![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 13:42:10
|
|
|
|
skačica
|
uf, sem pozabila. Tian, vse najboljše za RD pa sezam za tvojega Žigca ene par , da se driska hitro ustavi. tinaaja- tvoja kar škatle napada? - tud jaz še nimam M, kaj je luštn! Prav bad mi bo po moje, ko jo dobim, sem se je čist odvadila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 13:44:40
|
|
|
|
amy26
|
Do kdaj pa so aktualni takile poganjalci? KATI, naš ima tega poganjalca http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165404 je zelo poceni in zelo močan, Aleks se z njim še vedno vozi pa bo star dve leti, ga pa imamo po novem kar zunaj kjer se vozi z njim celo po pesku, je zelo trpežen. Enega podobnega pa imamo tudi v stanovanju, tega dovoli voziti oz. sedeti na njem tudi Eli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 13:54:07
|
|
|
|
tejčica
|
Moram zdej mal gor uskočit, ker drugače bom spet zvečer dve uri brala in pisala. poganjalci - mi smo poverbali enega cam-ovega, kolo pa imamo še od Taje in na srečo ni roza , tako da bo uporaben tudi za Vida meniji - naša prehrana je zadnje dni še vedno čisto zbegana in rula flaša. Sploh noče več nazaj GH jest. Pripravim mu, pol pa vase spravi maksimalno pet žličk. Pa naredim mu tisto kar je prej z veliiiikim veseljem jedel, sedaj se pa sam zmrduje in usta tišči skupaj. Flašo pa pol zmaže. Pomotoma predčasno oddala. Se nadaljuje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:04:41
|
|
|
|
tejčica
|
Včeraj smo jedli takole: 5.30 flaša 9-10 samo par žličk milupinega rižolinota zato sledi flaša 13.00 flaša pred spanjem 16.00 krompir in špinača s kislo smetano, pojedel 3 žličke zato spet sledila flaša 18.30 flaša pred spanjem Komaj čakam da bo mali spet navdušen nad GH, ker te flaše imam jaz vrh glave. Za poganjalce sem pozabila prej napisat da Taja je še sedaj navdušena nad njimi. Jaz pa ne, ker mala ima že malo predolge noge in s teniskami (prsti) tako po tleh drsa da prsti ven pogledajo. Alarm!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:05:51
|
|
|
|
urla
|
No takole so pa sedaj pri nas zanimivi predali. Jo moram skoz gledat kje se nahaja, ker se takoj preščipne in je jok. http://www.youtube.com/watch?v=wvYC1t4RhH4
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:15:25
|
|
|
|
skačica
|
joj, urla kok je luštna ta mala. Kako to šiba in brska . Joj, moram it pod tuš pol pa se spokat na teren. Se zvečer še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:26:36
|
|
|
|
dskubin
|
Tian, vse najboljše! IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Sem se zagledala v tale vlakec. Ga ima mogoče katera in je res tolk fin kot zgleda. Jaz sem bla tudi dolgo zagledana vanj. So mi všeč kocke, poglej malo na netu se kličejo Peek-a-blocks, je notri vsega in svašta (od vozil, zelenjave, športa, abecede, ma ni da ni). Je pa tko svinjsko drago, da je Draž na koncu zdej dobil Lego vlakec, ki sicer ni tko kičast, bo pa sigurno dalj časa v uporabi, glede na to, da se da pol kombinirat s tamalimi legicami. IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i pri nas bo samo dedek Mraz Pr nas tudi, ker samo on npozna pot do nas. Evo ga lani na obisku: Draž bo dobil slikice na izbiro, pol bo pa zalepu v pismo, bo pa dobil nekaj od Lego, ker zdej smo zašibali s tem in da se mu kaj nabere, sej približno vem, on bi vse kopače pa kombajne pa,.. Diti pa tudi legice, da ne bo krega. Dedek Mraz že celo leto špara ;) IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja dskubin - za tvoja 2 Dej, nehaj, ti ne veš na kakem klancu mi žvimo A naj ju vzgajamo za kamikaze? Že tko morm met 16 oči, Diti sem ravnokar že 4. privlekla ven iz shrambe, si hoče na vsak način stojalo za cunje sušit vreč na glavo. Najboljš da ji kar namontiram čelado.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.11.2007 14:40:26 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2007 14:39:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:42:07
|
|
|
|
tejčica
|
Sezam, za malega. Urla, dobro pomoč imaš ti to v kuhinji. Skačica, dobro opravi v Lj. Joj, men cajta zmanjkuje za vse. Danes so nam vodovodarji prišli kopalnico poštimat (banja, lijak...) jaz pa nisem uspela niti ploščic prej sčistit. Na splošno nam zdej z ekspres tempom dogaja. Notranja vrata so vsa gor, v petek pridejo kuhinjo montirat, v soboto dnevno in jedilnico, pol pa pucanje in selitev. No, Vid je po slabi urci spanja zaključil z dnevnim spanjem. Šibam zdej malega zabavat, kosilo kuhat, pol pa spet na predavanja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
cv105 nam ga je prinesel moj stric iz Nemcije in pojma nimam koliko je dal za njega..Smo pa zadnjic,ko smo bili v Avstriji v Toysu videli tocno taksne v akciji za cca 55eur...Gremo pa naslednji teden spet gor pa ti lahko pogledam koliko pridejo al pa kupim,ce zelis
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:47:47
|
|
|
|
erna14
|
no midva sva iz 2 .5 urnega sprehoda sva sla v bc-ja po sloncka,pa mal okrog M-slive,hruska-2 zlicki+zizaaaaaaa k-brokoli,korenckek,cvetaca,kisla smetana,riz-3 zlicke+zizaaaaaaa m-marelica,hruska-0.5 zlicke+zizaaaaaaaa v-hipp kasica jabolko,vanilija-0 zlick zizaaaaaaaaaaa no pol se pa pejt,jaz sam kuham pa stran mecem,razen tadobr pojem no pr nas tud se ni prsla M je ne pogresam lahko ostane se neki casa na dopustu tinaaja-podobne poganjalce k si jih ti prpopala jih ima pikapolonica cena 65€ pa se enga full hudga z strehco cena 119€ urla- kok je dobra tamala u se neki me zanima a ve svojim tamalim cist zmiksate ker moj sam da je mali koscek umes on se zacne kar pacit k da se bo zadavu
< Sporočilo je popravil erna14 -- 7.11.2007 14:48:03 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 14:50:42
|
|
|
|
cv105
|
Leina - imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:02:41
|
|
|
|
tinaaja
|
u se neki me zanima a ve svojim tamalim cist zmiksate ker moj sam da je mali koscek umes on se zacne kar pacit k da se bo zadavu nic vec, je tudi koscke.. z vilco razdrobim in akcija.. zadnjic je jedla kaki po kosckih.. ima pa novo obsesijo - noro uziva, ce se futra po roki - da ji z roko nosim v usta - npr krompir in meso katja frajerka bo pa kuharca zgleda
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:03:57
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica je po slabi urci spanja zaključil z dnevnim spanjem. Diti še začela ni . Evo, kako se zdej zabavava Aja, pa še današnji jedilnik (ni velike razlike med dnevi): zajtrk - joškanje 1. malica - 3 žličke kakija s skutko 2. malica - drobne vejice, borove iglice, odpadlo jesensko listje, papirček od cukra in druga svinjarija pred Newsom kosilo - oblizovanje žlice + joškanje malica - verjetno oblizovanje žlice => joškanje večerja - juhica z nevemšečim, IF oblizovanje žlice THEN joškanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:09:11
|
|
|
|
Pikca
|
u se neki me zanima a ve svojim tamalim cist zmiksate ker moj sam da je mali koscek umes on se zacne kar pacit k da se bo zadavu naš tud, kar kašljat začne , mu zmiksam ali pa če je mehko (zelenjava) ful pretlačim, da ni nobenga koščka a, se mi je zdelo, da je bil pri Pikapolonici tisti poganjalec, sem ga tudi jaz gledala v katalogu. všeč jaz tudi še nimam M , prvič sem jo pa dobila 3. mesec po porodu. nekje sem prebrala, da M ne dobiš, dokler dojiš redno in pogosto, tudi ponoči (ne vem če je res, ampak pri nas je res Živa že pri 2 m prespala celo noč, Jernej pa še zdaj ne)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:12:00
|
|
|
|
Sibil_
|
Jao-zdej sem šla mal gledat na to stran od kjer je tinaaja dala link-sej ne vem, al nej se zahvalim al naj popenim.Ker jaz bi imela full stvari od tam-grrr.Pa je poštnina draga, pa se ne splača.Pa še najbolj me jezi, ker pri nas ne dobiš tega.Najbolj me je pa zrajcal en trampolin za PAtrika, ma takoj bi ga naročila-hmm, a bi mogoče katera še kaj drugega naročila, pa se malo zmenimo kako in kaj? Drugače gre pa zdravje na boljše, upam da se dobro pozdravimo.Bom pa imela verjetno Patrika doma še drug teden, da pride k sebi revež. Nič, grem spet mal še gledat.....joj mi ne da mira, grrr.... LP, Sibil RR
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:12:01
|
|
|
|
Pikca
|
he he kok je dobra Diti . ta Big Bobby mi je pa tud zelo všeč, zdaj pa ne vem, al bi tega poganjalčka al tistega iz Pikapolonice
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:15:23
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca u se neki me zanima a ve svojim tamalim cist zmiksate ker moj sam da je mali koscek umes on se zacne kar pacit k da se bo zadavu naš tud, kar kašljat začne, mu zmiksam ali pa če je mehko (zelenjava) ful pretlačim, da ni nobenga koščka Ma zanimivo, naša se tudi davi z majcenim koškom mehko skuhanega krompirčka, ampak listje pa vejice pa to gre pa vse dol brez prtoževanja. Anzi, se prtožuje, če ji skušam preprečit, da bi to jedla IZVIRNO SPOROČILO: Pikca nekje sem prebrala, da M ne dobiš, dokler dojiš redno in pogosto, tudi ponoči Jaz tudi tko brala, ampak naša še vedno ne poje v celem dnevu skupaj niti za 1 normalen obrok, skoz na joškki visi, teta je bla pa že 2x na obisku. Pršla je pa v istem času, kot pri taprvem, s tem, da je on mel takrat že 3 dnevne obroke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2007 15:17:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:26:51
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca ta Big Bobby mi je pa tud zelo všeč Jaz bi pa še dodatni sedež s svojima paroma koles, pa ne najdem pr nas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 15:31:26
|
|
|
|
Pikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca ta Big Bobby mi je pa tud zelo všeč Jaz bi pa še dodatni sedež s svojima paroma koles, pa ne najdem pr nas a to tud obstaja, a je to kot prikolica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 16:31:47
|
|
|
|
draja
|
Ne sledim vam, tko da zaenkrat samo to - vloga za znižano plačilo vrtca: sem šla prebrati in v navodilih lepo piše, da morajo do 15. novembra oddati vlogo samo tisti, ki so že vključeni v vrtec, med tem ko se znižano plačilo, ki ga starši uveljavljajo med letom, uveljavi z dnem, ko je otrok sprejet v vrtec, če starši oddajo vlogo najkasneje 15 dni pred predvideno vključitvijo v vrtec. Če zamudiš ta rok pa takoj s prvim dnem naslednjega meseca po tem, ko oddaš vlogo. Za nas, ki smo vpisani s 1.3.2008 torej NI treba nič oddajati do 15. novembra. Pri nas bosta nosila Miklavž in Božiček. miklavž bolj simbolična darilca + malo sadja, kasneje tudi kakšno sladkarijo, "ta glavno" darilo pa Božiček na Božični večer . Iiiiiiii komaj čakam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 16:37:42
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca a to tud obstaja, a je to kot prikolica Ne. Imajo tudi prikolico, samo tam prav piše, da ni namenjeno vožnji otrok. Tole bi: za punčke pa majo tole
< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.11.2007 16:48:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 16:48:20
|
|
|
|
Barči78
|
Kaj smo jedli: zajtrk - mleko dop. malica - rižova kašica mešana med jabolčni kompot in polovico banane pred spanjem - medolino kosilo - ješprenj večerja - še ne vem, mogoče polenta
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 17:15:29
|
|
|
|
tinaaja
|
kwa majo ude zadeve tile bobby car rabim samo se hiso z igrlnico notri, vrtom in loto dobitek kao akcija http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=58&hid=13
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.11.2007 17:16:50 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.