|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
6.11.2007 16:31:46   
tinaaja
Nahrbtnik - deuter je zakon, odlocitev je padla na podlagi Bostjanovega clanka in razmisleka. pri nahrbtniku ne smes sparat.. poslji mi mail, pa ti posljem clanek, pol se pa sama odloci. Mi2 sva noro zadovoljna!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
6.11.2007 16:37:07   
skačica
hej, hoj!user posted image

Evo, Iza še spi popoldansko spanje, je šla pozno spat, jaz pa bluzim za računalnikom, zraven jem kaki. Njami.

postavljanje na nogice- tudi nam je to FT-ka odsvetovala, ampak mislim, da je s tem mislila, da bi jo mi postavljali in ne da se sama. Ker se mi zdi logično, da če se otrok sam postavi na nogice, da to lahko, saj ni prisiljen. Ne vem no, moje mnenje.

Kati in vsi bolančki- user posted image user posted image user posted image za zdravje, da vas čimprej spet najde.

spanje- zadnje 3 noči so bile proti prejšnjim idealne, ampak se že bojim za današnjo, ker ko sem jo prej dajala spat, je vlekla zizo eno uro preden je zaspala. Pa čisto zmahana je že, ampak ko ji pade ziza iz ust, je pa takoj spet budna. Ajoj. In imam občutek, da bo tudi zvečer vlekla v nedogled.

Pitje- Iza ne šmirgla ne dude, ne stekleničke, ne magičnih lončkov, skratka nič kar ima cucelj(včasih si želim, da bi imela kaj od tega, ker se ravno zato non stop priklaplja nameuser posted image ), zato pa prav lepo pije po kozarčku. Me ne moti. Ko gremo na teren natočim čaj v stekleničko s cucljem in pokrijem, da ne teče in ko želi pit, ji cucelj vzamem dol in pije ven iz stekleničke.
Saj pravim, bi mi prav prišlo, če bi marala vsaj dudo....

dskubin- ti še nisem čestitala za izdelavo tako lepe torte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draja- se mi že prav smiliš. Res čudno kako so tanarbol pridni otročki ratali pravi razgrajači ponoči. Naša Iza je že ves čas tam nekje na sredi med pridnimi in porednimi in tud to je utrujajoče. Se vsak večer bojim kakšna noč nas čaka.

Čakam moža, da pride iz službe, cel dan ga že ni....

kati- meni je zobar rekel, da zgornji modrostni sploh niso zoprni za pulit oziroma ni problema jih ven dat. Ker se tud jaz odločam, da  potem ko mi vse zobe popravi, vržem zgornji dve osmici ven(s tem postanem rahlo bolj butastauser posted image ) in si namontiram fiksni zobni aparat za kako leto.

Grem, sicer ne vem kaj bi delaal(dela je dovolj, ampak meni se ne ljubi), pridem še kaj zvečer.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.11.2007 16:39:01   
skačica
aja, punce kaj so vaši otročki že v avtosedežih ali jih prevažate še v jajčki? Naša je tko nezadovoljna v jajčki in lepo samostojno čiča, ampak ni dovolj stara niti dovolj težka, da bi lahko sedela v sedežuuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.11.2007 16:47:15   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

aja, punce kaj so vaši otročki že v avtosedežih ali jih prevažate še v jajčki? Naša je tko nezadovoljna v jajčki in lepo samostojno čiča, ampak ni dovolj stara niti dovolj težka, da bi lahko sedela v sedežuuser posted image

v jajcki in jo bom se do konca leta skoraj ziher... ce je zoprna pa itak tuli v jajcki, tko da na to smo skoraj navajeni.. sedi brina tud,a pak s kilami se nismo pri 9.

moja 2 spita, jaz pa grem malo za fax pogledat, kaj bi delala... volja je, pol pa zmeraj manjka ali cas ali energija user posted image se bo treba mal po tejcici zgledovat.

Hemp, kako? Vse po starem? Lepo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.11.2007 16:53:52   
thaiss
o hemp a tvoj user posted image  tud ne spi ponoči, dej potoži se malouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.11.2007 16:54:45   
A-N-J-A

Za enkrat še v lupiniuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.11.2007 16:55:29   
skačica
ampak zakaj pa hemp ni nikoli gor, ko sem jaz???? Kaj pa če mene zasledujeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kar naj gleda, če smo fajne za brat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.11.2007 16:55:32   
Barči78
Nutellina torta - zanima me, ali ste imele ve dosti kreme (smetana+nutella), ker meni jo je zmanjkalo za vrhnjo plast. Pa kako ste nardile, da je bla smetana ful trda?

Postavljanje na nogice - naš se že dolgo postavlja, pa ga nisem nikoli silila, res je, kar otrok sam naredi, je v redu, ne smemo jih pa učiti hodit, tudi, ko hočejo splezat na nas, jim ne smemo dat rok.

Plezanje po stopnicah - moj Žan je danes prepleza okoli 18 stopnic, počasi se je vzpenjal user posted image

Z Nejo sva danes imeli posvetovalnico, 11900 g, 88 cm (zadnjič je imela 89,5 v RA) user posted image , glavica 45,5 (majčkena), govor ima baje nadpovprečno razvit, res ne vem kolk anj bi otrok govoril pri 2,5 l. Zgleda da ga je naša čist očarala, k je ful debatirala z njim.

Za bolančkane user posted image user posted image user posted image

Mi smo sedaj zdravi, moj očka pa danes bruha in driska, ja ni konca.

Avtosedež - mi ga že kakšen mesec nimamo več v lupinici, pa je ful bolj priden. Imamo pa sedež od maxi cosija in to kar skoz v ležečem položaju, tko da sploh ni bistvene razlike med lupinico in sedežem, le da sedaj gleda naprej.

Spanje - kaj pa je to user posted image

Reveža tolk matrajo zobi, da to še nisem vidla, bog ne daj da se jih dotaknem, zdej sta že obe spodnji enkici zunaj, pomojem se bodo še fajn vrstili.

Drugače se mu je pa ful vrnil apetit, skoz je lačen, nor na čokolado, (sem mu jo zadnjič dala, ko je imel drisko - zdej se mu pa ZMEŠA, ko jo vidi). Pa rad gloda piškotke od ALete, sam da nekaj cuza.

denver - naš P nikoli ne dela po teh testih, ker se mu ne zdi smiselno, včasih so kar preveč zahtevni za nekatere otročke. Sem pa zadnjič videla ta test v kartonu, pa je naredil kljukice npr. pobere rozino,..., očitno dobro opazuje otroka, nikoli pa ni dal rozine na mizo. Ja, izkušnje zgleda.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.11.2007 16:56:00   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image  sem odprla Lumpijevo skutico, jagoda in je plesnivauser posted image user posted image user posted image  rok trajanja 17.11

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.11.2007 16:58:06   
skačica
sej ne morem verjet, da tok plesnivih mlečnih zadev najdeteuser posted image user posted image user posted image . Pa madona, kako je sploh to možno???? Jaz hvalabogu še nisem imela takih izkušenj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.11.2007 17:00:46   
dskubin
kaj so vaši otročki že v avtosedežih ali jih prevažate še v jajčki?

Še v jajčki, ampak ne več dolgo, ker bo glih glih prišla z rameni čez pasove.

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Nutellina torta - zanima me, ali ste imele ve dosti kreme (smetana+nutella), ker meni jo je zmanjkalo za vrhnjo plast. Pa kako ste nardile, da je bla smetana ful trda?

Moj vlakec je bil tale torta. Če se mudi in delam vse isti dan, dam v smetano kremfix. Je pa najbolje, če narediš in kremo in oblate dan prej - oblati se lepše režejo malo postani, smetana pa se fajn strdi v hladilniku. Smetana mora bit mrzla, ko jo stepaš (bolj trda je rastlinska, vendar meni tudi bolj zanič), pa ne smeš na preveliki hitrosti stepat. Kreme mam jaz dosti glih za filo (pa imam tamali okrogli model - 23 cm), po vrhu vedno naredim čokoladni obliv, v nasprotnem primeru bi napravla več smetane. Aja, pa če hočeš sočno torto, je treba napit z najmanj 4 deci tekočine, tam je premalo napisano. Jaz dam navadno mleko+rum+malo cukra, ker se mi pri vsej tej čokoladi zdi škoda packat s sadjem - ja smo čokoholiki.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.11.2007 17:03:36 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
6.11.2007 17:04:17   
tinaaja
Nutellina torta - zanima me, ali ste imele ve dosti kreme (smetana+nutella), ker meni jo je zmanjkalo za vrhnjo plast. Pa kako ste nardile, da je bla smetana ful trd

jaz sem delela iz pol vec smetane kot v receptu, enkrat celoniz dvojne doze in je bilo OK. Smetana se strdi v hladilniku, je bila pri meni tud ful tekoca. Zato naj bi torto tudi pustil cez noc stat, je drug dan boljsa.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
6.11.2007 17:10:26   
Barči78
je treba napit z najmanj 4 deci tekočine,

A tolk, men se je pa zdel tko mokro že, kar nisem upala polivat, kaj pa naj zdej, a vrhnjo plat si tudi polila?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
6.11.2007 17:19:29   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

je treba napit z najmanj 4 deci tekočine,

A tolk, men se je pa zdel tko mokro že, kar nisem upala polivat, kaj pa naj zdej, a vrhnjo plat si tudi polila?

jaz prvic nisem upala kaj dost polivat, pa mi je bilo pol zal. polij tudi zgornjo plast. jaz sem porabila vso vodo od visnjevega kompota, pa se malo mleka sem dala v zgornjo plast ...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
6.11.2007 17:22:14   
tinaaja
Nahrbtnik in spanje otroka user posted image Brina na tromeji

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
6.11.2007 17:37:24   
urla

Jo ravnokar pečem za mojega največjega sončka, ki jutri praznuje 4 leta. V smetano sem dala kremfix (enega na 025 ml smetane). Ker mi je pa tudi zadnjič kreme zmanjkalo za okrasitev, jo danes delam iz 0,75 ml + 3x kremfix.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
6.11.2007 17:39:15   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem odprla Lumpijevo skutico, jagoda in je plesnivauser posted image user posted image user posted image  rok trajanja 17.11

Se pridružujem ta plesnivim - danes odprla skutico marelično, ki ima rok trajanja do 24.11, pa glej ga zlomka. Cela kepa plesni. Sem jo takoj likvidirala, pa jo je naša šparovna babica takoj pojedlauser posted image . Ma tut iz smeti mi pobere kaj, če le vidi. Je greh karkoli stran metat. Sej zato ji pa cela penzija ostane, ker tako špara in čara s hrano.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
6.11.2007 18:09:19   
Sibil_
Vsem v našem bolančkanem klubu želim, da se čimprej pozdravijo.Namreč po obeh otrocih sem zbolela še jaz, imam oba mandlja skoraj skupaj zalimana in komaj komaj kaj požiram.Da ne govorim o bolečinah v celi glavi...ma ni za govort no.In seveda sama z obema bolnima mulcema doma, danes sem imela pa še bponus-z obema k pediatru.Ni za opisovat-ker itak po Murphyu ni hotel PAtrik bunde oblečt, Lukas tečen....skratka, čist sem out.In šele sedaj vas prebiram-zelo čudno zame.user posted image

No, spimo zaenkrat še, vsaj ponoči.Tok Tok.

Srečanje jutri-zaradi bolezni nas žal ne bo, pa tko bi prišla, ampak ne gre na žalost.Smrk.No ja, pa drugič za ziher.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
6.11.2007 18:19:06   
K_a_t_i
Vročine ni več, glavobol šel, mal sem še švoh, lakota napada user posted image .

Lumpi skutice - jst sem že zadnjič povedala, da je bil Žiga čist pikast po njej.

Avtosedež - mi smo že kak mesec v roemerju. Imamo pa tudi 10.200kg.

Skačica - moj je dobu do nedelje bolniško zarad zoba... Zgleda le ne bo tko nedolžno user posted image . No sej, če se jst pocajtam, bo nekak šlo!

Sibil, si ne predstavljam... user posted image  user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
6.11.2007 18:31:08   
tinaaja
10.200kg

user posted image user posted image user posted image 10ton? user posted image user posted image user posted image verjetno je sred noci res tak obcutek user posted image user posted image user posted image super da si bolje!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
6.11.2007 18:32:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

10.200kg

user posted image user posted image user posted image 10ton? user posted image user posted image user posted image verjetno je sred noci res tak obcutek user posted image user posted image user posted image super da si bolje!

user posted image  ja itak...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.11.2007 18:38:56   
skačica
kati-sem klicala za footmuff v BC in mi je prodajalka rekla, da šele čez 14 dni pride roba od Mutsija.user posted image user posted image user posted image  Ma, bi jih po buči, kaj tok časa čarajo mi ni jasno, bo zime že prej konc preden bom jaz tisto vrečo dobila.
Ja, bad da mamo tkole težave s temi zobmi. Če je dobil bolniško revež pol je pa že smotano. Jaz upam, da ne bom imela prevelikih težav.

nutella torta- jaz sem jo tud fajn močila in sicer z višnjevim kompotom in tisto sladkano vodo in je bla prav sočna. Mater bi jo zdele jedla, ene 2 ornk kosa.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.11.2007 18:43:24   
tinaaja
Mater bi jo zdele jedla, ene 2 ornk kosa.

ššuuušššššššššš

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.11.2007 18:59:02   
K_a_t_i

kati-sem klicala za footmuff v BC in mi je prodajalka rekla, da šele čez 14 dni pride roba od Mutsija.user posted image user posted image user posted image   

No fajn, pol men ni treba user posted image . Jst sam upam, da bo Žiga sploh pršu v tisto vrečo! Sam za drug teden je baje sneg napovedan. Ne bomo neč vozičkal user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
6.11.2007 18:59:48   
Barči78
jest sm jo pa user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.