|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
29.10.2007 15:35:19   
beyba
JA sam jst sem mela pa enega zahtevnega pacijenta doma cel vikend. Prišel je namreč moj najdražji iz bolnice za vikend domov, pa je prav zoprn. Sej sem rekla moja nosečnost in slabo počutje, njegova naveličanost in bolečina->oba tečna vsake toliko časa.....ej  UBIJALSKA kombinacija. Sej zdej je šel za 14 dni v toplice tako da se bom spet mal spočila. Pa med vikendom ga bom šla kdaj obiskat. Ma sej bo...Mal sem razmišljala da danes pa jutri še nekako zdržim v službi, pa potem v petek, potem je tako ali tako vikend, potem pa če se bom še vedno takole počutla, bom šla v ponedeljek k svojemu zdravniku pa ga bom prosila da mi da kak teden bolniške, da mal k sebi pridem. Sej mogoče bodo pa teli prazniki pomagali...sej bi še vse blo če mi nebi bilo cel dan tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.10.2007 15:36:15   
beyba
tweetek zakaj pa ne peglat?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.10.2007 15:45:35   
slovenka
tweetek, ja imaš prav, mislim, da če bo na 1. pregledu vse ok, se bom malo pomirila. sem pa delala dva CB testa za vsak slučaj in se je na drugem v nekaj sekundah pokazal +. Res boljše se ne sekirat, samo kaj ko možgančki delajo... danes je sicer norišnica v službi in malo hitreje mine čas. No, še en teden do pregleda, bom pa takrat na začetku 8. tedna - se takrat že pokaže srček ali kako?

pikica, upam, da dobro sprejmejo novico. pri naših sem se jaz kar zjutraj, ža kar ob 7ih v soboto sem delala test, drla po hiši, da sem user posted image , ampak sem pri fotru čutila, da mu ni glih super novica, je kar šel nekam na delo... pa nič kaj komentiral. Pa se nisem sekirala, sem vedla, da ga muči to, da bo njegova punčka imela otroka, ampak sem ga pustila par dni, da se sprijazni in ugotovi, da sem stara že 28 itd. pa je sedaj ok, po enem tednu se že hecamo, kako bo imeti vnuka... in se veseli, kako bo miklavž, božiček in te reči.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.10.2007 16:18:56   
beyba
slovenka jst mam tud drug teden pregled v Torek ,UZ ob pol desetih tako da bom prvič vidla srčka. Mislim pa da bom takrat ravno dopolnila 8t. 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.10.2007 18:01:33   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Tile strokovni izpiti so brez pomena, naredit ga pa moramo. Sej vem, kakršne sem pa sreče, ga bodo pa po novem letu ukinili. Nekaj se je sicer o tem govorilo, vendar iz trenutno zanesljivih informacij vem, da zaenkrat še ne. Ampak ta zaenkrat je pa lahko kmalu, kajne? Itak pa komaj čakam, da bo mimo.
Imam sedaj malo pavze, pa kosilce, potem pa dalje, veselo na delo.
Lp vsem skupaj

Ma pri nas ga ne bojo nikoli ukinli user posted image , vsakič je bolj zajuser posted image
Spet mi je cel dan slabo, bruhala danes še nisem, moram pa priznat da mi je včeraj kar odleglo za ene par urc, pol pa spet slabost, ki še kar traja....ehhh nosečniške radosti user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.10.2007 20:31:49   
lonapo
Živjo, še od mene...
hmhm, kaj je novega.......v bistvu nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   skoz in skoz, sedaj tudi z bruhanjem; danes sem začuda pospravila stanovanje.

Srečno in lep večer; grem Sherloka gledat.

Lp, Lonapo

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.10.2007 20:48:38   
*Mojca*
joooooj meni je tudi takooo slabo user posted image
Sem že sedela pri prijateljici školjki, pa kar nič ni šlo iz mene. Čudno mi je to, da sem zjutraj kot rožca, zvečer pa obup...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.10.2007 22:04:57   
Anonimen
Ojla čvekice....pri meni je novo to,da imam manj tistega zoprnega izcedka,slabo mi ni nič ,počutje in energija na višku,tko,da sem ,ko rožica,danes sem šla ponovno po enem tednu na fitnes,prej nisem šla zaradi krvavega izcedka,sedaj pa se umirja in sem mogla it,ma se drugač počtim ko stara mama.Pa saj sem delala čist na izi,brez kakih hudih obremenitev.....pa še danes je moj mali lumpi 13 mesečnik začel sam hodit,prej me je skoz za prst držal,danes pa se je odločil,da bo hodil sam,so se mi kar solzice ulile,ko sem ga gledala kako hodi.Sploh ne dojemam,da je že tako velik....tako,da sem še jaz malo počvekala,punce mejte se lepo,vsem želim le najboljše.Lunca14

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
30.10.2007 8:01:11   
fragola
Kanta bravo, čestitke zauser posted image user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
30.10.2007 9:48:20   
tweetek
Joooj, glih ko se kak pogovor na forumu začne men internet crkne user posted image Ja, beyba, ukazano mi je blo počivanje v postelji (zaradi bronhitisa) pa da moram bit na toplem, pri nas je pa v dnevni kjer peglam kar mraz ker mava probleme s centralno (beri -je ni). Samo sem šla včeraj še vseeno malo pegat, danes bom pa kar vstala. Saj je blo nekaj časa luštn lenart zdaj mam pa dostuser posted image ... Boge tiste ki morajo nosečnost preležat!

Tko da danes bo moj prvi aktivni dan po dolgem časuuser posted image Vsem vam želim čimbolj miren zadnji dan službe pa uspešno učenje tistim ki se morate učit...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 835
30.10.2007 10:22:03   
beyba
tweetek bogi, upam da ti poleg bronhitisa ne pesti še kaka druga nosečniška tegoba dniuser posted image . Upam da si se pozdravila in da je zdej z vama s pikico vse uredu. To da nimaš centralne pa verjamem ad je kriza. Jst sem se z mojim kregala, ko jo ni hotel prižgat, mene je pa zeblo. No zdej mamo pa od 20-22 stopinj.

Grem malo delat nazaj...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.10.2007 10:43:38   
Kaja08
Dan punce! Kako ste? A se še kateri vleče tale dan ko čreva? Jaz komi čakam, da grem domov. Mi prav pride, da so prazniki, ker mi je včeraj v službi totalno prekipelo, tako da je čist fajn, da sta 2 dni frej, da se malo pomirim.
V soboto sva bla pa z user posted image  v Celovcu in sem si kupila dvoje nosečniške hlače. Kolk sm smešna - pr teh hlačah pa resnično pride do izraza trebuh - ker je ful nizek pas in potem tist trak....tud če ne bi bla noseča, bi verjetn zgledala v 3. mescu user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 837
30.10.2007 10:53:55   
nInAzWeRiNa
helov jst tut komi čakam pregleeeed nasledni teden v čet. včasih se tok dobr počutim da se kar vprašam a je to res, no ja sej mi pol vsake tok rata slabo in pol sm zihr da je to resuser posted image čeprov za enkrat še nisem niti enkrat bruhalauser posted image sej že trkam na lesuser posted image  lp vsem

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 838
30.10.2007 10:54:56   
tweetek
Hvala, beybauser posted image Saj je že ful boljše, pa slabo mi tud ni (samo enkrat mi je blo; sem si bla sama kriva; višnje + mleko = user posted image user posted image user posted image ...
20 -22 se tud men zdi fajn temperatura, samo mojmu lubiju pa ne - on je za 18user posted image

Jooj, tud men je tale dan kar dolg, sem sama doma pa čakam dragega da pride... ampak z vami na forumu je precej krajši dan user posted image user posted image

Čeprav zdaj moram pa nehat čvekat in začet malo delat...

Fajn bodite, pa Kaja, zdrži samo še  tale delovni dan, pol si pa dva ali pa celo tri dni fraj ;)

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 839
30.10.2007 12:20:46   
beyba
Tweetek a sta najina skupi gor rasla. Tut njemu je 18 čist dost. Itak je oblečen vedno najprej spodnjo majico pa pol majico pa potem še jopica s kapuco...  Meni se pa v stanovanju ne da bit tolk oblečena. Je pa res da včasih sem bla gostja tuki, zdaj pa živim tukaj in plačujem stroške. Tako da imam pravo glasanje tut jst. In imamo do 22 stopinj. Da lahko v miru sediš in uživaš, in ne zmrzuješ zraven. DAm 100EUR več, sam puste mi knof na termostatu pri miru.

Upam da se i ne bo treba več borit ,in te bo tvoj začel crkljat in upoštevat želje muhaste nosečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.10.2007 12:55:04   
alea01
Ola punce!

Jaz sem popolnoma zanic. Slabo mi je 24ur na dan in zdaj sem zacela se bruhat. Ne delam cist nic, ker se ne morem drzat pokonci. Se za klavir se ne morem vsest. Se dobro da sem na bolniski, ker si sploh ne predstavljam, da bi delala. No, ampak bom potrpela vse, samo da bo z mojo pikico vse tako kot treba bit.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 841
30.10.2007 13:17:26   
fragola
Punce moje upam res, da vam te slabosti čimprej minejo!!!!
Marija jaz ko vas berem si mislim meni mi ni pa nič! Lahko sem srečna, ker verjamem da trpite!!!
Pošiljam vam en velikuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 842
30.10.2007 14:04:19   
zp
zdravo srečke so-user posted image ,

pridružujem se vsem, ki jih mučijo slabostiuser posted image ... hvala bogu, da moj zlati možič popoldne rihta mulca in gospodinjstvo, ker lahko samo ležim na kavču, dopoldne v službi še nekako gre, če stalno nekaj vase bašem-super za kile!!

a slučajno katera ve ali imajo v H&M v Ljubljani-City parku tudi oddelek za nosečke?

Lepo počivajmo vse skupaj dva dniuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.10.2007 14:07:19   
*Mojca*
zp nimajo, žal. Jaz sem razmišljala da bi se peljala do Celja...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 844
30.10.2007 14:31:17   
pikica_30
Živjo!

Blagor vsem user posted image , ki vas ne mučijo user posted image , čeprav je danes vsaj v službi kar boljše (moram potrkat), verjetno zato, ker več jem. Upam, da tudi kasneje ne dobite slabosti, ker jaz sem jih fasala šele po dopolnjenem 8 tednu.

Slovenka in Beyba vidve se kar veselita pregleda, v 8t se bo srček sigurno že slišal, vsaj pri meni se je. user posted image

No, včeraj sem povedala še našim domačim in je bila reakcija kar pričakovana z moje strani - se jim je vse skupaj malo čudno zdelo. Tudi pri meni, tako kot pri Slovenki, ati ni nič kaj komentiral, ampak je bil samo tiho in je malo čudno gledal, od sestrce sem pa dobila edino pravo reakcijo - ful presenečenje in veselje!!!

Pridne bodite in se fejst razvajajte med prazniki!!! Upam, da nas bo kaj tudi sonček razveselil s svojimi žarki!!! user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.10.2007 14:45:36   
Anonimen
Ojla punce,

jaz pa danes skoz nekaj jem in sem pogruntala, da je ok, mi vsaj takrat ni slabo. user posted image  Poskušam jest neredilne stvari, ampak ne gre vedno. Še dobr, da mi vsaj sladkarije ne grejo.

Uživajte v dopustu

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
30.10.2007 16:08:45   
lonapo
Živjo,

danes je en tak dolg, za........ dan, zebe me, slabo mi je, nič se mi ne je; tamal ima pa presežek energije, čist se mu dogaja...

Ninazwerina jest mam tud v četrtek pregeld, kje pa maš svojo G! Moja je v Šiški in ima samo ob četrtkih nosečnice čez!

Lp , lonapo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.10.2007 17:58:21   
fragola
Punce jaz pa sem prej ob dveh začela krvavet in sem se takoj odpravila k ginekologinji, so me pogledali in mi rekli, da ni nič resnega krčev nisem imela samo kri mi je pritekla ma ne čista ampak tako, kot je pri menstruaciji zadnje dneve! Dali so mi tablete Dabroston in rekli naj počivam! Jaz upam, da bo vse uredu!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.10.2007 18:00:59   
fragola
Tiste, ki ste krvavela, kaj vam je še rekel zdravik razen počitka, jaz sem zdaj vsa prestrašena, res upam, da je vse ok! Od prej nisem več nič zakrvavela! kako ti hitro uniči dan!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 849
31.10.2007 8:50:21   
Anonimen
user posted image Dobro jutro,

nekam malo ste čvekale včeraj. Fragola je bila zadnja ob 18.00. A ste šle vse na dopust?
No, saj lepo, jaz bi tudi morala malo uživati, pa sem si včeraj privoščila malo popoldanskega prostega časa. Sva šla z user posted image  malo po trgovinah. Ko pomislim, kaj vse otrok potrebuje, se vprašam, ali bom morda mogla vzet kredit za vse to??user posted image user posted image
Upajmo na najboljše, zdaj se je treba osredotočit na pikico, potem pa bo že - malo po malo, kajne?

No, bejbe, uživajte v teh prazničnih dneh, javite se kaj. Jaz vas berem, ko si vzamem pavzo, tko da če ne bo nič klepetanja, mi bo kar malo dolgčas.

fragola - samo počivat, pa jest dabroston. Jaz jih tokrat jem 3x na dan iz preventive do 12t. Saj bo vse v redu, boš videla, samo sekirat se ne smeš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?