mml
|
Dan, upam, da imate drugje sonček, ker v Ljubljani je siva megla Jaz sem ravno s pikanja in dajanje krvi, ker potrebujem do petka izvide, ker imam po 5 tednih spet pregled. Po mojem bom dobila še napotnico za UZ za kontrolo rasti, po tem bo pa počasi konec z UZ, razen seveda, če bom spet čez PDP puri ime smo izbrali, pravzaprav je ostalo še iz prejšnje nosečnosti...ostane pa "skrivnost" do poroda, čeprav se moja mama grozno priduša, ker ji ne poveva . barbas lepo pozdravljena spet doma dašabina jaz zadnje dni čutim, občasno bolečine v predele simfize in imam občutek, da se mi medenične kosti počasi širijo, ampak ni panike. Bolj me boli med in po telovadbi, tako da bo treba očitno vaje malo prilagoditi. martinca čestitke za diplomo . Je prav dober občutek, da nekaj dokončaš, čeprav je včasih prisotno tudi malo nostalgije in negotovosti kako bo naprej...Moj komentar, ko sem končala s študije je bil: "Kaj bom pa zdaj počela?" No potem sem pa vpisala podiplomca, da mi ni bilo dolgčas Nalin super, da ni z Žanom nič hujšega . Menda pa razsajajo neke enodnevne viroze...Ja potiskanje prstov v razne luknje na glavi je pa res ena izmed prijetnejših stvari, ki jih počnejo otroci . Manca posebaj rada prijema moje trepalnice in se ji zdi smežno, če jo z njimi žgečkam katee žive sanje so precej značilne za nosečnice. Upam, da boš v naslednjih nočeh sanjala kaj prijetnejšega sani kar se mene tiče se lahko mirne duše še enkrat dobimo v Celju...kadarkoli od konca novembra dalje, prej pa malo težje oziroma samo popoldan. Ampak po mojem bo treba kar v prvi tretjini decembra, ker po tem bodo že nekatere začele prehitevati PDP muzika jaz pomaranče olupim, ker pri nas ne dobim bio pomaranč, sem jih pa videla v Avstriji mala pikica ni panike glede klepetanja....smo nekatere še v službi in ne moremo na živi čvek in klepet, tako da nam ostane RR čveke na kavi v Santani lepo klepetajte in sploh uživajte Jaz pa pogrešam TONČI in katrin pa še katera bi se našla... Izgubljenke javite se kako ste