|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
6.11.2007 19:00:07   
Anonimen
thaiss ta clanek je bil v prejsnji ONI

Postavljanje na nogice tudi sama mislim,da,ko se bo sam ne bo nic narobe sama ga pa en mislim postavljat...npr necakinjo,ki je 6tednov mlajsa od Taija veselo postavljajo na noge,jaz pa zaradi tega,ker tega ne dovolim nizpadem kao bolj hof user posted image

Kati & company bolanih user posted image user posted image user posted image

pitje
nas tud noce vlect po cuclju..direkt s kozarcka al pa po zlicki...duda pa cez dan velja ponoci pa ne...ko se zbudi potegne parkrat zizo pa se obrne stran in spimo naprej..

jajcka mi se se kar vozimo v njej...imamo mal vec kot 8kg tako,da imamo se nekaj fore...pa jajcka je zaenkrat se kar udobna dokler nismo prevec zimsko obleceni...

Brina zasluzeno spanje user posted image user posted image user posted image

Sibil tudi azte user posted image user posted image user posted image

Od prijateljice sem dobila mail-pesmarico...Ce katera zeli naj mi poslje svoj mailuser posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.11.2007 19:07:22   
Anonimen
takole pa se mi strizemo,teto poklicemo iz spodnjega stuka user posted image
user posted image

za darilo smo dobili tale avtek...samo,ko ga damo notr zacne furat po celi kuhinji..in se mi zdi kot hojica...tega pa sme povedala,da mi ne bomo imeli...naj anstimamo nazaj gor tist za nogice,da se ne bo mogel poganjat..ne vem kaj naj..mali pa cist nor,ko ga dam notruser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.11.2007 19:54:29   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
A tolk, men se je pa zdel tko mokro že, kar nisem upala polivat, kaj pa naj zdej, a vrhnjo plat si tudi polila?

Ja, tudi vrhnjo plast. Sej pravim, meni je všeč, da je biskvit fejst namočen, ker uno suho se če ne valja po ustih. Tolk porabim za tamal okrogel tortni pekač. Zdej sem za to veliko torto porabla več kot liter tekočine, pa ni blo nič preveč.

Ja, nič zdej. Pojedli boste tko al tko, ju3 boš pa novo nardila pa fejst polila, pol boš pa poročala ;)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.11.2007 20:06:23   
cv105
čer

dete spi ... upam ... slišat ga ni ... smo ukinili eno popoldansko spanje, da zvečer ni prevelike panike ... upam, da se bo obneslo ...

skutke LM: kaj za ene skutke imate to ? marelica in to ? ker pri nas na vasi imajo od LM edin skutke 110g z okusom češnje, borovnice, marakuje&breskve ... in mi te jemo, ker so dobre in do zdaj še nič plesnive ...

nutelina torta: mi je totalno slabo, ko berem o torti in hrani nasploh ... pa ne zamert ampak sem se najedla palačink z nutelo ... mi gre na user posted image ... sva jih pa pekla prvič, odkar sva skupaj ... ker smo pri nas doma jedli palačinke z marmelado, pri možu pa izključno z nutelo, ki je jaz ne obožujem ... in danes mi je zapasalo ... in mi je žaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal  

bolančkani: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapoka - nahrbtnik: za 3-4 urne ture moraš fejst ruzak kupit ... mi imamo Mckinleya ... sem ga zadnjič z Vaudejem primerjala ... ni velike razlike, oblazinjena sta oba primerljivo, žepkov podobno premalo, hrbtišče pri obeh trdno, varnostni pas mi je pri Mckinleyu bolj všeč ... Mckinley je celo malo lažji ... edino strehice nima ... pa jo bolj kot ne pogrešam ... kolegica, ki ima Vaudeja, je rekla, da so ga kupili, ker nima spodnje kovinske prečke (za razliko od našega) in greš lažje na sedežnico z njim user posted image user posted image user posted image ... pa še cena je tam tam ... ti priporočam, da si ga za testno turo najprej sposodiš, da vidiš, če bo otročku sploh všeč ...

tinaaja: mi tudi prakticiramo spanje v nahrbtniku, le da v stoječem položaju user posted image

lupinica: mi smo še kar v lupinici ... imamo tam nekje okrog 7000 g ... in bomo naslednjih x mesecev šparal za avtosedež ...

no, zmanjkalo texta ... lahko nočko ... pridni bit ... in spančkat ... do zjutraj ...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.11.2007 20:08:27   
tinaaja
Nasa lubica je koncno zaspala po 45min uspavanja, kricanja, zizanja - bila je cist fertik (ne vem od cesa,morda popodnaskega spanca user posted image user posted image ). Bila je tudi jokcasta ceu popoldan, ampak smo ji vse oprastili in jo lubckali, ker je punca pridelala 3 zobek - desno enko zgoraj. Leva pa je se na poti user posted image Jao, 3 so zunaj - kok se user posted image user posted image

Ona pana, jaz pa na faks user posted image fotrcek pa za sluzbo dela.. ce ni to idila druzinskega zivljenja user posted image

leina - po filingu naredi. a vi ste ga tud ze osisal? user posted image

sola za starse
- ful zanimiva predavnja imajo v vrtcih
http://www.ljubljana.si/si/mescani/starse/default.html

bom ziher sla!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.11.2007 20:14:47   
tinaaja
tinaaja: mi tudi prakticiramo spanje v nahrbtniku, le da v stoječem položaju

ja saj prej je bila na hrbtu, pa je na vrhu se kar spala in smo jo polozili v horizontalo user posted image je zaspala na poti na tromejo user posted image ocitno cist prevec kisika user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.11.2007 20:20:16   
erna14
thaiss in urla-user posted image user posted image user posted image user posted image  sm mislna da sem edina k mam sreco da trofnem plesnave jogurte,skute,zato jaz nobenga vec ne pretresam
draja-ne vem kaj naj ti napisem ker najbrz ves da ti res zelim da bi se naspala in da bi bila ziva pridna ponoci,res mi je hudo zaradi tebe in ne vem kaj naj ti svetujem res tukaj mi ostane jezik brez besed,ker nevem kako naj ti pomagam.sam lahko ti zazelim eno lepo nocko polno spanjauser posted image user posted image user posted image ce ne bo slo drugac me pa poklic se bom tud ponoc sla  s tabo sprehajat ce bo trebauser posted image user posted image user posted image

FUUUUUUZZZZZBBBBAAAAAAALLLLLLLLLLLLL

NOCKO

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.11.2007 20:24:41   
pocka
ojla
dete že zdavnaj spi,jaz sem se najedla, moj je v nočni, skratka standardni večer........

brina - user posted image za zobek, sem se pa tako nasmejala slikci,faca tale vaša Brina  user posted image

torta nutela - jaz sem jo samo enkrat prerezala zadnjič, pa mi je ostalo dovolj kreme še za na vrh. Bom pa  naslednjič tudi bolj namočila biskvit, tokrat sem malo cvikala, pa mi je bilo pol žal.

lupinica - mi smo prešaltali na avtosedež že dooolgo nazaj, ker jo je prerasla. Imamo pa ultimaxa, tako,da smo jo do pred 3 tedni imeli obrnjeno v nasprotni smeri vožnje.

kati in sibil - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravita se

hemp - kje si?? Da se ti ni kaj zgodilo?user posted image user posted image

obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali neuser posted image ?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.11.2007 20:27:37   
cv105
tinaaja: evo našo spečo vertikalo user posted image
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.11.2007 20:33:54   
tinaaja
No, tkole je zgledala vertikalno v specki, podlozila sem ji fotrovo majco:
user posted image

se en pogled od strani na bubico
user posted image

pa na poti navzdol - s trakocom od kapice v ustih in se je skoz ful zabavala zarad tega in smejala sama seb
user posted image

pa se pozabila sem povedat - udelezili smo se svetovnega prvenstva v simultanem dajanju prstov in zlice v usta in zmagovalka je na sliki

user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.11.2007 20:33:59   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
obalke - kaj je zdaj zmenjeno za jutri? Sem kaj zgrešila,bo čvek ali neuser posted image ?

kdaj ti odgovarja, da sporočim Naomi???

Brina  user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 6.11.2007 20:35:07 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.11.2007 20:38:18   
cv105
tinaaja, a Brina tudi dela slovensko planinsko transverzalo ? Mene cela soseska zeza ... še nisem nabavla zimske vreče ... in ne prakticiramo vozička ... pa greva raje z ruzakom ven (saj ne, da bi mu bilo v ruzaku kaj bolj toplo ...)  ... in me majo po zobeh, da je Maks polovico že odplezal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.11.2007 20:40:18   
cv105
a je dons dr. House??

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.11.2007 20:43:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

a je dons dr. House??

je user posted image

Skutke - ti maš verjetno te s podloženim sadjem? Mi kupujemo une male - 6kom. skupaj po 50g. Okusi 2×banana, 2×marelica in 2×jagoda.

Luštne slikce od hribolazcev user posted image .

Zdej grem pa jst v krtovo deželo. Do jutri moram bit zdrava, mamo plavanje user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.11.2007 20:44:40   
tinaaja
tejcica,kako si kaj user posted image :))

ja house je danes..

matr, berem na 3/4 napisano seminarsko, ki jo koncujem ze 1 leto!!! user posted image poslovna etika user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.11.2007 20:48:46   
tinaaja
ej, kmal bo xmass...
user posted image

tok hitro gre cas.. dvakrat se bomo okol obrnile pa bomo ze v sluzbah user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.11.2007 20:49:41   
tinaaja
draja za zivo, da bo bolje spala
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.11.2007 20:55:20   
cv105
Skutke - ti maš verjetno te s podloženim sadjem? Mi kupujemo une male - 6kom. skupaj po 50g. Okusi 2×banana, 2×marelica in 2×jagoda.

h nam na kmete to še ni prišlo očitno ... moram v mesto v štacuno user posted image  ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.11.2007 21:01:14   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

a samo midve prideva??? Ob 10 bo OK? Midve prideva,če bo lepo vreme. Javi kaj se boste zmenle.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.11.2007 21:12:06   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

draja za zivo, da bo bolje spala
user posted image

ne, tko ga bo srala ponoči, ta je za spanje
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.11.2007 21:14:14   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

a samo midve prideva??? Ob 10 bo OK? Midve prideva,če bo lepo vreme. Javi kaj se boste zmenle.

Ob 10h bo OK, na Bernardinu!!
pri Tejčici in Sibil so bolni.
Dskubin ti se pa kar z obemi nacrtaj, bomo vsaka eno uko hitle na Draža!!!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
6.11.2007 21:26:42   
draja
Punce hvaaaala vam. Zlate ste. Ste me ful v dobro voljo spravile zdaj.

Noči me je pa pošteno strah, ker smo imeli problem za zaspati, kar ni v naši navadi. Je skoraj eno urco pojokcavala preden je zaspala, pa dojiti se sploh ni hotela, je komaj kaj spila pred spanjem. Jah no, mogoče bo pa lačna bolje spala.

Thaiss sem ravno ta teden brala v Žurnalu,da se okrog 8. meseca pojavi separacijska anksioznost pri otrocih - torej stiska, ker še ne razume, da z mamo nista eno. Mogoče to daje Matio zdaj, da te želi imeti skoz ob sebi. To naj bi se ponovilo spet okrog 2-eh let starosti, tam nekje pri treh letih pa se otrok prvičpočuti samostojno bitje in je zato takrat baje šele pravi čas za vrtecuser posted image .

Tinaaja in cv105 da dol padeš ob teh slikcah spečih hribolazcevuser posted image .

Kati smao da si boljšuser posted image user posted image user posted image . Pa upam, da dragi ne bo preveč bogi.

Erna cukr moj, hvala ti. Sej veš, da te sredi noči pa res ne bom sprehajala po Šiškiuser posted image . Mogoče se sam za minutko ustavim pri tebi, tolk da Živko Nagajivko odložim, pol pa pobegnem spat domovuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.11.2007 21:27:46   
erna14
buuuuuuuuuuu

draja-u ti jo kar prprl se bova pa igrale mal tok da se mami napancauser posted image .u tole sem pa jaz zadnjic dozivela,sli smo na ig k enim na obisk in nismo bli z tamalmu prvic tam ,se pravi mu ljudje niso bili neznani in tudi sicer mu to ni delalo problemov ,ker se ne boji ljudi +.no in sam v hiso smo stopil je tamal ze zacel nabirat ,ampak kok je jokal k sm ga dol dala,mislm kaj tazga jaz kr nisem mogla vrjet tamal se me je tok drzal dobesedno se me je oklepal z rokami okol vrata in ni sans da bi ga lahko spustila iz narocja tako sem ga eno uro mirila,pestvala in ni in ni nehal jokat nc ni pomagal tko da smo mogl domov
skacica-mi se vozmo kak mesec,v sedezu mam pa tiztga ki je odd 0-13 kg tako da je dost nazaj nagnjen ubistvu k lupinca sam naprej obrnjena
sezam-joj vsakic ti hocm povedat da nam nas tamal ze dovol da smo dlje casa pokonc k onuser posted image
pikca-user posted image user posted image user posted image user posted image kje si kako ste
kati-user posted image user posted image user posted image  je mela mea prov
tinaaja-user posted image user posted image  za zobija,in za slikce.kaj si se odlocila za london
thaiss-pejt spat user posted image user posted image matio pa men prpel da se bo igral z zivo in mano

no moj gleda fuzbal in zraven smrci kot konjuser posted image user posted image pol mu pa recem ce lahko ugasnem pa mi prav da poslusa sam mal miziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeee ahaa
cv105-super fotka

< Sporočilo je popravil erna14 -- 6.11.2007 21:36:07 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.11.2007 21:33:12   
thaiss
erna bbbbuuuuu...fuzbaluser posted image

naše novo prevozno sredstvo, kupu stricuser posted image
user posted image   user posted image
user posted image

erna ta je zate user posted image
user posted image

pa še naša popoldanska malicauser posted image
user posted image   user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.11.2007 21:44:12   
erna14
thaiss-iiiiiiiiiiiiii kok je lep.hvala za slikco.
tale je pa za vajuuser posted image

u rabm uslugo-dej jutr zame ene dvakrat ucka vrz na morcija a bosuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.