|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
4.11.2007 21:59:01   
scubadiver
Martita sem te mela upravičeno na listi pogrešanih. Sem bla kr prepričana da si bla v rimu vmes user posted image
Iskrene čestitke tebi, očku in Maji in obilo cartanja. Pa dobrodočli doma seveda!!!

user posted image

Kanarka, jaz imam preko siola SIOL TV, internet in telefon. To sem mislila. Pač je operater od televizije siol, tko da ne gledam preko računalnika ampak preko TV-ja...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.11.2007 22:00:28   
Tanayya29
najprej čestitke martiti in majiuser posted image user posted image user posted image ...
bravo,bravo;
sedaj pa veliko lepih trenutkov

sonček 5,Aljaž,očka Zdravko, pa želim,da se čimprej vrnete domov;
jutri pa držim pesti za izvideuser posted image ..

scuba(a smo te preimenoval),moj je bil zadnjič ves ponosen,ko je slišal srček otroka; prej ga ni še nikoli,no sedaj pa sprašuje,če lahko gre z mano jutriuser posted image .jaz sem tud raje sama tam pa mal meditiram,moj kr naprej nekaj komentira,k taprav G. je tam zravenuser posted image ...upam,da ne bo tko kot je rekel Pušenjak,da nekateri očki pri porodu sam mašine gledajo in komentirajo,na ženo pa pozabijo..hihi..
ali pa ,da ne bojo njega reševal,namesto mene....
malo se hecam; sej je priden.

ja,nam je delal Pop tv..sem gledala Zrneca pa Ladota...user posted image
Nočko!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.11.2007 22:35:04   
Mamathea
Ko smo ravno pri pop tv in kanalu a in Siolu naj povem, da tud pr nama ni deloval danes, pa ravno, ko je bila oddaja as ti tud notr padu. Madonca ta Siol ga res serje in tudi midva vedn bolj razmišljala, da bi menjala operaterja ampak nič ne pomaga, saj so takaltak vsi zelo podobni in "za en drek" na žalost. Pa sej bo boljše, dejmo jim še mal šans, da se izboljšajo, navsezadnje pa le ni vse skupaj tako slabo. Imamo pa zato veliko programov in "dokaj" ugodno ceno.

Martita iskrene čestitke za Majo, si nam bila res "sumljiva" ker se tako dolgo nisi javila in lepo te je bilo spet prebrati po dolgem času, še posebej s tako veselo novičko. Lepo se cartajte doma, uživajte in čimprej se navadite drug na drugega. je pa bila krepka deklica tale vaša Maja, res super hura.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo "scubadiver" recept, ki sem si ga zelo prikrojila po svoje in ti ga bom točno tako opisala, kot se jaz to storila:
Piškotna podlaga: 275 g zdrobljenih (zmletih) piškotov, po možnosti kakšnih kakavovih, jaz sem imela neke italijanske od Barille, 130g rame, 130 g rjavega sladkorja, 1 vanili sladkor in 250 ml kokosovega mleka (lahko je tudi navadno kravje mleko, ampak s kokosovim je sladica veliko bolj slastna), če se ti piškotna podlaga ne zdi dovolj mokra dodaj še mal navadnega mleka, pač keksi se morajo super skupaj sprijeti, pa vendar biti toliko "tekoči", da se jih z lahkoto spravi v pekač.
Izdelava: piškote sem zmlela, nato sem stopila ramo, ji dodala sladkor in vanili, na koncu še kokosovo mleko in vse skupaj pustila vreti kakšne 3 minutke, da se je sladkor lepo stopil. Potem sem to maso vlila na piškote, dobro premešala in vlila v pekač za torte (s premerom 23 cm).
Na to maso sem narezala 2 banani (na kolobarčke), čez pa polila še kremo, ki sem si jo tudi zelo priredila in sicer sem vzela:
250g pasirane skute, 1 majhno kislo smetano, to sem mešala skupaj v mešalniku, posebej na štedilniku pa sem stopila 120g čokolade (jedilne, če pa ste še bolj za sladko, pa vzemite obično mlečno čokolado, meni je grenka bolj všeč), ko se je stopljena čokolada malo ohladila sem jo primešala k skuti in kisli smetani. To sem namazala čez kekse in banance, pa dala vse skupaj v hladilnik. Sladica je bila pripravljena v 20 minutah in po 2 urah je že bila super za jest. Čez lahko premažeš stepeno sladko smetano, preliješ čokoldani preliv.... Jaz sem zraven postregla samo 1 kepico sladoleda in "simbolično" okrasila  s smetano, amapk res čist malo.
Moram pa povedat, da je moja tašča res super 1A kuahrica in tudi najboljše slaščice zna speči res vrhunsko, pa je vseeno zelo, zelo pohvalila mojo umetnino in je rekla, da kaj takega še nikoli ni jedla in da je zelo, zelo dobro in sploh me je ful pohvalila pa hotela celo recept, kar se pri njej nikoli ne zgodi, saj zna ona itak vse najbolš nardit, vse ostalo je pa ponavadi zanič. Res sem bila ponosna, da me je tako pohvalila.
Veliko uspeha pri izdelavi sladice, ki je res vrhunska, pa še pečt je ni potrebno.
Drugače pa sem jaz danes vedno bolj zatečena in imam prste že tako debele, kot 2 čevapčičauser posted image user posted image user posted image
Jutri grem kupit koprivov časj, saj ste svetovale, da naj bi to pomagalo pri odvajanju vode. Bomo videli.
Lepo spite in krasno sanjajte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.11.2007 22:46:18   
tintin
Hojla, jaz še vedno brez novic iz Rima. Jutri imam spet kontrolo - bedno amnioskopijo in najbrž še ctg....bomo videli kakšno je kaj stanje. Sama še niti nisem tako nestrpna kot vsi okoli mene- ma vse bi poslala nekam....če ne dežujejo smsji, mejli ali klici, me pa vsi napadajo z raznimi "dobronamernimi" nasveti in pametovanji. Kr nekaj. Jaz bi rada, da detece pride ko se bo odločilo, lepo v miru, ampak mi vsi nekak kalijo ta mir....user posted image user posted image
Jaz sem pa danes štrudelj naredila - jabolčni in je bil njamsi. Oz. je še, saj ga je še vellliko ostalouser posted image
Nočka vsem!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.11.2007 22:46:56   
tintin
Martita - čestitke! user posted image user posted image
Sonček 5 - držimo pesti še naprej! user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.11.2007 22:47:13   
DEBELUŠKA30
Martita, čestitke za hčerkico Majo:
user posted image

Sonček5, držimo pesti za vaju in srečno:
user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.11.2007 22:54:32   
scubadiver
Sonček5, Aljaž in oči, držimo pestke za malega borca. In s tolk dobrih misli in stisnjenih pestk sem prepričana, da bodo izvidi super in da se boste prav kmalu pestvali doma user posted image

Prav zako, še vedno držim pestke za Sofijo in Klaro. Napi trije mali, pogumni borci, pogumno se borite, mamice in očki vas potrebujejo user posted image  

Mamathea najlepša hvala za recept. Bom sigurno sprobala. Kje pa dobiš kokosovo mleko? V vseh večjih trgovinah predvidevam? Sam še nikoli nisem pogledala user posted image

Jaz sem počasi odpravljam spat. Sem zmatrana in kr neki zaspana. Jutri bom pa spet ob šestih zjutraj kot sova user posted image  

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.11.2007 23:04:35   
kanarka
Točno Zrnec in Bizovičar. In kakšna je oddaja?? Po mojem more bit super.

Hvala za nasvet, glede gledanja filmov in oddaj na POP. Bom pisala. Bi kdaj tukaj sigurno pogledala.

Martita, tudi od mene čestitke za novo članico. user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.11.2007 23:23:03   
nemrak
user posted image user posted image ,
najnovejša novica!!!
TANTRA  sporoča, da je okoli 21.10 s CR prišel na svet LUKA, dolg 52 cm in težek 3100 g. Luka je zdrav in luštkan.

TANTRA,   ISKRENE ČESTITKE!!!!

user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.11.2007 6:55:36   
tintin
Tantra - čestitke.user posted image

Jaz sem še vedno v enem kosu, seveda vsa presrana pred amnioskopijo....user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.11.2007 7:56:37   
nicolina
Dobro jutro, ena velika in dišeča kavica, kakav ali čaj user posted image

Tantra, čestitke za Lukca

user posted image

Jaz sem že pokonci, spala kar dobro, imam pregled in CTG. Držite mi pestke, se
pol javim...
Tintin, mislim na tebe, da boš dobro preživela amnio, morda se začne še danes kaj dogajat,  user posted image user posted image user posted image  zate.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.11.2007 7:57:18   
scubadiver
Vidim da me je Nemrak že prehiela z novico iz Rima. Jaz sem bila včeraj že v postelji, računalnik je bil ugasnjen ko je priletel Tantrin SMS.
Tantra iskrene čestitke ob rojstvu Lukca. Imam tudi slikco, ki jo čimprej pripopam gor da boste vidle kakšen lepotec je Lukec user posted image

user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.11.2007 7:58:37   
scubadiver
Tintin držim pesti da ti ne bo treba spet na amnio al pa da vsaj ne bo tako bolelo kot zadnjič. Drži se!!

Nicolina srečno tudi tebi na pregledu user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.11.2007 8:14:31   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE TANTRA IN LUKECuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.11.2007 8:21:41   
nemrak
user posted image user posted image ,
scubadiver, saj nisi huda user posted image , ker sem te prehitela.
Mala je imela krče, zato sem še bedela. Ko pa je izvedela za Lukca ,je pa zaspala in spala od 23.30 do 7h zjutraj user posted image
Slikico pa le pripopaj, jaz jo namreč ne morem. Je pa mali pravi lepotec.

Za vse, ki imate CTg oz. preglede držim pesti!!!
Tiste, ki greste pa v Rim, pa hiter porod.

Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.11.2007 8:31:14   
scubadiver
Haha nemrak seveda nisem huda, sem vesela da je bila novička takoj objavljena user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.11.2007 8:32:46   
Anonimen
TANTRA PA SMO LE DOČAKAL LUKCA user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Maks in Martita dobrodošle nazaj
Kanarka vse bo vredu, meni so pri 1. hčeri rekli, da je zastoj rasti, pa polko se je rodila ni bilo nič od tega, zdaj je pa taka dama... sprosti se pa bo, saj vem lažje je reči kot pa storiti
Gruška dobrodošle doma

Sonchek moj Anže user posted image se je rodil v 36 5/7 pa ni med nedonošenčki, verjetno zaradi kilaže, kaj pa vem kakšne imajo kriterije. Tudi 2. hči se je rodila 35 2/7 pa ni bila med nedonošenčki, tako da se nič ne sekiraj, še malo pa boš tudi ti zibala, je pa zelo luštno, ko je vse za tabo.

Alina-alin tudi pri nas imamo iste težave kot pri vas. Čez dan spi ponoč pa žurauser posted image , mami pa čist crknjena. Po mojem sta zamenjala dan za nočuser posted image  Upam samo da ne bo dolgo trajaluser posted image

Za Sofijo, Klaro, Aljažauser posted image user posted image user posted image ,

ŽIRAFA, KATKA IN SONČEK BODITE MOČNE, VAŠI OTROCI VAS POTREBUJEJO, DRŽIMO PESTKE, DA SE BO VSE SREČNO IZTEKLO

ČAV SE BEREMO

Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.11.2007 8:42:21   
ajtak
Dobro jutro!
To so pa take novice, da clovek se kavice ne rabi...

martita iskrene cestitke ob rojstvu vajine deklice!

TANTRA, tvojega SMSa sem bila se posebej vesela, ker si koncno "odresena". Samo, da je z Lukcem vse OK! Sedaj pa vam zelim velikooo cartanja in lepih trenutkov. Pa da bo Luka v zivljenju manj muhast kot je bil v trebuhu (bi ven, pa nebi ven, pa bi ven... user posted image ).

Drage moje RRjevke moram vam napisat kako krasne osebe ste vse po vrsti. Res, v teh parih mesecih sem se z nekaterimi spoznala tudi v zivo, z nekaterimi pa le preko tipk pa imam za vse obcutek, da se poznamo ze celo zivljenje...
Pa kljub vsemu me vsakic znova preseneti vasa nesebicna dobrota!
Verjetno ste vse prebrale kaksna krasna kompletka mi je zakvackala decemberka Raho za nasega Tjasa. Tasonka (ne vem iz kere teme) mi je poslala malinov caj ki ji je ostal ker je pac prej rodila...
Sedaj sta se pa se 2 nasi novemberki Mamathea in DEBELUSKA30 ponudili, da mi posodita tunike za krst... Punce ob takih dejanjih postanem kar solzna in ne vem kako naj povrnem... Res vam vsem hvala!

Danes me caka pregled zato vas prosim, da drzite pesti, da ne bom spet eno uro v cakalnici za 5 minut pregleda v stilu- kako se pocutite, aha, izvidi so OK, no se vidiva cez 14 dni...

En lep soncen dan vsem!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.11.2007 8:53:52   
naraščaj
Dobro jutro, hvala za kavico. Vidm, da se je le začelo dogajat. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

TANTRA  sporoča, da je okoli 21.10 s CR prišel na svet LUKA, dolg 52 cm in težek 3100 g. Luka je zdrav in luštkan.

user posted image  iskrene čestitke ob rojstvu Lukca, pa je le prišel na svet.

Za vse ostale, ki mate danes preglede držim pesti, da se vse dobr odvije, zate tintin, pa da ne bo bolelelo.

Tudi za naše ostočke (Aljaža, Sofijo in Klaro) držim pesti, da se kmalo cartajo pri starših.

Jaz sem spala za en drek. Spet pohodi WCja. Mislim, da je krivo tut popoldansko spanje, ker nikakor nisem mogla spat. Pol se mi je pa sanjalo, da sem rodila. Sva letala kako po CE in men ni blo vredu, sva prišla v P in men se je zdel, da je user posted image  kr ven padu, ker je šlo tok hitr. Najbolj čudn, pa mi je blo, da nisem vedla čisto nič, kok je velik, težek, kdaj sem rodila, sam da sem rodila pupo. Šele naslednji dan sem sporočala novice naprej in so bli vsi ful jezni pa še nič nisem vedla o otroku.user posted image user posted image  Še bolj jezni so pa bli na mojga, ker ninič javo.
Pol so me pa kr odpustili domov, ker je bla kao ful gužva. Doma pa spet vsi ful panični, ko sem vmes zaspala so mi kr na flašo šli hranit, jaz pa čist popizdla, da je moj otrok in da se naj ne vtikajo. Saj ni robot, ko mora točno na 3h jest, bo pač bolj pogosto oz kak bo sam hotel.

No to so ble moje sanje.
Zdaj vmes pa sem se že tut najedla in spila veliko skodelico kakava.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.11.2007 9:04:19   
naraščaj
Ajtak, krasno, da so tuki punce tako lepo priskočile pomoč, ker je res škoda kupit nekaj za samo enkrat obleč. Pol vendar niso vsi slovenci sam foušni. Res jaz sem tut tle gor dobila tak občutek, kok znamo en drugmo prisluhnit in nesebično pomagat. Me kr tolaži, da svet še ni čisto pokvarjen.
Drugač pa držim pesti za uspešen pregled in da bo bolj konkreten. Nimam pojma kaj je zadnje ččase Peterneljevi, tut mene na isti način odslovi. Vse tok govorijo o CTGju, jaz ga mam šele v sredo, ko mam komi še 7dni do PDPja. Vaginalno me ni pogledala že od 30t. Isto kot teb me vpraša kak je če čutim dobr, zmeri trbuh, posluša srček in pregleda lab. izvide in to je to. Za pet. konc-. Je pa res, da jaz že 2x  nisem čakala več kot 5-10m. Sem čist na začetku bla naročena.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.11.2007 9:05:30   
Tanayya29
Jutro punce!

Najprej čestitke Tantri in Lukcu...user posted image user posted image veliko lepih trenutkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem spala kar uredu,celo samo enkrat sem šla na wc...jupi!

ajtak tudi jaz sem mnenja,da so novembrke super punce,nekaj sem jih že uspela spoznat,nekaj pa jih verjetno še bom.pa ne samo novemberke,spoznala sem še par drugih,ena je celo moja sosedauser posted image .

sem pa ravno včeraj v postelji razmišljala glede našega srečanja v Marnu(scubadiver,mamathea,jaz,vse so že rodile,sam še me tri smo tukaj...no pri meni bi se že lahko kej premaknilo,pa nič ne dogaja).Da me ne prehitita...to pa le pazitauser posted image .

Tudi jaz imam danes pregled,ampak malo kasneje,ob pol dveh...upam,da že kaj dogaja,po drugi strani bi pa rada bila še malo doma....

vsem srečno danes,ki imate preglede ali ki boste rodile...

lep dan!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.11.2007 9:06:12   
scubadiver
Jaz žal slikce Tantrinega Lukca ne znam prilimat semle... Joj kok sem leva. A mi lahko ena zelo enostavno razloži kako se to naredi? Si ga pa lahko ogledate v mojem albumu....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.11.2007 9:08:47   
Tanayya29
luka...ma sej ne vem kaj naj rečem..vsi so tko luškani...ko gledam te fotke sem pa že pošteno nestrpna!
pravi lepotec je...

Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.11.2007 9:12:12   
tintin
Ekola punce, sem že iz amnioskopije. Danes ni NIČ bolelo, se je poznalo, da je delala moja G, ki kapo dol - obvlada sceno nežnih pregledov...Spet sem malo zakrvavela, ampak res ful malo, to pa bojda zato, ker je maternično ustje še bolj nezrelo/trdo, kar pomeni, da se mi še nič ne mudi rodit. Je rekla G, da naj še malo raje dozori vse skupaj, kot da nekaj forsiramo....
Ponovno amnio imam v četrtek in pa jutri ter v sredo CTG. Mogoče bomo pa že konec tedna cartaliuser posted image Skratka, jaz itak gledam na vsak dodaten dan kot "podarjen" ker se zamotim z magistrsko, trebuh me pa tudi še ne ovira ravno preveč...user posted image LP vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.11.2007 9:13:03   
ajtak
user posted image
Evo ga lepotca...

scuba jaz dam vedno kar copy paste in rata....

narascaj, jaz sem narocena danes 12:45 kar mi da jasno vedet, da bom cakala ko bebo... Ker se jim vedno neki zavlece. Barika je mela prvi CTG narocen na PDP user posted image . sej res, kje pa je???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?