![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 8:42:52
|
|
|
|
šemalo
|
ja hudoooo Martinščica......jaz si tega ne morem privoščit....moram delat do novega leta, potem me bojo zaposlil za nedoločen čas....pol me pa boli! hmmmm, jaz tudi upam, da bo katera celica prava, da bo še kakšen zamrznjenček, ker kmalu ne bom mogla skozi vse to....je bila res boleča izkušnja... Maja24, jaz mam Drobniča v LJ, drugače sem iz tržiča pa ti?
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 9:01:27
|
|
|
|
spelka12
|
goldy čestitke za . Mene še zdaj peče tam spodaj zaradi prometriuma, uporabljam tee trea kremo in malo boljš je. A to ti je dal canesten kremo a kaj drugega? anonimna-pikapolonca eno so ti pa le vstavili. Črne misli stran, pozitivne notr pa pridno ujčkaj pikico. 10% pa 10%, boljše je kot 0. Bomo držale pesti za tvojega eskimčka. šemalo - 17 celic, pa kaj si ti v trgovini vse gajbe pira pokupila? Pridna, pridna. Na bolniški sem bila do ET-ja pa še potem 3 dni da sem se vsaj malo naspala. Pesti pa praviš v soboto. Vela. Drugače pa tudi če si v postopku ni nujno, da si v bolniški. Če se počutiš dobro in nimaš pretirano fizičnega dela potem je vsaj pomoje še boljše, da greš v službo. Aja, tebi in maji24 pozdravček nazaj iz Gorenjske _rebeca_ ja seveda da boš zraven delala test. Mal sem te izpustila, ker si že itak srečka . Če bo danes bolj dolgčas na šihtu bom mogoče še mal pesnila, ker una je bila bolj tko za hec.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 9:15:39
|
|
|
|
maja24
|
Jest sm iz Lesc mam pa Reša.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 9:19:41
|
|
|
|
maja24
|
Špelka pa ti ,a že kej komaj čakaš na četrtek,evo jest sm zej šenkrat probala test in dones je pa uradeno .Tok da držim pestke zate in za ostale sotrpinke da boste nove .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 9:28:08
|
|
|
|
Amelia
|
Joj punce, kolk ste pridne, imam občutek, da se že vse špikate, a bo sploh še katera ostala, da se bo špikala z mano, jaz začne čez 1 teden, 13.11.?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 10:10:17
|
|
|
|
maja24
|
Cati,res mi je hudo zate držim pestke da se ti bo mali pingvinček prjeu pa da boš naša nova nosečka.Pošiljam ti za srečo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 10:15:58
|
|
|
|
maja24
|
Ja nč zej grem pa jest ,ker sm že pošteno lačna pol pa Reškota poklicat da mu povem za .Tok da se kasnej še mal oglasim .ČAUČI Pa pridne bodte,pa še kšno veselo novičko napište
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 10:23:53
|
|
|
|
tassi1
|
ja jes,Amelia če me hočeš...Predvidoma naslednji teden bom pričela s terapijo(MERIONAL)-kratek postopek,pa brez hkc.Čakam pa ,tretji dan bom pa imela UZ,sem pa v MB.Kje si pa ti? se berema
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 10:46:50
|
|
|
|
Pija76
|
Amelia naj bo ta postopek zaključen uspešno ti želim!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 11:41:26
|
|
|
|
Goldy
|
Hvala spelka12! Ni mi predpisal nič, sam vprašala sem ga kaj lahko, pa je rekel, da Canesten, pa neke vaginalete - po mojem Vagisan - še piše, da jih lahko uporabljaš v nosečnosti. Sem pa bila danes pri svoji zdravnici in mi je brez nadaljnjega dala bolniško do testa. 19. 11. pa grem itak v Lj na krvni test, pol pa naprej. A mi lahko katera pove, ali se je že katera kar drugi dan po ET počutila napihnjeno, ožeto ko cota itd...slabo Drugače pa lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 11:49:56
|
|
|
|
Amelia
|
Tassi1 jupi, superca , bova na vezi, boš pa ti prej grela svoje pikice kot jaz, jaz se začnem 13.11. špikat pri Rešu, predvidevam da z Dipherelinom, M naj bi dobila 19.11. takrat mi bo pa dodal še Gonal, al pa kaj drugega. evo pujska za srečo! Pija 76 hvala za lepe želje, jaz tudi upam, da mi božiček prinese najlepše darilo kot sem ga kdajkoli dobila v svojem življenju, če nama pa tokrat ne uspe, si bova pa privoščila kot tolažilno nagrado 14 dni toplih krajev v Karibih, kar pa tud ni tolk slabo:)) Mah, enkrat mi bo že uspelo, stara sem 31 let, tam do 40 bom pa ja pridelala ene dva pamža, ha, ha.... Ostale punce, ki vas nisem omenila, držte se, vsem želim veliko sreče, vas pa skoz berem, čeprav se zaenkrat bolj malo oglašam, ampak drug teden ko se pa meni začne, me boste imele pa že poln kufer:))
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 13:00:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 13:03:53
|
|
|
|
spelka12
|
amelija in tassi čimprej naj se vama postopek konča, pa da potem zagledata velik, debel +. goldy hvala za informacije, canesten imam doma, bom probala še to, po ET-ju niti enih hlač nisem zapela, modrce sem mogla tud nove kupit. maja24 pol pa še uradne čestitke-bravo, bravissimo, congratulation, mui bueno, sehr gut....evo v večih jezikih, da bo bolj držalo . Punce a dokler jemljem prometrium lahko pride ? Pred 1 uro me je namreč začel zvijat tako kot me vedno pri . Zdej pa jokam na šihtu pa se živciram, da je mogoče vse šlo u ... . Test grem sicer kupit že danes, jutri ga delam. Sej vem kaj boste rekle, počakaj do jutri sam če sem pa firbec. Zgleda, da danes ne bom pesnila navijaške ampak blues. _rebeca_ če mi pa slučajno uspe, greva pa lahko osebno do Reškota, pa mu vsaka enga lupčka na liček pritisne. Pomoje ga kap zadane .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 13:10:31
|
|
|
|
Goldy
|
Spelka12 - še dobro, da nisem edina s takšnimi težavami, napihnjenostjo, srbečico. Sem pa jaz že tudi tea tree uporabljala in je bilo tudi ok.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 13:16:02
|
|
|
|
spelka12
|
Pomoje, da ima vsaka od nas tukaj vsaj po eno težavo in še dobro, da se tukaj lahko dobimo skup, drugače priznam, bi se mi že zdavnaj zmešalo. Drugače imam pa jaz kronično suhost nožnice in me že od kar vem srbi ko hudič. Še dobro, da imam vztrajnega fanta, drugač bi bila že znucana . Kje pa ste vse, nč pol grem pa mal mašine pucat. Pa, pa deklce
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 13:38:31
|
|
|
|
T1979
|
Špelka12 lahko pritisneš lupčka Rešu, samo ne pustit, da bi ga kap zadela, ker jaz ga še rabim . Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 13:45:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 13:48:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 13:55:37
|
|
|
|
sayuri
|
DA ne boste rekle, da nč ne poročam Zjutraj bila na UZju in to prepočasna , sem takoj dobila par pikrih besed od našega ata . MA, men je šlo tko na smeh, on je pa kar neki pi... tam . Je blo tako, da je on kavico pil, men pa rekel, naj gem kar not, pa na mizo . not pa živa ledenica . Tisto mini okno ima odprto in mene je čist zeblo. Valjda se nisem parkirala na mizo, ampak sem se usedla na stol. Zihr sem 5 minut tko sedelča, predno je prišel. No, si predstavljate, da bi 5 minut čakala razkoračena gor na mizi In pol me je napi... Drugače je UZ pokazal nekaj črnih pikic. Kakih 6 sva jih naštela. Sem mislila, da bo kaj več, glede na to, da se redno alkoholiziram. V petek zjutraj imam ponovno UZ. Bomo videli, kaj bo do takrat. Pozdravček
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 14:00:31
|
|
|
|
mavrica72
|
Pa saj to ni res. En dan vas ne spremljam, potem pa rabim skoraj pol ure, da vse preberem Goldy - bravo za uspešen transfer, vidim, da bova sedaj skupaj trepetali, saj boš delala test en dan za menoj. A se zmeniva, pa ga skupaj narediva kakšen dan prej, jaz vem zase da ne bom mogla tako dolgo čakati. Če bo negativen, je še vedno upanje, da se pokažeta , vsaj dokler ne pride . Jaz verjamem, da se bova skupaj veselili. Šemalo - 17 celic, to pa ni kar tako, bravo Anonimna Pikapolonica - slabo voljo stran, tudi 10% je kar nekaj; moraš tako gledati, bolje deset kot pa nič Špelka12 - tvoja pesmica je pa res full doba; tudi jaz se strinjam, da bi lahko to postala naša himna; sedaj pa čakam še na kakšno dobro novičko, saj veš katero Pikovit - pri vas bo pa res še veselo drugo leto; čestitke za oznanjeno poroko in veliko užitkov pri vseh pripravah maja24 - čestitke za uradno potrditev ; sedaj pa kar uživaj, tudi me se ti kmalu pridružimo m.rudovic - sedaj pa res še ni razlogov za slabo voljo; te pa čisto razumem, ker sem jaz bila tudi zelo slabe na začetku. Tu pa tam kakšen folikel, vsega skupaj so bili samo trije ali štirje, ko pa pridem na punkcijo, pa sem pridelala kar 9 celic - saj nisem mogla verjeti (verjetno je pivce pomagalo - tudi tebi ga priporočam) Pozdravček tudi vsem trem novim špikaricam (upam, da nisem katere spustila, ko sem mogla tolk brat) Pa še glede aspirina100 (mislim da je Goldy to spraševala) - meni ga je Reš predpisal že od punkcije dalje vsak dan po eno tabletko do testa (menda zaradi boljse prekrvavitve) seveda poleg prometriuma.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 14:03:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 14:08:50
|
|
|
|
Linda25
|
Pozdravljene punce, jaz bom ta mesec prvič v postopku iVF. Gonal sem že dobila. Začnem se spikat nekje 20. novembra, prvi dan . Kaj prometrium na kliniki predpišejo, ali kako? Lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 14:11:11
|
|
|
|
mavrica72
|
rebeca - sprašuješ glede pošte od zamrznjenčkov. Jaz sem imela v nedeljo ET (tretji dan), pa mi je rekel, da morajo do torka počakat, da vidijo če se bodo še naprej razvijali; jaz jutri pričakujem pošto, da izvem kaj je z mojimi eskimčki sayuri - kako dobro vem, kako izgleda, če se ata razpi....; tudi jaz sem slišala že kar nekaj ostrih besed od njega, cel dan mi s tem pokvari; je pa res tako, kot pravijo druge, treba ga je vzeti takšnega kot je Glede foliklov pa sploh ne skrbi, jaz sem že tak primer, da so se kar naenkrat podvojili
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 14:51:53
|
|
|
|
spelka12
|
Punce ne me pustit takole no. A bo al ne bo po prometriumu. Jest bom kmalu ko Ajnštajn ker si lase pulim pa od živcev mi grejo kr pokonc. linda25 dobrodošla , prometrium predpiše samo ata Reš, na kliniki dajo nekaj drugega. Ti bodo punce povedale kaj. Zdravili sta bojda podobni, samo da se prometrium dobi samo v italiji, tisto iz klinike pa pri nas.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 6.11.2007 14:57:39
|
|
|
|
maja24
|
špelka tut mene je prejšni teden ko naj bi dobla me je zvijal in sm mislna da je šlo v k...,pa se je na koncu izkazalo da ne bo ni ,zato brez panike pa nared že ta test da boš saj vedla pr čem si,je pa 100 ne 1000% tok da ga komot že dones nardiš,pa brez panike .DRŽIM PESTKE ZATE
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.