Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:05:42
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Dskubin, a je Diti že shodila? Se ne bi nič čudla, glede na to kako se njej mudi. Ah, kje pa. Res, da je pri vsem zgodnja, ampak na koncu bo pa lahko med zadnjimi shodila. Mi nje nič ne vlačimo okoli, ne za rokice, ne pod pazduho - pa bi sigurno šla. Ko bo pripravljena, bo že šla sama. Tko smo pustili tudi Draža, on je shodil teden po 1. letu (tako, da je šel sam tudi okrog ovinka in čez celo kuhinjo). Je pa Diti kake 3 mesece pred njim, zaenkrat. No, se je pa že začela spuščat - se dvigne na nogice in se drži, pa se premika ob kavču, počasi počasi, pol pa se ustavi, stoji, pa se spusti in lovi z rokicami po zraku, se ne more nazaj ujet ;)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:28:04
|
|
|
|
A-N-J-A
|
urla-vse najboljše Tian
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:28:44
|
|
|
|
tejčica
|
Erna, IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Mene pa že od nedelje boli v križu, pa ne vem, če niso ledvice, ker ponavadi se mi je tako začelo vnetje oz. napad Takole je bilo z mano kakšne dva ali tri mesece nazaj. Najprej sem stokala nad križem, pol sem pa vročino fasala in dohtarca ugotovi uroinfekt. IZVIRNO SPOROČILO: dskubin No, se je pa že začela spuščat - se dvigne na nogice in se drži, pa se premika ob kavču, počasi počasi, pol pa se ustavi, stoji, pa se spusti in lovi z rokicami po zraku, se ne more nazaj ujet ;) Faca mala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:33:23
|
|
|
|
thaiss
|
HEMP
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:35:07
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Mene pa že od nedelje boli v križu, pa ne vem, če niso ledvice, ker ponavadi se mi je tako začelo vnetje oz. napad Takole je bilo z mano kakšne dva ali tri mesece nazaj. Najprej sem stokala nad križem, pol sem pa vročino fasala in dohtarca ugotovi uroinfekt. pol pa bolš da grem čimprej k dokhtrci! A si mela še kake druge znake, jaz vročine nimam.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:46:59
|
|
|
|
urla
|
MOJ SONČEK VSE NAJBOLJŠE ZA 4 SVEČKE. Rada te imam veliiiikkkoooooo!!! Hvala vsem za čestitke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:55:18
|
|
|
|
sezam
|
Tian vsenajboljše za 4. svečko. Pa še naprej bodi tako priden, da bo mami tako ponosna nate Čestitke tudi Tiji za 8. mini svečko. IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Sezam, uf, jaz bi tut tako noč. Današnja je bila pa še boljša Zaspal ob 9.30. Se zbudil malo čez 10, a hitro zaspal nazaj in spal do ... 6.45 Pojedel in sedaj še nadaljuje. No to sta bili sedaj 2 krasni noč, prej pa .... Upam, da ga ne hvalim sedaj preveč, da se ne bo spet pokvaril Vidim, da je bila tudi tvoja super Pa hvala za kavo in obilen zajtrk erna - a ti nam hočeš reči, da smo vse malo - thaiss - evo, hemp se te je ustrašil/a
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:57:01
|
|
|
|
erna14
|
sezam-neeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 8:58:36
|
|
|
|
cv105
|
jutro en nasvet prosim ... včeraj sem Maksu za kosilo skuhala piščanca, korenje, bučke in riž ... pa je ratalo malo več in sem shranila v hladilniku ... a je to OK ali naj se lotim drugo za danes kuhat ??? ... nevem no ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:00:01
|
|
|
|
amy26
|
vse najbolje Tian za 4.rojstni dan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:01:04
|
|
|
|
amy26
|
en nasvet prosim ... včeraj sem Maksu za kosilo skuhala piščanca, korenje, bučke in riž ... pa je ratalo malo več in sem shranila v hladilniku ... a je to OK ali naj se lotim drugo za danes kuhat ??? ... nevem no ... jaz bi mu ponudila še danes, saj ni notri krompirja tako da je sigurno še dobro, prej probaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:06:08
|
|
|
|
urla
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 jutro en nasvet prosim ... včeraj sem Maksu za kosilo skuhala piščanca, korenje, bučke in riž ... pa je ratalo malo več in sem shranila v hladilniku ... a je to OK ali naj se lotim drugo za danes kuhat ??? ... nevem no ... Brez problema mu lahko daš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:07:01
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 jutro en nasvet prosim ... včeraj sem Maksu za kosilo skuhala piščanca, korenje, bučke in riž ... pa je ratalo malo več in sem shranila v hladilniku ... a je to OK ali naj se lotim drugo za danes kuhat ??? ... nevem no ... ok je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:11:31
|
|
|
|
tejčica
|
Pupe, boste čist prestrašle hempa oz. hempko. Thaiss, poleg bolečega križa in vročine nobenih drugih znakov. Sezam, upajmo da bodo take noči traaaajale in traaaajale... IZVIRNO SPOROČILO: cv105 en nasvet prosim ... včeraj sem Maksu za kosilo skuhala piščanca, korenje, bučke in riž ... pa je ratalo malo več in sem shranila v hladilniku ... a je to OK ali naj se lotim drugo za danes kuhat ??? ... nevem no ... Glede na to da ni krompirja notri, mu kamot daš še danes. Draja in Živa pa očitno še pančkata. Upam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:12:08
|
|
|
|
amy26
|
naša noč je bila danes nikakva, Ela je zaspala ob 20.30 in že ob 22.30 je bila prva budnica z jokom in od takrat je bilo bujenje na 5-15 minut dokler je nisem vzela k sebi in ji do 2.00 dajala dudo pa dojila,...spala nisem od takrat nič. Po,ob dveh sem ji pa spucala nosek, nekaj je nahodna, zaspala je šele ob 3.30 prej ni hotla in potem končno spala 2,5 uri Sem najprej mislila da se je najedla preveč večerje, ja jedla je končno ornk obrok goveje juhice notri pa je bil vmešan rižolino da je bila bolj gosta, pojedla je sigurno 200ml in se pred spanjem še podojila. Pred tem pa je max. na obrok pojedla 50-70ml. Je pa samo govejo juhico na različne načine, drugega noče nič, če vidi da ji bom dala kako sadno kašico še preden ji jo dam se začne dreti in potem v njo komaj spravim 3 žličke, če je pa na žlički slana hrana predvsem juha to pa obožuje. Prosim za kak predlog, kaj ji skuhat, seveda od zelenjave in mesa, mora biti kašasto in okusno kot za odrasle, ker če je samo slano nima apetita . Pa seveda mleko in mlečni izdelki notri odpadejo ker je alergična.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:17:56
|
|
|
|
amy26
|
No, Matia je itak tak lenček, da bo prej klepetal in vse možne pa-pa, ku-ku, innevemkajše pokazal, kot pa da bi splazu Thaiss, naš je tudi pozno začel plaziti in sicer pri 10,5 meseca, tako da Matia ima še čas eni prej drugi kasneje. Čestitke Brini za zobke Maks in Hana sta na slikicah res ful fol cotkana, pa moram tudi pohvaliti Nejca od Dajadada, ful je zrastel, pa kodrčki so zakon pa čestitke tudi njemu za plazenje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:25:43
|
|
|
|
cv105
|
punce hvala ... Prosim za kak predlog, kaj ji skuhat, seveda od zelenjave in mesa, mora biti kašasto in okusno kot za odrasle, ker če je samo slano nima apetita . Pa seveda mleko in mlečni izdelki notri odpadejo ker je alergična. amy26: recimo riž, piščanček in kakšna zelenjavca zraven in na fino zmiksaš, pa namesto riža polenta ali zdrob, pa ne zalivaš z navadno vodo ampak z juhico ... po moje bi ji pasalo ... Maks je imel obdobja, ko bi jedel samo skutke s podloženim sadjem ... in sem ga pogruntala, da mu je v bistvu samo EMBALAŽA ful všeč ... pa sem vsak obrok v ta lonček dala ... in sva jedla ... noč še kar ... zaspal ob pol osmih ... ob enajstih zgubil dudo ... 2.15 imel ene čudne popadke ... 6.25 sem mu probala flašo dat, pa ni šlo ... 8.15 sva vstala ... no, ja ... al pa tut ni tako dobr izpadlo vse skupaj danes je že tortico spekel, zdaj pa telovadi in rola po postelji ... ampak ga bom kar pustila ... če ga grem pod kouter dat ... bo začel tulit ... tako, bo pa sam od sebe zaspal ... čez pol ure sicer ... za bolančkane za slavljenca Tiana
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:31:29
|
|
|
|
erna14
|
leina-
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:33:20
|
|
|
|
tejčica
|
Amy, super da Ela je vsaj govejo juhico. In to močno porcijo. Ji pa vso zelenjavo, krompir, riž in meso lahko daš z juhico. V bistvu z juhico samo zaliješ, da pride bolj kašasto. Za noč pa . Sem se zagledala v tale vlakec. Ga ima mogoče katera in je res tolk fin kot zgleda. Vsaj meni se zdi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:36:59
|
|
|
|
urla
|
Tejčica - mi imamo zelo podobnega od FP, ki smo ga dobili na papers srečelovu. Ma je tko tko. Katji je itak največji žur iz škatle zmetat ven stvari, pa ni važno al so notri igrače al pa nogavice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:55:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jutro, mami back on track! IZVIRNO SPOROČILO: draja Kati Pa upam, da dragi ne bo preveč bogi. Je že ugotovil, da je took bolniške preveč in da gre jutri kar na šiht . Kr_enamami - ful luštne slikce . Žigu jih raj nisem pokazala. Sam je pa Katja od Urle itak tud kjut, tko da... Matia ma ful hud picikl . Pa Tai tud! Jst ga že ne bi vrnila . Tamal se mi tle smeje, ne morem ga ne h seb vzet... Ostale malce kasneje.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:57:06
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Draja in Živa pa očitno še pančkata. Upam. He, he, Živa res spi, ampak že drugo rundo, jaz sem pa že šla po mamo na FT. Drugače pa sem danes kot prerojena in se odlično počutim, pa čeprav bi bila naša noč verjetno po vaših merilih grozna (zbudila se je 6-krat, med 3:30 in 4:30 je bila budna, ker jo je napenjalo v trebuščku, vstala pa ob 7:30). ampak meni se zdi, kot da sem spala 12 ur v kosu, tolk sem se že vsega hudega navadila . Mal me pa res skrbi ta njena prebava, ker včeraj od 16-ih ni jedla nič razen dojenja, pa še to bolj malo, pa res ne vem od česa jo je ob 4-ih tako napenjalo, da se je obračala na trebušček in prdkala . Jaz nisem jedla nič zelenjave ali kaj takega kar bi ji lahko povzročilo težave, ona pa tudi ne . Drug teden imamo 3. cepljenje pa se mislim malo pogovorit s P, ko dobimo izvide s PK pa bomo resno razmislili o bioresonanci. Tejčica, sezam super za prespano noč! Amy joj boga. Ti in Ela! Upam, da se takšna noč ne ponovi več. Thaiss joj pejdi rajši k zdravniku. En zate! Čestitke Tian za 4 svečke!!!!!! Čestitke Tija za 8 mesecev!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 9:57:46
|
|
|
|
cv105
|
Miklavž, Dedek Mraz in Božiček (ne nujno v tem vrstnem redu, ne nujno vsi ): mi2 sva sinoči napisala seznam materialnih želja za Maksa ... torej bo eden od dobrih mož prinesel poganjalec ... nekaj takega recimo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161755 , eden pa sanke ... tretji pa ... ?? a imate kakšne izkušnje s poganjalci in/ali sankami ... kakšne priporočate ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 10:01:36
|
|
|
|
draja
|
cv105 evo točno v tega poganjalca sem se jaz zagledala (itak ko je pa med dražjimi ). Moj bratec ga je imel in je bilo noro. Ob njem je shodil in se cele dneve drajsal z njim po stanovanju, pred blokom,....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.