|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
4.11.2007 10:18:26   
sonchek
aja punce..evo vprašanje..
Kdaj je otrok donošen, a k dopolniš 37. teden al 38.teden?
hvala

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.11.2007 10:21:04   
Tanayya29
jutro!

debeluška hvala za kavico,njami.

tintin še malo,saj bo,držim pesti,da se čimprej rešiš.

kanarka jaz sem tukaj na RR-ju spoznala eno punco,ki so ji sprožili porod v 36 tednu,zaradi zastoja rasti,pa je sedaj vse uredu.Kaj pa tebi reče tvoj G.?Saj bo vse uredu...sigurno te ne bi pustil kar čakat G.,o tem si lahko prepričana.Če te zanima glede punce,ki sem jo spoznala na RR-ju,pa mi piši zs,ti bom dala njeno ime,pa ji lahko pišeš,če ti lahko s tem kaj pomagam.

špelka veš kaj!s temi kremšnitami..celo noč sanjam o njih,tako da jih bova danes z mojim,kar sama naredilauser posted image ...

scubadiver ej....super za sesalec,zdj pa vse dlake posesaj(od mucka),pol pa še meni prinesi malo ,da še jaz naredim akcijo tle pri hiši.
Jaz pa imam fulll močn ta nagon po pospravljanju,sam z cunjo hodm po bajt..hihi

včeraj mi je celo uspel in sem si nalakirala nohte na nogah.user posted image ne me vprašat kako,ampak sem jih..

nicolina kako je zdj s tabo?jaz sem tudi ponoč bla neki vsa živčna,da bom mogla it...no,pa sem zaspala pa se zbudim brez vseh bolečin...

alin_alina fino,da je Tjaša tok pridna,kako pa starejša sestrica,jo je full vesela?

sonchek nam so v šoli rekl,da je od 38tedna naprej normalno,da rodiš-42 tedna.
no,sedaj greva pa z mojim v trgovino,da bova kupla vse za kremšnite!
potem pa vas povabim,vsako na 3!

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
4.11.2007 10:23:32   
TANTRA
Dobro jutro,

no, bomo dobili danes kakšno novo novemberko????

Jaz očitno ne bom med njimi, ker se še nič ne dogaja...Sva se zjutraj spravila k user posted image pa nama ni šlo zaradi organizacije....user posted image Sicer se počutim kot slon....
Pa počasi že zgledam...Mi je prav nerodno ko me v trgovini postrani gledajo..Mislijo, da nosim dvojčke, trojčke user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa je sam en Lukec notri...

Kanarka, ne bodi preveč v skrbeh. Jaz imam 13 letno hči, ki je ves čas zaostajala 3 tedne za dejansko stanje.... Nič ni bilo narobe, le bolj majcena in lažja se je rodila... Če ti mere ves čas kažejo zaostanek, potem pomeni, da si dejansko zanosila kasneje... Če pa se so ti mere spremenile v zadnjem času pomeni, da imaš slabši pretok in otrok dobiva manj kot bi moral. Dokler še vedno napreduje tudi  ni panike, nastane ko ne....Svetujem ti posvet z tvojim ginekologom v zvezi s tem, kajti če res zaostaja v zadnjem času, ponavadi svetujejo zgodnejši porod, ker otrok izven telesa pridobiva več, mora pa biti izven kritičnih tednov zaradi dihalne stiske. Predvsem bodi mirna obisk pri zdravniku te bo pomiril...user posted image
Pa še nekaj mere, ki jih ocenjujejo na ultrazvoku so orientacijske, otrok ima lahko dejansko težo +- 10 % .

Pustovka, naredi test z enim izmed nosečniških testov, ki so dovolj zanesljivi.user posted image Včasih se zgodi, da je ženska kljub menstruaciji noseča, vendar redko... Mislim pa, da je vse le v tvoji glavi, zato mirno in pogumno naprej. user posted image

No, jaz sem popila nescafe, pojedla ajdov kruh z medom in maslom, še kozarec svežega soka iz pomaranč in grenivk in ready steady za nov dan. Za kosilo pa bo danes kar nedeljska klasika: goveja juhica, pražen krompir, zrezki (??? morda dunajski ali naravni z jurčki) in mešana solata....

Lep dan  vsem skupaj, mamicam in nam čakajočim....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.11.2007 10:25:13   
TANTRA
O donošenosti govorijo od 38 tedna naprej.  Vsaj pri meni je bilo tako, ko sem bila 37t 4d.....pa še kao ni bil donošen... Sicer pa tretirajo novorojenčke do 36 tedna...oz. od teže....

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
4.11.2007 10:27:13   
nicolina
Dobro jutro,
evo mene, sem še tu. user posted image  Stanje se je proti jutru umirilo, moram pa reč, da so bile kar bolečine, najprej se je začelo kot črvičenje, nato pa me je vsake toliko časa špiknilo najprej v križu in odpodaj v trebuhu. ne vem, a mislite, da bi to lahko bili popadki?
Poskušala sem zaspati,ampak nekako nisem mogla, moj  user posted image  je bil že ves nervozen, je igral igrice na računalniku do 4 zjutraj, no pol sem zaspala in zdej je dobro, samo nisem naspana. Rajši bi še počakala, kar nekak ne bi šla, glede na to da imam rok konec meseca. Naj user posted image  še mal zraste.

Kanarka, jaz ti tudi ne znam kaj preveče svetovat, samo dokler ti trebušček raste in s tem tudi otrok, je vse dobro. Verjetno tvoj g. že ve. Menij e tudi zadnjič moj g. rekla, da bi lahko imela mal večji trebušček, pa  je potem bil na naslednjem pregledu že večji in tudi zdej se mi zdi da mi je zrastel, saj po merah. Imam pa jutri pregled, pa bom vidla. Tako, da nič se ne sekirat, bo pač mal majši in bo potem vse nadoknadil. user posted image

Tintin, ti pa še kar z nami, vseeno držim pestke. user posted image

Grem zdej še mal počivat...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.11.2007 10:59:00   
naraščaj
Dobro jutro, dober dan.
Jaz sem še tu.
Hvala za kavico sem jo že spila pri starših.

No zvečer se je okol 10ih pol enajstih počas začelo umirjat, sem še do pol 12ih gledala tv, pol pa šla spat in spala neprekinjeno do skoraj sedmih user posted image user posted image user posted image . Takrat sem šla šele na WC. Pol pa sem še poleževala do prvih telefonskih klicev - setra je prevrjala, če sem še doma.
Vglavnem, zgleda da se je vse umirilo, nekaj me še špika tam spodaj, ampak nič posebnga. Jaz vam rečem, da bom še tu strašla po 14.11.user posted image user posted image

Kuhno mam na pol spucano (vse razdevano po mizi, pulto,..) in pride popoldne sestra nadaljevat, tako, da sem se na kosilo najavla kr k mamci. user posted image user posted image
Jaz bom pa kr mal skoristla in raj poleževala na kavču in komandirala mojga user posted image .
Včeraj preden sva šla v CE, sem jaz na steni(zunanja stran kopalnice) opazla en flek - upam, da ne spušča kaj, ker zdaj pa res ni pravi čas za to. Bo pol šel mal prečekirat kaj dogaja.

No tolk za enkrat se pol javim

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.11.2007 11:05:54   
GB
Dobro jutro drage cveke. Vidim ,da me je Naja08 in Ilije pogresala ( hvala punce user posted image user posted image user posted image user posted image ) in moram vam povedat,da sem se vedno 2v 1 . Brala sem vas redno ,ampak sem bila ( in sem se vedno ) ful zaposlena z bajto saj v soboto pride tasca in tast iz Slovenije na obisk user posted image . Tukaj bosta ostala 3 tedne , saj mi bo tasca pomagala malo okoli otrocicka in bajte user posted image user posted image .
Pri meni nic novega . Na vsake svete cajte me malo spikne , ampak mislim ,da je to dalec od popadkov. Rok imam 14.11 tako,da mislim da bo dojencek kar pocakal do roka. V primeru ,da se odpravim v Rim pa vam javim ,saj tukaj v UK  v porodnisnici ostanes samo en dan oz. ce rodis zjutraj gres zvecer ze domov user posted image user posted image user posted image user posted image .

Narocila sem mojim starsem ,da mi poslejo tiste vetrovne kaplce in me samo zanima ,ce katera ve kako se to dojencku daje ?

No toliko za sedaj  lep dan vam zelim in si se pisemo

user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.11.2007 11:14:42   
maks
Pozdravljene!
Vidim, da ste že izvedele našo veselo novico! Imamo zdravega, čudovitega fantka MATIJO, 3.520 težkega ( rodila sem v torek, še v pon na ctg so mi rekli da bo teža cirka 3.000 g..tako, da je kr razlike in ko so mi povedali težo jim najprej kar nisem verjela, da je tako težak...user posted image ) in velikega 47 cm.
Imela sem samo svoje popadke, rodila v dveh urah in pol! Ob 10:41user posted image  
HVALA VSEM ZA VAŠE ČESTITKE, sem malo na hitro pregledala, ker sedaj nisem še nič na računalniku, šele sedaj sem prvič gor, da sem malo še naše  slike pogledala.
Je pa Maks zelo lepo sprejel bratca, se mu kar glas spremeni, ko ga kliče po imenu, včasih pa mu reče kar baby ali dojenčekuser posted image
Skratka kaj več drugič, ko se malo normaliziramo!
Še enkrat hvala, vsem ki še čakate svoje zakladke pa srečno!user posted image
Lp, Nina

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.11.2007 11:32:05   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

aja punce..evo vprašanje..
Kdaj je otrok donošen, a k dopolniš 37. teden al 38.teden?
hvala

38. teden

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

včeraj mi je celo uspel in sem si nalakirala nohte na nogah.user posted image ne me vprašat kako,ampak sem jih..

lep dan!

waw... iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa kremšnite prihajamo!!!user posted image user posted image user posted image

lepo, da si še z nami velika britanija in da si v redu. To s taščo za tri tedne ti pa prav nič ne zavidam, jaz ne bi zdržala.

dobrodošla spet doma maksuser posted image . Kakšen je recept za tako hiter porod s svojimi popadkiuser posted image  Mogoče katera veuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.11.2007 11:53:31   
ajtak
Dobro jutro, dober dan.
Tudi mi smo ze zdavnaj pozajtrkovali in spili kavico, sem sla k teti user posted image . Pa na britof mal pobrat svece in novo prizgat, ma danes od moza dedek god.

Drugace sem pa vceraj nabavla se vso kozmetiko zame za porodnisnico in vecino za Tjasa, tako da sem spakirana user posted image . Bom kar lazje spala, ker me je zadnje case ze morilo ker nisem imela nic pripravljenega... No, pa imam se 3-4 tedne do roka user posted image .

Punce smo spet pri tistem krstu ki ga mamo v nedeljo... KAJ NAJ OBLECEM???? Imam ene crne hlace in crn plasc, pa sem bila vceri v H&M, sem iskala kako bluzico in brezrokavnik ali tuniko pa nimajo cisto nic pametnega oz. je bilo vse kar sem v roke prijela 24,90€, kar mi je mal velik glede na to, da bom oblekla samo enkrat...
Ce ima katera kak link malo bolj klasicne a alegantne mode za nosecnice naj ga prosim prilepi, da vsaj dobim kako idejo... Aja, najvecji problem pa je, da imam noge takooo zatecene, da lahko obujem samo ene cevlje in ti so beli user posted image , tako, da bom mogla vsaj s kakim belim ovratnikom kombinirat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.11.2007 12:14:31   
nemrak
user posted image user posted image ,
ajtak, poskusi čaj iz koprive. Res pomaga pri odvajanju vode.
Imam prijateljico, ki ima rok čez 10 dni, in je tudi celo nosečnost zatekala, pa ji je ta čaj pomagal.
Poskusi, mogoče tudi tebi.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.11.2007 13:39:26   
pikapikica

samo na hitro, da se oglasim...

Kanarka moja prijateljica je mogla ostat v bolnišnici tri mesece zaradi zastoja rasti ploda… ta micena, no sedaj je stara 3 leti in je prava dama… nič sledu o tem, da so bili med nosečnostjo kakšni problemi… Bodi pozorna, ampak jaz bi zaupala Pušenjaku…

cau cau...

joj ja meni se zdi 5.11 kar lušten datum...

sicer pa dobrodošle doma vse male pupike in mali lumpki... user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.11.2007 13:41:32   
naraščaj
Hojla.
No midva sva že iz kosila. Je blo ful dobr, še skor martinovo kosilo user posted image user posted image

Prej pa je moj sestavil še ta drugo zibko, ki jo je včeraj pripeljal od doma. Zdaj mam tam v dnevni dve sestavljeni (belo sposojeno, rjavo - oreh od njega) in se kregava kero bi mela. Men ni všeč rjava, je pa lepš narjeno kot bela. Mah mu bom kr pusla, da bo rjava, ker je tut on notr ležal in je spet čist paf (čustvena navezanost, čeprav se prej sploh ni spomnil, da jomajo doma, ko sem jaz pol žlahte aktivirala, da sem jo dobla - belo). Ko pa je belo sestavljal mu je pa prbil, da jo majo pri njih doma in na vrat na so je blo treba it ponjo. user posted image user posted image user posted image
Drgugač pa mene spet po malem neki šraufa, sam niti prbližn ne tak kot včeri in ne redno. Mah saj bo minal.

Dobr tek vsem, ki ste in še boste kosilale.

Ajtak, kje si pol nabavlala kozmetiko???

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.11.2007 14:00:31   
Tanayya29
midva sva naredila kremšnite...njami......!!!!!

še preden so bile narejene,sm pol une mase pojedlauser posted image .

sem pa pogledala v nosečniški koledarček..in piše..ste v 40.tednuuser posted image user posted image ..no,ja še mal!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
4.11.2007 14:13:30   
ajtak
narascaj, sem sla kar v DM, mi je najblizje pa se tiste nalepke sem mela in sem koristila 15% popust user posted image , tako da se mi je tud najbolj splacal! Hvala da si me spomnila!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.11.2007 14:44:54   
DEBELUŠKA30
Nayya, a kremšnite si delala? A nimaš jutri vaganjauser posted image user posted image user posted image ? Pa še zame kakšno prišparaj, pa jo pusti kar pri ginekologu, ker mam tud jutriuser posted image ! Mislim, da bo spet potrebna tvoja "zvijača"!
A je že kakšna na poti v Rim?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
4.11.2007 16:47:09   
Mamathea
Lep pozdravček

No moji starši so odšli in zdaj mal počivam. Spet me boli nekaj tam levo pri rebrah pa spet ne vem kaj bi to bilo, sicer me pa že nekaj mesecev to matra in če sem do sedaj zdržala bom pa še mal naprej tud.
Danes smo bli tud na sprehodu in je blo prav super, sonček je sijal in ful ljudi se je sprehajalo. Res krasno.
Zdaj sem tako "crknjena" da bi najraj sam še zaspala, sam ne vem kaj bom pa pol ponoč delala, če grem zdj spat. Eh pa mal se je pa treba spočit, tk da bom vseen mal ućke zatisnila.
Vsem, ki morda odhajate v Rim vso srečo.
Pozdravček

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.11.2007 17:18:42   
ajtak
Joj, tud jaz imam jutri G. in vaganje user posted image . Pa ze sedaj vem da bom spet kregana, ker nikakor ne morem ne jest... Se prav naziram. Zalostno pa je, da mi mandarine ne pasejo vec- me zgaga pece po njih in se zato naziram z napolitankami... Ja saj vem-groza... Pa kaj kake 3 tedne se se lahko, ko bom rodila bom tak mogla cimvec sladkega ukint... Pa se december bo user posted image . No, saj bo nas soncek vse poplacal user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.11.2007 17:23:07   
tintin
Ajtak: pomojem se ti ne splača kupovat novih cunj samo za en krst. Jaz sem šla na poroko (konec sept) v nosečniških kavbojkah in tuniki iz prednos. časov, pa je bilo čist okej. Si pač noseča in valda ne boš kupovala za enkratno priložnost nekaj novega....pač obleči kar imaš.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.11.2007 17:45:22   
ajtak
user posted image , pa ce bi se rada mal ustimala... In ker sem bila celo nosecnost doma nimam razen teh crnih hlac in enega crnega puloverja nic primernega... Nekako pa nebi bila rada vsa v crnem. Iz prednosecniskih casov pa mi ni nic takega prav (puloverji prekratki in preozki, srajck pa niti cez joske ne zaprem kaj sele cez trebuh) user posted image .
Je pa to ena zadnjih (ali pa kr zadnja) priloznosti, da se pokazem s svojim trebusckom... In tega vsekakor nimam namena delat v razvleceni trenirki!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.11.2007 17:53:41   
GB
Dobr vecer drage moje. Kako ste ? Evo danes smo pa dobil veselo novico in sicer moja svakinja je rodila puncko Nezo , tezka 3600 in 54cm velika user posted image user posted image user posted image user posted image . V  porodni sobi je bila dobrih 45 minut in porod je bil expresen ( drugi otrok) . Pa se rodila je tocno na rok user posted image . Upam ,da bo tudi moj porod tako hiter in brez komplikacij.

Toliko za seda ,grem delat puding ( basem se dokler lahko ) user posted image user posted image user posted image .

Lep vecer in se beremo .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.11.2007 17:58:12   
naraščaj
Ojla,

sem se ravno zbudla iz skor 2 urenega spanja. Sedaj pa baje prihaja sestra na nadaljno čistilno akcijo. user posted image user posted image
Pol pa lahk kr grem user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je user posted image  rekel, da se je ponoči vedno zbudo vsakič, ko sem se obrnala, ker je mislil, da bop treba it. Jaz pa sploh ne vem, da sem se kaj obračala.

Nč grem neki za jest iskat, ker sem spet lačna. Bom probala najprej s sadjem pol pa še kaj konkretnega če ne bo dost (itak da ne bouser posted image )

Šibam, sestra je že tu.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.11.2007 17:58:34   
scubadiver
Ajtak jaz sem ti hotela svetovati enako kot Tintin, te pa tudi razuemem da bi se rada malo zrihtala. Verjetno res zadnjič s trebuškom. A sposodit si pa tudi nimaš od koga kakšnega lepega kosa? Ker samo za eno priložnost je res škoda kupovati, predvsem glede na to, da so tele nosečniške stvari res drage ko user posted image .

Jaz sem se pa danes spomnila da mi je moj G. naročil naj se pridem pokazat v sredo - spet CTG in pregled. V sredo pa imam tudi zapuščinsko razpravo kjer res ne smem manjkat ker bova z bratom zaslišana. Zdej pa ne vem kje naj jutri ujamem mojega G. da mi pove kdaj lahko pridem. Ajajaj če bi se to uspela v petek spomnit ko mi je rekel za sredo.

Sva pa z mojim najdražjim in najinim novim sesalcem spucala celo stanovanje. NO ja, ostalo je še globinsko pucanje kavča in tapisona ampak sva pa spucala prah iz vseh poličk in vsega, in potem pomila tla kar s tem sesalcem. To je pa res fajn. Ker čist nič ne dviguje prahu ampak res vse ostane not. SEm prav navdušena. Še bolj pa sem navdušena nad mojim srčkom kako je bil priden. Res ga morm pohvalit. No pa sej ni preiden samo zdej ko sem nosečka, tudi sicer ful pridno pomaga. Zlat je user posted image .
Nayya kdaj lahko pridem na kremšnite? Verjteno kmalu če je sploh še kakšna ostala user posted image

MI je pa tole zatišje nerojevanja prav hecno. Kar nobenega sms-a iz Rima. Potem se bo pa kar naenkrat usulo verjetno.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
4.11.2007 18:07:52   
Špelka
O, Nayya - jest že peljem proti Medvodam na kremšnite... user posted image user posted image user posted image  Sem ravno zdaj z enga bližnjega hriba, sicer ne visokega, ampak nekaj pa je! user posted image  Pa če maš le še 2/3 pljuč frej za dihat, je to tud neki! No, na srečo mene v hladilniku čaka čokoladni mousse, ki mi ga je naredil moj dragi! user posted image  Tko da za preživet že bo! 

user posted image  
Zgleda nekak tko! Zraven pa en fin čajček z medom! user posted image user posted image user posted image

Sonchek - men so rekl da je otrok donošen pri dopolnjenem 37. tednu, pa tud zadnjič je ena pisala, da kako smešno, k je rodila v 36 6/6 tednu otroka 3400 g težega, pa so ga smatrali za nedonošenega glih za en dan!

Tolk o tem! Punce, nej gre kera rodit, če ne se bomo pol preveč drenjale v P! user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 4.11.2007 18:14:15 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
4.11.2007 18:16:04   
ajtak
Spelka tisi ena navadna packa user posted image user posted image user posted image , pa ne mors takih dobrot gor popat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?