|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
4.11.2007 18:16:35   
nicolina
Ojla,
Nayya a lahko pridem tudi jaz na kremšnite? Jaz imam še jagodno torto s čokoladno kremo, pa lahko menjava user posted image , no sej druge tudo povabim, ker sem jo že preveč pojedla.
Jutr imam pregld in CTG, ter vaganje, spet bo veselo. user posted image
Ajtak, joj te razumem, da bi se rada lepo uštimala, morda bi si res lahko kje sposodila za to priložnost.
Velika britanija, čestitke za deklico od svakinje, to je pa kar orng punca user posted image

Špelka, uau to pa dober zgleda, sploh se ne bi branla user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
4.11.2007 18:18:35   
scubadiver
Punce prav nesramne ste. Včeraj kremšnita, danes mousse.. Sem si mogla kr odpret škatlo domačica piškotov da pridem k sebi. Pa mislim da si bom morala za zraven nardit še en kakav za zdraven, da raven cukra preveč ne pade user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
4.11.2007 18:19:01   
Špelka
Ja, Ajtak, z vami delim dobro in hudo.. user posted image  Kaj jest morem, če mam pa take dobrote na mizi! user posted image user posted image  

Okej - vidm da je preveč - bom rajš nehala. user posted image  

Drgač pa - zakaj pa mislte, da jest po hribih lezem - ja zato, da lahko pol seve te kalorične bombe pojem! user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
4.11.2007 18:25:45   
Ilije
Vidim, da vam celo popoldne sladkarije letijo po glaviuser posted image user posted image user posted image . No saj meni tudi. Smo šli mal na izlet in smo na koncu na Rogli pristal, kjer je kar ene 10 cm snega in čista nula. Jaz pa samo v majčki in termoflisu, tamala pa v kiklci in eni  prehodni jaknci. No sam tolk smo se ustavl, da se je Iris 'snegala' (kepala po naše). Potem pa naprej v zreče na vročo čokolado in posladekuser posted image . Kljub temu, da smo ubrali napačno smer vožnje, bolj ko smo šli na vzhod bolj je bilo oblačno in megleno (predvidevam, da je proti LJ bilo lepše vreme), je izlet bil prav superca. Sem mislala, da bom zdej kej utrujena, pa spet nič... nobenga špikanja že več kot teden ali dvauser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
4.11.2007 18:26:38   
ajtak
Men je bila tista izvedba z jagodami sicer bolj vsec... ampak se tudi tega nebi branla!
Kar se pa hribov tice- jaz nc nikamor ne lazim pa se vseeno z dobrotami basem user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
4.11.2007 18:29:06   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Kar se pa hribov tice- jaz nc nikamor ne lazim pa se vseeno z dobrotami basem user posted image user posted image

jst tuduser posted image  

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
4.11.2007 19:22:21   
Tanayya29
oj.
no,kremšnite so še...vabim vseuser posted image .Ko boste blizu pa pozvonte.

ajtak tukaj v Lj imajo v Popku in v Kepici full lepe stvari,ampak je tudi drago precej.te pa razumem,meni gre tudi na živce že,k sem skoz v istih cotah,....če bi pa mogla kam it na kakšno posebno stvar bi pa živce zgubila.

scubauser posted image za čiščenje..jaz sem včeraj vse stanovanje prečistila,pa sem bila na koncu full utrujena.mi pa tudi moj full pomaga.

nč,grem še malo pred tv...

jutri imam pa tud jaz spet ctg..a grejo vaši kdaj z vami?moj je šel zadnjič,pa sm ga skoz spraševala kaj kaže kok je utrip itd...(ne vidim direkt na ctg),če sm pa sama pa skoz špegam,samo se moram mal dvigovat...

lep večer!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
4.11.2007 19:58:03   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
jutri imam pa tud jaz spet ctg..a grejo vaši kdaj z vami?moj je šel zadnjič,pa sm ga skoz spraševala kaj kaže kok je utrip itd...(ne vidim direkt na ctg),če sm pa sama pa skoz špegam,samo se moram mal dvigovat...

Na zadnjih dveh je bil zraven. Na predzadnjem je bila še Iris zraven, pa sem skor živce zgubila, ker sem jo mogla skoz mirit, saj ko se je enkrat sestre navadla in pregledala vse zloženke o KT ni imela več potrplenja bit pri miru. No sej lubi pa ni nič kaj boljši, je v petek v Trbovljah skoz govoril kok je on user posted image  od sosede veliko glasnejši (se je res kot za stavo premetaval po mamici), pri naši se je pa komaj utrip slišal. Tako da... po eni strani je fajn, da ne ležiš sam tam, ker hitrej mine po drugi pa men paše mir. Kako bo pa jutri pa še ne vem, lubi bo seveda zraven ker me bo peljal, za tamalo pa še ne vem, če se ji bo dal vstat tako zgodaj. 

scubadiver, kiro firmo sesalca pa sta kupla... men je moj delfinček namreč crknu pa razmišljam, da bi kupila parni sesalnik od podjetja hoover. Ali pozna mogoče katerauser posted image

< Sporočilo je popravil Ilije -- 4.11.2007 19:59:40 >

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
4.11.2007 20:04:21   
Mamathea
Dober večer

No moj stroj je že opral en cel paketek cotk, tokrat najinih, ne otroških, saj sem morala iz omar privlečt bolj jesenkso-zimsko kolekcijo, poletne pa mal dat na stran, do drugega leta, ko nam bo spet vroče, pa še za mali nadobudneži bomo morale biti skoz na preži, tako da bo še bolj toplo. Joj kk js komaj čakam, da to detece pride ven na ta naš lepi svet.
Vse tolk pišete o sladkarijah, da sem si še js privoščla en kos tortice, ki sem jo včeri delala (nič posebnega namesto testa sem zmlela kakavove piškotke, jih prelila s stopljeno ramo z dodatkom kokosovega mleka in rjavega sladkorja) čez sem narezala banance na kolobarje in še čez to sem polila čokoladno kremo narejeno iz skute, kisle sm. in stopljene čokolade. Mnjamsi je blo dobro in sladice žal ni več, saj smo ju ponudili obiskom (včeraj tastu in tašči, danes mojim staršem). Bo treba to še kdaj ponovit, saj je res ful dobro za jest, pa nič kaj ni treba pečt, to je še najbolje. Zdaj sem si oprala en zelo velik grozd in grem mal pred tv tole grozdje jest in uživat.
Zdaj je pa res že čas, da se katera odpravi v porodnišnico na veseli dogodek, sej če ne bo pol spet naenkrat ful žurka in preveč gužve.
Lep večer, uživajte, pobožajte user posted image in dejte lubčka svojimuser posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.11.2007 20:14:21   
potepinka
Dober večer

No da se še jaz danes malo javim,počutje groznouser posted image spet prisotno šravfanje,mah saj že spet nič ne bo poti v Rim.Jutri imam CTG,bom videla kako kaže.
maks-dobrodošla doma
tinitin-a ti si še tukaj na RR med nami,tudi nič ne dogaja,boga reva,to čakanje me spravlja v obup

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.11.2007 20:22:05   
kanarka
Dober večer vsem skupaj.

Vsem najlepša hvala za vzpodbudne besede. Sem vedela, kje jih moram iskati. Sicer sem danes cel dan "meditirala" in se spravljala k pameti, da tako ali tako ne morem nič narediti. Zdaj sem ok.
Edino kar me jezi, da moj zdravnik tukaj ni nič kaj kompliciral, ampak mi je samo rekel, da je punčka lahka. Pušenjak pa vem, da nikoli ne izjavi, da je kaj narobe, če res tako ne misli. On prej reče, da je vse ok. In to me je malo iztirilo. Zdaj vsaj vem, da moram zdravniku tukaj sitnariti pri naslednjem pregledu.
Tantra, do pomote ni moglo priti, ker sem imela IVF. Torej je datum spočetja čisto znan.
Kar me zdaj samo še skrbi je to, da je mogoče dejansko nekaj na tem, da gibe slabše čutim že celo nosečnost. Eno samo božanje in ne brcanje, pa še to čisto občasno. Resnično upam, da dobiva vsaj toliko od mene, da ne bo kakšnih res drugih posledic. Sem brala, da lahko zaradi zastoja pride tudi do možganskih okvar (pomanjkanje kisika). Ampak teh črnih scenarijev sploh nočem imeti pred očmi.

Sem se preveč hvalila z dobrim počutjem. Priznam, da bi rajši ne-spala, imela krče, ne vem kakšne bolečine, samo da bi z otročkom bilo se ok. Tako pa meni nič ni.
Ah, bom rajši končala. Vidim, da ste tako dobre volje danes, pa imam prav slabo vest, da vam kvarim to vzdušje.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.11.2007 20:30:24   
naraščaj
Hoj,

pa se res sam sladkamo. joj kake dobrote. Jaz pa sploh  nisem tip za pečenje, znam sam par stavri in to je to. sem bolj kuharski pa še to ne nevem kaj.
Kr lušte mi delate.

Sestra je končala, jaz pa sem lepo zložla nazaj svari v omare, ostali so mi še kozarci in nekaj dobnarij.
Jutr moram p še posesat in potem pobrisat po tleh. Pol bo res konc.

Ja ker sesalc si to nabavla tut mene zanima.

Zgleda, da je v Rimu štrajk. Nič ne dogaja. bomo se čakale na polno luno konc meseca al bomo šle pri prazni luni, tista bo pa kr kmal se men zdi user posted image user posted image user posted image

Po TV spet ni nič pametnga na a kanalu je en film, ki sem ga že gledala ostalo pa je kr neki. mah bo že. Bo treba it knjigo brat (user posted image user posted image  težk verjetn).

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.11.2007 20:52:05   
scubadiver
Naraščaj in Ilije midva sva se odločila za Batagelovega... Po imenu sicer ni tale, ampak zgleda pa isto in tud funkcije ima enake, tko da mi ni čist jasno.. Mogoče je najin nov model, sam ga na njihovi spletni strani ne najdem.

http://www.batagel.com/sesalniki/aguaplus.htm 

Kanarka, ti se samo čimbolj sprosti, nardit tako ali tako nimaš kaj. In stres lahko samo še dodatno dela škodo. Veš kako je, pušenjak tud težko svetuje preko spleta pa čeprav razpolaga s podatki. Se mi zdi, da ima tvoj G. vseeno boljši pregled nad vsem. In če on pravi da je ok, da je dete samo malo lažje, se raje ne straši s kakšnimi črnimi scenariji ampak uživaj še teh nekaj tednov preden zagledaš svojo pikico. Za vsak slučaj pa ena pikapoka zate user posted image  za srečo.

Nayya moj na CTG-je ne hodi z mano, sej pravzaprav nima kej videt. Pa še iz službe bi zato mogu it.

Mamathea tale slaščica se pa sliši zelo zelo slastno. A bi lahko še mal bolj v detajle napisala? Bi tud jest probala nardit. Rabim kakšne slaščice s katerimi ni prav preveč dela, za potem ko bodo obiski hodili gledat našo prvorojenko..

Čist mimogrede a vam delata Kanal A in POP TV? Nama sta crknila, pa ne vem a je kriv POP al spet SIOL TV.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.11.2007 20:58:51   
buba1131
Tudi mi imamo POP tv  je pa napaka na Siol-u.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.11.2007 20:59:22   
buba1131
NIMAMO

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.11.2007 21:02:27   
DEBELUŠKA30
... še nič novic iz Rima...
Se mi zdi, da smo v takem pričakovanju novic iz "Rima", kot otroci v pričakovanju miklavžauser posted image . Pa ga ni, pa ga ni, in ko ga najmanj pričakujejo, že skoraj obupani, pa prideuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.11.2007 21:03:06   
scubadiver
GRRRRRRRRRRR tale SIOL. Jest resno razmišljam da bi zamenjala, sam kaj ko T2 baje ni nič bolš.. kaj pa vem user posted image

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.11.2007 21:26:11   
martita
Novembrke, pozdravljene!

Sporočam vam, da nas je 28.10.2007 ob 14.11 uri s svojim prihodom osrečila naša Maja. Težka je bila 3530 g in velika 53 cm. V porodnišnici sva bili cel teden, ker je imela Maja zlatenico in je zato morala dvakrat v solarij, danes pa sva končno prispeli domov. Sedaj pa se začne pravo crkljanje!!!

Kaj več bom napisala en drug dan.

Čestitam vsem novembrkam, ki so v tem tednu rodileuser posted image user posted image user posted image ....žal še nisem imela časa, da bi prelistala zamujeno, tako da ne vem kolk vas je.

Pozdravček,
martitauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.11.2007 21:27:22   
kanarka
Scuba (sem te kr preimenovalauser posted image ) hvala za tako VELIKOOO poko. Sem jo kr spravila na nočno omarco.

Kakšen POP TV lovite preko Siola????user posted image

Js POP dnevnik pogledam preko www.24ur.com in to je to. Bi pa kdaj rada pogledala kakšen film al pa to oddajo, ki je dans na novo (z .....tema 2ma vodeteljema.....joj, imena so mi ušla). Je to možno preko računalnika???

Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.11.2007 21:35:30   
naraščaj
rtitha, iskrene čestitke ob rojstvu Majue. Želim vama veliko lepih in nepozabnih trenutkov.user posted image user posted image user posted image user posted image

saj se nam je zdel mal sumljiv ko te ni blo gor .

Jaz mam pa pravi žur v trebuhu, da me že kr mal boli. Čist je na speedu. Pa kr naj bo, ker dopoldne pa ni blo skor duha ne sluha.

Kanarka, pošlji mail na POP kaj rabiš, da bi jih spremljala prek neta?!!!!

Mal prej sem postrigla mojga, zdaj bom pa še sama šibala pod tuš. Mi je pa spet slabo, da za znort. Kr ne vem kaj naj pojem, da bo bolš. Še malo pa bo tu naš dan D. Jaz mam še 10 dni. komi čakam.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.11.2007 21:35:37   
Ilije
hvala scubadiver za nasvet glede sesalca...

kanarka user posted image user posted image  Vse bo OK! Pozitivne misli so pomembneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.11.2007 21:42:44   
Ilije
Iskrene čestitke martita za pravo korenjakinjo!

user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.11.2007 21:46:54   
nicolina
Martita, čestitke za hčerkico Majo, velik crkljanja vama želim user posted image user posted image user posted image

Mene moj user posted image  ponavadi pelje na pregled, ampak ne gre z mano not, šel je samo ko sem imela UZ, zdej na CTG pa ne gre.
Mammathea fajn recept, ker ni treba nič pečt. user posted image user posted image

Kanarka, samo pozitivno razmišljaj, vse bo ok, boš vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.11.2007 21:48:12   
sonček5
hvala za dobre besede in upanje za aljaža

Naš aljaž se stanje umirja in že sam diha. danes sva ga pestovala nor občutek.
Jutri dobimo še zadnji izvid.(pregled možganov) user posted image

LP Z

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.11.2007 21:54:14   
GB
Martita cestitke za dojencka . Zelim vam veliko cartanja

user posted image

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?