Anonimen
|
Fragola...tudi jaz sem začela s šestim tednom s krvavim izcedkom,isto so mi predpisali dabraston,a jaz ga ne jemljem,sem imela isto situacijo tudi v drugi nosečnosti,pa ga tudi nisem jemala,ma jah,kaj naj rečem,baje prepreči le 1% splavov,ostalih 99% je v božjih rokah,mene je zmotil stavek,da lahko pusti na plodu posledice....saj vem,to je moje prepričanje,nobene ne posiljujem z njim,skratka,ne maram jest tabletov....oh sem čudna,ne me napadat,a taka sem.Drugače pa tudi s strogim počitkom ne boš dosegla nič novega....zakaj ti to pišem,nobene ne provociram,le rada bi povedala,da sem imela drugo nosečnost od 6 tedna pa do 9 tedna ta smotani izcedek in sem samo počivala in se čuvala in postala zelo zagrenjena,tokrat sem se odločila,da ne bom delala iz tega scene,ker če je kaj narobe s plodom ,naj narava poskrbi po svoje in bo šlo v ss,če pa je vse ok,potem tudi neka lažja aktivnost in normalno življenje ne bodo privedli do tega,tako mi je napisal Pušenjak,da telesna aktivnost ne povzročita ss in odmrtja ploda.Tako,da jaz veselo telocadim seveda v meji normale,dvigovati moram svojega 13 mesečnika,delam vse normalno.....ma sem malo zabluzila.Nočem da je moja tretja nosečnost ponovno neaktivna,da se smilim sama sebi in da grem rodit brez kondicije.Drugače pa se vsaka odloča po svoje,jaz sem hotla povedat samo še eno plat.Krvavitve so skoraj normalni del nosečnosti,kot je napisala predhodnica,vse je zelo prekrvavljeno,in včasih poči kaka žilica,in nam vliva strah po nepotrebnem.Samo pozitivno in brez straha,in vse bo ok.Lunca14
|