|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
7.11.2007 8:05:42   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Dskubin, a je Diti že shodila? Se ne bi nič čudla, glede na to kako se njej mudi.

Ah, kje pa. Res, da je pri vsem zgodnja, ampak na koncu bo pa lahko med zadnjimi shodila. Mi nje nič ne vlačimo okoli, ne za rokice, ne pod pazduho - pa bi sigurno šla. Ko bo pripravljena, bo že šla sama. Tko smo pustili tudi Draža, on je shodil teden po 1. letu (tako, da je šel sam tudi okrog ovinka in čez celo kuhinjo). Je pa Diti kake 3 mesece pred njim, zaenkrat. No, se je pa že začela spuščat - se dvigne na nogice in se drži, pa se premika ob kavču, počasi počasi, pol pa se ustavi, stoji, pa se spusti in lovi z rokicami po zraku, se ne more nazaj ujet ;)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
7.11.2007 8:28:04   
A-N-J-A
urla-vse najboljše Tianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
7.11.2007 8:28:44   
tejčica
Erna, user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Mene pa že od nedelje boli v križu, pa ne vem, če niso ledvice, ker ponavadi se mi je tako začelo vnetje oz. napaduser posted image  

Takole je bilo z mano kakšne dva ali tri mesece nazaj. Najprej sem stokala nad križem, pol sem pa vročino fasala in dohtarca ugotovi uroinfekt.

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
No, se je pa že začela spuščat - se dvigne na nogice in se drži, pa se premika ob kavču, počasi počasi, pol pa se ustavi, stoji, pa se spusti in lovi z rokicami po zraku, se ne more nazaj ujet ;)

user posted image user posted image user posted image  Faca mala.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
7.11.2007 8:29:00   
pocka
heeeelllloooouuuu hemp!!!!!!!user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.11.2007 8:33:23   
thaiss
HEMP

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.11.2007 8:35:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Mene pa že od nedelje boli v križu, pa ne vem, če niso ledvice, ker ponavadi se mi je tako začelo vnetje oz. napaduser posted image  

Takole je bilo z mano kakšne dva ali tri mesece nazaj. Najprej sem stokala nad križem, pol sem pa vročino fasala in dohtarca ugotovi uroinfekt.

pol pa bolš da grem čimprej k dokhtrci! A si mela še kake druge znake, jaz vročine nimam.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
7.11.2007 8:46:59   
urla
MOJ SONČEK VSE NAJBOLJŠE ZA 4 SVEČKE. Rada te imam veliiiikkkoooooo!!!

Hvala vsem za čestitke.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.11.2007 8:55:18   
sezam
Tian vsenajboljše za 4. svečko. Pa še naprej bodi tako priden, da bo mami tako ponosna nate
user posted image

Čestitke tudi Tiji za 8. mini svečko. user posted image

Sezam, uf, jaz bi tut tako noč. 

Današnja je bila pa še boljša user posted image  Zaspal ob 9.30. Se zbudil malo čez 10, a hitro zaspal nazaj in spal do ... 6.45 user posted image user posted image  Pojedel in sedaj še nadaljuje. No to sta bili sedaj 2 krasni noč, prej pa .... Upam, da ga ne hvalim sedaj preveč, da se ne bo spet pokvaril user posted image
Vidim, da je bila tudi tvoja super user posted image  Pa hvala za kavo in obilen zajtrk user posted image

erna - a ti nam hočeš reči, da smo vse malo user posted image user posted image  - user posted image user posted image

thaiss - evo, hemp se te je ustrašil/a user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.11.2007 8:57:01   
erna14
sezam-neeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.11.2007 8:58:36   
cv105
jutro

en nasvet prosim ... včeraj sem Maksu za kosilo skuhala piščanca, korenje, bučke in riž ... pa je ratalo malo več in sem shranila v hladilniku ... a je to OK ali naj se lotim drugo za danes kuhat ??? ... nevem no ...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.11.2007 9:00:01   
amy26
vse najbolje Tian za 4.rojstni dan

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
7.11.2007 9:01:04   
amy26
en nasvet prosim ... včeraj sem Maksu za kosilo skuhala piščanca, korenje, bučke in riž ... pa je ratalo malo več in sem shranila v hladilniku ... a je to OK ali naj se lotim drugo za danes kuhat ??? ... nevem no ...

jaz bi mu ponudila še danes, saj ni notri krompirja tako da je sigurno še dobro, prej probaj

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
7.11.2007 9:06:08   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

jutro

Brez problema mu lahko dašuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
7.11.2007 9:07:01   
A-N-J-A

jutro

ok jeuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
7.11.2007 9:11:31   
tejčica
user posted image user posted image user posted image  Pupe, boste čist prestrašle hempa oz. hempko.

Thaiss, poleg bolečega križa in vročine nobenih drugih znakov.

Sezam, upajmo da bodo take noči traaaajale in traaaajale...

Glede na to da ni krompirja notri, mu kamot daš še danes.

Draja in Živa pa očitno še pančkata. Upam.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
7.11.2007 9:12:08   
amy26
naša noč je bila danes nikakva, Ela je zaspala ob 20.30 in že ob 22.30 je bila prva budnica z jokom in od takrat je bilo bujenje na 5-15 minut dokler je nisem vzela k sebi in ji do 2.00 dajala dudo pa dojila,...spala nisem od takrat nič. Po,ob dveh sem ji pa spucala nosek, nekaj je nahodna, zaspala je šele ob 3.30 prej ni hotla in potem končno spala 2,5 uri

Sem najprej mislila da se je najedla preveč večerje, ja jedla je končno ornk obrok goveje juhice notri pa je bil vmešan rižolino da je bila bolj gosta, pojedla je sigurno 200ml in se pred spanjem še podojila. Pred tem pa je max. na obrok pojedla 50-70ml.
Je pa samo govejo juhico na različne načine, drugega noče nič, če vidi da ji bom dala kako sadno kašico še preden ji jo dam se začne dreti in potem v njo komaj spravim 3 žličke, če je pa na žlički slana hrana predvsem juha to pa obožuje.

Prosim za kak predlog, kaj ji skuhat, seveda od zelenjave in mesa, mora biti kašasto in okusno kot za odrasle, ker če je samo slano nima apetitauser posted image . Pa seveda mleko in mlečni izdelki notri odpadejo ker je alergična.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
7.11.2007 9:17:56   
amy26
No, Matia je itak tak lenček, da bo prej klepetal in vse možne pa-pa, ku-ku, innevemkajše pokazal, kot pa da bi splazu

Thaiss, naš je tudi pozno začel plaziti in sicer pri 10,5 meseca, tako da Matia ima še čas eni prej drugi kasneje.

Čestitke Brini za zobkeuser posted image user posted image user posted image

Maks in Hana sta na slikicah res ful fol cotkana, pa moram tudi pohvaliti Nejca od Dajadada, ful je zrastel, pa kodrčki so zakonuser posted image  pa čestitke tudi njemu za plazenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.11.2007 9:25:43   
cv105
punce hvala ... user posted image

Prosim za kak predlog, kaj ji skuhat, seveda od zelenjave in mesa, mora biti kašasto in okusno kot za odrasle, ker če je samo slano nima apetita . Pa seveda mleko in mlečni izdelki notri odpadejo ker je alergična.

amy26: recimo riž, piščanček in kakšna zelenjavca zraven in na fino zmiksaš, pa namesto riža polenta ali zdrob, pa ne zalivaš z navadno vodo ampak z juhico ... po moje bi ji pasalo ... Maks je imel obdobja, ko bi jedel samo skutke s podloženim sadjem ... in sem ga pogruntala, da mu je v bistvu samo EMBALAŽA ful všeč user posted image user posted image user posted image  ... pa sem vsak obrok v ta lonček dala ... in sva jedla ... user posted image user posted image user posted image

noč še kar ... zaspal ob pol osmih ... ob enajstih zgubil dudo ... 2.15 imel ene čudne popadke ... 6.25 sem mu probala flašo dat, pa ni šlo ... 8.15 sva vstala ... no, ja ... al pa tut ni tako dobr izpadlo vse skupaj user posted image

danes je že tortico spekel, zdaj pa telovadi in rola po postelji ... ampak ga bom kar pustila ... če ga grem pod kouter dat ... bo začel tulit ... tako, bo pa sam od sebe zaspal ... čez pol ure sicer ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolančkane

user posted image user posted image user posted image user posted image za slavljenca Tiana user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.11.2007 9:31:29   
erna14
leina-user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
7.11.2007 9:33:20   
tejčica
Amy, super da Ela je vsaj govejo juhico. In to močno porcijo.user posted image  Ji pa vso zelenjavo, krompir, riž in meso lahko daš z juhico. V bistvu z juhico samo zaliješ, da pride bolj kašasto. Za noč pa user posted image .

Sem se zagledala v tale vlakec. Ga ima mogoče katera in je res tolk fin kot zgleda. Vsaj meni se zdi.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
7.11.2007 9:36:59   
urla
Tejčica - mi imamo zelo podobnega od FP, ki smo ga dobili na papers srečelovu. Ma je tko tko. Katji je itak največji žur iz škatle zmetat ven stvari, pa ni važno al so notri igrače al pa nogavice.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
7.11.2007 9:55:12   
K_a_t_i
Jutro,
mami back on track!

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Kati Pa upam, da dragi ne bo preveč bogi.

Je že ugotovil, da je took bolniške preveč user posted image user posted image user posted image  in da gre jutri kar na šiht user posted image user posted image user posted image .

Kr_enamami - ful luštne slikce user posted image . Žigu jih raj nisem pokazala. user posted image  Sam je pa Katja od Urle itak tud kjut, tko da... user posted image
Matia ma ful hud picikl user posted image . Pa Tai tud! Jst ga že ne bi vrnila user posted image .

Tamal se mi tle smeje, ne morem ga ne h seb vzet... Ostale malce kasneje.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
7.11.2007 9:57:06   
draja

Draja in Živa pa očitno še pančkata. Upam.

He, he, Živa res spi, ampak že drugo rundo, jaz sem pa že šla po mamo na FT. Drugače pa sem danes kot prerojena in se odlično počutim, pa čeprav bi bila naša noč verjetno po vaših merilih grozna (zbudila se je 6-krat, med 3:30 in 4:30 je bila budna, ker jo je napenjalo v trebuščku, vstala pa ob 7:30). ampak meni se zdi, kot da sem spala 12 ur v kosu, tolk sem se že vsega hudega navadilauser posted image .
Mal me pa res skrbi ta njena prebava, ker včeraj od 16-ih ni jedla nič razen dojenja, pa še to bolj malo, pa res ne vem od česa jo je ob 4-ih tako napenjalo, da se je obračala na trebušček in prdkalauser posted image . Jaz nisem jedla nič zelenjave ali kaj takega kar bi ji lahko povzročilo težave, ona pa tudi neuser posted image . Drug teden imamo 3. cepljenje pa se mislim malo pogovorit s P, ko dobimo izvide s PK pa bomo resno razmislili o bioresonanci.

Tejčica, sezam super za prespano noč!

Amy joj boga. Ti in Ela! Upam, da se takšna noč ne ponovi več.

Thaiss joj pejdi rajši k zdravniku. En user posted image  zate!

Čestitke Tian za 4 svečke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Tija za 8 mesecev!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
7.11.2007 9:57:46   
cv105
Miklavž, Dedek Mraz in Božiček (ne nujno v tem vrstnem redu, ne nujno vsi user posted image ):  mi2 sva sinoči napisala seznam materialnih želja za Maksa ... torej bo eden od dobrih mož prinesel poganjalec ... nekaj takega recimo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161755 , eden pa sanke ... tretji pa ... ??

a imate kakšne izkušnje s poganjalci in/ali sankami ... kakšne priporočate ?

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
7.11.2007 10:01:36   
draja
cv105 evo točno v tega poganjalca  sem se jaz zagledala (itak ko je pa med dražjimiuser posted image ). Moj bratec ga je imel in je bilo noro. Ob njem je shodil in se cele dneve drajsal z njim po stanovanju, pred blokom,....

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.