|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
6.11.2007 14:59:02   
sayuri
spelka12, seveda lahko M pride kljub Prometriumu. Sicer pa lepo glavo gor in nič paničarit, ok? Smo kar preveč občutljive v tem času in do potankosti opazimo vsako sprmembo našega telesa. Pozitivno mislit, pa bo. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.11.2007 14:59:45   
maja24
Aja dones 14 dni mam UZ pr atu Reš user posted image .Upam da bo vse OK

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.11.2007 15:00:01   
spelka12
maja24 trenutno me ne vidiš ampak jaz sem ti tak cmokec primazala da si mastna od labeleuser posted image . Kako to misliš upam da bo vse o.k.? Seveda da bo. Če boš pozorno pogledala ti bo fižolček še pomahaluser posted image .
Zgleda, da res neki bo, ker me hormoni mečejo. Še 2 ure, pol pa v lekarno, jutri zjutraj pa .....
U sayuri sem šele zdej videla tvoj post, a tebi tud lahko lupčka dam, a bi raj kaj drugega? Dobro pečem sladice, če te mikauser posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.11.2007 15:17:44   
kajsica
Pozdravljene!

Linda 25, Gonal f si začneš dajati  drugi dan user posted image , ne prvi, vendar ni važno, prvi dan se šteje tudi če jo dobiš zvečer.

Moram pa povedati, da sem danes imela drugi UZ in je bila skoraj malo panika. Tako močno sem reagirala na ta Gonal, da zdravnica, ki je delala na GK UZ, ni mogla verjet, da sem bila nazadnje v soboto. Jajčec pa toliko, saj si niti zapomnila nisem, mislim da je bilo desno 3x 20 in neki takega 18, pa še neki 16, 15, 14, v levem pa je podobna situacija, tako da grem jutri zjutraj še na UZ, zvečer bo padla stopka, v petek punkcija.

Ja pa smo tam, dolgo sem čakala in imam kr solzne oči ko vam to pišem....Naj vam ta čas ko čakate čimhitreje mine in vsem želim, da bi bile dobre kokoške in da bi bili pri vseh na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem novim nosečkam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa ni dovolj prostora, da bi jih lahko še več naštepala. Vso srečo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.11.2007 15:18:58   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 12.11.

Torek, 6.11.
sayuri - UZ
maja24 - TEST
kajsica - UZ

Sreda, 7.11.

Četrtek, 8.11.
spelka12 - TEST
_rebeca_ - TEST
M.B.L.K. - TEST

Petek, 9.11.
Abra - TEST
Ana_P - UZ
sayuri - UZ

Sobota, 10.11.
šemalo - ET
Nedelja, 11.11.
Sulfinija - UZ
user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

spelka12 greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
_rebeca_ greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
Abra  greje user posted image user posted image  - TEST 9.11.
M.B.L.K greje user posted image user posted image - TEST 8.11
sonček75 greje user posted imageTEST 14.11.
Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11.
mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 18.11.
Goldy greje user posted image user posted image  - TEST 19.11.

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image
user posted image cati (MB)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10., ET 5.11.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB) kratek postopek, Merional
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, začetek Diphereline 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem, ET 26.10.
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.,ET 25.10.
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Diphereline, 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10., ET 25.10.
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. prenos zamrznjenčka 31.10.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki, Pokliče prvi dan novemberske M
  • M.L.B.K (ICSI;PO,dr.Reš) ET 25.10
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (IVF/ICSI?; ?, ?) 26.10. začetek Diphereline, 21.11. predvidena punkcija

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (MB) zamrznjenčki

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka, mihi78. *ajetam*
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image CRNITULIPAN (PO), BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (LJ) pregled 13.11.
    user posted image _rebeca_ (PO) še neuradno user posted image
    user posted image maja24 (PO) pregeld 20.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1630
    6.11.2007 15:30:07   
    sayuri
    kajsica, pridna kokoška user posted image user posted image user posted image  Škoda, ker nisem prej vidla tvojga posta, da bi te na frišen seznam dala. Te bom pa jutri user posted image

Aja, pa še eno orng kokoško imamo.... šemalo, ti si čist divja kokoš user posted image user posted image user posted image . KAj ustanavljaš dvojno moštvo? user posted image

Mene danes pa spet glava boli in spet mi je slabo.user posted image  Tile hormoni me čist abnormalizirajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1631
    6.11.2007 15:41:42   
    kajsica
    Sayuri, pa saj ni panike, je vse skupaj tako uletelo, da me je kar frapiralo. user posted image  V soboto je bilo govora, da itak pred to soboto ne bo kaj, pa da bo itak že to hitro.

Samo je pa zanimivo, da zdravnica se ni mogla odločiti, ali me da danes na stopko ali jutri, tako da sem šla ven in se oblekla in še enkrat nazaj. Sam je pa samo belo gledala.

Pa OK, no ko boš glih naslednjič rihtala seznam....user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1632
    6.11.2007 16:51:24   
    Sulfinija
    Konina,Citrončica kak kaj gonal prenašata?Joj mene že boli v desnem jajčniku pika ko noro ,glava boli in neznosno sem zaspana.Spala bi kar non stop.Ja bomo videli kaj bo pokazal UZ v nedeljo,komaj že čakam in zraven pijem pivo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1633
    6.11.2007 17:06:36   
    micka zaloška
    Pozdravljene! Vas obcasno spremljam in naj ob tej priloznosti cestitam vsem novim user posted image , borkam pa user posted image  ! NAVIJAM ZA VAS!

Verjemite, da enkrat pride tisti trenutek, ko zagledate user posted image . Nobeni ne uide!

Jaz sem po dobrih osmih letih truda ze skoraj obupala, sedaj pa sem v 17. tednu user posted image  brez posebnih tezav. In to po naravni poti, ceprav so izvidi preiskav pokazali, da to ne bo slo, ker so moji hormoni v razsulu. Evo, pa se jih presisala! 1. ICSI ni uspel. Bil je kratek postopek.
                             2. postopek naj bi bil dolg. Imela sem ze zdravila in igle doma, le user posted image  sem cakala. Naredila sem test in... user posted image , a sem vseskozi imela izcedke, tako se je v 7. tednu koncalo s ss.

Tako sem sla v drugi postopek sele cez pol leta, ki ni uspel.

3. postopek bi morala zaceti konec avgusta, pa me je user posted image  presenetil. In sedaj upam, da se bo izslo, kot si zelim, brez negativnih presenecenj.

To naj vam vlije optimizma!

CRNITULIPAN ; jaz se te spomnem z lanskega postopka (december-januar). Sem po transferju lezala na postelji desno od tebe. Se spomnes? Sem majhen drobiz. user posted image  Poleti pa sva se srecali v lekarni v BTC-ju. Bila si z mozem. Sva spregovorili par besed. In zaradi tebe sem se potrudila premagati svoj racunalniski analfabetizem in sem se potrudila registrirati se na forumu. Ker ti zelim napisati, da drzim pesti, da te UZ osreci! Res si mi pri srcu in ti privoscim radost! Zato izvoli enega mesnatega user posted image  za sreco! Poljubcek!

Vsem  ostalim pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspelo mi je napisati, upam da tudi odposlati. Jaz sem res "runkl" za te stvari, veste?

SE ENKRAT VSEM! NE OBUPAJTE!

Pozdravcek! user posted image

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1634
    6.11.2007 17:12:48   
    Sulfinija
    Micka zaloška,dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image ,da vama je uspelo priti do user posted image .Take besede,kot si nam jih ti sedaj napisala so pravi balzam za dušo za začetek postopka in vlila si mi ponovno upanja,da bom tudi jaz enkrat mamica.Srečno do konca tvoje nosečnosti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu micka zaloška)
    Neposredna povezava do sporočila: 1635
       [Brisano sporočilo]
    6.11.2007 17:13:41   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1636
    6.11.2007 17:18:39   
    darmar
    Živjo, po dolgem času se javljam. Sem 3. teden na bolniški, slabo mi je da je za znoret. Pa trebuh me boli, sploh ne vem kako naj spim. Pa itak je REš reku, da trebuh boli, ker sem noseča. V petek imam nuhalno v Dravljah ob 10ih. Mislim, da boš tudi ti Zalazoya tam ta dan:) Veselim se že nove slikice oz. kar posnetka na DVD.

Kako sta:  Sonček.d - otroci so še vedno pridni in čakajo dan veselega prihoda na svet, citrončica - pridna in držim pesti.

Kako je glede srečanja, sem ga že zamudila??? Upam, da se vidimo. Na računalnik gledat mi ni glih fletno, še bolj mi naredi slabo.

Držim pesti za vse špikarice in seveda vse nosečke in nove user posted image .

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1637
    6.11.2007 17:26:45   
    micka zaloška
    SULFINIJA najlepsa hvala za lepe zelje! Prav razmisljas! Kar korajzno pojdi v postopek! Izvoli user posted image  in user posted image  za sreco!

REBECA  NIKAR SE NE BOJ! Kolikor vem, jemljes prometrium ali kako se ze rece in to je super. Ves, jaz sem takrat naravno zanosila, ko sem imela izcedke. Ginekologinja mi ni dala nicesar, ceprav se mi je zdelo, da bi bilo dobro vsaj dabroston, da bi jemala, pa ni sem dobila nic. In se je tako koncalo. Ti pa ne obupaj! To je moj ukaz!!! Poglej, tudi sedaj, ko sem zanosila ni slo od zacetka brez tezav. V 7. tednu sem dobila rdeckast izcedek. S voje gin. nisem hotela klicati, ker mi gotovo ne bi spet nic dala, zato sem sla kar na urgenco, kjer se je ze videl srcek biti in so mi predpisali strogi pocitek in dabroston. Ocitno je delovalo. Sem pa res strogo pocivala 6 tednov. Misli pozitivno, ok? Tudi tebi user posted image  in user posted image  za sreco!

Poljubcek obema!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 1638
    6.11.2007 17:27:58   
    maja24
    REBECA aje tep tut Reš reku da bolniška ni potrebna po tem ko narediš test in je pozitiven,a je tep tut po transverju dau sam 5 dni bolniške
    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
       [Brisano sporočilo]
    6.11.2007 17:31:48   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1640
       [Brisano sporočilo]
    6.11.2007 17:35:47   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
      Neposredna povezava do sporočila: 1641
    6.11.2007 17:39:03   
    maja24
    Ja micka tut mene si pomirila,tut jest sm bla v prvem postopku ICSI.Tok da držim pestke zate da bo tvoj pikec uredu,pa da bo ostala nosečnost potekala brez težav.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1642
    6.11.2007 17:43:14   
    maja24
    Ja dones mi je po telefonu reku da ne rabim bolniške ker to ni bolezen ampak mene skrbi ker mam dost fizičen deu.Po transferju mi je pa dau sam 5 dni tok da sm svojo osebno ZD prosila naj mi da saj 1 teden ,tok da mi je komej dala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
       [Brisano sporočilo]
    6.11.2007 17:47:07   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
      Neposredna povezava do sporočila: 1644
    6.11.2007 17:50:22   
    maja24
    Ma sobarica sm.Pa sej sm mu skoz težila pa mi je skos u besedo skaku al pa mi tut do besede ni pustu.Pa dones po telefonu mi je reku naj neham aspirine jest k mi sploh umenu ni nikol da nej jem do testa aspirine.

Neposredna povezava do sporočila: 1645
    6.11.2007 17:51:33   
    Sulfinija
    Maja24,ti kar povej da maš takole delo in bi mogla kar avtomatsko dobiti bolniško.

NO punce jaz sem se zdajle drugič piknila z gonalom mi gre ful od rok.SEdaj bom še malo tukaj gor visela,nato pa šla pod tuš in hrtovo deželo do jutri.Jutri pa mam pol ob 11.30 pevo refleksno masažo stopal.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
       [Brisano sporočilo]
    6.11.2007 17:52:50   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
      Neposredna povezava do sporočila: 1647
    6.11.2007 17:54:37   
    spelka12
    kajsicauser posted image user posted image user posted image  

evo punce, moja firbčnost me je spet tepla po riti. Jaz pametna v lekarno po test in sproduciram en debel grd - .
    Groza čisto sem v šoku. In ker ne delam nič samo polovično, se mi je še user posted image  ulila. Tako da nebi slučajno mislila, da je test pokvarjen al pa da je zaradi popoldanskega urina.
    Kaj pa zdaj? Jokam že, živčna sem tud, trebuh pravi awaaaaaa. Nič gremo naprej.
    Zdaj pa pomoč, kdaj mislite bi lahko imela pri Reškotu naslednji postopek?
    Pa hvala vsem, ki ste navijale za mene.

Neposredna povezava do sporočila: 1648
    6.11.2007 17:55:19   
    maja24
    A me povabiš zravn,men bi se tut prilegla ena masaža, ampak ne sam stopala ampak celotnatnega telesa.Kaj pa praviš na to?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1649
    6.11.2007 18:01:03   
    Sulfinija
    Maja24,če gre to zame,če te povabim zraven na masažo pol le pridi pa eure doma ne pozabi,velja?

Špelka,žal mi je zate user posted image user posted image user posted image user posted image .Pošiljam ti ne velik in topel user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.