Barči78
|
Nutellina torta - zanima me, ali ste imele ve dosti kreme (smetana+nutella), ker meni jo je zmanjkalo za vrhnjo plast. Pa kako ste nardile, da je bla smetana ful trda? Postavljanje na nogice - naš se že dolgo postavlja, pa ga nisem nikoli silila, res je, kar otrok sam naredi, je v redu, ne smemo jih pa učiti hodit, tudi, ko hočejo splezat na nas, jim ne smemo dat rok. Plezanje po stopnicah - moj Žan je danes prepleza okoli 18 stopnic, počasi se je vzpenjal Z Nejo sva danes imeli posvetovalnico, 11900 g, 88 cm (zadnjič je imela 89,5 v RA) , glavica 45,5 (majčkena), govor ima baje nadpovprečno razvit, res ne vem kolk anj bi otrok govoril pri 2,5 l. Zgleda da ga je naša čist očarala, k je ful debatirala z njim. Za bolančkane Mi smo sedaj zdravi, moj očka pa danes bruha in driska, ja ni konca. Avtosedež - mi ga že kakšen mesec nimamo več v lupinici, pa je ful bolj priden. Imamo pa sedež od maxi cosija in to kar skoz v ležečem položaju, tko da sploh ni bistvene razlike med lupinico in sedežem, le da sedaj gleda naprej. Spanje - kaj pa je to Reveža tolk matrajo zobi, da to še nisem vidla, bog ne daj da se jih dotaknem, zdej sta že obe spodnji enkici zunaj, pomojem se bodo še fajn vrstili. Drugače se mu je pa ful vrnil apetit, skoz je lačen, nor na čokolado, (sem mu jo zadnjič dala, ko je imel drisko - zdej se mu pa ZMEŠA, ko jo vidi). Pa rad gloda piškotke od ALete, sam da nekaj cuza. denver - naš P nikoli ne dela po teh testih, ker se mu ne zdi smiselno, včasih so kar preveč zahtevni za nekatere otročke. Sem pa zadnjič videla ta test v kartonu, pa je naredil kljukice npr. pobere rozino,..., očitno dobro opazuje otroka, nikoli pa ni dal rozine na mizo. Ja, izkušnje zgleda.