drugje sonček, ker v Ljubljani je siva megla user posted image

Jaz sem ravno s pikanja in dajanje krvi, ker potrebujem do petka izvide, ker imam po 5 tednih spet pregled. Po mojem bom dobila še napotnico za UZ za kontrolo rasti, po tem bo pa počasi konec z UZ, razen seveda, če bom spet čez PDP

puri ime smo izbrali, pravzaprav je ostalo še iz prejšnje nosečnosti...ostane pa "skrivnost" do poroda, čeprav se moja mama grozno priduša, ker ji ne poveva user posted image .

barbas lepo pozdravljena spet doma user posted image

dašabina jaz zadnje dni čutim, občasno bolečine v predele simfize in imam občutek, da se mi medenične kosti počasi širijo, ampak ni panike. Bolj me boli med in po telovadbi, tako da bo treba očitno vaje malo prilagoditi.

martinca  čestitke za diplomo user posted image . Je prav dober občutek, da nekaj dokončaš, čeprav je včasih prisotno tudi malo nostalgije in negotovosti kako bo naprej...Moj komentar, ko sem končala s študije je bil: "Kaj bom pa zdaj počela?" user posted image  No potem sem pa vpisala podiplomca, da mi ni bilo dolgčas user posted image

Nalin super, da ni z Žanom nič hujšega user posted image . Menda pa razsajajo neke enodnevne viroze...Ja potiskanje prstov v razne luknje na glavi je pa res ena izmed prijetnejših stvari, ki jih počnejo otroci user posted image . Manca posebaj rada prijema moje trepalnice in se ji zdi smežno, če jo z njimi žgečkam

katee žive sanje so precej značilne za nosečnice. Upam, da boš v naslednjih nočeh sanjala kaj prijetnejšega user posted image

sani kar se mene tiče se lahko mirne duše še enkrat dobimo v Celju...kadarkoli od konca novembra dalje, prej pa malo težje oziroma samo popoldan. Ampak po mojem bo treba kar v prvi tretjini decembra, ker po tem bodo že nekatere začele prehitevati PDP user posted image

muzika jaz pomaranče olupim, ker pri nas ne dobim bio pomaranč, sem jih pa videla v Avstriji

mala pikica ni panike glede klepetanja....smo nekatere še v službi in ne moremo na živi čvek in klepet, tako da nam ostane RR user posted image

čveke na kavi v Santani lepo klepetajte in sploh uživajte

Jaz pa pogrešam TONČI  in katrin pa še katera bi se našla...

Izgubljenke javite se kako ste user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
7.11.2007 10:45:25   
Lusa
mala pikica-res sem vesela ,da si si včeraj vzela čas za mene in obisk Ajšinega doma.Ko bi vsaj bile bliže domauser posted image Si pa nardila lep nakup.Ležalnik za banjo je pa res praktičen.Ga je moja prijateljica podarila v klinični center ,ko je imela 5mesecev punčko tam in je jo nonstop uporabljala.

nussy-sem videla tiste oblekce hello kitty ,ful so luštne.

nalin-tebe in žana pa zadnje čase res vse pesti.Luša je imela zadnjič vročino ,še do 1ure zjutraj ob 5 jo je pa napadla huda driska in potem je bilo vse ok.Sicer par dni ni imela pravega apetita ,ampak boljš to kot pa vročina in driska.Je pa žan prava faca ,imaš eno hudo budilkouser posted image  ,če ti na glavo padajo knjige.

mml-sedaj se spomnim ,kako smo mi skrivali imena za najini pikici ,danes pa ti odkrito povem ,da je to zadnja stvar in z veseljem govorim ,kako bo naši tretji punčki ime.Sem zarad preteklosti spoznala ,da so druge stvari pomembnejše ,je pa res ,da moraš kakšno skrivnost imet tud zase ,a ne?

puri-lepo ime ste izbrali ,pa pravi mojster si!!!Se še spomniš kakšen plastelin si izbrala ,ker bi jaz to tud nardila.Midve z lUšo sve pa na drugačen način naredile.Okvir sve imele ,noter sve vlile gips in potem je na hitro vstavila nogici noter in rokici.

katee-tudi ti imaš izbrano zelo lepo ime.

tinča-jaz sem se pa od smeha skoraj polulala ,ko sem brala tisto temo.Ma svašta kaj vse ene pišejouser posted image

martinca-čestitke!!!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
7.11.2007 10:45:41   
martinca
vidiš tinča1 mislim da so pol zaradi tega mene živci zgrabli. ker je mene tudi strah postalo ko sem vidla kak zgleda porodna soba. ojoj, če je že zdaj tak kak šele bo.
a si mela mogoče tako rjavo majico gor oblečeno? ker malo se te vidi na slikah ko maš trebuh slikan pa sem tak malo gledala če si to ti ali ne?
mml - jaz sem  se tudi to vprašala, kaj bom pa zdaj. zato pa sva se z mojim odločla da bo zdaj najprej user posted image , pol si bom pa službo iskala. upam da bo pol kaj več uspeha s službo. ker zdaj te na vsakem razgovoru vprašajo če že maš kaj otrok user posted image user posted image haloooo?!!!???

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 11:04:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
7.11.2007 12:25:54   
maja&m
Mala pikica,daj mi prosim popravi kraj-doma sem iz Prebolda,tam nimamo bolnišnice. Rodila bom v Celju. Aja,pa še spol sedaj vemo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala in lp

Maja

Neposredna povezava do sporočila: 4141
7.11.2007 12:33:56   
nana35
Pozdravljene!

Ja Martinca in mala pikica,jaz imam tudi ležalnik za v banjico,se mi zdi fajn stvar.Ga bom uporabljala,saj vedno ne bova dva,ko bova user posted image kopala in mi bo lažje.Pa Martinca,tudi od mene čestitke za diplomo!Sem čisto pozabila.Oprosti!!

Nalin,predvidevam da je z Žanom bolje,če si imela tako budnico!!
Tinča,danes prideš spet v MŠ?Sem ti postavila vprašanje,katera si bila pri MB nosečkah,pa še nisem nič pogledala na tisto temo,tako da potem.
Koala,meni ni bilo tako fajn v MŠ,upam da bo danes bolj zanimivo,meni se zdi da so se nekatere user posted image kar malo prestrašile,kajne Martinca?

Ja,v Mariboru je čudovito vreme,sije sonček in mislim,da bo tako cel dan.Lepo sveti že od jutra in sem kar vesela in dobre volje.
Povejte,ali štejete gibe??Mene je včeraj v MŠ sestra tako naštimala,da sem jih res začela že šteti.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4142
7.11.2007 13:00:32   
martinca
joj nana35 boljše da ne govoriš. jaz sem res cela prestrašena zdaj glede poroda. pa bom že morala potrpet, saj bom potem mojo pikico na koncu videla.

sem zdaj malo spala, je tak pasalo.
jaz jih že tudi nekaj štejem, samo ne vem če jih prav. ker te bi jih že od 6 zjutraj pa do zdaj naštela 10. samo ona verjetno misli tako da se mali giba potem dve uri nič ker spi, pol spet miga, pol da spet 2-3 ure mir.user posted image ne vem.

se danes zopet vidimo v MŠ. nana35, tinča1,koala, ...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
7.11.2007 13:06:52   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Jutri se v porod. NM začne ob 15. uri MŠ, pa me zanima a gre katera in če boste imele svoje drage zraven. En lep sončen pozdravček!

Midva greva. Sem se malo pozanimala in so baje vsi v parih, tako da jaz sama niti slučajno ne grem. Mogoče bom šla na naslednja srečanja, za jutri sem ga pa že organizirala. Hočem, da aktivno sodeluje. Če je user posted image naredil, naj pa še zdaj dela.user posted image
martinca čestitke za diplomo.user posted image
Jaz se moje nikakor ne morem lotit. Sem preveč zmatrana ko pridem domov in mi je res odveč še to. Je pa cilj do konca novembra ali pa v začetku decembra oddat, potem pa tudi, če grem marca na zagovor. Važno, da jo oddam, ker je ko bo user posted image ne bom naredila.

Se pa vidi, da so se že začeli dopusti in tudi, da so bolniške bolj pogoste. Dopoldne toliko napišete, da vas komaj sledim. Koliko se bo dogajalo decembra.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
7.11.2007 13:39:03   
mml
lusa tako kot si rekla, nekaj mora ostati skrito in samo za naju user posted image . Sicer je pa to čisto posledica tega, da sva ime za Manco izbirala šele novembra (rok sem imela pa decembra) in tako res nikomur nisva mogla povedati, kako ji bo ime. In ker sva rekla, da ne bova delala razlik, pač tudi tokrat ostaja ime "skrito". Ni pa v tem nobene posebne vraževernosti ali česa drugega

štetje gibov:  priporočajo od dopolnjenega 36. tedna dalje, do tja pa meni še krepko manjka, pa tudi v prejšnji nosečnosti sem imela v trebuhu razgrajača tako kot sedaj, tako da mislim, da spet ne bo potrebno šteti gibov, ker me bo nabrcal še preden bom dobro vstala user posted image

čveke ljubljanske a še kar čvekate????? user posted image

aja pa še to...sem danes dala kri in ugotovila zakaj sem utrujena...mi je v zadnjih dveh mesecih padel Hb kar za 20...tako da sem že skoraj slabokrvna...(sem štartala namreč z nespodobno visokim Hb - 147)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
7.11.2007 13:47:22   
klepetka
dober dan čveke
kolk ste načvekale.Pridneuser posted image
Zaenkar samo da povem ,da smo se dobile v Santani.Jaz sem jih sicer predčasno zapustila zaradi pomanjkanja časauser posted image ,amap ksem vesela da smo se spoznale.

Punce ,super ste.BIle prisotne in prisebne;piškamiška,ursulina,sani,nusy,in moja malenkost.

Katee ti  pa itak rabiš opravičilo ,ekr si  manjkalauser posted image
Nusy,še enkart hvala ti.
Ursulina ,semse ustavila v pikapolonici na hitro in naletela na eno drugo prodajalko.user posted image Sodeč po njenih refleksihuser posted image

grem zdaj dalje kuhat ,potem pa vas preberem za nazaj

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
7.11.2007 13:47:56   
dašabina
Sunny hvala za sporočilo se torej vidiva, moj bo tud zraven, tako da bo smeha...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
7.11.2007 13:49:10   
klepetka
aja,slikale se nismo nič;jaz sem zjutraj iiskala digitalca ,pa ga kot po navadi nisem našla.Itakuser posted image user posted image .

Smo se pa nekaj dogovarjale ,da ponovimo srečanje enkrat v prvi polovici decembra,ker potem kmalu imava z piško miško plan iti  vPuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
7.11.2007 14:01:41   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Jutroooooo zaspano, kot se predvidevala me je tamali zbudil že ob sedmih zjutraj ko mi je knjige na glavo vrgel in rekel mami beli plavljicouser posted image

He he Nalin tvoj je še obziren, moja pride ob 4h.user posted image user posted image

Kar se MŠ in prepoznavanje tiče pa se lahko zmenite za skrite znake, npr. da imate vse rutko okrog vratu ali pa narisane črne podočnjake.user posted image  Samo hec.

Mml se strinjam v Lj je prav nagravžno vreme. Vsaj bilo je. Ne vem kakšno je zdaj, ker imam zaprto pisarno z vseh strani in bi zaradi mene zdaj zunaj tudi snežilo, pa še vedela ne bi.

Martinca tudi od mene čestitke za diplomo.user posted image

No mi imamo pa danes spet pregled. Se gremo mal pokazat. Moram pa danes res mojo G malo bolj na tele moje težave opozorit, ker ponavadi kar pozabim, ker že vse predebatiramo doma z očetom.user posted image  Imejte se lepo, jaz se pa počasi pokam iz službe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 14:20:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?