Crnitulipan
|
Micka zaloška, porka flek - še kako se te spomnim iz dec-jan postopka IN jojoooojjj sem takoooo vesela zate!!! Ti želim lepo in zdravo nosečnost . Res lepo, da si se oglasila in hvala za dobre želje. In seveda je zelo zelo pohvalno, da si se lotila interneta, če ti je to predstavljalo problem. Boš videla, da ti bo še za kaj drugega prišel prav. Ja, kako je z menoj - čakam. .. res me nervoza daje, ker ni enostavno tole čakanje na drugi UZ. Kot sem že večkrat napisala, zame osebno je veliko lažje preživeti menstruacijo ob neuspelem postopku kot posloviti se od male pikice. Čeprav se moram posuti s pepelom, saj sem prej vedno govorila, da bi vsaj enkrat rada doživela , da vsaj vem, če lahko zanosim... ne glede na kar koli... ja, zdaj pa vsa prestrašena in 'majhna' čakam ta drugi UZ... Optimizem mi dajejo znaki; kako je v resnici pa počakajmo. Oh ti micka, res sem vesela, da si se oglasila in to s novico; še enkrat hvala za dobre želje. In to, da si povedala svojo zgodbo, ki je marsikateri dala novo upanje. Upanje, da je možno... Špelka, žal mi je zate, da ni uspelo. Glede na tvoje poste vem, da si pozitivna in optimistična punca in da ti volje za nadaljnje postopke res ne bo zmanjkalo. Bo pa drugič morda uspelo, in če ne drugič pa tretjič... samo upanja ne smete izgubiti. Jaz sem zagledala po PETEM transferju... In moj in jaz razmišljava o nadaljevanki, če tokrat ne bi uspelo... in to pri najinih 'rosnih' 40ih in 46ih.... MLBK - ponovi test, morda pa le še ni konec. Držim pest! Oh GoYa hvala ti za komentar. Veš, tile znaki me ves čas gor držijo. saj vem, da se že ponavljam ko lajna... amapk včerajšnji cel dan je minil v zbadanju v trebuhu, na trebuhu sploh ležat ne morem, ker me prsi tako zelo bolijo, slabost me je zajela že tam okoli četrte ure zjutraj ko sem morala na WC in cel dan pomalem... tako kot si opisala... Vsake toliko skočim še kak strokovni članek pogledat o teh praznih gestacijskih vrečkah ggggrrrrr (sem sama nase jezna), pa še dobro, da sem zelo zaposlena te dni, da nimam časa printat in študirat ... moram rečt, da je včasih življenje res veliko lažje brez navlake v glavi.. hudo je, če odlično poznaš fiziologijo, patofiziologijo - nisi pa klinik ginekolog... taki pacienti smo najhujši - še celo Reš to pravi... kaj ko ne morem kar tako iz svoje kože... ker se tiče moje kože... Pija76 - tudi jaz upam, da sporočim kaj lepega.....upam... Punce držite se in lahko noč, Čarna
|