|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
2.11.2007 11:04:03   
slovenka
uboga, alea. Saj bo. Jaz tudi mislim, da bom prej shujšala kot se zredila, pa sedaj dosti bolj redno jem kot prej, ampak zadnje dni mi je tako slabo, da rajši ne bi nič jedla, da ne provociram želodca. Držim pesti, da čimprej mine user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 876
2.11.2007 12:29:19   
Anonimen
Čao Alea,tako kot ti je rekla fragola,če bruhaš po vsakem obroku,moraš ampak res moraš iti k zdravniku,ker to ni dobro ne zate ne za plod,dobila boš infuzijo,tako,da dobiš vsaj tekočino in potrebne soli.Toplo ti polagam na srce ne se igrat s tem,če si res slaba takoj do zdravnika,pač boš par dni v bolnici....upam,da ti kmalu mine ta slabost in da ti bo bolje.Meni je samo rahlo slabo in imam skoz cmok v grlu,ampak funkcioniram normalno,saj moram ob dveh škorcih si ne morem privoščit poležavanja,pa še krvavega ozcedka je čedalje manj,tako da fragola,tudi zate sem fuuul vesela,da si se ga znebila.Punce mejte se lepo Lunca14.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
2.11.2007 13:01:18   
Shani
Hoj,

Evo, da se še jaz malo javim, kot večini je tudi meni cel danuser posted image user posted image user posted image . Bruham sicer ne ampak slabo slabo slabo. Imam iste znake kot jih tudi ve opisujete, joj upam, da to hitro mine in bomo kasneje bolje.

Alea tako kot so ti punce svetovale le pojdi do zdravnika in povej kako je.

Danes je res lep dan sonček, pa še piha ne, tako, da lepo ga izkoristite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.11.2007 13:25:29   
Anonimen
Ojla nosečke! Meni ni nič slabo, resnično nič. Edino zvečer me na vsake tolko prime nekaj čudnega v grlu. Pa ni panike.user posted image  Pa včeraj mi je bilo pri kosilu tako malo, sem se zadržala. Čeprav sem bila ful ful lačna, sem raje preventivno končala s kosilom, potem pa mi je mami rekla, da ona je samo zagledala olje in ponfri, pa je že šla bruhat. user posted image

Drugače sem kar ok, na bolniški bom do konca user posted image .
Me pa že počasi tiščijo čisto vse hlače kar jih imam in moram it čimprej v nabavo, pa nekaj bom dala šivati teti, ki to obvlada. Si ne predstavljam kaka bom čez par mesecev, ker tale moj trebuh ni nič več napihnjenost. To bi čutila.

Vse ostale nekaj vas je, ki imate še prvi pregled, držim pestke da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu Shani)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
2.11.2007 13:51:40   
beyba
Taly zakaj si pa na bolniški, upam da ni kaj narobe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.11.2007 13:53:25   
fragola
Taly kako pa da boš do koncauser posted image na porodniški?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.11.2007 14:06:27   
Anonimen
Hm, zapleteno tole. Junija sem imela laparoskopijo, pa pregrada se je ponovila. Pa seveda tiščanje dol. Delo pa tako ali drugače pretežko za moje zdravje trenutno.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
2.11.2007 14:08:19   
beyba
Pazi nase in svojo pikico!Počivaj in se pusti razvajat! Pa nikar ničesar delat, kar ti je prepovedano!SAj veš kaj je glavno ta trenutek a ne.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.11.2007 14:09:48   
beyba
Evo za vse ki komaj čakate da vidite kako se razvija http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php#week1

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.11.2007 14:36:37   
beyba
Evo se bom mal sama s sabo pogovarjala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam hotla sem vas pozdravt, ker počasi zaklučujem v službi in grem počasi proti domu. Med vikendom nikoli nisem za računalnikom, tako da se beremo zopet v ponedeljek. Ena vem da je napisala ada ima v ponedeljek pregled-Želim ti vso srečo da bo vse ok in boš vidla srčka!Ostalim pa lep vikend in pazite na svoj zakladek!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.11.2007 14:40:04   
slovenka
beyba, se bom pa jaz s tabo pogovarjala user posted image meni je bilo danes dolgčas v službi. Joj, da ne vidi tega šef. user posted image No, ampak njega itak ni... pa grem tudi jaz čez pol ure domov, prej sem šla ven na kosilo, je kar lep dan, a ne? Sedaj bo vse več sivine in megle in brrrr, potem pa ko pride ponovno toplo vreme, pa bomo me že imele take vlke bušije... user posted image jaz se verjetno tudi čez vikend ne bom oglašala, bom vidla. Potem bo pa že torek, joj kako čakam ta pregled.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.11.2007 14:46:05   
beyba
Jst tut,mal mi je sam bad ker ne bo mojga zraven, bom mogla it sama, pa tko sva se veselila da bova šla skupaj...

Mam doma vrtiljak postavljen tisti za nad posteljico, pa mi poje pesmice pred spanjem. sem ga kar na ograjo montiralauser posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.11.2007 14:53:31   
slovenka
beyba, saj bo šel pa naslednjič. Bo še veliko pregledov. Jaz sem si sedaj zrihtala pregled po 16h, ker moj dela in bo lahko šel zraven, se pa zna zgodit, da vedno ne bom mogla dobiti tega termina. imam tako službo, da lahko delam tudi doma, tako da meni osebno je vseeno, lahko imam pregled tudi zjutraj, samo se trudim, da bi še moj bil zraven, ne vem pa, če bo to zmeraj možno.

Moj mi je pa za rojstni dan kupil velikega medoja. Jaz sem tako nora na takšne. Če jih kje v trgovini vidim, se mi kar vtrga in se začne pogovarjat z njimi. ne vem, kaj mi je. pa mi ni moj nikoli pustil, da si enega kupim, sedaj sva še pri nas doma in res ni prostora. no, in sedaj mi je on sam kupil medoja, pa res nima prostora ubožek, moj ga skoz dol s postelje meče. joj, se morava že hitro selit.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.11.2007 14:54:07   
fragola
Pupike jaz bom delala še eno urco,  mam dosti dela pa se mi ne da prav nič!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.11.2007 15:44:29   
Anonimen
Pozdravljene po dolgem času.Joj kak dolgo že nisem bla na forumu.Imela sem precej težav.Imam zelo velik pritisk in me je moja g dala na preiskave v LJ.Tam niso nič pametnega odkrili samo to,da sta user posted image user posted image !!!!Juhu saj sem zelo vesela,ampak skrbi me ful kako se bo to vse skup izteklo.Upam na najboljše.Veliko moram počivat paziti kaj jem itd.Slabo mi je pa tud grozno,veliko bruham in g mi je rekla,da nikakor ne smem hujšat zaradi bruhanja.No pa še to:miom imam na maternici ampak to pa ni baje nič nevarnega.No tolk o mojih težavah,ki upam da bodo kmalu minile.Malo sem vam zatežila s svojim jamranjem,ampak saj vem da ne bote hude.Nuhalno imam pa 22.11 in ne 2.11,kot sem napisala.Sem se mal zmotla.Lepo se mejte kar pridn ste čvekale res.BAJ

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
2.11.2007 18:55:45   
fiesta
živjo junijčice

tindam dobrodošla user posted image

fragola kako si kaj? držim pesti, da ne bo več izcedka in bo vse ok.

alea01 jst sem imela 14 dni nazaj iste probleme. sem tri dni bruhala tudi če sem samo žlico čaja v usta dala. sicer tega nisem povezovala z nosečnostjo - ne vem no, je vse skupaj zgledalo kot da bi staknila kšn virus. potem sem še ene dvakrat bruhala po par dneh in od takrat sem ok. sicer mi dela slabo in mi ob misli na nekatero hrano kar obrača, ampak bruham pa ne. Koliko časa ti pa že traja to? Pri meni je blo samo tri dni in sem potem rabla cel teden da sem prišla k sebi, sem bla ful slabotna. Če ti ne neha pa le poslušaj dragega in taščo in pojdi do zdravnika da ne boš dehidrirala.

no drugače sem pa ok. kašn fajn teden! lohk bi bil vsak tak user posted image

pridne bodite čez vikend, pa se kaj beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.11.2007 20:18:20   
alea01
Ola punce!

Hvala za vase nasvete.
fiesta- bruhala sem dva dni cez cel dan, danes na sreco pa ne. Mi je pa se vedno ful slabo in hrana mi smrdi. moz in tasca mi pripravljata hrano za dojencke- spasirano in morem rect, da deluje. Ostane v meni.
Me pa mal skrbi, ker se mi zdi, da trebuscek se nic ni zacel rast. Saj vem, da se bi naj poznalo sele po 12t, ampak kot berem, vidim da vas ze kar neki tisci. No saj bo.

Zanka-cestitke za dvojcke. Sta enojcna ali dvojajcna?

Nya- kako ucenje? Mislim nate in stiskam fige, da se bos lahko velik naucila in seveda razturala na strokovnem. Ta strokovni se zdi ful tezek, ko pa si enkrat na ministrstvu oz. ko zacnes odgovarjat na vprasanja ugotovis, da to sploh ni tako tezko in z lahkoto opravis. Jaz sem ga delala na ministrstvu za zdravje, s tem da sem prej imela se v klinicnem internega. Se pravi, ce naredis internega lahko gres na strokovnega,. ti povem, da je interni bil veliko tezji.

drzite se punce!! Cao

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.11.2007 7:26:52   
Bety upa
Pozdravljene!

Prišla sem s potovanja in evo, takoj na računalnik, da vidim, kaj je novega....Naklofale ste preveč v tem tednu in rabim cel dan za branje.

Vgavnem, čestitam vsem za njihove srčke in user posted image user posted image ......

Izcedki šic šic šic.....

Bruhanje šic šic šic....

Jaz sem OK. Nimam slabosti, ker je še prezgodaj, saj se mi končuje šele 6.teden.

Drugo napišem, ko mi uspe vse za nazaj prečekirati, kar ste napisale....

Imejte se skrajnje lepo!!!

LP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.11.2007 9:17:02   
*Mojca*
Jutro punce!

Da se še jaz malo javim.
Slabosti imam še vedno, bruhala sem do zdaj samo enkrat. Zdi se mi da sem napihnjena in se širim...žal v rit user posted image user posted image . Bo treba malo pazit.
Včeraj zvečer sem med gledanjem tv z dragim zaspala, in to tako trdno da me je moral buditi celih 5 min. Ura je bila okrog 21h. Neverjetno. Potem sem se samo premaknila v posteljo in spala do 8h. Pojma nimam kdaj je dragi prišel. Konstantno sem zaspana in ne morem nič delat. Še dobro da sem do konca novembra na študijskem dopustu...žal bo pa treba tudi strokovni izpit naredit.

Alea01: kakšen izpit si delala v kliničnem?

Lepo se imejte in izkoristite sončka!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.11.2007 9:39:12   
Anonimen
alea01 - napredujem počasi, ker mam prag koncentracije precej nižji, pa upam, da bo. Imam v četrtek pop.

Drugače pa sem pogruntala, kako ublažim slabost. Skuhala sem ful močan ingverjev čaj in ga dodajam soku - hruškovemu, da se ga tko ne čuti. Sicer jaz imam ingverjev čaj rada in ne bi želela, da se mi zameri. Pa je malo bolje, mora potrkat. Vsaj nimam cel dan občutka, da me bo kap od slabosti.

Drugače pa bejbe - počivajte, ne naprezajte se preveč, pa sprehodite se še zame malo.

LP

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
3.11.2007 12:18:09   
Anonimen
Čao punce,jaz se pa moram malo pohvalit danes pa imam rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image  in to 32,ma kok hitro lletijo leta,se mi zdi da sem bla še včeraj v puberteti,sedaj pa sem 15 letnikom,kot stara mamauser posted image user posted image ,ampak se tolažim s tem ,da dobr zgledamuser posted image .Mogla sem se mal pohvalit,pri meni še vedno isto,izcedka na srečo ni,slabo mi je čisto malo,energija na višku,razen zvečer okoli devetih me začne zmanjkovat,hlače še vse prav,kile ostajajo na istem,tko da sploh nimam filinga ,da sem noseča,razen občasno me malo tišči tam spodaj.Tako imejte se lepo,nya ti se pa lepo uči,in inver definitivno pomaga proti slabosti.Lunca14

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
3.11.2007 12:33:33   
Anonimen
user posted image

vse najboljše

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
3.11.2007 13:53:33   
Anonimen
Vse najboljše tud jaz želim.Pod mojim srčkom pa bijeta dvojčka,ki sta dvojajčna.Res sem vesela vsak dan bolj.Moj mali sinek pa ne more verjet,da bo kr naenkrat dobil 2 dojenčka.Sedaj smo v fazi razlaganja kako nastane dojenček in kako se rodi.Dober,da je star 7 let in mi ni potrebno lagati o štorkljah in takih zadevah,ker ne verjame več.Zdaj gremo kosilat,je moj dragi skuhal.Pa dober tek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
3.11.2007 15:56:52   
alea01
Zivjo punce!

Danes se nisem bruhala. BRAVO JAZ!!!!user posted image user posted image user posted image Mi je pa sicer zelo slabo, kot ponavadi.
mojca- izpit sem imela iz klinicne biokemije. Sem pa zaposlena v KC.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.11.2007 16:08:04   
kodrana
žanka user posted image  za dvojčka. potem srčke veselo bijeta. jsz imam tudi nuhalno 22.11. v Domžalah pri dr. Strahovi.

Lunca14 vse najboljše za tvoj rojstni dan.

alea01 user posted image  za nebruhanje. verjamem, da je hudo. mene dajejo pa slabosti, sicer ne bruham..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?