|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
2.11.2007 14:08:24   
kodrana
Taula oprosti, če preveč vprašam, ampak koliko si stara?! no, če ne želiš povedat bom razumela.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.11.2007 14:11:34   
aurora28
Taula sem šla za nazaj brati in nisi nikjer napisala kakšno je bilo razmerje 1: ???
Mi je žal zate, me pa zanima kaj če bi še enkrat šla na NS v Domžale k dr. Strahovi?

Kodrana ja zaenkrat mi pašejo spodnjice, ki so do popka. Danes (po z.p.) je ravno 14 teden in do zdaj sem se zredila 3 kg. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
2.11.2007 14:14:08   
TamaraJ
Taula... ja, kot so zgoraj napisale; upanje umre zadnje in kljub vsem slabim rezultatom boš čez manj kot 7 mesecev pestovala čudovito dete. Ne vem, koliko si stara, nekje sem zasledila, da 30? Čez? Res? Potem so rezultati v vsakem primeru slabši... Kaj pa vem. Misli pozitivno, vse bo OK.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
2.11.2007 14:34:06   
Estrella*
Taula- glavo pokonci. Dokler nimaš AC rezultata v roki, je prezgodaj za kakršnekoli zaključke.
Sama veš, da je kar velik odstotek NS poz. rezultatov lažnih in sem brala, da že veliko G sploh dvomi v upravičenost NS.
Tudi pri tvegannju 1:50 ali manj je še vedno veliko verjetnosti, da bo z otrokom vse v redu.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
2.11.2007 14:39:13   
Katina
Taula, zelo mi je žal, da DHT ni izboljšal rezultata, kar pa ne pomeni, da se bo tako tudi končalo. Vse stitkamo pesti zate in tvojo user posted image . Daj, napiši rezultate in starost. Veš, moji neprilagojeni rezultati za trisomijo 21 so 1:99, prilagojeni pa 1:1400. res je, da sem jaz že fosilka, pa vendar. Tudi jaz grem na AC, verjetno kmalu za tabo, saj imam po NS PDP 15.5., kar je le tri dni za tabo. Mogoče se bova celo skupaj bodrili in stiskali pesti za rezultate. Jaz se moram naročit na GK v LJ, greš ti tudi v LJ? Veš, jaz gledam na AC tako, kot je na forumu apisal Pušenjak: če imaš možnost preveriti ali je tvoj user posted image zdrav, je to darilo. Zato glej na AC z dobre plati, kajti prepričana sem, da nama bo božič prinesel dolgo pričakovano čudovito pošto in nama polepšal vstop v novo leto. 

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.11.2007 14:40:25   
aurora28
Sem brala Pušenjaka in rezultat 1:1932 niti ni slab za tvoja leta. (upam, da si to ti, ampak glede na napisano mislim, da si). Taula glavo gor in bodi optimistična, zdaj če ti priporočajo AC potem je bolje, da greš in boš potem pomirjena. Držim pesti zate in user posted imageuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.11.2007 15:03:56   
mozart
pozdravljene,

do Sedaj sem vas bolj le brala, čeprav sem prav tako majčica 2008. Sedaj nimam srca, da se ne bi oglasila. Jaz sem NS tudi že imela, in je rezultat baje uredu, mojim letom primeren.

Sedaj pa zate Taula, znanka je nekaj let nazaj imela iste rezultate kot ti, prestala 2 meseca norega strahu kaj bo, v trdi veri, da ima otrok D.S., danes pa ima doma povsem zdravega otroka.Upam, da te je vsaj malo potolažilo, ker ni nujno, da je vse tako črno. Je pa tako, da niti naši rezultati niso 100 %. Verjemimo v naše sončkeuser posted image , pa bo vse uredu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.11.2007 15:13:57   
kodrana
pri dr. pušenjaku je Taula napisala, da po merjenju ns je bilo tveganje 1:1932, če pa prebereš naslednji post pod temu, pa je tveganje po dvojnem hormonskem testu 1:47. vendar pušenjak pravi, da to pomeni, da je skoraj 98% plodov zdravih s tem rezultatom. tako da le ni vse tako črno. jaz mislim Taula, da imaš zdravo bebico.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.11.2007 15:44:29   
sesil
ojla majčice
sem vam že včeraj pisala in napisala skoraj roman, pol pa sem po pomoti pritisnila prekliči in bila tako jezna, da se nisem lotila še enkrat pisat. upam da ne ponovim napake.
tudi jaz že komaj čakam nuhajno , da spet vidimuser posted image (še 10 dni). moj si je celo dopust vzel za ta dan. trebušček se mi že kar pozna in bom morala tudi kmalu kaj razglasit okolici. v službi zato ker grem s ponedeljkom na bolniško, doma bi bil tudi že čas - že vidim nono in nonota skakat od veselja. pa ena prijateljica mi obljublja ene nosečniške stvari in stalno sprašuje kdaj se jih bo rešila, pa mora tudi ona dočakat ta dan. itak pa so mi samo še ene hlače prav, ostalo nosim samo trenerke. mi je brez veze nekaj nosečniškega kupovat za biti doma. če bo pa slučajno kakšna ekstra priložnost pa bom že kaj nabavla.
lep dan

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.11.2007 17:25:06   
Taula
Stara sem 25 let. Po NS je bilo tveganja 1:1932. Krvni test je znižal tveganje na 1:47.
Razum gor dol....zame je to totalno zanič rezultat in vem kaj sledi. Je pa moreče tole čakanje.

Katina...jaz se bom naročila upam da na začetek 16 tedna-to je od 26.11.dalje. Probala bom iti v Postojno ker se manj časa čaka na rezultate. (14 dni le) Če tam ne rata grem pa v LJ.
Ti že imaš datum ACja?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.11.2007 17:37:16   
aurora28
Če si se Taula tako odločila, potem ti držim veliko sreče in bom držala pesti zate in tvojo user posted image . AC ti bo zagotovo povedal, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem malo na potep po Celju, malo grem zjale past itak sem broke in si ne morem nič kupiti, gledam pa lahko user posted image . Grem v C & A in vam potem poročam kakšne stvari imajo. Če bodo imeli kaj fajnega, si bom prihodnji vikend šla iskati.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.11.2007 18:01:41   
Naty*
Živjo bejbike! Po dolgem času se spet malo javljam.

Taula žal mi je za slab rezultat user posted image . Tud js ful držim pesti, da se bo izkazalo, da je z user posted image  vse vredu. Js sm si ful zapomnila en primer (ena je enkrat napisala o prijateljici na forumu zanositev), ko so vsi testi pokazali DS, potem pa se je rodil zdrav dojenček. Zato ne obupaj, prepričana sem, da se bo dobro izteklo user posted image .

kodrana čist logično, da ti je zvečer slabo, ker je men tud user posted image . To se mi zdi že normalno, da se nama itak iste stvari dogajajo. Upam pa, da bo pri teb prej minilo, kot pri meni, ker slabosti kr ne obupajo. Sicer je manj, ampak še zmer preveč.

Tiste, ki ste že v 4. mesecu a je katera zdej kej bolj polna energije? Ker js nisem ....v bistvu sm danes cel dan preležala, ker ni blo čisto nič z mano. Še na računalnik se mi ni dalo.

TamaraJ a si se kej mimo naše hiše peljala, si videla mojo lepo bučko na balkonu al pa pred hišo? user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.11.2007 18:54:06   
sesil
taula ojoj, sem spregledala tvoj prispevek...upaj na najboljše. držim pesti.
jaz sem tudi bučo postavla pred hišo, ma je burja tako pihala, da ni šans, da bi sveča gorela.user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.11.2007 19:57:38   
Katina
Taula Jaz sem napotnico dobila v torek, tako, da bom za datum klicala drug teden. G mi je priporočila dr Pušenjaka, tako, da upam, da bodo upoštevali moje želje.

Naty* tudi jaz upam, da se bo čez kakšen teden pojavila energija. Jo prav rabim, ker se moram učit za izpit, ki ga imam v sredo, pa je z energijo bolj križ kot ne.

Sesil bomo držale pesti za rezultate na NS. Kaj je pa vzrok da greš na bolniško?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.11.2007 21:46:22   
aurora28
Naty jah energije imam že kar malo več, čeprav da ti povem ko se zjutraj vstanem pač naredim svojo proceduro (donat, wc, zajtrk..user posted image ) potem sem pokonci uro in pol, potem pa me spet premami spanec in grem spat. Energije imam več kot prve tri mesece, ampak sem še vedno kr utrujena in občasno mi je še vedno slabo. user posted image

No pa sem se vrnila s potepa. Z možekom sva bila v C&A in mi je možek kupil črne športne hlače, v bistvu zgledajo kot trenerka, ampak jih lahko uporabljaš kot normalne hlače. Tak sem bila vesela, da sem kar vriskala user posted image user posted image Namreč jaz nujno moram na sebi imeti hlače, ki so mi čez boke oprijete, da mi ne lezejo dol.
Veste ker tiste žametne hlače, ki sem jih kupila v H&M so mi v trebuh prav, ampak mi okrog bokov plešejo in mi lezejo dol in sem zaradi tega slabe volje. Nekaj časa mi je mož posojal svoj pas, ampak mi ne ustreza in zdaj sem jih pospravila v omaro in jih bom oblekla, ko se bom malo bolj zredila, da mi ne bodo lezle dol.

Mah sem zatežila user posted image user posted image   Zdaj pa pijeva z mojim user posted image čaj za sprostitev.

Aja, že kaj seksate??? Jaz še nič. user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.11.2007 22:04:25   
Naty*
Katina js sm že obupala, sm komaj čakala tale 13. teden, pa vidim, da ni bistvenih sprememb, tko da ne vem, če lahko pričakujem kako izboljšanje z energijouser posted image .

aurora28 ne....nč ne sexamo user posted image . Včeri zvečer me je že neki prijelo, pa me je pol zaskrbelo, kaj če mi vmes slabo rata pa bom mogla bruhat user posted image . No tko da nč ni blo pol.

Komaj čakam ponedeljek, da grem na NS. Lubija sicer od ponedeljka do srede ne bo doma, tko da ne more z mano, ampak glavn da bi blo vse vredu. Bom itak cd vzela, da bo vidu najino pikicouser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.11.2007 22:15:18   
CatJa
Taula, tudi jaz držim pesti, da bo vse vredu.

Moja svakinja je imela na NS razmerje 1:50, cela obupana, na AC so ugotovili, da je vse O.K. In upam, da je res tako. Rok ima namreč januarja.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
2.11.2007 22:29:53   
Naja30
Taula, hudo mi je. Upam, da bo s tvojo pikico na koncu vse ok. Kot so ti že punce rekle, upanje umre zadnje user posted image user posted image

Mene tudi daje huda utrujenost. Zdaj je že obvezno vsak dan it spat popoldan.
Jutri imam NS. Upam, da bo vse ok. Sem kar malo živčna.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
3.11.2007 7:13:11   
Katina
Naja3 držim pesti za dobre rezultate na NS in ti pošiljam eno veliko user posted image

Tudi tebi Naty* bomo v ponedeljek držale pesti. Za akontacijo pa še tebi eno user posted image

Aurora28 zanimiva procedura - zelo podobna moji, le da jaz poleg Donata vzamem še tablete za ščitnico in da potem ne grem dremuhat, ampak šele po kakšnem sprehodu. Jaz sem se navadila Donat pogret v mikrovalovni in potem malo pomešat, da gredo ven mehurčki. Na začetku mi ni šlo najbolje, sedaj mi je pa že dobro. Sicer pa je magnezij tako proti krčem. V prvi nosečnosti sem bila zaradi predčasnih popadkov nekaj dni v bolnici in sem morala pit magnesol.
Kar se user posted image občasno že, vendar je problem v moji psihi. Ta neprestani strah, da bo kaj narobe je prav neumen, vendar se ga težko znebim. Glede na čase pred user posted image smo v ekstremno sušnem obdobju in upam, da se bom strahu kmalu znebila.

Jaz sem včeraj našla škatlo z nosečniškimi oblačili izpred 10.let, ki mi jih je prijateljica šele pred kake pol leta vrnila. Sploh niso tako neuporabne. Kupljene so bile v Kepici. Včeraj sem dala prat dvoje hlače in jih danes probala - mislim, da bodo kar za porabit. Sem kar vesela, da sem s tem prišparala ene 100€. Drugače sem pa v Neckermannu naročila (poseben katalog Naš dojenček) nekaj stvari in komaj čakam, da pridejo. Me prav zanima kakšne bodo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
3.11.2007 8:02:31   
Estrella*
Jutro!

Katina- jaz imam še star katalog naš dojenček(velja do 2 2008) in je kar nekaj zanimivih stvari notri. Sem si kupila nosečniške kavbojke, sicer sem ugotovila, da so mi še prevelike a nič zato. Zelo veliko stvari imajo za punčke.

Naja3- veliko sreče na NSuser posted image user posted image  

Mene tudi že 2 dni drži, da bi user posted image . PA sem pol tako zmatrana, da me mine. Čez dan pa mali leta okoli in ni potem s tega nič.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
3.11.2007 10:25:26   
katy82
ŽIVIJO NOSEČKE
Po dolgem času se vam spet malo oglašam,sm bla v bolnci k mi je del postelce odstopil pa se mi je naredu hematom v maternici,pol k sm pa že nehala krvavet sem mela pa še hude krče pa so pogruntal,da mam pesek v ledvicah k sm bla dehidrirana od bruhanja.Groza kolk me je blo strah,v ponedeljek mam nuhalno pa sam upam,da bo vse v redu.
Kako ste pa kej ve mačke moje?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
3.11.2007 10:57:29   
kodrana
ojla punce.

Katy82 ti pa si bila kar v bolnišnici? seveda držimo pesti,da bo vse ok.
jst mama nuhalno 22.11. po moje bom med zadnjimi, eč ne kar zadnja.
NAty* potem te slabosti še kar držijo. uf, kako bo to šlo. jst sm mislila, da še ene dva tedna bom bolj boga, potem pa ok. pa ne vem, če bo držalo. bomo videli.
mi2 pa kar user posted image . če mi le ni slabo. v nedeljo sme bila celo čisto divja. user posted image  do zdaj je bilo vse ok.

Naja3 držimo pesti za jutri.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
3.11.2007 11:42:38   
majci23
ja punce naj vas potolažim. Energija se vam bo vrnila! Jaz sem zdaj v 4. mesecu in sem polna energije in elana!user posted image
pa ne me vprašat kako zanič sem bla prve tri mesce-totalno. nisem se sploh prepoznala. asmo spala bi. zdej se pa prav super počutim. ko bojo hormončki mal nehali nagaj+at boste super. zdej glih delajo ful, ker se pojstelca sestavlja skupej.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
3.11.2007 11:59:53   
aurora28
Ja jst sem se že čist navadila piti donat in zaenkrat se stanje glede prebave normalizira. user posted image Seksava še nič ne, pa nevem mogočeje vsega kriva moja psiha in sploh nimam potrebe po tem? Ampak se z mojim že drugače zadovoljiva oziroma jaz njega user posted image user posted image , ker jaz itak nimam potrebe po tem. A sem čudna???

Čez dva tedna imam pregled 16.11. in komaj čakam, saj sem z vsakim pregledom vedno bližje cilju in ko vidim svojega user posted image . Zadnjič mi je na pregledu moj G rekel, da bova v 16. tednu že pogledala kaj imava ali user posted image ali user posted image . Bomo videli če se ne bo skrival-a?

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
3.11.2007 14:03:29   
Anitka
Ojla čvekeuser posted image

Jaz tudi upam, da bo utrujenost kmalu minila. Sicer nisem več tako zelo utrujena kot prej, amapk še vseeno precej. In prejšnjič sem pisala, da so prsi že dosti manj občutljive?!? Se mi zdi, da se je občutljivost vrnila. Eh, bo minilo tudi touser posted image user posted image user posted image

Taula jaz držim pestke, da bo z user posted image vse v redu. In ja upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image Ta misel je mene gor držala v borbi za user posted image user posted image kar nekaj časa (beri let).

Naja3 upam, da si v redu opravila NS. Mene pa le-ta čaka v torek in sem že kar nervozna. Naty ti pa dobro opravi že v ponedeljek in pa seveda Katy82.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.