|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
7.11.2007 14:27:05   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK, Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., +  + , Mur.Sob., user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna user posted image ), Celje, user posted image  user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image  Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 84 user posted image user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 23 user posted image  in 22 user posted image   Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 53 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
7.11.2007 14:42:37   
nussy
Cau!

No tut jst sem že prijadrala v službo, kosilo smo tut že pojedli. Žal sem šla zaradi službe prva s čveka, ampak bilo je prov luštn in sem vesela, da sem vas končno vsaj nekaj spoznala. Upam, da se decembra še uspemo kaj dobit.user posted image

Sem pa spotoma še kupila v BC podlogo. Nisem ziher da bo pasala na previjalno, če slučajno ne bo, jo bom pa zamenjala. Je pa taka luštna PVC z medvedki. V glavnem bil je finančno naporen dan user posted image . Kupila sem previjalno, podlogo za previjalno, banjico in stojalo za banjico ( v Pikapolonici). Jutri še stroj, pol pa fertik. Čez vikend je lahko kopalnica že finito, pol pa še zibko naštimava in user posted image  je dobrodošla!
Aja, drugače sem bila pa v Arielu in majo ful lepe cunjice. Skor vse sem nabavljala v H&M-u, pa sej so tut ful lepe stvari, sam tukaj majo pa čist drug stil. Tko da, kar bom zdej mogla še nabavt, bom kr v Arielu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
7.11.2007 14:54:06   
ursulina
ja, čvekice smo počvekale še v živo, bilo je kratko a sladko user posted image
jaz pa sem potem letela v Kepico in sem si kupila jakno, ker so mi pa zdaj res že vse preozke...

no, pol grem še enkrat poskusit srečo v Pikapolonico, ampak ne v soboto popoldan :) samo da ne bo gospa Živahna turnus zamenjala user posted image

Ja, skorajšnje srečanje je zelo dobrodošlo, sploh da še me lahko počastimo kavico, a ne, punce? 

lepo se imejte in se beremo!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
7.11.2007 15:02:52   
Tinča1
Ne Martinca, nisem imela rjave majice, ampak svetlo rumeno mikico in črne hlače. Pa blond oz pšeničnolasega  user posted image  imam s sabo, da se ne izgubim.user posted image

Ja nana, danes tudi pridem. Se že prav veselim.

Je pa res, da ko bodo vrteli film o porodu bom po moje zelena; če me je že včeraj ob pogledu na porodno sobo tako stiskalo. Midve z martinco sva po moji presoji eni veliki "šajserki" tam notri, čeprav si po moje tudi ostale ne žvižgate od veselja, ko pomislite na popadke.user posted image

lp

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
7.11.2007 15:16:54   
piškamiška
Da še mi trije pristavimo skodelico! user posted image

Srečanje v LJ e bilo super. Sem bila res user posted image , da sem šla spet malo ven, na klepet in na user posted image . Souser posted image Klepetka, Nussy, Ursulina lepo vas je bilo spoznati tudi v zivo user posted image , Sani s teboj pa itak ni nikoli dolgčas. user posted image Pa še enkrat hvala za čaj. Nussy, tebi pa hvala za kavico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res smo se pogovarjale, da se v decembru znova dobimo. Upam samo, kot je rekla Klepetka, da bom jaz se v enem kosu.user posted image user posted image user posted image   Drugače pa enkrat poleti, nekje zunaj z našimi frajerji in princeskami.

Hja tudi tokrat me ni zapustila nosečniška pozabljivost. Sem imela digitalca v torbici  vendar pozabila, da ga imam in da se moramo še slikat. Nosečniški user posted image !

Martinca user posted image za diplomo!

pozdravčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
7.11.2007 15:38:30   
Zasanjana
Ojla čvekice!

Že včeraj sem se nameravala oglasit, pa sem potem čist pozabila.
No, mi smo predvčerajšnjim prišli domov. Smo se šli malo k moji mami razvajat. Je blo super... šopinga za user posted image  sem se vzdržala, ker imamo res že vse pa še preveč.

Martinca, user posted image user posted image  čestitke za diplomo!

Ja visok pritisk, bolečine v križu, medenici, zatekanje, otrdevanje trebuha... temu se ne moremo izogniti, ane. Zadnje dni se mi zdi, da me bo razneslo, če malo hitreje hodim, me tolk zaboli v križu, da mi solze pritečejo.
A se ve tudi že tako nerodno spravljate iz postelje? Mene vsako jutro ful križ boli in se morem dat na vse štiri in šele potem vstat. Se mi moj tako smeji, meni pa ni prav nič smešno.user posted image

Proti večeru pa imam pregled, me prav zanima, kako bo s pritiskom. Mi je že zadnjič G 'grozila' s sprožanjem poroda zaradi previsokega pritiska.user posted image

Lep dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
7.11.2007 16:02:55   
Lusa
mala pikica-sem ti prej pozabila napisat ,da si nekaj na moji mizi pozabilauser posted image

Zasanjana-lepo ,da si se oglasila.Se večkrta spomnim nate!Glede križa sve iste ,samo ,da mene vso noč tako boli in ko se večer spravljam spat ,potem pa spet kaj Luša hoče ,pa moram spet vstat in potem ne sprašuj ,tako kot ti grem na vse štiri in hopsa na hitrco se dvignem.Ampak zjutraj se pa počutim izvrstno kot ,da nisem nosečauser posted image

ljubljanske čvekice -me veseli ,da ste se imele lepo!

Mi pa gremo 17.11 v lj ,smo premalokrat  bili v ljubljaniuser posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
7.11.2007 16:37:16   
klepetka
no, pol grem še enkrat poskusit srečo v Pikapolonico, ampak ne v soboto popoldan :) samo da ne bo gospa Živahna turnus zamenjala
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
ursulina,zdajle sem se prav iz srca nasmejala ,veš.user posted image Sicer pa res poskusi srečo še enkrat .Naj ti ena gospaŽivahna ne vzame vse  volje do nakupa tebi všečnega vozička.Pa user posted image za novo jakno.
martinca ,čestitke za diplomo tudi od meneuser posted image
Pa tudi mene je prejšnji teden nekaj zvijalo po trebuhu.Baje neka viroza da razsaja.Amapk je že mimouser posted image

zasanjana in luša,tudi jaz sem v klubu;tudi mene boli križ .še največja muka pa mi je ponoči se prevaliti iz enega boka na drugega.Ko nilski konj sem verjetno takart videtiuser posted image
nussy,teb i se je pa splačalo dane s malo službo špricat ,k o si pa tolk nabavla za dojenčkauser posted image user posted image
barbas,dobrodošla nazaj p odolgem času.Dolgo se nisi oglasila.Bodi bolj pridnauser posted image

daša bina,tudi ti se nisi že nekam dolgo oglasila.Sem te že pogrešila.
nalin ,user posted image da z Žanom le ni kaj hujšega.
Glede lupljenja pomaranč za marmelado;ja prav imaš ,to bi morali drugi prevzet ,ne pa da se jaz matram ,kajneuser posted image

tako,to je zaenkart od mene ,zdajle grem še po tamalo k mažoretam,potem pa cunje zlagat v omaro ,ker me je mizar dopoldne  dokončno " zapustil"z uspešno opravljeno nalogo.user posted image Za konec z računomuser posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
7.11.2007 16:42:14   
klepetka
ups,moje citiranje.Bom očitno rabila inštrukcije al pa več vajeuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
7.11.2007 17:06:14   
mala pikica
Ljubljanske klepetulje me veseli, da ste se lepo imele user posted image
Kar se tiče user posted image v Mariboru glede na to, da je jutri že četrtek, predlagam, da se dogovorimo za naslednji teden. Koala, Urssyy, Muzika, kako vam kaj odgovarja naslednji teden?

Lusa mislim, da bom preživela brez tistega kar sem pri tebi pozabila user posted image

vstajanje iz postelje... jaz se na bok spravim, potem pa nekako gre. Večji so problemi s samim obračanjem v postelji, iz enega boka na drugi bok. Bi rabila nekoga, ki bi mi pri obračanju še trebuh prijel in ga zraven obrnil user posted image

Nalin si za nalepke spraševala... Sva kupila tiste od medvedka Pu-ja, nekaj pa še jih morava. Zdaj je sobica res že podobna otroški sobici user posted image

Jaz sem pa danes imela na obisku sodelavko iz Ljubljane, sem bila tako vesela, da me je malo prišla pogledat user posted image Jih že kar pogrešam user posted image Prav čudna sem...

Klepetka user posted image user posted image user posted image se vedno nasmejim, ko kaj citiraš. In potem vedno z veseljem pričakujem tvoj komentar... Vse te bomo naučili. Sicer pa se človek do smrti uči user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
7.11.2007 17:23:43   
urssyy
Ker imam jaz tudi naslednji teden v čet laboratorij , v petek pa ginekologa v ZD Celje
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

URSSY kam pa hodiš k ginekologu?

Ker imam jaz tudi naslednji teden v čet laboratorij , v petek pa ginekologa v ZD Celje

Golobček tudi jaz hodim v ZD CELJE , dr. Peternelj Marinšek. Ne glede na to, se pa lahk zmenva za eno kavico?.

Katee krasna ideja, da se vse dobimo na kavici v Velju ali kje drugje nekje na začetku "veselega decembra", kasneje pa se bodo naše najpogumnejše, ki so prve na vrsti že verjetno pripravljale na vesel dogodek,ali pa tudi ne??

Martinca čestitam za user posted image  diplomo. Ne sekiraj se glede sošolcev, da se ne boste videli več, ker ni res, ponavadi se potem srečujete na različnih mestih skozi celo življenje....skozi službo, zabavo..vsaj jaz imam take izkušnje pa sem študirala v Mariboru, delam pa kr v nekem selu Rogaška S.

Barbas tebe pa že dolgo nismo slišali. Glede medenice....mislim, da smo skoraj vse na istem kot ti....no vsaj jaz čutim kako se širi, špika..to vse spada k nosečnosti.

Nalin po pisanju sodeč vidim, da tvoj Žan skrbi zate, da se nebi zaležala ali zasedela,,,,,fajn boš mela lahek poroduser posted image

Zasanjana upam, da bo na pregledu vse ok s tvojim pritiskom. Glede vstajanja iz postelje pa se ne sekiraj kako izgledaš, samo da je tebi najlažje.

Mala pikica glede user posted image  v MB bi meni najbolj odgovarjalo drugi teden dopoldne v torek ali sredo. Kako pa kaj ostalim??

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
7.11.2007 17:38:36   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunny hvala za sporočilo se torej vidiva, moj bo tud zraven, tako da bo smeha...

Kako pa to, da gresta vidva v MŠ? Ponavadi taki, ki že imajo doma kakšnega pokovca ne hodijo ponovno v MŠ.

Jaz sem pa banico in stojalo dobila na sposojo od prijateljice. Bom lahko te € kam drugam porabila. Bo full problem.user posted image

A ste kaj razmišljale kaj bi vam bilo najbolje, da vam prijatelji in sorodniki prinesejo ob rojstvu? Se mi zdi, da je najbolje kar povedat kaj se rabi, ker drugače dobiš en kup malih cotih, ki jih nimaš časa ponosit, ali pa kaj takega kar ne rabiš. Jaz razmišljam, da bi vsem rekla naj raje dajo bone ali pa kupijo pleničke. Kako se vam to zdi?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
7.11.2007 18:40:58   
katee
Čer!
Smrk smrk, jaz sem vas spregledala v CP. Pol ure lutala sem in tja, pa vas nisem vidla (slepa kura). Sem Klepetki že obrazložila, kaj in kako je blo. Pa drugič.
Se mi zdi, da me je začelo kuhati. Si moram vročino izmeriti. Upam, da ne bom zbolela. Pa še sama sem doma, moj user posted image  je šel spet v Beograd, ampak jutri pozno zvečer pride nazaj.

Jutri pa spet MŠ, pa še fizioterapijo imam v porodnišnici zarad križa. Me prav zanima, če mi bo kaj pomagalo.

sunny: tudi jaz sem razmišljala, kaj bi obiskom rekla, da prinesejo, pa bom kasneje videla, kaj bom potrebovala. Če mi bo kaj za oblečt sfalilo al pa kar plenice, sej to je ful dobro darilce.

Zdaj si grem pa čajčka skuhat, vročino izmerit in pred TV.
Lep večer vsem!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
7.11.2007 18:42:50   
klaja
Večer!

Najprej vse najboljše (sicer za nazaj) vsem tistim, ki ste praznovale in pa martinci za diplomo!

Medenične kosti me bolijo že kar nekaj časa in iz dneva v dan je slabše, se mi zdi, da jih bo raztrgalo. Sem prej prebrala v nosečniškem koledarju, da bomo na koncu hvaležne za to raztezanje.

Križ me tudi boli, otrdevanje trebuha je tudi prisotno, vmes se pojavijo še kaki krči,.. sem še kaj pozablauser posted image . Mogoče bi se še kaj našlo.

Danes sem bila na pregledu in sem omenila, da zadnjih par dni nisem čutila gibov tako pogosto in da me nenehno spremlja otrdevanje trebuha.  Ko mi je naredil pregled je najprej rekel, da imam skrajšan maternični vrat in tako se je "hvala bogu" odločil za UZ. Tam je ugotovil, da je z MV vse vredu in je primerno dolg ter da sem še zaprta. Zapletlo se je edino pri merah. Mere glavice so vredu, mere trebuščka pa so premajhne in zato imam pregled še enkrat čez 14 dni, da bo pogledal če je stanje enako ali je kaj slabše. Kar bi pa pomenilo hiranje otročka in seveda pospešitev poroda. Me je kar stisnilo, ko mi je to povedal.

Drugače pa bo teh 14 dni kar malo napornih, ko bom čakala na naslednji pregled.

Sunny Morning če te bodo spraševali kaj rabiš, jim ti kar povej, da boš najbolj vesela kakega darilnega bona ali pa pleničk. Jaz imam namen tako naredit, tudi mami sem že povedala, da če jo kdo vpraša, če kaj rabima, naj kar reče, da plenice.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
7.11.2007 18:56:36   
malamedika
ojlauser posted image  po dolgem času se oglašam še vedno v enem kosu kljub veliki možnosti prezgodnjega poroda.Naš user posted image  pridno raste in ima 1715g tako da upamo da zdrži še vsaj en mesec na toplem da pridobi na teži ,tud mene boli križ da se komaj premikam pa še odpiram se  zato moram mirovati .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 19:08:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
7.11.2007 20:00:33   
klaja
Nalin se mi kar smiliš, ti ga kar pelji v vrtec, da si boš lahko malo odpočila. Ti nič ne zavidam situacije, ko ga imaš cel dan sama doma, pri meni se dogaja podobno. Pa si včasih mislim, da jo bo pa popoldan imel ati, ko pride iz službe, potem pa pride tako crknjen domov in siten, pa še kaj ga boli in sma spet prepuščeni sami sebi.

Aja še to, danes sem oddala papirje na socialnem in so tam rekli, da bom ta denar namesto paketa dobila šele 15. decembra, ker sem že prepozna za ta mesec. Sem si očitno prehitro plane naredila, kako bom porabla ta denar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 20:04:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piškamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
7.11.2007 20:09:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Aja še to, danes sem oddala papirje na socialnem in so tam rekli, da bom ta denar namesto paketa dobila šele 15. decembra, ker sem že prepozna za ta mesec. Sem si očitno prehitro plane naredila, kako bom porabla ta denar.

Na CSD cel mesec zbirajo papirje za paketke ali pa denar in nakažejo 15. naslednji mesec. Meni je to povedala takrat, ko sem šla po papirje. Boš zapravla pa v veselem decembru.user posted image
Jaz bom tudi denar dobila takrat, ker bom papirje nesla naslednji teden po plači.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 20:17:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4170
7.11.2007 20:36:32   
koala
No pa sem prikolovaratila iz MŠ, mi je bilo danes bolj zanimivo kot včeraj.

Kar se pa kofetka tiče, meni ustrezata oba dneva, pa mislim da je bilo o dopoldnevu govora, kar mi še bolj ustreza, tako da smao določite datum in uro, no pa kraj, da vem kam se naslikatuser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
7.11.2007 21:13:23   
vaney
dašabina in sunny morning, jaz tudi pridem jutri na MŠ v porodnišnico. mi je uspelo prepričat možeka, da greva skupaj, pa pol še v nabavo vozička (upam). zgleda, da nas bo kar nekaj.

a ve čutite te bolečine v medenici kot špikanje v trtici ali kako drugače. ker mene (ko sedim) začne bolet trtica, preden vstanem, si jo moram pa zmasirat, ker drugače ne vem, kako bi vstala. sem postala prav nerodna in trebuh mi hitro raste. komisija me pa kar ne pusti pri miru in moram delat (v vrtcu).

nalin, ne sekiraj se zaradi vrtca. delam v njem in ti povem, da pripeljejo take otroke v vrtec, da bi morali bit napol v bolnici pod 24h nadzorom, ne pa v vrtcu. tako da če se je pozdravil, ga kar pelji, te bodo že poklicali, če se bo poslabšalo. veš, koliko čisto zdravih mamic bolne otroke vozi v vrtec, ti pa imaš razloguser posted image , da si malo odpočiješ. ali pa ga odpelji do kosila, da si vsaj malo odpočiješ.

drugače sem pa danes odnesla papirje (potrdilo o nastopu porodniške in PDP) na CSD in mi je rekla, naj obrazec za paket oz. denar izpolnim takoj, druge obrazce pa naj prinesem nazaj do konca novembra. tako da mi ni jasno, zakaj bom denar potem dobila šele 15. decembra (jaz bi ga rabila že zdaj).

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
7.11.2007 22:32:08   
Golobček
Urssy tudi jaz hodim k Peterneljevi v ZD uro pa imam naslednji teden ob 9 00 tako da če imaš čas se lahko dobiva na kavi

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
7.11.2007 22:33:07   
Golobček
Sem ti pozabla povedat da me kontaktiraj na ZS da se zmeniva za kavo če bo čas

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
7.11.2007 22:46:33   
mala pikica
Spet jaz, me že dolgo ni bilo tukaj user posted image

Urssyy, koala meni tudi odgovarjata oba dneva, bi pa bilo fajn, da bi se dobile recimo v Europarku ali v Leclercu, meni je vseeno, samo ne kje v centru, ko so potem same težave s parkiranjem. Muzika, tinča, lusa vam odgovarjata torek ali sreda (če ima seveda namen katera priti user posted image )?

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A ste kaj razmišljale kaj bi vam bilo najbolje, da vam prijatelji in sorodniki prinesejo ob rojstvu? Se mi zdi, da je najbolje kar povedat kaj se rabi, ker drugače dobiš en kup malih cotih, ki jih nimaš časa ponosit, ali pa kaj takega kar ne rabiš. Jaz razmišljam, da bi vsem rekla naj raje dajo bone ali pa kupijo pleničke. Kako se vam to zdi?

Če bo kdo kaj vprašal, potem bom kar rekla za bone ali plenice, če pa ne bo noben nič vprašal, potem pa ne vem, kako naj, ne morem jih kar reči, da morajo nekaj prinesti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Kaj pa že rabim za "paket", katere papirje?

Mislim, da na vlogi za porodniško nadomestilo obkrožiš, kateri paket želiš. Vsaj mislim, da je tako.

Klaja in malamedika upam, da bo vse v redu in da čim dlje vzdržita

Zdaj pa dovolj za danes. Gremo počasi v pančkovo deželo user posted image Nočko vsem in pridno božajte bušije...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?