![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:32:10
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Čvekulje Danes smo pa res a mislite, da bo jutri dež bom jutri tuki malo štrajkala A veste, da se meni nč test ne dela? Pravzaprav bi ga najraje delala drug teden al čez en mesec, sej ne vem pa ga pravzaprav kar moram v četrtek. Estrofem imam samo še za v petek zjutraj, Reš pa pop. ne dela in bi morala k njemu po recept v četrtek. Tko da MORAM delat v četrtek. Kriza! Sem se namreč spomnila, da dokler jemljem estrofem ne bo zato me zdaj ne more presenetit ... ZATO se jaz testa bojim
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:32:34
|
|
|
|
sayuri
|
Evo Reševka poroča Reš priporoča Aspirin100 od punkcije naprej. Nič prej. Je pa za boljšo prekrvavitev maternice, ja. Plesalec je pa res ful dober. Evo, še frajtonarja ti dam zraven. Zdaj pa res pleši in žuraj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:35:02
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra A veste, da se meni nč test ne dela? Si naša, al nisi naša???? Ko je vojna, je vojna za vse! Zato test u roke, pa na juriš.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:35:12
|
|
|
|
Abra
|
Pija76 aspirin se je PO transferju, kaj ga ti zdej biksaš? Meni ga sicer Reš ni prepisal ne zadnjič, ne zdej. Ga pa, se mi zdi, jemlje _rebeca_. Ampak po transferju, za boljšo prekrvavitev maternice.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:37:07
|
|
|
|
blanč
|
Pija76, aspirin je za boljšo prekrvavitev maternice. Nikar ti ga ni treba jemati pred punkcijo. Najboljše je, če ga začneš jemati po ET. No ja pa tudi, če ga sedaj ni nič narobe. Moj oče ga dobiva na recept (samo ne otroškega), da ima bolj tekočo kri, je dobro za srce in možgane zaradi boljše prekrvavitve.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:37:37
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra aspirin se je PO transferju, Ups, pol sem jst zabluzila . Ma saj pravm, da sem mal pozabila. Sam men se pa kr malo zdi, da od punkcije naprej . ČAki...grem tisto belo mapo gledat....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:38:42
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Abra A veste, da se meni nč test ne dela? Si naša, al nisi naša???? Ko je vojna, je vojna za vse! Zato test u roke, pa na juriš. Zdej mam fajn razlog, da mi ni treba - ga nimam, lekarne zaprte. Jutri bom cel dan na poti in ga ne bom utegnila kupit, ga bom v sredo. Test se pa dela z jutranjim urinom, ane? Torej delam v četrtek sem dobro splanirala?? Madona, ne vem, od kdaj tko cvikam ... zadnjič sem delala test že 6. dan po et
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:40:43
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Test se pa dela z jutranjim urinom, ane? Ni potrebno, da je jutranji urin. Torej SREDA
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:48:15
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Abra Test se pa dela z jutranjim urinom, ane? Ni potrebno, da je jutranji urin. Torej SREDA madona, kakšna tortura!!! a res moram ???
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:50:48
|
|
|
|
Pija76
|
Punce penzijo bom dočakala s svojim internetom!!! Sayuri zdaj imam že za cel kolo plesalcev...the best, kaj me nasmeješ!! Ok neham z asprinom, bom mogoče po ET nadaljevala. Mi je pa Karmen rekla, da mi naslednjič pove kaj moram piti pred ET...namigovala je na ta močne Abra dej v sredo test naredi, kupi CB pa lohk v sredo in v četrtek
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:53:54
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Abra dej v sredo test naredi, kupi CB pa lohk v sredo in v četrtek Se čist strinjam . Punce, jst pa tooook grešim s hrano, kot ne vem kaj. Men prav zdaj v tem jesenskem obdobju noro paše čokolada , kafe , vsemogoče sladkarije , najbolj nezdrava harna, kar je more bit
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:55:49
|
|
|
|
Abra
|
ne vem, če bom ... ma sej tko ne bom zdržala Aja Pija76, kaj ti je Karmen namigovala, na aspirin 500 al kaj? Pismo, jaz sem jo očitno premalo spraševala
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:59:04
|
|
|
|
Abra
|
Ma Sayuri, ne se sekirat, ti si itak fit. Pa kaj, če mal čokolade poješ. Ti itak veš, da lahko zanosiš, zadnjič si pač mela neverjetno smolo. To se ti res ne more ponovit, no. Zraven še malo več beljakovin pojej, da bo malo več jajčk, pa maš zmagovalno kombinacijo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 21:01:57
|
|
|
|
Pija76
|
Abra ne sploh aspirina ni omenila...jaz sem jo razumela kot da na dan transferja spiješ nekaj močnega, da razširi žile pol pa da grejo skupaj. jaz jo tud nisem nič spraševala, ker nisem tak tip da vrtam v ljudi, je sama ful govorila in mene spraševala da mi je blo kar mogoče mal čudn... Vse mi je sama povedala, o postopkih, pa o tem kako se je začela s tem ukvarjat, pa o tem kaj dela....vse, jaz sem samo vprašala koliko časa živi v Radomljah... Sayuri kaj ga pa biksaš? Dej mal zdravo živi no, vsaj ta mesec , pol boš 8 mesecev grešila, pa spet nekaj mesecev pazila, ker boš dojila!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 21:11:48
|
|
|
|
Goldy
|
Sayuri - ja, je ostalo nekaj kalamarov, ti kar pridi! Ok, torej jutri še po Aspirin 100. Eno tabletko vsak dan do... kdaj? Testa. Ma, sem hecna, pojma nimam. Ampak tako, sem prvič v postopku.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 21:37:14
|
|
|
|
sayuri
|
Ja Goldy, do testa Sem zdajle malo nazaj brala in čist spustila Anonimno Pikapolonico, ki greje zamrznjenčka . Anonimna, bomo navijale s teboj in trepetale.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 22:05:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 23:12:34
|
|
|
|
pikovit
|
Ok punce kolk ste pa spet naklofale. A ste čist nore.Vidim da imamo novo nosečko.Bravo Maja Cati žal mi je Grozno mi je ko berem take stvari.Drži se punca Pija velja ko bom na tvojem koncu pade Punce jst sem pa mal pozabila kako gre že to pri Rešu.Moram se naročit na uz.Sem samoplačnik pa ne vem kateri dnevi so za samoplačnike oz. kateri dnevi so tisti,ko ga lahko pokličem.Se naročim pri sestrah a ne? Za vse držim pesti. Kje je pa kaj naša Dejzica?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 6:52:44
|
|
|
|
blanč
|
Dobro jutro Pikovit jaz kar Reša pokličem, nič sestre. Mogoče boš pa na koncesijo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 7:12:17
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Blanč, ti si pa zgodnja, pa sem mislila, da bom danes jaz prva na RR.. zadnje dni ne morem prav dolgo spati... Po cel dan sem v pogonu zaradi službenih obveznosti, tako da imam edino te jutranje pol urice, ko sem malo bolj zgodaj v službi, da kaj napišem.. Sayuri, ja še dvakrat spat, pa k REšu. Upam, da ne bo preveč tečen in si bo vzel čas, da me pošteno pregleda, ker imam pregled šele 15 čez 18.... me kar slabost obhaja ob misli na tisto čakalnico... Maja24 in rebeca - čestitke nove nosečke!!! Pija76 - Reša sem kar sama vprašala, če bi jemala poleg prometriuma še aspirin, pa pa je na list po ETju napisal še aspirin. Tako da sem ga jaz začela jesti po transferju. Sicer pa je doza aspirin 100 mg, ki, tako kot so mnoge napisale poveča prekrvavitev maternice. Jaz večjih doz ne bi jemala, ker že itak vpliva na agregacijo trombocitov - kri koagulira veliko počasneje - zato se z velikimi dozami ni igrati, saj načeloma ješ aspirin do pozitivnega testa. Potem pa nič več. No, take so moje izkušnje. Zdaj pa delat in predvsem zamotit um, da se ne bo preveč ukvarjal s črnimi mislimi. Lep dan vsem, Čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 7:33:24
|
|
|
|
maja24
|
Dobro jutro.Ami lahko kira pove a ti pripada z današnjim dnem bolniška, pa če ne kaj naj nardim glede nato da mam dost fizičeno delo in se bojim da ne bo kej narobe
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 8:02:18
|
|
|
|
šemalo
|
dobro jutro miške!!! (klepetulje se ne sliši tako lepo) punkcija za mano....preživela....komej!!! sem pa pridelala 17 celic, za to se je pa splačal potrpet, kaj? še v soboto transfer pa smo zaključili dirko za letošnje leto....bomo vidli..zanima me, koliko ste kaj bile v bolniški po ET?? kako ste kaj, vidim da je spet nekaj novih nosečk? čestitam no, sem v bolniški, zato vam bom zdaj morila on regular bases pozdravček z Gorenjske MAJA24, a ni bolniška skoz, če zanosiš v postopku???
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 8:05:40
|
|
|
|
maja24
|
Nevem a je al ni.Jest sm mela po transferju sam en teden po sm mogla delat.Pa držim pestke da boš naša nova .Iz ket pa si k jest sm tut iz gorenske,kirga zdravnika pa maš?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 8:36:22
|
|
|
|
cati
|
Maja nevem kje si v mariboru je taka praksa da si od punkcije naprej v bolniški, priporočajo jo vsaj do 1 uz po potrditvi nosečnosti pripada ti pa vso nosečnost. Punce hvala za podporo Bomo januarja šli po pa upajmo da takrat bo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 8:39:43
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Maja24 in šemalo, jaz sem na bolniški od punkcije dalje. Sedaj, ko sem zanosila, so pa rekli, da imam bolniško do poroda. Tako da bom skoraj 2 leti doma.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.