mavrica72
|
Pa saj to ni res. En dan vas ne spremljam, potem pa rabim skoraj pol ure, da vse preberem Goldy - bravo za uspešen transfer, vidim, da bova sedaj skupaj trepetali, saj boš delala test en dan za menoj. A se zmeniva, pa ga skupaj narediva kakšen dan prej, jaz vem zase da ne bom mogla tako dolgo čakati. Če bo negativen, je še vedno upanje, da se pokažeta , vsaj dokler ne pride . Jaz verjamem, da se bova skupaj veselili. Šemalo - 17 celic, to pa ni kar tako, bravo Anonimna Pikapolonica - slabo voljo stran, tudi 10% je kar nekaj; moraš tako gledati, bolje deset kot pa nič Špelka12 - tvoja pesmica je pa res full doba; tudi jaz se strinjam, da bi lahko to postala naša himna; sedaj pa čakam še na kakšno dobro novičko, saj veš katero Pikovit - pri vas bo pa res še veselo drugo leto; čestitke za oznanjeno poroko in veliko užitkov pri vseh pripravah maja24 - čestitke za uradno potrditev ; sedaj pa kar uživaj, tudi me se ti kmalu pridružimo m.rudovic - sedaj pa res še ni razlogov za slabo voljo; te pa čisto razumem, ker sem jaz bila tudi zelo slabe na začetku. Tu pa tam kakšen folikel, vsega skupaj so bili samo trije ali štirje, ko pa pridem na punkcijo, pa sem pridelala kar 9 celic - saj nisem mogla verjeti (verjetno je pivce pomagalo - tudi tebi ga priporočam) Pozdravček tudi vsem trem novim špikaricam (upam, da nisem katere spustila, ko sem mogla tolk brat) Pa še glede aspirina100 (mislim da je Goldy to spraševala) - meni ga je Reš predpisal že od punkcije dalje vsak dan po eno tabletko do testa (menda zaradi boljse prekrvavitve) seveda poleg prometriuma.
|