tejčica
|
Kati, upam da si že kaj boljša. A no, par strani kasneje berem, da si že skorej čist ok. Sezam, uf, jaz bi tut tako noč. IZVIRNO SPOROČILO: Gio Koliko časa rabijo zobki, da pokukajo celi ven? PREVEČ!!! IZVIRNO SPOROČILO: cv105 pa delat bo treba čez par mesecev ... Psssssssssttt! IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada Postavljanje na noge: Kdaj je prezgodaj? Kaj je lahko narobe, če se prehitro postavljajo? A naj ga pustim, da stoji, ker uživa 100 na uro, al naj ga nazaj posedam??? Jaz mislim da če se sam postavlja na noge nima bit kaj narobe. Ima že dovolj močne nogice, drugače se sam ne bi mogel dvignit. Naš mali se je nekaj časa nazaj enkrat v posteljici na noge postavil, pol pa dolgo časa nič. Ravno danes pa mu je dvakrat uspelo. Enkrat se je dvignil ob stolu in enkrat ob mizici. Ful pa uživa "hodit". Včasih ko ga hočem posesti noče pokrčit nog in začne delat korake. Ga držim pod pazduho, on pa stopica. Pol se začne še mal odrivat in skače, pa spet koracamo. Zraven se pa smeje na ves glas. LeINA, za članek. IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Kaj pa ve še dajete od mlečnega? V pirejčka dobi malo mleka, pa sirčke mu dajem. Skutke pa pri nas ne gredo v promet, ker bruha po njih. IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek* Jaz pa od danes nisem več "ej", ampak "mama" - jaz pa čist happy Uaaaauuuuu! Bravo Anej! To pa imaš bit za kaj važna. Naš pa sploh ni ne vem kako zgovoren. Čist po men. IZVIRNO SPOROČILO: meaa Tejčica - upam da boš dobila zelo dobro oceno. Pa jaz Vidu na tvojem mestu ne bo zdaj začela dajat dude. Hvala. Dude mu pa ne bomo dal, ne. Pa drugače sploh nisem proti. Taja jo je imela skoraj do tretjega leta in jo je dala brez problemov potem stran. Vid je pa do sedaj brez in naj tako ostane. IZVIRNO SPOROČILO: meaa No, besedni zaklad ima pa kar pester. Zna ponovit za mano mama, ata, papa (pomahat pa ne zna). Ko je lačen dela am,am, am, pa če ga kregam in mu rečem NE se smeje in se začne dret nenenenene. Pomoje bo prej tvoril cele stavke, kot pa samostojno sedel. Bravo Lan! IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Postavljanje na noge: nam je to FT včeraj stroo prepovedala Tudi mene zanima zakaj? Dskubin, a je Diti že shodila? Se ne bi nič čudla, glede na to kako se njej mudi. IZVIRNO SPOROČILO: skačica aja, punce kaj so vaši otročki že v avtosedežih ali jih prevažate še v jajčki? Mi smo v avtosedežu že kar nekaj mesecev. IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 Nutellina torta - zanima me, ali ste imele ve dosti kreme (smetana+nutella), ker meni jo je zmanjkalo za vrhnjo plast. Pa kako ste nardile, da je bla smetana ful trda? Jaz po vrhu polijem čokoladno glazuro, če mi pa zmanjka kreme sem pa krivec jaz in moja požrešnost. IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 Postavljanje na nogice - naš se že dolgo postavlja, pa ga nisem nikoli silila, res je, kar otrok sam naredi, je v redu, ne smemo jih pa učiti hodit, tudi, ko hočejo splezat na nas, jim ne smemo dat rok. No, tole bomo pa mi pol očitno moral nehat delat. Sicer pa ga ne učimo mi hodit, ampak sam začne stopicat Tinaaja, luuuuuštne slikice male princeske. IZVIRNO SPOROČILO: urla IZVIRNO SPOROČILO: thaiss sem odprla Lumpijevo skutico, jagoda in je plesniva rok trajanja 17.11 Se pridružujem ta plesnivim - danes odprla skutico marelično, ki ima rok trajanja do 24.11, pa glej ga zlomka. Cela kepa plesni. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2030986&mpage=1&key= Cv105, dobro vi to spite v ruzaku. Sibil, ravno danes sem razmišljala da mi je sumljivo ko se nič ne javiš in ekola kaj sedaj preberem. Pozdravite se! IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Mater bi jo zdele jedla, ene 2 ornk kosa. ššuuušššššššššš Mi tu, mi, tu, mi tu! ŽEEEENSKEEEEEE! NEHTE ČVEKAT, KER DRUGAČE JAZ NE PRIDEM DANES DO KONCA. SKOZ VEČ STRANI IMAM ZA PREBRAT! LeINA, slikice. Ooo, Tai ima pa že kar osebno frizerko! IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja tejcica,kako si kaj :)) Si želim da bi bla tko kot ta na slikci. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja tok hitro gre cas.. dvakrat se bomo okol obrnile pa bomo ze v sluzbah Ne klicat hudiča. Psssst sem rekla! IZVIRNO SPOROČILO: pocka obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali ne ? Naju ne bo. Sicer naj sedaj ne bi bilo več nalezljivo, ampak iz previdnosti raje ne prideva. Je Vid tako posut s pikicami, da se javnosti izogibava. Thaiss, slikice. No, une skutke izvzete. Urla, glas oddan. Pikca, za tvojedva sončka. Iiiiiii, ma ke cukra sta Hana in Maks! IZVIRNO SPOROČILO: sezam Pa za tiste, ki imate slućčajno umazane ekrane http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf Ej, ne morem verjet. Do konca sem prišla! Vsem želim eno lepo, dolgo in predvsem naspano noč!
|