|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
31.10.2007 11:26:23   
tindam
pozdravljene,

sem novauser posted image na forumu in se pridružujem junijčicam, po mojih izračunih imam rok 13.6. Bila sem tudi že na prvem pregledu, sicer urgentnem zaradi krvavitve (plod je velik 10mm in bitje srca je že vidno) . Zdaj že 2.dan doma počivam, jem dobrostan in krvavitve že prvo dopoldne po pregledu ni bilo več, samo malo rjavega izcedka.user posted image Ostajam optimistična in čakam ponedeljkov ponoven pregled.

vidim, da ste glede službe nekatere v podobni situaciji kot jaz. Sem namreč od septembra zaposlena za določen čas enega leta in me zanima kako bo z mojo porodniško, če mogoče katera ve kako potekajo stvari v takih primerih...

lp 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 851
31.10.2007 11:36:07   
Anonimen
Zaposlena moraš biti še tisti dan, ko nastopiš na porodniško, pa ti izračunajo povprečje 12 mesecev, ko si bila zaposlena - vzamejo pa mislim, da 3 leta, če ni 12 mesecev skupaj. Malo sem ti zabluzila, bom poskušala na netu poiskat zakon, pa ti sporočm.

(odgovor članu tindam)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
31.10.2007 12:18:17   
fragola
Za porodniško ti vzamejo 12 zadnjih plač in ti izračunajo povprečje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
31.10.2007 12:21:52   
fragola
Nya ma tebi ti je rekel zdravnik da vzemi 3X na dan dabroston, ker meni je rekel 2x na dan upam, da bo vse ok!
V petek moram še v službo, delam v pisarni tako da upam, da bo vse ok saj samo sedim! Kaj mislite sej bo vse ok, krčen nimam prav nič, danes pa sem imela eno kapljico rjavega izcedka! Pregled mam pa v petek, naslednji teden!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 854
31.10.2007 13:31:58   
alea01
Zivjo punce!

Danes ze cel dopoldan bruham in sem cist hin. A imate ze kaj trebuscke? Jaz sem ravna kot deska, le kadar se najem me malce napihne.

Nya- kako gre ucenje? Kdaj pa imas strokovnega? Da drzimo pesti!!

Fragola- Vsec mi je, da ne delas panike in da si polna optimizma. PRAV JE TAKO!!!!! Taka tudi ostani. Vedi, da je strah nas najhujsi sovraznik in ponavadi se zgodi ravno tisto, cesar se najbolj bojimo. Zakaj? Zato ker si sugestiramo negativne stvari. To je zeloooo slabo. sama sem bila strasna pesimistka in so se mi dogajale same "nesrece". Pol sem pa spremenila mnenje, razmisljam pozitivno, otepam se strahu in glej ga zlomka life se mi je ful postimal. Negativne misli moramo usmeriti drugam!!!!

Punce dobr se mejte!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 855
31.10.2007 14:02:40   
kodrana
ojla punce.

včeraj sme imela uz pregled, kjre je bila naša pika velika že 2,3cm, srček je utripal in zametki rokic in nogic se lepo vidijo. user posted image  sva zelo vesela. sedaj se bom naročila na ns. pdp mi zaenkrat ni spreminjala (30.5) , ker je plodek manjši samo za kake 3-4dni. torej sem noseča nekje 9T. tako da ne vem, če bom spadala pod junij ali bom ostala majčica. bomo videli po nuhalni.

nya ne morem ti poslati zs. piše, da ti zaradi tvojih nastavitev ne morem poslati sporočila. daj prosim preveri. mogoče si me blokirala?user posted image  pa ne namenoma, kaj?

fragola le brez skrbi. lepo počivaj in papcaj dabrostonček, kajveč pa itak ne moreš storit. sama imam tudi dabroston 3x na dan. proti dvanajstemu tednu ga pa moram počasi zmanjševat. po moje je tudi 2x na dan čisto dovoljšnja doza. drži se. rjav izcedek sem imela tudi jaz že 2x malo, ampak vse je normalno. maternica se širi, če se napenjaš kaka žilica poči, vse je prekrvaveljeno.. če plodek raste in se razvija, potem le brez skrbi.

tindam user posted image  za pikico. je pa že prava pikica. super. počivaj in papcaj dabroston pa bo.

kljub temu, če ostanem majčica, bi vas še prišla pogledat in poklepetat z vami. če lahko?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 856
31.10.2007 16:09:37   
Anonimen
tindam - pozdravljena

alea01 - naslednji teden, vam povem en dan prej, k je še kr neki časa

kodrana - ni videt, da bi blo kej narobe - sm ti poslala ZS, boš preverila, če si ga dobila?

Lep praznični pozdravček

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
31.10.2007 19:01:09   
Anonimen
živjo punce, sem vas prišla malo pogledat. nekatere prepoznam iz teme "m ne pričakujemo ", tako da kako ste kaj. vidim da uživate v nosečnosti, držim pestke za vse, da bo vse potekalo ok user posted image  meni pa je uspelo ta mesec in sem v julijkah. user posted image  pappaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
31.10.2007 21:51:42   
Anonimen
Fragola...tudi jaz sem začela s šestim tednom s krvavim izcedkom,isto so mi predpisali dabraston,a jaz ga ne jemljem,sem imela isto situacijo tudi v drugi nosečnosti,pa ga tudi nisem jemala,ma jah,kaj naj rečem,baje prepreči le 1% splavov,ostalih 99% je v božjih rokah,mene je zmotil stavek,da lahko pusti na plodu posledice....saj vem,to je moje prepričanje,nobene ne posiljujem z njim,skratka,ne maram jest tabletov....oh sem čudna,ne me napadat,a taka sem.Drugače pa tudi s strogim počitkom ne boš dosegla nič novega....zakaj ti to pišem,nobene ne provociram,le rada bi povedala,da sem imela drugo nosečnost od 6 tedna pa do 9 tedna ta smotani izcedek in sem samo počivala in se čuvala in postala zelo zagrenjena,tokrat sem se odločila,da ne bom delala iz tega scene,ker če je kaj narobe s plodom ,naj narava poskrbi po svoje in bo šlo v ss,če pa je vse ok,potem tudi neka lažja aktivnost in normalno življenje ne bodo privedli do tega,tako mi je napisal Pušenjak,da telesna aktivnost ne povzročita ss in odmrtja ploda.Tako,da jaz veselo telocadim seveda v meji normale,dvigovati moram svojega 13 mesečnika,delam vse normalno.....ma sem malo zabluzila.Nočem da je moja tretja nosečnost ponovno neaktivna,da se smilim sama sebi in da grem rodit brez kondicije.Drugače pa se vsaka odloča po svoje,jaz sem hotla povedat samo še eno plat.Krvavitve so skoraj normalni del nosečnosti,kot je napisala predhodnica,vse je zelo prekrvavljeno,in včasih poči kaka žilica,in nam vliva strah po nepotrebnem.Samo pozitivno in brez straha,in vse bo ok.Lunca14

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
1.11.2007 10:28:36   
fragola
Punce dober dan, hvala za vaše pozitivne misli, tudi sama se otem negativih mislih , zato mislim, da bo ve v redu!!! Drugi teden mam pregle in sem prepričana, da mi bo rekla ginekologinja da je vse ok!!!
Hvala punce še enkrat!!!!
Pa lep dan, res je da je ponaravi taki grd, vendar danes k je sonček ga je treba lepo izkoristit!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
1.11.2007 10:56:46   
Anonimen
Dober dan vsem user posted image .

Kako ste danes, ko sije sonček? Meni je skoraj vseeno, ker sem tko in tko skoz noter, sploh ne vem, kaj se zunaj dogaja. Bom pa morda šla danes pop malo na zrak, da vidim, če se je kaj ohladilo. V glavnem, sem vesela za vse vaše dobre novice, imejte pozitivne misli (slabe misli stran šššš), tko tudi jaz.

Bodite pridne, uživajte dopust, čeprav je 1. november, pa odpočijte si. Za vse tiste, ki vas jutri čaka delovni dan pa, saj je le en dan, potem pa vikend.

LP

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
2.11.2007 7:33:35   
beyba
Ojla punce, kako ste kaj danes ko je zunja tak sonček.

Se vam zgodaj javljam a neuser posted image user posted image user posted image najbolje, da vam postrežem suser posted image za zajtrk, pa si postrežite, karjkoli vam paše. Men je blo zdej 2 dni full dober ko smo bli doma, zjutraj nisem nič na silo vstajala, ko sem se zbudila sem se še malo valjala po postelji in potem počasi vstala, si naredila zajtrk....  pa mi cel dan ni blo skori nič slabo. Danes sem spet vsala zjutraj na komando ure, pami je že zdele tko user posted image user posted image user posted image da upam da mi ne bo potrebno iti školke stiskat

Hvala bogu da je sam danes, potem smo pa spet 2 dni frej. Drug teden bom šla pa v ponedeljek kar k svojem zdravniku pa prosila za 1 teden bolniške....   Se tolažim da sem med tistimi, ki jim bo slabo sam prvi trimester, pa mi bo potem bolš. Tako da pridno odštevam dneve, če bomo user posted image 280 dni, je ena tretina od tega 93 dni. Jst sem trenutno 53 dni, kar pomeni da mi bo slabo samo še 40 dni.....

Za naše pikice bomo vse potrpele a ne?.....

Tiste ki niste v službi izkoristite ta lep dan! Še za nas prosim, ki smo v službah....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.11.2007 7:47:47   
slovenka
beyba, jaz sem tudi danes v službi user posted image pa edina, ampak imam nekaj za nardit, pa sem morala priti. saj bo hitro, ne bom zelo dolgo ostala danes. Drugače je tudi meni malo slabo, ves čas po malem, se mi zdi, bruham ne, samo v želodcu se ves čas nekaj dogaja. sicer pa komaj čakam na pregled v torek user posted image lep dan!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.11.2007 7:57:25   
beyba
JA vem slovenka ja da maš pregled, ga imava namreč na isti dan tut jst ga imam v torek mal čez deset v kranju. UZ. Prvi pregled pa potem 15.11.ko bom dala kri pa vodo.... Ampak mojega srčka bom pa vidla že v torek. Nažalost grem na prvi UZ sama, ker je moj v toplicah na rehabilitaciji po operaciji in bo tam še do12.11.,SAm ga grem v Nedeljo obiskat. Komaj čakam , ga že full pogrešam!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.11.2007 8:02:04   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image (2P 8.11.)

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 5.11.,  NS 17.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image
glen 2.user posted image
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image (1P 29.10.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  

8. junij
busybee882006 2. user posted image

10. junij 
Taly  1user posted image   (2P 28.11.   NS 29.11)

12. junij
adeja    2.user posted image    (UZ 30.10.) 
nInAzWeRiNa  1.user posted image
alea01

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (1P 8.11.)
tindam (P 5.11.)

14. junij 
Nya (P 12.11.)
Kanta  user posted image user posted image

15. junij
sassy 1.user posted image (1P 30.10.)
Lunca14 3. user posted image  (1.P 8.11.)
zp 2. user posted image  (P 7.11.)
rozica984 1.user posted image   

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image  (1.P 12.11.) 
Shani  3. user posted image (1.P 8.11.)

19. junij
beyba  2. user posted image (1.P 6.11.) NS 4.12.
fragola   1 user posted image   

25. junij
slovenka 1. user posted image (1.P 6.11.)

26. junij
RMRM 3. user posted image

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image    
fiesta
1. user posted image  (1P 6.11.)

čbela (P 29.10.)

anonimna user posted image

anonimna AA

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.11.2007 8:04:44   
Kaja08
Dobro jutro punce! Ah, tudi jaz sem danes v službi. Je taka tišina, da je kar grozno - zaenkrat sva samo z direktorjem tuki, zdele pride pa še ena sodelavka. Tko da bomo dons bolj v okrnjeni zasedbi. Še dobr, da je jutr spet vikend. Takle delovni teden bi pa kr vsakič pasal user posted image
Drugače sem v redu - slabosti me ne dajejo (trkam na les!!!), samo utrujena sem še vedno skoz. Kr naprej bi spala!! Jaz imam pa pregled v ponedeljek - bo pregledala izvide krvi in urina, če je kar narobe. Mislim, da imam premalo železa, za ostalo pa upam, da je vse v redu!
lp

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.11.2007 9:17:18   
slovenka
jaz sem še kar sama v službi user posted image je že kar malo tečno, bi šla najraje domov.

Beyba, samo ti si pa malo več noseča od mene, jaz sem danes šele 46 dni, pa vseeno upam, da se bo že kaj videlo v torek.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.11.2007 9:38:57   
fragola
Ojla punce tudi jaz delam in sem prav samo oz. do zdaj je bil tudi šef in ker sva bla sama sem izkoristila in povedla, da sem noseča nekaj časa je bil tiho pole je rekel, da sej bo ok in upajmo da boš dokonca v redu in zatisto leto pa bomo že koga dobili! Sem se prav odahnila, ker sem povedala!!!

Punce izcedka nimam več, upam, da ga tudi ne bo več, ma sej je verjetno normalno, ker tolko od njih ma ta izcedek?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.11.2007 9:47:37   
Kaja08
A ne, kako se kar skala odvali, ko poveš šefu. Ful lepo je odreagiral - jeeeejjjjj!! Sej itak mormo skrbet, da ne bo nataliteta Slovencev padala!!!
Ful sem vesela, da nimaš več izcedka. Jaz sem ga tudi imela, pa ga nimam več in je vse ok, tko da kar brez skrbi. Ampak moram pa rečt, da vsakič, ko grem na wc, pogledam na papir, če je kaj krvav. Sej vem, zganjam paniko za brezveze, ampak ne morem, da ne bi pogledala user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.11.2007 10:02:25   
slovenka
fragola čestitke za šefa user posted image Jaz na srečo nimam takih skrbi, mislim, da bo prav vesel, ko mu bom povedala. Me je že pred meseci vprašal, kdaj nameravam imeti user posted image in sem rekla, da drugo leto in je že delal plane, kako bo, ko bom jaz noseča... pa sem rekla, da naj ne dela planov, ker kdo ve, koliko bo trajalo, da postanem user posted image . Mu pa nameravam povedati v sredo, po pregledu, ker me včasih obdaja slabost in bo po moje boljše, da ve. 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.11.2007 10:03:34   
slovenka
kaja, ja, jaz tudi to pogledam, pa do sedaj še nisem imela nobenega izcedka, samo preventiva... verjetno imam to v navadi že od dni, ko je nismo čakali user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.11.2007 10:04:31   
fragola
Ampak moram pa rečt, da vsakič, ko grem na wc, pogledam na papir, če je kaj krvav. Sej vem, zganjam paniko za brezveze, ampak ne morem, da ne bi pogledala
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Kaja isto naredim tudi jaz!!! Ma tej izcedki pridejo tudi zaradi raztezanja maternice. Meni je rekel ginekolog dokler ni sveža kri se ni treba bat!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.11.2007 10:14:00   
lonapo
ojla, dobro jutro,

evo mene tud v službi; spet mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ;
sploh ne vem več kaj naj jem, noč mi ne paše razen bobi palčk.
Še 5 dni do pregleda,upam da bo vse o.k.

Se še javim!

Lep sončen dan želim!

Polona

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
2.11.2007 10:42:17   
alea01
Hej, hoj punce!

Imam obcutek, da mi je vsak dan slabse. Vceraj sem bruhala cel dan. Danes mi je pa grozno slabo. mi je mozek moral prenosnika kar ob postelji nastimat. Namrec, sploh se ne morem spravit pokonc. Kdaj mine to??????
Mene mal skrbi zaradi mojega bruhanja, saj sem mal shujsala. moj je rekel, da ce danes  spet bruham, da me pelje kar na urgenco. joj, kolk ga skrbi, pa tasco tudi. ful skrbita zame.
Upam, da ta slabost pol mine, ker je mene ze ful izcrpala.

lep pozdrav

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 874
2.11.2007 10:57:34   
fragola
Alea upam da ti bo minila ta slabost, kaj več ap ti ne morem pomagat, čene pokliči zdravnico in poveja kako je, če si že preveč izčrpana je možno tudi, da ti dajo umetno hrano!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?