|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
7.11.2007 10:14:14   
draja
Urla evo, sestrična ima tudi moj glas. Mi je pa poziv za glasovanje zanjo poslal moj po mailu, ki ga je dobil od enega njenega sorodnikauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
7.11.2007 10:41:17   
K_a_t_i
Tian, vse najboljše!!!! user posted image

Do kdaj pa so aktualni takile poganjalci? Mater... bolj k gledam vse te igrače, bolj se mi zdi, da tamal nič nima, a doma cela dnevna nametana user posted image .

Thaiss - upam, da ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image .

Brina - čestitke za zobek. Zdej bo pa mami vidla kako so prisrčni otročki, ko se stisnejo h teb... user posted image  ...pol pa HOP, zobke v ramo user posted image

Draja - sam da se teb zdi, da si naspana user posted image . Mi smo imeli mirno noč - zbudil se je ob 1h in 6h za jest, vstali smo ob 8h. Jst sem šla spat ob 9h. Tko da aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhuser posted image .

Miklavž, dedek Mraz, Božiček - pri nas bo samo dedek Mraz. Pri eni babi bo pa Miklavž. Men se zdi takrat čist preveč daril na kupu. Sem čudna, kaj čmo user posted image  Ampak tud jst že zbiram ideje pa da kr povem kaj naj kdo kupi! Če že bo pa naj bo uporabno, a ne user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.11.2007 10:48:59 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
7.11.2007 10:48:01   
A-N-J-A
cv105-mi mamo tazga poganjalaca,ga je Ela dobila za 1 roj.dan,pa se je do kakšnega 1.5 leta poganjala nazaj,pol je šlo šele naprejuser posted image
user posted image

Mam idejo,Dajmo si pisat kaj so naši čmrli jedli dan prej in mogoče dobimo kakšne nove idejeuser posted image ,pa še odraslo kosilo je lahko zraven.

Mi smo včeraj jedli:
-kuplena kašica Alnatura(borovnica-jabolko)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
-polenta s sirčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
-Milupa kašica bananauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zvezdice so pa kolk je bil otrok zadovoljen z izborom jediuser posted image

Naše kosilo:
-krompirjev golaž

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
7.11.2007 10:56:38   
cv105
- zajtrk: mleko, piškot in žlica riževih kosmičev user posted image user posted image user posted image user posted image
- kosilo: piščanec, riž, bučke in korenček s sirom user posted image user posted image user posted image user posted image
- malica: Hipp kašica jabolko, grozdje, riž user posted image user posted image user posted image user posted image
- večerja: mleko, piškot, žlica riževih kosmičev user posted image user posted image user posted image user posted image

- naše kosilo: ješprenj, suho meso in palačinke

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
7.11.2007 11:00:35   
K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Dajmo si pisat kaj so naši čmrli jedli dan prej

9:00 Hipp breskev
12:00 goveja juha z gresom in naribanim korenčkom (gosto)
17:00 jogurt marelica
19:00 PAZI TO! kruh s sirno-smetanovim namazom (mu je šlo slabo in smo dodali še eno malo skutico)
20:00, 1:00, 6:00 dojenje
Vse je blo njami.

Moje kosilo - vrečka bobipalčk in linex user posted image .

Danes bo zelenjavna juhica (bučke, paprika, paradižnik, koleraba, riž).
Zjutraj imamo vedno nekaj od sadja in popoldne nekaj od jogurt/skuta - tko da bom to preskočila.

CV105 - katero mleko daš? Adaptirano? Kok vas že daje navadno mleko? K men se zdi, da našega zvija po teh adaptiranih user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.11.2007 11:15:53   
A-N-J-A
Moje kosilo - vrečka bobipalčk in linex .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
7.11.2007 11:20:24   
A-N-J-A
Aja jaz dojenja ne bom pisala.Včasih se dojimo 1x včasih 2x na dan,ponoč pa itak ne štejemuser posted image .

Kolk pa kaj popijejo?Moj ponavadi,čez kakšne pol urce po gh popije 1,5 dl čaja,oz.razrečenega soka.Men se zdi to ful velik,ker Ela popije max 2dc na dan pa še to ji moram obljubljat nebesauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
7.11.2007 11:26:29   
Anonimen
Uspela shranit na net user posted image pesmarica

user posted image

Tudi mi smo danes kar fajn spali oz midva s skratom,ati je zjutraj z nocne prisel.Zdaj pa dopoldanski dremez.

Mi imamo tega http://www.fusionsma.com/chicco/4in1/index.htm

sirena,nadaljujem pol

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
7.11.2007 11:32:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Kolk pa kaj popijejo?

Povprečno okrog 50ml dnevno. Če ma dober dan pa okrog 120ml.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
7.11.2007 11:55:23   
urla
O Kati WB. Teb se tole vleče od Koliseja in Katja še vedno smrka in sedaj še kašlja. Ma traja že 14 dniuser posted image .

Mi smo včeraj jedli:
- jogurt borovničev, 2 žlici navadne skute, 2 plazma piškota, pol banane
- puran z zelenjavo in krompirjem
- 2 sadni skutici, brez plesni upam
- 1 monte vanilija
- kašica z žiti in banano

Spijemo pa tam nekje okoli 50-100 ml vode in to po žličkah.

Jest pa kruh, ki ga je prinesel Tian domov iz kmetije, kjer so otroci sami pekli kruh. HUJŠAM!!!!!!!!!!!! Sicer ne vem kako se bom dons uprla torti in vsem salamam in kruhuuser posted image . Se bliža novoletna zabava (konec tega meseca), jest pa nobenih lepih hlač ne gor spravt. Pa, da ne govorim o šlavkih na hrbtu in bokih, ki se naredijo, ko imam kaj na sebi.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.11.2007 12:12:10   
Anonimen
Tian (urla), vse naj naj za 4. rojstni dan
Tija (majcika), user posted image  za 8 mesecev.

Urla
, tudi jaz sem glasovala, tako da imete še en glas več.
tejčica, bravo za spanec. Pa tako obilen zajtrk si nam postregla, da bom kr spustila kosilo in večerjo...user posted image
pitje - Jure popije od 50-100 ml dnevno, včasih tudi več.

In kaj smo mi včeraj jedli;

zajtrk - 2 plazma piškotka in jogurt
kosilo - mix zelenjave (ker eno samo zelenjavo ne je, vse skupaj ščorbano mu ej pa OK?) - korenček, brokoli, por, cvetača, bučka + puranček + krompirček
malica - sadje - kuhano jabolko + banana
večeja - rižolino

Se pa dojimo še zvečer in zjutraj in ponoči po potrebi - vsačih samo 1x, včasih je pa za znoret (non stop).

Me je pa že en teden kr neki špikalo spodaj po trebuhu, tko čudno mi je blo, pa v nedeljo sem bla čist švoh, se mi je kr vrtelo. No, danes pa sem ugotovila zakaj - po dolgem času me je obiskala M user posted image ! Sedaj čakam sam še Tinaajo, da pove kdaj misli biti moja cimra!user posted image

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
7.11.2007 12:20:27   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
No, Matia je itak tak lenček, da bo prej klepetal in vse možne pa-pa, ku-ku, innevemkajše pokazal, kot pa da bi splazu

Thaiss, naš je tudi pozno začel plaziti in sicer pri 10,5 meseca, tako da Matia ima še čas eni prej drugi kasneje.

Naša Ana je začela kobacat točno na RD, prej je naredila le kak "korak" na vseh 4-ih naprej, pa mal več nazaj. Za RD pa je prvič prikobacala iz dnevne, preko kuhinje v hodnik user posted image

Miklavž, dedek Mraz, Božiček - tudi pri nas bo samo edena - miklavž. Božiček bo le v vrtcu, dedek Mraz pa pri meni v sužbi. user posted image

Naš je pa še driskico dobil user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
7.11.2007 12:40:50   
cv105
kati: ja, smo še n a aptamilu 2 ... ga dobro prenaša in po moje ne bomo še na navadnega prešaltali

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
7.11.2007 13:16:01   
cv105
Leina: ta mu je kul ... kje ste ga kupili ... pri nas ga trenutno nimajo ... čakajo uvoz ... bom šla tudi čez mejo, če bo treba ... cena pa ... če koga zanima ... 75,10 € ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
7.11.2007 13:16:22   
Pikca
ojla,
danes je že malo boljše stanje pri nas... tamal je kakal in je očitno zato spet dobre volje, Živa pa tudi manj tečna in manj kašlja. Drugače imamo spet eno hujše obdobje trmeuser posted image . Prej sva bili pa pri zobarju na sistematskem pregledu - bili pohvaljeni za bleščeče zobkeuser posted image .

včeraj smo jedli:
gres z mojim mlekom
hipp slivovo kašico z alnatura proseno kašo
zelenjavno-piščančjo juhico s polento in pretlačeno zelenjavo (koleraba, korenček, mal čebulce, mal cvetačke, mal pora)
rižolino z mojim mlekom

tavelki pa golaž s polento

Miklavž, dedek Mraz, Božiček - smo jim ravno včeraj pisali in risaliuser posted image . do zdaj smo imeli le Miklavža in dedka Mraza, letos je pa Živa insistirala, da napišemo pismo tudi Božičku.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
7.11.2007 13:17:27   
cv105
evo, pa je tudi meni uspelo ... Hemp ... vidim te ... user posted image  ... kako kaj ?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
7.11.2007 13:18:16   
skačica
naš včerajšnji jedilnik:
-sadna malica:sadna skuta +pol banane +jabolko
-kosilo: krompir in špinačka
-večerja: mlečna Milupina kašica
Vmes se dojimo in sicer zjutraj za zajtrk, po sadni malici, ko gre spat in še zvečer, potem pa ponoči od 2x do 100x oz. celo nočuser posted image . Kakor kdaj. Danes je bila milina, samo 3x.

Jaz sem včeraj jedla pečen krompirček in bučke, danes polnozrnate špagete in zelenjavno omako. Tud kao neki hujšam. Moj slaufki so tudi zelooooooo motečiuser posted image . Imam dol za sklesat še 4,5 kg-6.

možje: pri nas nosi glavno Miklavž, morda Božiček kakšno malenkost, dedka mraza pri nas nimamo! Je pa v moji službi, ampak Iza bo tam dobila šele drugo leto, ker prvo leto po rojstvu ne dobijo dariluser posted image
Pri babicah in dedkih nosi samo Miklavž.

Še kaj za pokomentirat? Pozabla. Sem v transu, čakam, da bo ura tri, da se spravim v LJ na sestanek z mentorjem pol pa odvisno od njegovega mnenja al bom preostali del dneva prejokala ali se bom smejala...user posted image  Mah, bom vidla...mi je kar bad tja it.

kobacanje- thaiss, tud naša ima mal črnogorske krviuser posted image (ima pa res dalmatinsko, se vidiuser posted image ) in ji nič kaj ne paše postavljanje na vse štiri. Najraje sedi in se igra. Če je kakšna igrača dlje stran od nje pa se stegne, se postavi na vse štiri, jo pobere in gre nazaj sedet. Če pa jo spodnese, se pa raztegne kot žabauser posted image . FT-ka je rekla, da je še malo mehka in ko sem se vprašala po kom nekuser posted image , je rekla, da se prav sprašujem, da je to verjetno res gensko...Po moje je po očituuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
7.11.2007 13:18:58   
pocka
Mi smo nazaj s čveka, blo je fajn, sva s Tajo spoznale Naomi in Svita,ki sta kot že veste prave face.user posted image Taja je bila zelo nasilna "danes", je Svitu kocko v glavo vrgla, pa Diti je popraskala,user posted image user posted image ...je prav nevarna.
Ne vem kaj naj naredim, da ne bo takih zganjala, saj vem,da je še majhna, pa to, ampak tko pa ni lepo, saj je ne morem pustit,da se igra z drugimi, ko pa vse okoli sebe poškoduje.user posted image Kak nasvet???

Kaj smo jedli včeraj (dojenja ne bom pisala):
malica - sadna kašica
kosilo - piščanec, bučka,korenček z riževimi rezanci, malo pora,česna in peteršilja
večerja - milupina koruzna kašica z mojim mlekom

Naše kosilo: pečenice, krompir v pečici z zelenjavo, solata

Danes:
malica - jabolko s cimetom (je mela preveč gužve, da bi jedla)
kosilo - bučka in cvetača z rižem
večerja - bo jedla spet koruzno kašico od milupe (jo obožuje)

naše kosilo - karbonara + solata (se mi ne da kaj dosti kuhat user posted image )

sezam - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklavž, Božiček,Dedek mraz - pri nas bo verjetno za miklavža kaj padlo, drugače pa bomo imeli Božička. Glede daril bom pa povedala kaj bi imeli, tistim ki bodo vprašali, da ne  bomo imeli doma spet kup stvari, ki jih ne rabimo.user posted image

grem kuhat.....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
7.11.2007 13:19:54   
skačica
tud jaz te vidim hempuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
7.11.2007 13:22:22   
skačica
pocka- naša pa tud na vsakega navali in rokice steguje, da bi ga objela pa kar lupčkala bi se z otročki, ampak se jo otroci bojijo, ker preveč navaliuser posted image . Prav smešna je, ko se steguje k njim. Moj nečak se jo prav boji pa je več kot pol leta starejši od nje.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
7.11.2007 13:22:45   
Pikca
pozabla najpomembnejše

Tian vse naj naj za 4 svečke!user posted image

Tia, tebi pa čestitke za obmesečnico!

pa hemp-a bi pozdravlauser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
7.11.2007 13:23:14   
tinaaja
leina- hvala za pesmarico user posted image

urla - kam pa hujsas - v jezik??????? Vseeee naaajjj naaajjjjj Tianu!!!1

Jaz manj jem, pa se zdaj sprasujem, ce je mozno, da imam od tega glavobol user posted image ker danes sem spet user posted image ... lekadol in sprehod sta mal pomagala,a pak vseeno sem mal povozena...

jjasna .. ja zdaj pa akcija .. jaz se cakam user posted image jo komot pogresam se par mesecev user posted image user posted image in a je mocna in boleca?

sezam, upam, da ne bo ornk driska user posted image

jedilnik danes:
M: pol jabolka+ pol banane
K: polenta + bucka + brokoli (morda kisla smetana)
V: mlecna kasica
ziza, ziza, ziza, ziza....

Jaz bom naredila spisek daril za miklavza in bozicka, ker imam ze v glavi, kaj zelim - al bom pa sama kupila in pol zamenjala za € user posted image Zelim pa pametnega kuzka, rodija

brina je ravnokar delcek ene sklatle pojedla user posted image tko da dodajte to meniju zgoraj..user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
7.11.2007 13:32:39   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

pocka- naša pa tud na vsakega navali in rokice steguje, da bi ga objela pa kar lupčkala bi se z otročki, ampak se jo otroci bojijo, ker preveč navaliuser posted image . Prav smešna je, ko se steguje k njim. Moj nečak se jo prav boji pa je več kot pol leta starejši od nje.

user posted image user posted image user posted image
ma vaša se vsaj lubčka, naša bi pa vse prebutala, ni nobene nežnosti na vidiku (to so verjetno geni)user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
7.11.2007 13:35:39   
Pikca
brina je ravnokar delcek ene sklatle pojedla tko da dodajte to meniju zgoraj..
user posted image user posted image  naš ima tudi rad škatle

sezam, user posted image za Žigata, upam, da ni kakšen rota virus. Jernej je imel na srečo samo 1 dan drisko.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
7.11.2007 13:41:32   
tinaaja
Meni je pa tale vsec - poganjalec
http://www.mothercare.com/gp/product/B000M4ZHFC/sr=1-1/qid=1194438817/ref=sr_1_1/202-9252977-9583851?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56512031&mcb=core
pa ta
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JF9LRY/sr=1-3/qid=1194438817/ref=sr_1_3/202-9252977-9583851?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56512031&mcb=core

dskubin - za tvoja 2

user posted image

pa za princeske

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.