Tanayya29
|
jutro! debeluška hvala za kavico,njami. tintin še malo,saj bo,držim pesti,da se čimprej rešiš. kanarka jaz sem tukaj na RR-ju spoznala eno punco,ki so ji sprožili porod v 36 tednu,zaradi zastoja rasti,pa je sedaj vse uredu.Kaj pa tebi reče tvoj G.?Saj bo vse uredu...sigurno te ne bi pustil kar čakat G.,o tem si lahko prepričana.Če te zanima glede punce,ki sem jo spoznala na RR-ju,pa mi piši zs,ti bom dala njeno ime,pa ji lahko pišeš,če ti lahko s tem kaj pomagam. špelka veš kaj!s temi kremšnitami..celo noč sanjam o njih,tako da jih bova danes z mojim,kar sama naredila ... scubadiver ej....super za sesalec,zdj pa vse dlake posesaj(od mucka),pol pa še meni prinesi malo ,da še jaz naredim akcijo tle pri hiši. Jaz pa imam fulll močn ta nagon po pospravljanju,sam z cunjo hodm po bajt..hihi včeraj mi je celo uspel in sem si nalakirala nohte na nogah. ne me vprašat kako,ampak sem jih.. nicolina kako je zdj s tabo?jaz sem tudi ponoč bla neki vsa živčna,da bom mogla it...no,pa sem zaspala pa se zbudim brez vseh bolečin... alin_alina fino,da je Tjaša tok pridna,kako pa starejša sestrica,jo je full vesela? sonchek nam so v šoli rekl,da je od 38tedna naprej normalno,da rodiš-42 tedna. no,sedaj greva pa z mojim v trgovino,da bova kupla vse za kremšnite! potem pa vas povabim,vsako na 3! lep dan!