|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
5.11.2007 20:32:10   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Čvekulje user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa res user posted image user posted image user posted image a mislite, da bo jutri dež user posted image user posted image user posted image
bom jutri tuki malo štrajkala

A veste, da se meni nč test ne dela? Pravzaprav bi ga najraje delala drug teden al čez en mesec, sej ne vem user posted image user posted image user posted image pa ga pravzaprav kar moram v četrtek. Estrofem imam samo še za v petek zjutraj, Reš pa pop. ne dela in bi morala k njemu po recept v četrtek. Tko da MORAM delat v četrtek. Kriza! Sem se namreč spomnila, da dokler jemljem estrofem ne bo user posted image zato me zdaj ne more presenetit ... ZATO se jaz testa bojim user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.11.2007 20:32:34   
sayuri
Evo Reševka poroča user posted image

Reš priporoča Aspirin100 od punkcije naprej. Nič prej. Je pa za boljšo prekrvavitev maternice, ja.

Plesalec je pa res ful dober. user posted image

Evo, še frajtonarja ti dam zraven. Zdaj pa res pleši in žuraj user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.11.2007 20:35:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

A veste, da se meni nč test ne dela?

Si naša, al nisi naša???? user posted image user posted image user posted image  Ko je vojna, je vojna za vse! user posted image Zato test u roke, pa na juriš.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.11.2007 20:35:12   
Abra
Pija76 aspirin se je PO transferju, kaj ga ti zdej biksaš? user posted image user posted image Meni ga sicer Reš ni prepisal ne zadnjič, ne zdej. Ga pa, se mi zdi, jemlje _rebeca_. Ampak po transferju, za boljšo prekrvavitev maternice.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.11.2007 20:37:07   
blanč
Pija76, aspirin je za boljšo prekrvavitev maternice. Nikar ti ga ni treba jemati pred punkcijo. Najboljše je, če ga začneš jemati po ET. No ja pa tudi, če ga sedaj ni nič narobe. Moj oče ga dobiva na recept (samo ne otroškega), da ima bolj tekočo kri, je dobro za srce in možgane zaradi boljše prekrvavitve.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.11.2007 20:37:37   
sayuri

aspirin se je PO transferju,

Ups, pol sem jst zabluzila user posted image . Ma saj pravm, da sem mal pozabila. Sam men se pa kr malo zdi, da od punkcije naprejuser posted image . ČAki...grem tisto belo mapo gledat....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.11.2007 20:38:42   
Abra

A veste, da se meni nč test ne dela?

Si naša, al nisi naša???? user posted image user posted image user posted image  Ko je vojna, je vojna za vse! user posted image Zato test u roke, pa na juriš.user posted image

Zdej mam fajn razlog, da mi ni treba - ga nimam, lekarne zaprte. Jutri bom cel dan na poti in ga ne bom utegnila kupit, ga bom v sredo. Test se pa dela z jutranjim urinom, ane? Torej delam v četrtek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobro splanirala?? user posted image user posted image user posted image Madona, ne vem, od kdaj tko cvikam ... zadnjič sem delala test že 6. dan po et user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.11.2007 20:40:43   
sayuri
Test se pa dela z jutranjim urinom, ane?

Ni potrebno, da je jutranji urin. Torej SREDA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.11.2007 20:48:15   
Abra

Test se pa dela z jutranjim urinom, ane?

Ni potrebno, da je jutranji urin. Torej SREDA user posted image user posted image user posted image

madona, kakšna tortura!!! a res moram ???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.11.2007 20:50:48   
Pija76
Punce penzijo bom dočakala s svojim internetom!!!

Sayuri zdaj imam že za cel kolo plesalcev...the best, kaj me nasmeješ!!

Ok neham z asprinom, bom mogoče po ET nadaljevala. Mi je pa Karmen rekla, da mi naslednjič pove kaj moram piti pred ET...namigovala je na ta močne user posted image user posted image user posted image

Abra dej v sredo test naredi, kupi CB pa lohk v sredo in v četrtekuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.11.2007 20:53:54   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Abra dej v sredo test naredi, kupi CB pa lohk v sredo in v četrtekuser posted image

Se čist strinjam user posted image user posted image user posted image .

Punce, jst pa tooook grešim s hrano, kot ne vem kaj. Men prav zdaj v tem jesenskem obdobju noro paše čokoladauser posted image , kafeuser posted image , vsemogoče sladkarije user posted image , najbolj nezdrava harna, kar je more bit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.11.2007 20:55:49   
Abra
user posted image user posted image user posted image
ne vem, če bom ...

ma sej tko ne bom zdržala user posted image user posted image

Aja Pija76, kaj ti je Karmen namigovala, na aspirin 500 al kaj? Pismo, jaz sem jo očitno premalo spraševala user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.11.2007 20:59:04   
Abra
Ma Sayuri, ne se sekirat, ti si itak fit. Pa kaj, če mal čokolade poješ. Ti itak veš, da lahko zanosiš, zadnjič si pač mela neverjetno smolo. To se ti res ne more ponovit, no. Zraven še malo več beljakovin pojej, da bo malo več jajčk, pa maš zmagovalno kombinacijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.11.2007 21:01:57   
Pija76
Abra ne sploh aspirina ni omenila...jaz sem jo razumela kot da na dan transferja spiješ nekaj močnega, da razširi žile pol pa da grejo skupaj.
jaz jo tud nisem nič spraševala, ker nisem tak tip da vrtam v ljudi, je sama ful govorila in mene spraševala da mi je blo kar mogoče mal čudn...
Vse mi je sama povedala, o postopkih, pa o tem kako se je začela s tem ukvarjat, pa o tem kaj dela....vse, jaz sem samo vprašala koliko časa živi v Radomljah...user posted image

Sayuri kaj ga pa biksaš? Dej mal zdravo živi no, vsaj ta mesec , pol boš 8 mesecev grešila, pa spet nekaj mesecev pazila, ker boš dojila!!!user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.11.2007 21:11:48   
Goldy
Sayuri - ja, je ostalo nekaj kalamarov, ti kar pridi!user posted image

Ok, torej jutri še po Aspirin 100. Eno tabletko vsak dan do... kdaj? Testa. Ma, sem hecna, pojma nimam. user posted image  Ampak tako, sem prvič v postopku.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.11.2007 21:37:14   
sayuri
Ja Goldy, do testa user posted image

Sem zdajle malo nazaj brala in čist spustila Anonimno Pikapolonico, ki greje zamrznjenčka user posted image user posted image user posted image . Anonimna, bomo navijale s teboj in trepetale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 22:05:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.11.2007 23:12:34   
pikovit
Ok punce kolk ste pa spet naklofale. A ste čist nore.Vidim da imamo novo nosečko.Bravo Majauser posted image user posted image user posted image
Cati žal mi je user posted image Grozno mi je ko berem take stvari.Drži se puncauser posted image
Pija velja ko bom na tvojem koncu padeuser posted image

Punce user posted image  jst sem pa mal pozabila kako gre že to pri Rešu.Moram se naročit na uz.Sem samoplačnik pa ne vem kateri dnevi so za samoplačnike oz. kateri dnevi so tisti,ko ga lahko pokličem.Se naročim pri sestrah a ne?user posted image

Za vse držim pesti.

Kje je pa kaj naša Dejzica?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.11.2007 6:52:44   
blanč
Dobro jutro
Pikovit jaz kar Reša pokličem, nič sestre. Mogoče boš pa na koncesijo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.11.2007 7:12:17   
Crnitulipan
Blanč, ti si pa zgodnja, pa sem mislila, da bom danes jaz prva na RR.. zadnje dni ne morem prav dolgo spati...
Po cel dan sem v pogonu zaradi službenih obveznosti, tako da imam edino te jutranje pol urice, ko sem malo bolj zgodaj v službi, da kaj napišem..

Sayuri, ja še dvakrat spat, pa k REšu. Upam, da ne bo preveč tečen in si bo vzel čas, da me pošteno pregleda, ker imam pregled šele 15 čez 18.... me kar slabost obhaja ob misli na tisto čakalnico...

Maja24 in rebeca - user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke nove nosečke!!!

Pija76 - Reša sem kar sama vprašala, če bi jemala poleg prometriuma še aspirin, pa pa je na list po ETju napisal še aspirin. Tako da sem ga jaz začela jesti po transferju. Sicer pa je doza aspirin 100 mg, ki, tako kot so mnoge napisale poveča prekrvavitev maternice. Jaz večjih doz ne bi jemala, ker že itak vpliva na agregacijo trombocitov - kri koagulira veliko počasneje - zato se z velikimi dozami ni igrati, saj načeloma ješ aspirin do pozitivnega testa. Potem pa nič več. No, take so moje izkušnje.

Zdaj pa delat in predvsem zamotit um, da se ne bo preveč ukvarjal s črnimi mislimi.
Lep dan vsem,
Čarna

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.11.2007 7:33:24   
maja24
Dobro jutro.Ami lahko kira pove a ti pripada z današnjim dnem bolniška, pa če ne kaj naj nardim glede nato da mam dost fizičeno delo in se bojim da ne bo kej narobeuser posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.11.2007 8:02:18   
šemalo
dobro jutro miške!!! (klepetulje se ne sliši tako lepo)

punkcija za mano....preživela....komej!!! sem pa pridelala 17 celic, za to se je pa splačal potrpet, kaj?

še v soboto transfer pa smo zaključili dirko za letošnje leto....bomo vidli..zanima me, koliko ste kaj bile v bolniški po ET??

kako ste kaj, vidim da je spet nekaj novih nosečk? user posted image  čestitam

no, sem v bolniški, zato vam bom zdaj morila on regular bases

pozdravček z Gorenjske

MAJA24, a ni bolniška skoz, če zanosiš v postopku??? user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.11.2007 8:05:40   
maja24
Nevem a je al ni.Jest sm mela po transferju sam en teden po sm mogla delat.Pa držim pestke da boš naša novauser posted image .Iz ket pa si k jest sm tut iz gorenske,kirga zdravnika pa maš?user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.11.2007 8:36:22   
cati
Maja nevem kje si v mariboru je taka praksa da si od punkcije naprej v bolniški, priporočajo jo vsaj do 1 uz po potrditvi nosečnosti pripada ti pa vso nosečnost.
Punce hvala za podporouser posted image
Bomo januarja šli po  user posted image  pa upajmo da takrat bo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.11.2007 8:39:43   
MARTINŠČICA
Maja24 in šemalo, jaz sem na bolniški od punkcije dalje. Sedaj, ko sem zanosila, so pa rekli, da imam bolniško do poroda. Tako da bom skoraj 2 leti doma.

200% MAMI

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.