Katina
|
Sem najsrečnejša ! Danes sem imela NS ob 13.45 uri in rezultati so glede na mojo starost super. Statistika: - noseča sem 11 tednov 5/7 - PDP je 15. 5. 2008 - otroček meri 54,2 mm - srčni utripi 171 / minuto - NS izmerjena 1,4 mm - tveganje v razmerju 1:1400 oz. 1: 1552, kar je glede na mojo starost po izjavah zelo dobro - nosna kost vidna in prisotna - hrbtenica normalna - vidni obe polovički možganov, želodček, srček,obe rokici in nogici Kljub dobrem razmerju (starost) sem se odločila da grem na AC, ki mi pripada zastonj. Drug teden se moram naročiti, G mi pravi, da če me je strah 1% splavov si lahko tudi premislim, vendar mi jo priporoča. Drug teden grem tudi na krvne preiskave in čez 14 dni končno dobim materinsko knjižico. Naslednji GP imam šele 8.1.2008, ko bom že dobila izvide iz AC. Če ne bom zdržala do takrat bom šla pa samoplačniško na pregled. Res je, da bom nekje konec novembra videla na AC, ampak bi ga rada večkrat. Neskončno sem srečna in vesela. Imam tudi slikice na CD-ju. Skoraj sem pozabila rečt za CD. Vsem, ki ste imele NS čestitam za odlične rezultate , pa tudi tistim, ki ste imele pregled. Tako lepo je, če je toliko lepih novic za prebrat. Glede na to, koliko ste napisale se sploh ne morem vključit v pogovor. Vem samo, da je bila tema knjigice. Jaz sem se z njimi kar oborožila. V 1 mi je zadostovala samo knjiga Nega matere in otroka, ki je super. Zdaj sem si kupila še Pušenjakovo knjigo: Nosečnost od tedna do tedna in Vse o nosečnosti in porodu založbe Meander. V vsaki najdeš kaj zanimivega. V zadjih dneh je nosečnost bolj podrobno prikazana in opisana po tednih, medtem, ko je v knjigi Nega matere in otroka opis na vsake 4 tedne. No, tale spis bo dovolj za danes, ker bom drugače popisala pol foruma. Še enkrat hvala, ker ste tako pridno držale pesti zame in kolegice, ki so imele danes preglede. TUdi me jih bomo za vas in ne želimo nikakršnih slabih novic več, ker so majčice izgubile že preveč kolegic.
|