![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 19:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
thaiss ta clanek je bil v prejsnji ONI Postavljanje na nogice tudi sama mislim,da,ko se bo sam ne bo nic narobe sama ga pa en mislim postavljat...npr necakinjo,ki je 6tednov mlajsa od Taija veselo postavljajo na noge,jaz pa zaradi tega,ker tega ne dovolim nizpadem kao bolj hof Kati & company bolanih pitje nas tud noce vlect po cuclju..direkt s kozarcka al pa po zlicki...duda pa cez dan velja ponoci pa ne...ko se zbudi potegne parkrat zizo pa se obrne stran in spimo naprej.. jajcka mi se se kar vozimo v njej...imamo mal vec kot 8kg tako,da imamo se nekaj fore...pa jajcka je zaenkrat se kar udobna dokler nismo prevec zimsko obleceni... Brina zasluzeno spanje Sibil tudi azte Od prijateljice sem dobila mail-pesmarico...Ce katera zeli naj mi poslje svoj mail
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 19:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
takole pa se mi strizemo,teto poklicemo iz spodnjega stuka za darilo smo dobili tale avtek...samo,ko ga damo notr zacne furat po celi kuhinji..in se mi zdi kot hojica...tega pa sme povedala,da mi ne bomo imeli...naj anstimamo nazaj gor tist za nogice,da se ne bo mogel poganjat..ne vem kaj naj..mali pa cist nor,ko ga dam notr
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 19:54:29
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 A tolk, men se je pa zdel tko mokro že, kar nisem upala polivat, kaj pa naj zdej, a vrhnjo plat si tudi polila? Ja, tudi vrhnjo plast. Sej pravim, meni je všeč, da je biskvit fejst namočen, ker uno suho se če ne valja po ustih. Tolk porabim za tamal okrogel tortni pekač. Zdej sem za to veliko torto porabla več kot liter tekočine, pa ni blo nič preveč. Ja, nič zdej. Pojedli boste tko al tko, ju3 boš pa novo nardila pa fejst polila, pol boš pa poročala ;)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:06:23
|
|
|
|
cv105
|
čer dete spi ... upam ... slišat ga ni ... smo ukinili eno popoldansko spanje, da zvečer ni prevelike panike ... upam, da se bo obneslo ... skutke LM: kaj za ene skutke imate to ? marelica in to ? ker pri nas na vasi imajo od LM edin skutke 110g z okusom češnje, borovnice, marakuje&breskve ... in mi te jemo, ker so dobre in do zdaj še nič plesnive ... nutelina torta: mi je totalno slabo, ko berem o torti in hrani nasploh ... pa ne zamert ampak sem se najedla palačink z nutelo ... mi gre na ... sva jih pa pekla prvič, odkar sva skupaj ... ker smo pri nas doma jedli palačinke z marmelado, pri možu pa izključno z nutelo, ki je jaz ne obožujem ... in danes mi je zapasalo ... in mi je žaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal bolančkani: Pikapoka - nahrbtnik: za 3-4 urne ture moraš fejst ruzak kupit ... mi imamo Mckinleya ... sem ga zadnjič z Vaudejem primerjala ... ni velike razlike, oblazinjena sta oba primerljivo, žepkov podobno premalo, hrbtišče pri obeh trdno, varnostni pas mi je pri Mckinleyu bolj všeč ... Mckinley je celo malo lažji ... edino strehice nima ... pa jo bolj kot ne pogrešam ... kolegica, ki ima Vaudeja, je rekla, da so ga kupili, ker nima spodnje kovinske prečke (za razliko od našega) in greš lažje na sedežnico z njim ... pa še cena je tam tam ... ti priporočam, da si ga za testno turo najprej sposodiš, da vidiš, če bo otročku sploh všeč ... tinaaja: mi tudi prakticiramo spanje v nahrbtniku, le da v stoječem položaju lupinica: mi smo še kar v lupinici ... imamo tam nekje okrog 7000 g ... in bomo naslednjih x mesecev šparal za avtosedež ... no, zmanjkalo texta ... lahko nočko ... pridni bit ... in spančkat ... do zjutraj ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:08:27
|
|
|
|
tinaaja
|
Nasa lubica je koncno zaspala po 45min uspavanja, kricanja, zizanja - bila je cist fertik (ne vem od cesa,morda popodnaskega spanca ). Bila je tudi jokcasta ceu popoldan, ampak smo ji vse oprastili in jo lubckali, ker je punca pridelala 3 zobek - desno enko zgoraj. Leva pa je se na poti Jao, 3 so zunaj - kok se Ona pana, jaz pa na faks fotrcek pa za sluzbo dela.. ce ni to idila druzinskega zivljenja leina - po filingu naredi. a vi ste ga tud ze osisal? sola za starse - ful zanimiva predavnja imajo v vrtcih http://www.ljubljana.si/si/mescani/starse/default.html bom ziher sla!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:14:47
|
|
|
|
tinaaja
|
tinaaja: mi tudi prakticiramo spanje v nahrbtniku, le da v stoječem položaju ja saj prej je bila na hrbtu, pa je na vrhu se kar spala in smo jo polozili v horizontalo je zaspala na poti na tromejo ocitno cist prevec kisika
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:20:16
|
|
|
|
erna14
|
thaiss in urla- sm mislna da sem edina k mam sreco da trofnem plesnave jogurte,skute,zato jaz nobenga vec ne pretresam draja-ne vem kaj naj ti napisem ker najbrz ves da ti res zelim da bi se naspala in da bi bila ziva pridna ponoci,res mi je hudo zaradi tebe in ne vem kaj naj ti svetujem res tukaj mi ostane jezik brez besed,ker nevem kako naj ti pomagam.sam lahko ti zazelim eno lepo nocko polno spanja ce ne bo slo drugac me pa poklic se bom tud ponoc sla s tabo sprehajat ce bo treba FUUUUUUZZZZZBBBBAAAAAAALLLLLLLLLLLLL NOCKO
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:24:41
|
|
|
|
pocka
|
ojla dete že zdavnaj spi,jaz sem se najedla, moj je v nočni, skratka standardni večer........ brina - za zobek, sem se pa tako nasmejala slikci,faca tale vaša Brina torta nutela - jaz sem jo samo enkrat prerezala zadnjič, pa mi je ostalo dovolj kreme še za na vrh. Bom pa naslednjič tudi bolj namočila biskvit, tokrat sem malo cvikala, pa mi je bilo pol žal. lupinica - mi smo prešaltali na avtosedež že dooolgo nazaj, ker jo je prerasla. Imamo pa ultimaxa, tako,da smo jo do pred 3 tedni imeli obrnjeno v nasprotni smeri vožnje. kati in sibil - pozdravita se hemp - kje si?? Da se ti ni kaj zgodilo? obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali ne ?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:27:37
|
|
|
|
cv105
|
tinaaja: evo našo spečo vertikalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:33:54
|
|
|
|
tinaaja
|
No, tkole je zgledala vertikalno v specki, podlozila sem ji fotrovo majco: se en pogled od strani na bubico pa na poti navzdol - s trakocom od kapice v ustih in se je skoz ful zabavala zarad tega in smejala sama seb pa se pozabila sem povedat - udelezili smo se svetovnega prvenstva v simultanem dajanju prstov in zlice v usta in zmagovalka je na sliki
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:33:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali ne ? kdaj ti odgovarja, da sporočim Naomi??? Brina
< Sporočilo je popravil thaiss -- 6.11.2007 20:35:07 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:38:18
|
|
|
|
cv105
|
tinaaja, a Brina tudi dela slovensko planinsko transverzalo ? Mene cela soseska zeza ... še nisem nabavla zimske vreče ... in ne prakticiramo vozička ... pa greva raje z ruzakom ven (saj ne, da bi mu bilo v ruzaku kaj bolj toplo ...) ... in me majo po zobeh, da je Maks polovico že odplezal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:40:18
|
|
|
|
cv105
|
a je dons dr. House??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:43:38
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 a je dons dr. House?? je Skutke - ti maš verjetno te s podloženim sadjem? Mi kupujemo une male - 6kom. skupaj po 50g. Okusi 2×banana, 2×marelica in 2×jagoda. Luštne slikce od hribolazcev . Zdej grem pa jst v krtovo deželo. Do jutri moram bit zdrava, mamo plavanje .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:44:40
|
|
|
|
tinaaja
|
tejcica,kako si kaj :)) ja house je danes.. matr, berem na 3/4 napisano seminarsko, ki jo koncujem ze 1 leto!!! poslovna etika
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:48:46
|
|
|
|
tinaaja
|
ej, kmal bo xmass... tok hitro gre cas.. dvakrat se bomo okol obrnile pa bomo ze v sluzbah
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:49:41
|
|
|
|
tinaaja
|
draja za zivo, da bo bolje spala
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 20:55:20
|
|
|
|
cv105
|
Skutke - ti maš verjetno te s podloženim sadjem? Mi kupujemo une male - 6kom. skupaj po 50g. Okusi 2×banana, 2×marelica in 2×jagoda. h nam na kmete to še ni prišlo očitno ... moram v mesto v štacuno ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 21:01:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: pocka obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali ne ? kdaj ti odgovarja, da sporočim Naomi??? a samo midve prideva??? Ob 10 bo OK? Midve prideva,če bo lepo vreme. Javi kaj se boste zmenle.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 21:12:06
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja draja za zivo, da bo bolje spala ne, tko ga bo srala ponoči, ta je za spanje
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 21:14:14
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: pocka obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali ne ? kdaj ti odgovarja, da sporočim Naomi??? a samo midve prideva??? Ob 10 bo OK? Midve prideva,če bo lepo vreme. Javi kaj se boste zmenle. Ob 10h bo OK, na Bernardinu!! pri Tejčici in Sibil so bolni. Dskubin ti se pa kar z obemi nacrtaj, bomo vsaka eno uko hitle na Draža!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 21:26:42
|
|
|
|
draja
|
Punce hvaaaala vam. Zlate ste. Ste me ful v dobro voljo spravile zdaj. Noči me je pa pošteno strah, ker smo imeli problem za zaspati, kar ni v naši navadi. Je skoraj eno urco pojokcavala preden je zaspala, pa dojiti se sploh ni hotela, je komaj kaj spila pred spanjem. Jah no, mogoče bo pa lačna bolje spala. Thaiss sem ravno ta teden brala v Žurnalu,da se okrog 8. meseca pojavi separacijska anksioznost pri otrocih - torej stiska, ker še ne razume, da z mamo nista eno. Mogoče to daje Matio zdaj, da te želi imeti skoz ob sebi. To naj bi se ponovilo spet okrog 2-eh let starosti, tam nekje pri treh letih pa se otrok prvičpočuti samostojno bitje in je zato takrat baje šele pravi čas za vrtec . Tinaaja in cv105 da dol padeš ob teh slikcah spečih hribolazcev . Kati smao da si boljš . Pa upam, da dragi ne bo preveč bogi. Erna cukr moj, hvala ti. Sej veš, da te sredi noči pa res ne bom sprehajala po Šiški . Mogoče se sam za minutko ustavim pri tebi, tolk da Živko Nagajivko odložim, pol pa pobegnem spat domov .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 21:27:46
|
|
|
|
erna14
|
buuuuuuuuuuu draja-u ti jo kar prprl se bova pa igrale mal tok da se mami napanca .u tole sem pa jaz zadnjic dozivela,sli smo na ig k enim na obisk in nismo bli z tamalmu prvic tam ,se pravi mu ljudje niso bili neznani in tudi sicer mu to ni delalo problemov ,ker se ne boji ljudi +.no in sam v hiso smo stopil je tamal ze zacel nabirat ,ampak kok je jokal k sm ga dol dala,mislm kaj tazga jaz kr nisem mogla vrjet tamal se me je tok drzal dobesedno se me je oklepal z rokami okol vrata in ni sans da bi ga lahko spustila iz narocja tako sem ga eno uro mirila,pestvala in ni in ni nehal jokat nc ni pomagal tko da smo mogl domov skacica-mi se vozmo kak mesec,v sedezu mam pa tiztga ki je odd 0-13 kg tako da je dost nazaj nagnjen ubistvu k lupinca sam naprej obrnjena sezam-joj vsakic ti hocm povedat da nam nas tamal ze dovol da smo dlje casa pokonc k on pikca- kje si kako ste kati- je mela mea prov tinaaja- za zobija,in za slikce.kaj si se odlocila za london thaiss-pejt spat matio pa men prpel da se bo igral z zivo in mano no moj gleda fuzbal in zraven smrci kot konj pol mu pa recem ce lahko ugasnem pa mi prav da poslusa sam mal mizi jeeee ahaa cv105-super fotka
< Sporočilo je popravil erna14 -- 6.11.2007 21:36:07 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 21:33:12
|
|
|
|
thaiss
|
erna bbbbuuuuu...fuzbal naše novo prevozno sredstvo, kupu stric erna ta je zate pa še naša popoldanska malica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 6.11.2007 21:44:12
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-iiiiiiiiiiiiii kok je lep.hvala za slikco. tale je pa za vaju u rabm uslugo-dej jutr zame ene dvakrat ucka vrz na morcija a bos
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.