|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
6.11.2007 22:00:08   
thaiss
erna, sej veš da me ni treba prosit, za frende vse in še več!!!
Vsakič ko ga pogledam mislim nate!!!!
user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
6.11.2007 22:03:56   
urla
PROSIM PROSIM PROSIM, glasujte za slike moje sestrične, je v 6. vrsti skrajno desno. Je pisana in barvna - narisane so številke in piše telefonski imenik Slovenije

http://tis.telekom.si/gallery.aspx

HVALA HVALA HVALA

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
6.11.2007 22:06:30   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: urla

PROSIM PROSIM PROSIM, glasujte za slike moje sestrične, je v 6. vrsti skrajno desno. Je pisana in barvna - narisane so številke in piše telefonski imenik Slovenije

HVALA HVALA HVALA

user posted image  user posted image  user posted image  EVA je dobila 168. glas user posted image  user posted image   

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
6.11.2007 22:07:46   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

HVALA HVALA HVALA

user posted image  user posted image  user posted image  EVA je dobila 168. glas user posted image  user posted image  

Še enkrat hvala. Je res OK punca tale moja sestrična in ji privoščim, da bom med 10 najboljšimi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
6.11.2007 22:11:29   
Pikca
čer,
končno malo cajta za RR... Živo imam cel dan doma, ker še ni čisto zdrava... Jernejček pa je bil danes tudi tko tečen in bolj malo je jedel, ne vem, a je spet prehlad (še precej kašlja) al so zdaj zobkiuser posted image ... čist sta me zmatrala (že tko sem hin, ker že 2 noči ne spimo), pa še moj je bolj pozno prišel iz službe... upam, da ne bosta ponoči spet kašljala in se zbujala... no vsaj da pobruhane pojstle ne bi blo treba preoblačit...

erna, hvala, da si me pogrešalauser posted image

sej vas nimam energije komentirat... sam pikepokeuser posted image user posted image user posted image pošiljam za vse, ki vas matrajo virusi, vidim, da vas je kar nekaj...

tinaaja, zdej mi pa še ti slabo vest delaš, k si se na študij spravla... me je kr sram priznat, da tiste moje mag., ki je bla že čist pri koncu še zdaj nimam oddane, moram še literauro in citate uštimat, pa se sploh ne spravimuser posted image
mah, sem misnla it spat, pa bom probala mal delat...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.11.2007 22:11:29   
urla

HVALA HVALA HVALA

Zima07 - a bi lahko tole še na svoj forum prilimala. Prosssiiimmmm.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.11.2007 22:12:18   
Anonimen
tud 172 je dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 22:14:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.11.2007 22:17:15   
tejčica
Mi smo bili danes skoraj cel dan od doma. Se je pa malemu poznalo da od noči ni imel skoraj nič in je čez dan parkrat zaspal (običajno spi čez dan samo 1x). Zvečer je bil koma že ob sedmih. Zaenkrat lepo spi in upam da bo celo noč tako.

Sedaj vas pa šibam prebrat.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 22:20:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.11.2007 22:23:39   
urla
Kr_enamami-kok sta cortkana. Kaj bo pa Žiga poreku na vse tole. Ja nič, se bo pa s Katjo mal povohuuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.11.2007 22:39:31   
zima07

HVALA HVALA HVALA

Zima07 - a bi lahko tole še na svoj forum prilimala. Prosssiiimmmm.

Urejeno user posted image ...

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.11.2007 22:58:49   
urla
[/quote]

Urejeno user posted image ...
[/quote]

user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.11.2007 23:26:08   
sezam
skačica - mi se tud še vozimo v jajčki. Sicer imamo že sedež, ampak ga zaenkrat še ne bom prestavial. Se še nič ne pritožuje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-joj vsakic ti hocm povedat da nam nas tamal ze dovol da smo dlje casa pokonc k onuser posted image

Mogoče nabirta točke in bo enkrat obrnu situacijo user posted image user posted image

urla - ima že 184 glasov user posted image

Še kup user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane

Naš je pa danes pogruntal, da se lahko tudi po riti kam pride. Ko je sedel, se je rokami naprej vlekel user posted image . Posebno mu je pomagalo, ko je prišel do roba puzle in se je lahko za njih prijel user posted image

Pa za tiste, ki imate slućčajno umazane ekrane user posted image
http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf

NOČKO

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.11.2007 23:32:01   
tejčica
Kati, upam da si že kaj boljša.user posted image  A no, par strani kasneje berem, da si že skorej čist ok.user posted image

Sezam, uf, jaz bi tut tako noč.

IZVIRNO SPOROČILO: Gio
Koliko časa rabijo zobki, da pokukajo celi ven?

PREVEČ!!!user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
pa delat bo treba čez par mesecev ...

Psssssssssttt! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Postavljanje na noge: Kdaj je prezgodaj? Kaj je lahko narobe, če se prehitro postavljajo? A naj ga pustim, da stoji, ker uživa 100 na uro, al naj ga nazaj posedam???     

Jaz mislim da če se sam postavlja na noge nima bit kaj narobe. Ima že dovolj močne nogice, drugače se sam ne bi mogel dvignit.

Naš mali se je nekaj časa nazaj enkrat v posteljici na noge postavil, pol pa dolgo časa nič.  Ravno danes pa mu je dvakrat uspelo.user posted image Enkrat se je dvignil ob stolu in enkrat ob mizici. Ful pa uživa "hodit". Včasih ko ga hočem posesti noče pokrčit nog in začne delat korake. Ga držim pod pazduho, on pa stopica. Pol se začne še mal odrivat in skače, pa spet koracamo. Zraven se pa smeje na ves glas.user posted image

LeINAuser posted image za članek.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Kaj pa ve še dajete od mlečnega?

V pirejčka dobi malo mleka, pa sirčke mu dajem. Skutke pa pri nas ne gredo v promet, ker bruha po njih.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Jaz pa od danes nisem več "ej", ampak "mama" - jaz pa čist happy user posted image

Uaaaauuuuu! user posted image user posted image user posted image  Bravo Anej! To pa imaš bit za kaj važna.user posted image

Naš pa sploh ni ne vem kako zgovoren. Čist po men.

IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Tejčica - upam da boš dobila zelo dobro oceno. Pa jaz Vidu na tvojem mestu ne bo zdaj začela dajat dude.

Hvala. Dude mu pa ne bomo dal, ne. Pa drugače sploh nisem proti. Taja jo je imela skoraj do tretjega leta in jo je dala brez problemov potem stran. Vid je pa do sedaj brez in naj tako ostane.

IZVIRNO SPOROČILO: meaa
No, besedni zaklad ima pa kar pester. Zna ponovit za mano mama, ata, papa (pomahat pa ne zna). Ko je lačen dela am,am, am, pa če ga kregam in mu rečem NE se smeje in se začne dret nenenenene. Pomoje bo prej tvoril cele stavke, kot pa samostojno sedel.

Bravo Lan!user posted image user posted image user posted image

Postavljanje na noge: nam je to FT včeraj stroo prepovedalauser posted image  user posted image  user posted image   

Tudi mene zanima zakaj?user posted image

Dskubin, a je Diti že shodila? Se ne bi nič čudla, glede na to kako se njej mudi.

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
aja, punce kaj so vaši otročki že v avtosedežih ali jih prevažate še v jajčki?

Mi smo v avtosedežu že kar nekaj mesecev.

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Nutellina torta - zanima me, ali ste imele ve dosti kreme (smetana+nutella), ker meni jo je zmanjkalo za vrhnjo plast. Pa kako ste nardile, da je bla smetana ful trda?

Jaz po vrhu polijem čokoladno glazuro, če mi pa zmanjka kreme sem pa krivec jaz in moja požrešnost.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Postavljanje na nogice - naš se že dolgo postavlja, pa ga nisem nikoli silila, res je, kar otrok sam naredi, je v redu, ne smemo jih pa učiti hodit, tudi, ko hočejo splezat na nas, jim ne smemo dat rok.

No, tole bomo pa mi pol očitno moral nehat delat. Sicer pa ga ne učimo mi hodit, ampak sam začne stopicat
Tinaaja, luuuuuštne slikice male princeske.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem odprla Lumpijevo skutico, jagoda in je plesnivauser posted image user posted image user posted image  rok trajanja 17.11

Se pridružujem ta plesnivim - danes odprla skutico marelično, ki ima rok trajanja do 24.11, pa glej ga zlomka. Cela kepa plesni.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2030986&mpage=1&key=

Cv105, dobro vi to spite v ruzaku.user posted image

Sibil, ravno danes sem razmišljala da mi je sumljivo ko se nič ne javiš in ekola kaj sedaj preberem. Pozdravite se!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Mater bi jo zdele jedla, ene 2 ornk kosa.

ššuuušššššššššš

Mi tu, mi, tu, mi tu!

ŽEEEENSKEEEEEE! NEHTE ČVEKAT, KER DRUGAČE JAZ NE PRIDEM DANES DO KONCA. SKOZ VEČ STRANI IMAM ZA PREBRAT!user posted image
LeINA, user posted image  slikice. Ooo, Tai ima pa že kar osebno frizerko!user posted image

tejcica,kako si kaj user posted image :))

Si želim da bi bla tko kot ta na slikci.

tok hitro gre cas.. dvakrat se bomo okol obrnile pa bomo ze v sluzbah user posted image

Ne klicat hudiča. Psssst sem rekla!

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali neuser posted image ?

Naju ne bo. Sicer naj sedaj ne bi bilo več nalezljivo, ampak iz previdnosti raje ne prideva. Je Vid tako posut s pikicami, da se javnosti izogibava.
Thaiss, user posted image  slikice. No, une skutke izvzete.

Urla, glas oddan.

Pikca, user posted image user posted image user posted image  za tvojedva sončka.
Iiiiiii, ma ke cukra sta Hana in Maks!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Pa za tiste, ki imate slućčajno umazane ekrane user posted image
http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, ne morem verjet. Do konca sem prišla!

Vsem želim eno lepo, dolgo in predvsem naspano noč!

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
7.11.2007 0:21:30   
tejčica

Tian (urla), vse naj naj za 4. rojstni dan.

user posted image

Tija (majcika), user posted image  za 8 mesecev.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
7.11.2007 7:25:28   
tejčica
Juuuuuuuutrooooo!user posted image

Mi smo pa danes spaaaaaaliiiii!user posted image  Sicer se je mali zbudil ravno ko sem se ulegla v postelji, ampak sem mu dala takoj flašo in je spal do malo pred sedmo. Spet spil flašo in mislim da je že zaspal nazaj. Upam da se tudi ostale javite z lepo novico.

In ker sem naspana se danes poskrbela za zajtrk.

user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.11.2007 7:26:10   
A-N-J-A
Naša noč je bilauser posted image in mali še kr spi-ne morem verjet.Zbudu se je samo 2xuser posted image .

urla-tvoja babica ga pa pihneuser posted image ,pa glas je tud oddan za sestričnouser posted image

tinaaja-bravo Brina za nove zobke,super slikce male zaspanke in žlicojedke,pa vidim da ma Brinči oblečen nov kombinezon.A si zadovoljna?

Kr_enamami-super slikce.Še eno vprašanje,a si ti men takrat poslala navodila od nahrbtnikauser posted image

lupina-kako lahko rečete da so vaši otročki prerasli lupino,če pa naš velikan z 11 kg paše notuser posted image ??????????

služba-jaz jo sploh še nimam,saj ne vem a naj jo sploh začnem iskat,al naj bom kar domauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
7.11.2007 7:27:11   
pocka
jutro
Urla - 201 glas ....pa vse naj naj Tianu user posted image user posted image

thaiss - se vidimo, pa še tiste nogavičke ti prinesem, če ne jih po preraseluser posted image Uuuu, pa kako dobro prevozno sredstvo ima Matia.user posted image

tejčica - mislim,da si podrla rekord v dolžini postov user posted image user posted image

slikce Hane in Maks - iiiiii, ke lepa sta user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
7.11.2007 7:32:30   
pocka

lupina-kako lahko rečete da so vaši otročki prerasli lupino,če pa naš velikan z 11 kg paše not ??????????

mi smo imeli eno starejšo, ki smo jo dobili, in se ne da nič štimat, jo je enostavno prerasla. Če ji visijo noge čez in glava malo ven gleda,se mi zdi, da smo jo prerasli. user posted image Smo pa tudi mi med "težjekategorniki". Eni kolegi imajo novo od Maxi Cosi, pa se jo da ful boljše štimat in bi verjetno še zdaj bila OK.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.11.2007 7:37:34   
dskubin
Jutro user posted image . Naši otroci ne razumejo in ne razumejo. Oz. ne znava jim razložit, da se gre spat prej, pa vstane se kasnej, pa budnica je lahko vmes samo ob praznikih.

Čveke, mi pridemo, ampak morte obljubit, da boste vrgle en uč na Diti in tadruzga na Draža, ker jaz pridem brez, oči mislim, jih imam skrite v velikih plavih vrečkah, ne morem se spomnit, kako se jim reče, pa tudi na ekran komaj kej vidim, ker so vrečke še zlepljene. Voda ne pomaga user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.11.2007 7:40:47   
tejčica
lupina-kako lahko rečete da so vaši otročki prerasli lupino,če pa naš velikan z 11 kg paše notuser posted image ??????????

Mi smo Vida dali iz lupinice v sedež, ker je bilo v lupinici eno samo dretje in je bilo nemogoče iti z njim na vožnjo.

Obalke, veselo čvekajte.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
7.11.2007 7:42:06   
erna14
user posted image

vse naj slavljenckiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejcica-u vidm da si bila vceraj/danes zadnja in  prvauser posted image user posted image user posted image tole o plesnivosti pa nebi ker mi gre na kozlanje k sam pomislm,haloo ej jaz prvega k ga dobim ga nesem v tisto trgovino nazaj kjer sem ga kupila definitivnmo

urla-jat tud glasovalauser posted image
thaiss- jaz vem da si ti zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa neki za dobro jutro

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
7.11.2007 7:51:52   
thaiss
Jutro,

moja noč je bla grozna, Matia pa ni kriv, on še kar pridno pančka.
Mene pa že od nedelje boli v križu, pa ne vem, če niso ledvice, ker ponavadi se mi je tako začelo vnetje oz. napaduser posted image  Ponoči me je tako bolelo, da mi noben položaj ni ugajal, sej tut zdej ni dosti boljšeuser posted image

Tejčica, ti pa si pozna in zgodnjauser posted image  user posted image  bravo za noč!!!in hvala za zajtrk
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Postavljanje na noge: nam je to FT včeraj stroo prepovedalauser posted image  user posted image  user posted image   

Tudi mene zanima zakaj?user posted image  

FT pravi da mora Matia splazit, zaradi ekstentije naj bi bilo skoraj nujno, enkrat ko pa pogrunta noge je za plazenje skoraj prepozno.
No, Matia je itak tak lenček, da bo prej klepetal in vse možne pa-pa, ku-ku, innevemkajše pokazal, kot pa da bi splazu

Hana in Maks sta prava cukrčka!!

pocka se vidimo!!! dskubin?????????
Tija (majcika), user posted image  za 8 mesecev
Tian (urla), vse naj naj za 4. rojstni dan
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
7.11.2007 7:54:15   
thaiss
dskubinuser posted image user posted image user posted image  ob 10h a Bernardinu!!!

ernauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.